2010 Aralık Anneleri

Kızlar bizim kırkımız çıktı dün, çok şükür.. Kızım artık gece güzel uyuyo Yanlız bizim büyük bi problemimiz var, uykuya dalamıyoruz, uyuyabilmek için saatlerce ağlıyo, gözleri kapanıyo, tam uyudu derken çığlık atarak uyanıyo tekrar başa dönüyoruz, gaz sancısı desem bacaklarını çekerek de ağlamıyo, sanırım cadılığından, bi uyursa kesintisiz 4 saat filan uyuyoruz ama uyku saatimiz gece saat 12.30,1-1.30 hatta bazen abartıp 2 yi bile görüyoruz. Kocişe sarılıp uyumayı özledim yaa, adam ben yatağa girene kadar 2.uykusuna geçmiş oluyo

Canım çok geçmiş olsun, bebeğin belkide şu an ameliyat olmuştur bile, en kısa zamanda sağlığına kavuşacaktır meleğin merak etme, dualarımız seninle ve bebeğinle...

canım cok geçm,şolsun tıp cok ilerledi eminimki cok basarılı bir ameliyat geciricek bebişin ve cabucakta toparlıycak saglıklı bi şekilde kucagına alcaksın bebeğini ALlah acil şifalar versin dualarımız sizinle.. bizi haberdar etmeyi unutma Allaha emanet..

gurbet gelini çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla hayırla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah

Bizimde kirkimiz dün nihayet ama kızımın huyu değişti gazi artı uyku düzeni de beraberinde değişti kirkimiz umduğum gibi olmadı Ama gezmeye cikabilecez

kırkımız çıktı ama biz çıkamadık dışarıya
cumartesi günü i ew oturmasına gittik o kadr
ewde tıkıldım kaldım
bi de yağmurlar başladı şimdi hiç çıkamayız

Ne güzel yaa.Bizimde hafta sonu çıkıyor, sabırısızlıkla bekliyorum.İnş.. benim kızımda daha uzun uyur artık.2 saatten 1, 5 saate indi : ) O 1,5- 2 saat uyumasıda tam deliksiz değil 2 kere falan sallıyorum arada.Uyutmak ayrı bir dert zaten.

Bu arada kızlar.Gaz sancısına kurutma makinesi acaip işe yarıyor.Sakinleştirip, uykuya daha çabuk dalmasına sebep oluyor.Kızım çok huysuzlandığı zaman, yan yatış yastığına yatırıyorum, emziğini veriyorum ve kurutma makinesini açıyorum Maksimum 5 dk. içinde uykuya dalmış oluyor : )eğer sizin bebişler emzik almıyorsa kucağınıza alın K.makinasını açın ve hafif hafif sallayın eminim iyi gelecektir.

Gurbetgelini çok geçmiş olsun canım... İnşallah Rabbim acil şifalar verir.. tez zamanda alırsın yavrunu kucağına... unutma ki çok güçlü olman gerekiyor... çünkü bizler artık anneyiz...

buarada güzel güzel anneler dün biz de kırkkımızı çıkardık. sabah kuaföre gittim. kaş-bıyık-epilasyon derken aklandım paklandım. saçımı kestirdim, bir güzel de fön çektirdim.. akşama da gezmeye gidecez....

darısı kırkını çıkaracak arkadaşlara inşallahhh........

gecmiş olsun canım moralini bozma allah büyük iysallah en kısa zamanda bebişinle beraber saglıklıca gecersiniz evinize dualarımız seninle ve güzel yavrunla allahım o kücük kalbin yardımcısı olsun

Bende dua ettim. Bugün ameliyat olacaktı. Hayırlı haberlerini alsak mert bebeğin.

yawrum benim yaa.. şimdi gördüm ama duanın zamanı olmaz.. Allah yardımcınız olsun.. güzel haberlerini bekliyoruz..

Canım benim Allah yardımcınız olsun,şifa versin.İnşallah hayırlsıyla atlatmışsınızdır.Sağlık haberlerini alalım inşallah tez vakitte..

bizi anlatıyosun sandım bi an için bizde aynı dalıncaya kadar 5-6 kere tekrar uyutmaya çalışıyorum uykudan gözü açılmıyo 12 de uyudu derken 1.30 u buluyo tam uyuması ama sonrasında maşallah uyuyo kırkından sonra değişir dediler ama 2 aylık olacaz perşembe hala aynı:)

Mert bebeğe acil şifalar Allah yardımcısı olsun inşallah

çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin.sana da sabır versin.sen sabırlı ve iyi şeyler düşünki bebeğin de hissedip bi an önce allahında izniyle iyileşsin..

slm arkadaslar....

ilk basta gurbet gelini gecmis olsun, insallah mert bebegin ameliyati basarili gecmistir, guzel haberlerle gelirsin bize...
benim oglumada kalbinde delik olabilecegini soylediler, 2hafta sonra kalp ekosu cekilecek cok korkuyorum, gerci hastaneden cikarken doktorumuz endiselenecek bisey olsaydi zaten cikis vermezdim rahat olun dedi ama iste insan tedirgin oluyo...
cuma gunude isitme testi yapilacak, dogumdan hemen sonra 5gun antibiyotik kullandigi için riskli bebek kategorisine giriyomus
allahim evlatlarimizin hepsine saglikli yaslanmak nasip etsin...

gelgelelim genel sorunlara

gogus uclarim benimde berbat durumda kalkan kullaniyorum ve doktorum mycolog diye bi krem verdi 4-5gundur kullaniyorum ve gercekten faydasini gormeye basladim yoksa lansinoh filan hiç ise yaramadi...

gaz sorununa gelince facebook sayfamizda annelerden biri yazmis ama simdi aklimda degil, muskat tozunu sute karistirip vermek, denedip acayip faydali tavsiye ederim...

oglusun uykusuna gelince, cok uykucu hatta o kadar cokki yemek yemegi bile unutuyor galiba mesela dun gece en son 1.30da yedi ve sabah 7de kalkti yedi ve yine uyudu

yemek demisken, ben 1haftadir mama veriyorum cunki kilo almiyodu, bir haftada 260gr almis sutum cok var ama fayda etmiyo, oglum ek gidaya baslayinca ancak dogum kilosunu yakaladi....

bu arada benim merak ettigim bi sey var, sezeryanla dogum yapanlar korse kullaniyomusunuz??
birde nasil yaptiysam, 2-3dikisim acilmis iltihap akiyo simdilik ilac kullaniyorum kurusun diye insallah ilerlemez....

Canım inşaallah bir sorunla karşılaşmazsınız.Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin.

Maşallah senin oğluşuna Ben ne zaman uzun uyuduğunu göreceğim yareppim: ) Çok dertliyim çok .

Ben hiç korse kullanmadım, gerek kalmadı .Pek etkili olcağanıda düşünmüyorum açıkcası.Göbek gidecekse diet ve egzersizle gider bana göre.

Dikişlerin nasıl açılmış.Çok mu zorladın kendini? kolay kolay açılmaz çünkü.

Son düzenleme:

gorursun insallah canim, valla uyanmiyo diye gece kac kez kalkip bakiyorum, ama keyfili keyifli uyuyuncada uyandirmaya kiyamiyorum:26:
birde tavsiyede bulunayim gece yikayip yatir bizde ise yariyo yikiyorum doyuruyorum derken uykuya daliyo cok rahatliyo..

korseyi gobegin gitmesi icin degilde biraz toparlanmasi icin istiyorum, su an gobegim resmen hamur gibi, ici sanki sirf su dolu tuhaf yani, diette yapamiyorum sizleri bilmem ama emzirmektenmidir nedir anlamadim acayip istahim var hic bu kadar yedigimi hatirlamiyorum

dikislerim nasil oldu anlamadim sadece yururken sag ayagim yere deger degmez karnima sanki bicak saplaniyodu (hala biraz topalliyorum) distan aciklik var akiyoda..
cok cabuk ayaklandim ondanmi oldu anlamadim, 24saat dolmadan sondayi cikartilar ve ayaga kalktim evdede yalnizim iyi kotu isimi yapiyorum

canım benim çok çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur ...

Gurbet gelini cok gecmis olsun canım,dualarımız Mert'le olacak,güzel haberlerinizi bekliyoruz

nasilsiniz kızlar?
Doguma gün sayarken massallah şimdi bebeklerin kırkı bile cikti:)

benimde oglus biraz hasta,boğazı kapalı,sokturucu şurup verdi Dr.
Dün aksama kadar ağladı,bazen su bile icmeye vaktim kalmıyor,kucağımda uyursa ancak öyle..
Benimde kaşınmaya başladı bogazim,
inşallah tum hastalıklar bizlerden uzak durur..

Herkesi kocaman öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…