- 15 Şubat 2009
- 1.057
- 21
- 358
- 41
Destekleriniz icin sagolun arkadaslar
Oglumun ameliyati gayet basarili gecdi hersey yolunda diyo doktorlar ama daha baygin ayikmadi yogun bakimda
Bugun uyanirmis bekliyecegiz esimle beraber hastanede kaldik suan hastane odasindan yaziyorum.
Gorseniz o kucucuk bedenin heryerinde bi alet takili
Aglamiycagim diye kendime soz verdim
Allahim insallah yavrum cabuk kendine gelir ve iyilesir.
Oglumun ameliyati gayet basarili gecdi hersey yolunda diyo doktorlar ama daha baygin ayikmadi yogun bakimda
Bugun uyanirmis bekliyecegiz esimle beraber hastanede kaldik suan hastane odasindan yaziyorum.
gurbet gelini çok çok geçmiş olsun rabbim sağlık sıhhat versin!
aralık annelerinden benim gibi sütü az olduğu için mama veren var mı? ne kadar mama veriyorsunuz? çok mutsuzum ne yapsam sütümü artıramadım. oğlum da emsin diye ölüyorherkes sadece anne sütüyle doyururkrn benim halim öyle gücüme gidiyor ki biliyorum nasibi bu kadar rabbim böyle istedi ama yine de üzülmemek elde değil. varsa ben gibi konuşmak isterim:2:
bebeğinin gözünde çapaklanma olan var mı? neler yaptınız ? doktorumuz normal olduğunu zamanla geçeceğini söyledi. çayla pansuman yap dedi. ama bu doktordan hiç hoşlanmıyorum zaten değiştiricemamma çok sorunum var :26:
gurbet gelini çok çok geçmiş olsun rabbim sağlık sıhhat versin!
aralık annelerinden benim gibi sütü az olduğu için mama veren var mı? ne kadar mama veriyorsunuz? çok mutsuzum ne yapsam sütümü artıramadım. oğlum da emsin diye ölüyorherkes sadece anne sütüyle doyururkrn benim halim öyle gücüme gidiyor ki biliyorum nasibi bu kadar rabbim böyle istedi ama yine de üzülmemek elde değil. varsa ben gibi konuşmak isterim:2:
Kızlar slm ..yaa benim ikinci kanamam oldu..10 gün önce kanamam bitmişti . dogum yapali 7 hafta oldu.. Sanirm bu adet kanaması neden erkendegilmi yaaa
Canım neden öyle düşünüyorsun. Bak topiğin yarısı mama takviyesi yapıyor. Demek ki herkesin sütü yetecek diye bir kaide yok. Şükür ki az da olsa var. Yukarıda bir arkadaş yazmış. Sütü kendine saklıyor değilsin ya. Canını sıktıkça olan sütte gider. Bozma moralini..
Sorma benimde kanamam bitmişti kırkıncı gün adet oldum. Erken merken oluyormuş böyle,annem kırk başı dedi. Face e de yazdım. Bahtsız bedeviyiz karı koca :)))
merhabalar
bir süredir forumu takip ediyorum yarama parmak basılınca cevap yazmadan edemedimben de aralık annesiyim ve bebeğimi sütümün azlığından dolayı mama ile beslemek zorundayım..her mama öncesi emziriyorum fakat elimden bişey gelmiyor malesef ne yaptıysam sütümde bir artış olmadı başlangıçta çok üzüldüm cok ağladım kendimi çok yetersiz hissettim ama sonradan düşündüm ve kendime geldim size de böyle düşünmeyi tavsiye ediyorum: bebeğim sağlıklı, herhangi bir bedensel ve zihinsel eksikliği geriliği yok varsın mamayla beslensin..(benim abim ve eşim de mamayla büyümüşler ve gayet sağlıklı ve akıllılar çok şükür ikisi de işlerinde çok başarılı birer mühendis) ayrıca en mühimi "annelik sadece emzirmek değildir." biz de onlar için kendimizi unutuyoruz,sabahladığımız geceler diğer annelerle aynı geceler..biz de her anne kadar bebğimizi düşünüyor ve kolluyoruz ayrıca sütümüzü de kendimize saklıyor değiliz ya allah o kadar uygun görmüş..
neyse biraz uzattım sanırımselamlar sevgiler herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?