2010 Aralık Anneleri

Destekleriniz icin sagolun arkadaslar
Oglumun ameliyati gayet basarili gecdi hersey yolunda diyo doktorlar ama daha baygin ayikmadi yogun bakimda
Bugun uyanirmis bekliyecegiz esimle beraber hastanede kaldik suan hastane odasindan yaziyorum.
Gorseniz o kucucuk bedenin heryerinde bi alet takili
Aglamiycagim diye kendime soz verdim
Allahim insallah yavrum cabuk kendine gelir ve iyilesir.

Son düzenleme:
:93:
Canım çok sevindim,inşallah çok çabuk toparlanacak yavrun..Çok zor bir durum Allah güç kuvvet versin size,minik kuzuyada acil şifa inşallah..

cucum sizede çok geçmiş olsun.Bizde aynı durumdayız ama sadece serum fizyolojik kullanıyoruz..Bebişin ardından benimde boğazlar gdıklandı,acıdı 2 gün.Boyuna nane limon kaynatıp içine bal,tarçın ne bulduysam koyarak içtim çok şükür hasta olmadan atlattım..

Gozun aydin guzelim.doktorlari ve sen bir guzel bakarsin bebisin kisa zamanda toparlanir.seneler sonra oglan kostururken bu gunleri gulumseyerek anarsin

gurbet gelini canım yeni gördüm
çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın
ameliyatta güzel geçmiş çok sevindim inşallah en kısa zamanda toparlancak güzel oğlun
dualarımız sizinle canım

gurbet gelini çok geçmiş olsun RABBİM acil şifalar versin. Başka dert vermesin. göreceğiniz tek dert bu olsun canım.RABBİM o minik bedene güç kuvvet versin inşaALLAH.

gurbet gelini çok çok geçmiş olsun rabbim sağlık sıhhat versin!

aralık annelerinden benim gibi sütü az olduğu için mama veren var mı? ne kadar mama veriyorsunuz? çok mutsuzum ne yapsam sütümü artıramadım. oğlum da emsin diye ölüyor herkes sadece anne sütüyle doyururkrn benim halim öyle gücüme gidiyor ki biliyorum nasibi bu kadar rabbim böyle istedi ama yine de üzülmemek elde değil. varsa ben gibi konuşmak isterim:2:

Son düzenleme:
bebeğinin gözünde çapaklanma olan var mı? neler yaptınız ? doktorumuz normal olduğunu zamanla geçeceğini söyledi. çayla pansuman yap dedi. ama bu doktordan hiç hoşlanmıyorum zaten değiştiricem amma çok sorunum var :26:

Canım geçmiş olsun şimdi uyanmıştır inşallah Mert oğlumuz.Kıyamam ben ona Allah acil şifalar versin canım.

Kızlar slm ..yaa benim ikinci kanamam oldu..10 gün önce kanamam bitmişti . dogum yapali 7 hafta oldu.. Sanirm bu adet kanaması neden erkendegilmi yaaa

gurbet gelini çok sevindim inşaallah en kısa zamnada toparlanır evinizde beraber olursunuz tabi sen güçlü ol ki oğlunun yanında olabilesin kendine dikkat et oğlun için

merhabalar
bir süredir forumu takip ediyorum yarama parmak basılınca cevap yazmadan edemedim ben de aralık annesiyim ve bebeğimi sütümün azlığından dolayı mama ile beslemek zorundayım..her mama öncesi emziriyorum fakat elimden bişey gelmiyor malesef ne yaptıysam sütümde bir artış olmadı başlangıçta çok üzüldüm cok ağladım kendimi çok yetersiz hissettim ama sonradan düşündüm ve kendime geldim size de böyle düşünmeyi tavsiye ediyorum: bebeğim sağlıklı, herhangi bir bedensel ve zihinsel eksikliği geriliği yok varsın mamayla beslensin..(benim abim ve eşim de mamayla büyümüşler ve gayet sağlıklı ve akıllılar çok şükür ikisi de işlerinde çok başarılı birer mühendis) ayrıca en mühimi "annelik sadece emzirmek değildir." biz de onlar için kendimizi unutuyoruz,sabahladığımız geceler diğer annelerle aynı geceler..biz de her anne kadar bebğimizi düşünüyor ve kolluyoruz ayrıca sütümüzü de kendimize saklıyor değiliz ya allah o kadar uygun görmüş..

neyse biraz uzattım sanırım selamlar sevgiler herkese..

Gurbet gelini cnm çok geçmş olsun
Rabbim acil şifalar versin inş..
Biran önce kucağına almayı nasip etsin Rabbim

benim kizimdada ayni sey olmustu dr kontrolde farketti
damla verdi canim
netira goz damlasi
gunde 4 kere 1er damla damlatiyorum
10 gun kullanicaz
bikac gundur capaklanma yok
dra bi sor sende istersen canim

slm kızlarrr...
gurbet gelını Allah acıl sıfalar versın ınsallah,gecmıs olsun...

Canım neden öyle düşünüyorsun. Bak topiğin yarısı mama takviyesi yapıyor. Demek ki herkesin sütü yetecek diye bir kaide yok. Şükür ki az da olsa var. Yukarıda bir arkadaş yazmış. Sütü kendine saklıyor değilsin ya. Canını sıktıkça olan sütte gider. Bozma moralini..

Kızlar slm ..yaa benim ikinci kanamam oldu..10 gün önce kanamam bitmişti . dogum yapali 7 hafta oldu.. Sanirm bu adet kanaması neden erkendegilmi yaaa

Sorma benimde kanamam bitmişti kırkıncı gün adet oldum. Erken merken oluyormuş böyle,annem kırk başı dedi. Face e de yazdım. Bahtsız bedeviyiz karı koca :)))

kızlarr ya kızım cok hızlı nefes alıp verıyor,arada tıkanıyormus gıbı oluyor,artı hırıltısı var..yarın doktora götüreceğiz,çok korkuyorum ya bi şey çıkarsaçok üzülüyorum ya,bulundugumuz yerin havası cok kotu,burda hep soba yakılolar..

Son düzenleme:
Merhaba kızlar ...Nasılsınız baktım biraz geçmişe bebekler hastalanmış...
Gurbetgelini geçmiş olsun canım inşallah bebeğin iyi olur en kısa zamanda ...
Bizde herşey yolunda...Çok şükür bebeğim sağlıkla büyüyorr...
Benim bebeğin gözü de çapaklanmıştı çay ile siliyordum pamukla birkaç güne çıktı ki oluyormuş bebeklerde...
Süt arttırmak içinb de bol bol duş alıp süt kanallarına göğüslerinize masaj yapın ve bol siçin...Benim bebeğim çok obur ama allahtan sütüm şimdilik yetşiyor....
Bizde de uyku problemi var az uyuyor geceleri sık sık uyanıyor...Emzik vermek zordunda kaldım emziği düştü mü uyanıyor...
sSizleri çok özledim... Her an aklımdasınız... Öpüyorum hepinizi...

Evet yaaa kocalarimiz napcak s'en bekle kirki sonra tekrar kanaman olsun:)) benim herif bu da nerden cikti diyor

duygu ve düşüncelerimiz aynı:85: insan ister istemez üzülüyor kimin ne düşündüğü ne dediği umrumda değil ama o kadar çok laf duydum ki " aa sütün yok mu, neden mama veriyorsun, şunu ye bunu iç" vs... kim ne dediyse yaptım gittim arkamı döndüm ağladım yine de her denilemi yaptım ama elimden gelen bu. elbette rabbime binlerce kez şükürler olsun, bebeğim sağlıklı.

peki süt de verdiğine göre mama ayarını nasıl yapıyorsun çünkü ben de senin gibi mutlaka tek damla da olsa emziriyorum ve bazen iyi kötü geliyor da ama hiç bir zaman doyurmuyor. günde 5-6 kez 60 ml pre aptamil veriyorum. onun dışında her mama öncesi bazen de sonrası emziriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…