gecmis olsun canim...insallah cabucak gecer...Gurbet gelini cok gecmis olsun canım,dualarımız Mert'le olacak,güzel haberlerinizi bekliyoruz
nasilsiniz kızlar?
Doguma gün sayarken massallah şimdi bebeklerin kırkı bile cikti:)
benimde oglus biraz hasta,boğazı kapalı,sokturucu şurup verdi Dr.
Dün aksama kadar ağladı,bazen su bile icmeye vaktim kalmıyor,kucağımda uyursa ancak öyle..
Benimde kaşınmaya başladı bogazim,
inşallah tum hastalıklar bizlerden uzak durur..
Herkesi kocaman öpüyorum
ameliyatin iyi gecmesine cok sevindim, insallah bundan sonra sorunsuz gelisir hersey...tekrar gecmis olsun....Destekleriniz icin sagolun arkadaslar
Oglumun ameliyati gayet basarili gecdi hersey yolunda diyo doktorlar ama daha baygin ayikmadi yogun bakimda
Bugun uyanirmis bekliyecegiz esimle beraber hastanede kaldik suan hastane odasindan yaziyorum.
Gorseniz o kucucuk bedenin heryerinde bi alet takili
Aglamiycagim diye kendime soz verdim
Allahim insallah yavrum cabuk kendine gelir ve iyilesir.
gurbet gelini çok çok geçmiş olsun rabbim sağlık sıhhat versin!
aralık annelerinden benim gibi sütü az olduğu için mama veren var mı? ne kadar mama veriyorsunuz? çok mutsuzum ne yapsam sütümü artıramadım. oğlum da emsin diye ölüyorherkes sadece anne sütüyle doyururkrn benim halim öyle gücüme gidiyor ki biliyorum nasibi bu kadar rabbim böyle istedi ama yine de üzülmemek elde değil. varsa ben gibi konuşmak isterim:2:
bebeğinin gözünde çapaklanma olan var mı? neler yaptınız ? doktorumuz normal olduğunu zamanla geçeceğini söyledi. çayla pansuman yap dedi. ama bu doktordan hiç hoşlanmıyorum zaten değiştiricemamma çok sorunum var :26:
gurbet gelini çok çok geçmiş olsun rabbim sağlık sıhhat versin!
aralık annelerinden benim gibi sütü az olduğu için mama veren var mı? ne kadar mama veriyorsunuz? çok mutsuzum ne yapsam sütümü artıramadım. oğlum da emsin diye ölüyorherkes sadece anne sütüyle doyururkrn benim halim öyle gücüme gidiyor ki biliyorum nasibi bu kadar rabbim böyle istedi ama yine de üzülmemek elde değil. varsa ben gibi konuşmak isterim:2:
duygu ve düşüncelerimiz aynı:85: insan ister istemez üzülüyor kimin ne düşündüğü ne dediği umrumda değil ama o kadar çok laf duydum ki " aa sütün yok mu, neden mama veriyorsun, şunu ye bunu iç" vs... kim ne dediyse yaptım gittim arkamı döndüm ağladım yine de her denilemi yaptım ama elimden gelen bu. elbette rabbime binlerce kez şükürler olsun, bebeğim sağlıklı.
peki süt de verdiğine göre mama ayarını nasıl yapıyorsun çünkü ben de senin gibi mutlaka tek damla da olsa emziriyorum ve bazen iyi kötü geliyor da ama hiç bir zaman doyurmuyor. günde 5-6 kez 60 ml pre aptamil veriyorum. onun dışında her mama öncesi bazen de sonrası emziriyorum.
mert bebeğin iyi olmasına çok sevindim, inşallah çabucak toparlanır, evinize dönersiniz gurbet gelini.
kızlar oğluşumun göbek deliği azıcık dışarı çıkmış, bugün farkettim, fıtık mı acaba? ağlamaktan ve ıkınmaktan olur ya bu fıtık, mete beyde ikisi de fazlasıyla mevcut. çok az dışarda ama doktora götürsek mi acaba?
SLM KIZLAR...
canim cok skkin, az once hastaneden aradilar, oglumdan 4.gun kan alinmis ve degerleri yuksek cikmis, tuz kaybina neden olan yuksek horman seviyesi cikmis, sinirin biraz ustundeymis ama tekrar kan alinip bakilmaliymis, yarin eve hemsire gelecek, cok endiseleniyorum eger oyleyse omur boyu ilac kullanmasi gerekebilirmis, nolur dua edin, zaten kalp ekosu ve isitme testinden gececekti ve bunlar beni yeterince endiselendiriyodu simdi birde bu eklendi
ıkınmakatn göbek fıtığı oluyo cnm.. benim büyük oğlumda karşılaşmıştık aynı durumla sargı bezinin içine bozuk parayı sarıp göbeğinin üstüne koyuyordum bezlede sıkıştırıyordum doktor sölemişti .. bi dene istersen...
benim ufaklıktada balkadı ıkınmalar gaz sancıları bakalım nasıl geçiricez..
SLM KIZLAR...
canim cok skkin, az once hastaneden aradilar, oglumdan 4.gun kan alinmis ve degerleri yuksek cikmis, tuz kaybina neden olan yuksek horman seviyesi cikmis, sinirin biraz ustundeymis ama tekrar kan alinip bakilmaliymis, yarin eve hemsire gelecek, cok endiseleniyorum eger oyleyse omur boyu ilac kullanmasi gerekebilirmis, nolur dua edin, zaten kalp ekosu ve isitme testinden gececekti ve bunlar beni yeterince endiselendiriyodu simdi birde bu eklendi
slm kızlar .. bakıyorum da diğer topiclere kimsecikler uğramamış ... doktor ilk günümüzden itibaren vitamin - damla - paranox fitil vermişti.. ben de bunların her zaman kullanılacağını düşünerek .. her gün fitil verdim .. 1 günde bazen 1 yarım .. bazen 2 yarım .. ilk 20 gün kadar devam ettim .. sonradan : fitilin sadece problem olduğunda verilmesi gerektiğini öğrendim .. çok üzüldüm .. sizce bir zararı olur mu bebeğime.. çok moralim bozuldu ..
Slm canım hemen hemen aynı haftalardayiz:)) ben zannetmiyorum sen sadece cikarmasina yardım etmissin kolayca yapmış.. Oldu bitti gecti... şimdiden sonra dikkat edersin.. bunlar ufak seyler Allah büyük sorunlar vermesin. senin bebek şimdilerde ne yapıyor .. Agu diyordur sen konustukca ağız hareketleri yapar seni dinler .. Benim kızım bugün ilk bagirmasini yaptı ağlamıyor ama bebekler arada bağırır yaa yanii ses çıkartır çok tatlılar yaaa
SLM KIZLAR...
uyumuyoooooooo
canım çok geçmiş olsun, sınırın biraz üstünde olduğundan tekrar bakılıyo madem, belki de sonuç iyi çıkar bu kez.
Cnm gecmis olsun ins tez zamanda saglıgına kavuşur .. Ailede bı rahatsizligi olan varmiydi hiç bazen genetik oluyormuş.. Hamileliğim ve sonrasında bana da çok soru sordular ailenizde ne tür hastalıklar var felan diye.. Ona göre önlem alıyorlar erkenden teşhis etmeleri iyi ve saglıgına kavuşur merak etme.. herseyin tedavisi var. Dua et ki bebeğin seninle. Allahım onu annesine babasına saglicakla bagislasin
gurbetgelini - dilemcim..çok geçmiş olsun canım .. çok takip edemiyorum neti.. Allah şifalar versin ..
canım bu bahsettiğin tsh değeri mi? bizim de 5. günde yapılan tahlilde yüksek çıkmıştı. 15 günlükken tekrar bakalım dedi doktor. benim de gebeliğe bağlı hipertiroidi çıkmıştı ilk aylarımda ve 6 haftada geçmişti. doktor bunu duyunca endişelendi biraz hatta. neyse ikinci tahlilde tsh ve t4 bakıldı. çok şükür normal çıktı. biz pek tatmin olmadık ama 40ı çıkınca tekrar bakalım dedi. bu sefer farklı bi hastaneye gitcez. ciddi bi hastalık ve erken teşhis çok önemli. zeka geriliği olabiliyormuş ama erken teşhisle önlebiliyormuş. ilaç tedavisi uygulanıyormuş ve dediğin gibi ömür boyu ilaç kullanılması gerekebilirmiş. üstelik bizim ailelerde iki tarafta da var tiroid hastalığı. hatta eşimin yeğeni 17 yaşında,bi süredir ilaç kullanıyor ve hayatı boyunca kullanacak. umarım sizin de tahlillerinin temiz çıkar. Allah kimseye vermesin. seni anlıyorum ben de çok ciddi endişelenmiştim sonuç çıkana kadar. çok şükür ben rahatladım umarım sen de rahatlarsın...
uyukluyo ama dalmıyo bi türlü. sıra babasında, şu anda onun kucağında keyif yapıyo sıpa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?