2010 Aralık Anneleri

esra37 bizim kiz bir haftadir geceleri uzun uyuyor10 gun sonra iki aylik olacak..gunduzleri bazen uyur bazen uyumaz ama gece 11-12 arasi uyudu mu sabah 4 e kadar uyur ama yatmadan once iyice emziriyorum bazen acsa mama takviyesi yapiyorum.. Seninde duzene girer bak bugun hic uyumadi 10 dk uyuyor 20-30 dk uyanik..

Gecmis olsun cnm nbu arada ne asisi bir aylikken mi oluyor burda iki aylikken baslaniyor.. vee... Dikislerin daha duruyor mu sezeryan mi 2 haftada dusmesi lazim aslinda???14 subatta da biz asilancaz minik askima hediyem:)))

kızlar dün 3 aşı birden olguk ve ateş olmadı çok şükür sadece huysuzluk o kadar ama çok korkuyorum aşılı yerlerine dokunup canını yakacağım diye

Dilencim Allah acil şifalar versin sen iyi dusunki iyi olsun inşallah hersey güzel olacak

sagolun kizlar, bugn daha iyim,sabah eve hemsire geldi kan aldi..birazda icimi rahatlatti merak etmeyin bu tarz yanilmalar cok oluyo gunde kac kisiye gidip tekrar kan aliyorum, ustelik soylenen hastaliklarda bebeklerin gozlerinin alti cokuk tenleri gri olur dedi sizin oglunuzda hic boyle gorunmuyo dedi, daha sonra bazi sonuclari almislar ve hepsi cok cok iyi merak etmeyin simdilik bi hastalik belirtisi yok dedi.. testin geriye kalan 1-2sonucunuda 3hafta sonra alacaz eger biseyde varsa(allah gostermesin)hipertansiyon hastaligi oluyomus ve omur boyu ilac tedavisi uygulaniyomus...

Gecmis olsun cnm nbu arada ne asisi bir aylikken mi oluyor burda iki aylikken baslaniyor.. vee... Dikislerin daha duruyor mu sezeryan mi 2 haftada dusmesi lazim aslinda???14 subatta da biz asilancaz minik askima hediyem:)))

Hepatit b aşısı canım ikinci dozu ilk doz doğumda vuruluyor bu ikinci dozdu. Dikiş derken normal doğum dikiş yeri canım dikişler durmuyorda kapanmayan iki yer varmış krem kullanıyordum zaten izleri geçsin diye iki yer tam kapanmamış o yani.Yoksa aman kalmadı dikiş falan şükür.

Dilem canım geçmiş olsun.Hemşire de aydınlatmış seni sen içini ferah tut canım.

ay bendede var o yastiktan arada ise yaradigi oluyo
ama dun aksamki krizinde hicbisey fayda etmedi
yediklerime dikkat ediyorum
ayaklarimi sicak tutuyorum
dun yesil salata yedim sadece
acaba omu gaz yapti bu kadar
rezene iciyorum mesela
ne biliym elimden geldiince dikkat ediyorum canim ya

ben telefona bi program yukledim
bebekler icin
fon sesi caliyo
onu koyuyorum yanina bazen hosuna gidiyo
ama her zaman kesmiyo maalesef

o zaman zamanla bızde o aylarda oyleydık ben bı de altını acıyorum cok agladıgında bıraz acık bırakıyorum ıyı gelıyor, bazen de bırakıyorum aglıyo aglarkende cıkarıyo gazını,aman su gaz olayı cok fena 2 ay oldu bız hala cekıyoruz...dort gozle 3 aylık olmasını beklıyorum...salata da gaz yaparmı bılmıom soğan ve tere yapıomus ama..zaten ben ac gezıom arrtık :)

Son düzenleme:

bana da anasaglık ta azen yanlıslıklar oluyor hemen panık yapmayın ararsak demıslerdı,topuk kanı verırken ama ana yuregı anlamazkı..ınsallah yanılmıslardır,bır sey cıkmaz umarım

DİLEMCİM çok geçmiş olsun..bak hemşire de rahatlatmış seni çok sevindim ben de..
inşallah 3 hafta sonra sonuçlar güzel çıkar canım.

kızlar facebookta konuşmuştuk
gaz olmasın die yediklerimize dikkat etme konusunu.
ben ilk ay çok dikkat ettim
ama sonra kızlar dediklerki mahrum kalıyormuş bebiş
yemediklerimizden
ben de yemeğe başladım bişey değişmedi.
gaz sorunumuz azdı aynı devam etti
kimyonlayıp yiyorum taneli şeyleri.
haşlanmış elma yiyorum her gün maden suyu içiyorum

tüm bebişlerimizin gazsız sancısız günleri olsun inşallah artık.

bizim evde bebeği sen fazlaa tuttunn benn neden fazlaa tutmadım kavgasıı varr,Maşallahh benimm oğlann çok akıllııı karnıı tok altı temiz oluncaa pek mutluu ,oluyorrr
Dün hayrett ettimmm gece 1 de uyudu sabahh 7 buçukta uyandıı emmeyee gece uykularıDA UZAMAYA BAŞLADII
GÜNDÜZLERİİ UYANIK OLUYORR AMAA RAHATSIZZ ETMİYOO BENİİ
aÇ OLURSA AĞLIYOR SAdeceee amaa ağlamayı bile beceremiyorrrrrr cilve yaparakk ağlıyor nerdeysee
sesinii duysamm hemen memeyii ağzına dayıyorumm daha anne sütüü alıyor mamaya başlamadıkk bizz
gaz sorunumuzda kalmadıı
milupanınn rezene çayıı çok işe yaradıı bu konudaa

birde artık seslii gülmelere başladıı onunla konuşuncaa hemenn gülüveriyorr
gözlerimizde mavii olduuu artık çokk bellii mavi rengii
benn halenn şişkoyumm satennn
internette süreklii bebek çorbalarıı araştırıpp not tutuyorumm çorba zamanıı gelince zorlanmamamk içinn
başkaaaa neler yapıyoruzz bakalımm aklıma gelirse yazarımmmm

çok mutluyumm oğlumuu doğurduğum içinn
hamileykenn sevemicekmişimm gibii hissediyordumm şimdii onaa aşığımmm.

Son düzenleme:

Masallah cnm yaa..gulucukler atiliyor ne guzel benimki 7 haftalik daha baslamadik:))

haşlanmış elma derken komposto mu nasıl yapıyorsun canım? çiğ gaz mı yapıyor?

slm kızlar.
dılemcim hayırlı sonuçlar gelir inşaALLAH canım sıkıntı etme RABBİM büyük.
gaz sancısı ah ah bende aynı derttenim benim kız bugün 2 de uyudu bari uyusa 4 te tekrar ayaktayız:18::18: çörek otu da fayda etmedi ay şaştım kaldım kızlar ya

Bende istiyorum ondan : ) Nasıl yükledin?

kızlar yaa ben bu mkjonotonluktan çok sıkıldım
evim çarşıya uzak
eşim akşam 7 de gelio bunaldım çok fazla
haftasonları da ewde oturuoz
eşim bebek büyümeden gezip tozamayız dio
ama benim içimde bi alışveriş çılgınlığı var ve dizginlemek çok zor
çok sıkıldımmmmmmm
ne önerirsiniz
siz bu durumla nasıl baş ediorsunuz?

haşlanmış elma derken komposto mu nasıl yapıyorsun canım? çiğ gaz mı yapıyor?

canım çiğ gaz yapar dedi yengem.
ben de az su koyup haşlayıp yiyorum basitçe.

ya canım ben de sıkılıyorum
annem burdayken ona bırakıp çıktım kendim bi kaç kez
o bile kendime getiriyordu
şimdi artık babamızla da çıkmaya başladık
haftasonu ve akşamları..
bana kalsa ben bebişi sarıp sarmalayıp
karşımızdaki parka yürüyüşe bile gidicem.
ama izin çıkmıyor ona üşütürüm die.

Esim c.Tesi çalışmazsa biz çıkıyoruz dışarıya yarın ins çıkarız çok bunaldım iki haftadır( saçlarımı iki haftadır boyancak kesilcek.. 11 aydır sacım aynı..
Evet pandam ben 8 Aralık da dogum yaptım sende arkamdan gelmisin:))
Yaz gelsede gezip tozsak yaaa
egzersiz yapan yada spora giden var mı..diyet rejim yapamayız zaten ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…