2010 Aralık Anneleri

kizlar normal dogum yapipta dikisli olanlar
tuy sorununu nasil hallettiniz
1 ay oldu kaynamistir ama agdayla cekmek zarar verirmi???

iphoneda baby sleep diye bi prog vardi
onu yukledik canim:90:

VAlla canım bende dikişli oldum alt tarafı hiç elleyemedim daha.Bir kere sadece üst tarafı jiletle aldım.40 çıkmasını bekliyorum kanama bitince ağdaya gidicem dikişli yeride dikkatli aldırcam çünkü benim kapanmayan iki dikiş yerim var daha.Ama ağda da yaptırmam lazım bakalım artık.

ya bende spiral taktircam 35. gun o yuzden bi sekilde almam lazim
simdiye kadar agda disinda bi yontem denemedim
kanamali olarakta gidip yaptiramam kendim yaptim ama
yarim biraktim korkudan
sanki dikis yerinde bi degisiklik oldu
psikolojikmi bilmiyorum
ayrilsa kanar heralde diimi? acaba bi zarar vermis olabilirmiyim?
aynayla bakmaya korkuyorum ya

kizlar normal dogum yapipta dikisli olanlar
tuy sorununu nasil hallettiniz
1 ay oldu kaynamistir ama agdayla cekmek zarar verirmi???

tam olarak nasıl yükledin cnm iphone dan.. Bende yüklemek istiyorum anlatirmisin.. bilgisayardan mı copia yaptın..

ben gecen gün aldım reglimin ilk günüydü ama mecburdum o halde baskasına aldiramazdim zaten almiyorlar.. Aynayla bakmadım bende korktum zaten benim dikişler kendiliğinden dusendendi. Ama 40 ınızdan sonra alın.. Ben 47. Gün aldım :))

tam olarak nasıl yükledin cnm iphone dan.. Bende yüklemek istiyorum anlatirmisin.. bilgisayardan mı copia yaptın..

canim app storeda baby sleep lite olarak bulabilirsin
bu arada benim 4 hafta oldu aldim bugun ama
zarar vermemisimdir umarim dikis yerine falan
bi sorun olsa kanar heralde :97:

hiç sorma ben de patladım evde yarın süt sağıp bebeği babasına bırakacağım.gerçi gideceğim yer altı üstü 2 sokak ötedeki market ama 1 saat kadar oyalanmayı düşünüyorum olmadı sokaklarda gezerim

Ben aara, ara Anneme bırakıyorum veya Annem gelince ''dışarı çıkmam lazım'' deyip 1 saat de olsa kaçıyorum.: ) gerçekten iyi geliyor, nefes almaya ihtiyacı oluyor insanın.Sende k.v bırak az nefes al, olmaz mı?

Benim eşime kalsa her hafta çıkaracak çocuğu.Ben çıkarmıyorum, etraf mikrop kaynıyor ve soğuk biraz daha büyüsün çıkarız.

Tşk. ettim şeker.

Ehe ben geçen hafta kendim yaptım : ) Sezeryanın avantajı : )

simdi haberlerde izledim
hurma surun agzina dedi dr
gaz icin cok iyiymis kizlar
elinizle ezip surun dedi
ayrica rezene cayi anason cayi
1 cay kasigi zeytinyagi icirmekte iyi geliyormus

kızlar artık çok bunaldım dışarı çıkamıyor bebek üşütür diye uykusuzluk hat safada kızım gün boyu en fazla yarım saat uyuyor gece 12 gibi sadece 3 saat uyuyor bütün kucağımda sancısı var yememe dikkat ediyorum herşeyi denedim okudum sizlerin dediklerini ama olmuyor bi fsaydası bakalım pazartesi dr kontrolumuz var o ne diyecek

Canım bende ağdadan başka birşeyle hiç almadım zaten o yüzden bir kere üstü alabildim alt tarafa inemedim doğramayım kendimi diye Ama olmamıştır heralde dikişlerine bişey sonucunda kanar dediğin gibi heralde.

kızlar selam bende lazere gidicem ama şu 40 ımız çıksın öncesinde gitmiştim zaten yarım kalmıştı şimndi devam çok rahat oluyo....

ya benimki sürekli yüzüstü yatıyooo hatta eliyle illa burnunu ağzını kapatıyo o sıcaklık hoşuna gidiyooo başka türlü uyumuyooo bende sırtüstü bir kere yatırdım kustu çok korktum o yüzden sırtüstü yatırmıyorum ... yüzüstü kussa bile çıkartıyor kafasını çevirebiliyor nees alamayınca rahatsız olunca çeviriyor ...

canım dıkkat et yınede gece felan cevır bebk boğulmaları olabılıyormus Allah korusun,boyle kafasını cevırırken yorulup yuzustu kalabılıyor nefessiz onun için...dikkat ...

simdi haberlerde izledim
hurma surun agzina dedi dr
gaz icin cok iyiymis kizlar
elinizle ezip surun dedi
ayrica rezene cayi anason cayi
1 cay kasigi zeytinyagi icirmekte iyi geliyormus

zeytınyagı ıcın kucuk degıller mı yahu? bende gogsume suruom zeytınyagını bolca emdırıom sonra gercı ama bı de hurmayı deneyeyım bakalım rezene felan hakgetıre bıze ıyı gelmedı..

aynayla bakmaya hic cesaretim yok walla
cuma gunu dr baksin bari
varmi bi durum diye
ya dru arayip sormakta sacma geldi ama sorsamiydim keske

kızlar selam.
gazla ilgili yazdıklarınızı okudum da çok dikkat ediyorum diye yazmışsınız, yedikleriniz sütün kalitesini etkiler ama. benim doktorum her şeyi yiyeceksin ayırt etmeden dedi. mete bazen çok gazlı, bazen sakin. ilk oğlumda da herşeyi yemiştim, gazsız bi çocuktu. yediklerin etkilemez demişti o zamanki doktorum da.

bi de sütün az ya da çok olması değil, kalitesi önemli, yani abur cuburla beslenen ya da tek düze beslenen bir anneyle her gıdadan alan annenin sütünün kalitesi farklıymış. ben kendimi strese sokmuyorum çünkü başta dikkat etsem mi dedim, onu yeme bunu yeme ne yiyeceğimi şaşırdım ve o zamanla bu zaman arasında çok fark yok, hatta bazen daha sakin oluyor mete.

kızlar,
ben kilo veremiyorum bir türlü takıldı kaldı kilo ayn yerde..bir de canım hep tatlı istiyor özellikle emzirme sonrası..ne yapıcam bilmem

kızlar,
ben kilo veremiyorum bir türlü takıldı kaldı kilo ayn yerde..bir de canım hep tatlı istiyor özellikle emzirme sonrası..ne yapıcam bilmem

Benimde öyle bunlar sanırım bizim oburlugumuzdan kalanlar çikolata tatlı çok yedim yavaş yavaş kilo aldım sonrada misafirdi oldu şimdi ev sahibi) ins gider

kızlar kılo konusuna hıcccc gırmesekkk cok dertlıyım coookkk dogumdan gelınce tartılmısım sımdı ondan tam 1 kg fazlayım herkes verdıgı kıloları yazarken ben aldıklarımı yazıcam heralde . hamılelıkte 10 kg almıstım su an 6 sı duruyr bu durumda ... oofff offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…