2010 Aralık Anneleri

canım dalga gecıosun 19 dan sonra bısı yememek mı ben gece yatarken 1 ogun daha yapıp yatıyorum. gece sutum olsun dıe. gce sagıyorum o sutu gunduz veryorum cunku gunduz memede sut bıtıyor mecburumm..paket paket tahın helvası bıtırıyorum sonrada kılo dıyorum vucut napsın yanı .. oda bır yere kadar :26::26:

Dalga geçmiyorum valaha canım : ) Evet , aynen 19.00 dan sonra bir şey yemiyorum, yesemde kalorisi düşük gıdaları tercih ediyorum.Kolay mı? hayır çok zor, zorlanıyorum yani.Neler geçiyor gözümün önünden bi bilsen : ) Benim kızım gece en az 3-4 kere de kalkar düşün yani.

Ay kızlar ne güzel valla,okudukça rahatlıyorum Daha bu sabah yani öğlen :) kahvaltıda neredeyse 1 kızarmış ekmek yemişimdir heralde. Benimde canım hep çikolatalı pasta,çikolatalı gofret türü şeyler istiyo.Bide süt eşliğide pötibör bisküvi..
Normalde bu kilolarda dolaştığım zamanlarda olmuştu ama gebelik öncesi güzel kilo vermiştim.5-6 kilo verirsem o kiloya ulaşırım ama nasıl veririm hiç bi fikrim yok.Bide benim göbekten ziyade göbeğimin altı çıktıYani rahim hizası sanırım.Pantolonların fermuarına denk gelen yer.Ay pantolonun o kısmı bi çirkin duruyo ki anlatamam..Orası nasıl gider bide onu merak ediyorum.Sezeryanlılarda öyle oluyo sanırım.Bi kaç sezeryanlı arkadaş var,onların yıllar geçmesine rağmen pantolonlarının o kısmı hala öyle duruyo :) Bende mi öyle kalacağım yoksa diye endişeleniyorum doğrusu
Kız carna valla azmine hayranım.Bu konularda maalesef hiç nefsime hakim olamam Benim iştahım kesilecek ki anca öyle kilo verebiliyorum.Şu emzirme döneminde de bu çok zor bir ihtmal
Bu arada bende eşime çattığım zamanlarda 'kk yı okuyup okuyup gelip bana çatma,gaz mı veriyolar sana napıyolar" diyo
40.günün şerefine bi parise gittik,biraz zor oldu.Bende eşim konusunda takıntı yapmıyorum.zaten hiç uğramasa yanıma,aklıma gelmez ama yazık o dert yanıp duruyo

insanın yalnız olmadığını bilmesi çok güzel hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz..ben her gün karar alıyorum kesinlikle tatlı yemicem diye evde bulunsun istemiyorum pat bi misafir geliyor tatlı almış hadi diyorum o bitsin bi daha yemicem derken her gün tatlı yemiş oluyorum.ben eskiden 53-54 kg dım hep..bütün kıyafetlerim ona göre şimdi ise 68 den inemiyorum bi türlü takıldı kaldı onca kilo nasıl verilir bilmem ayakkabılarım bile sıkıyor hep eşofman giyiyorum ya da tayt..10 kg dan fazla var vermem gereken.eşimle de kardeş gibiyiz.sprial takılalı nerdeyse 3 hafta oldu 1 defa parise gittik o kadar çok yorgunum.kafam yorgun bedenim yorgun

kızlar,
ben kilo veremiyorum bir türlü takıldı kaldı kilo ayn yerde..bir de canım hep tatlı istiyor özellikle emzirme sonrası..ne yapıcam bilmem
aynen canım.maalesef 85 te kaldım2 ay oldu tık yok ve sadece gebelik kıyafetlerimi giyebiliyorum.rezil bi durumdayım yani....ha tatlı da büyük bi sorun.çok ama çok canım istiyo.eşim de kıyamıyo,marketten alıp alıp getiriyo.kızıyorum aldı diye ama kızarken de götürüyorum baklavaları.napıcam ya........

Napıyım canım.Yeni dolap döşemekdense , kilo vermek daha iyi.Ben 18 kilo aldım hamileliğim boyunca 13 kilo gitti : ) 57 kiloyum.Bir ara durdu kilo vermem 59' da kaldım ama azmettim yani.52 kilo olmasam da olur 54'de iyidir bana.Zaten şu an hemen hemen kıyafetlerimin hepsi oluyor

Canım benim göbeğim hemen hemen yok gibi (nispet yapmıyorum haaa : )) bence yapısal bir durum.Benim hamile kalmadan önce göbeğim tahta gibiydi yani, kilo alsamda basenlerden alıyorum.Sende acele etme bence, egzersizle falan toparlarsın, az da boğazını tut bi zahmet

Heee,doğru diyonda tutamıyorum hayatımm..Benimde çoğu kıyafetim oluyor neyseki.Ayrıca göbeğim yoktu evvelinden beri,koca bi totom var sölemesi ayıp :) Kendime güvenim göbeğimden geliyodu Şimdide yok gibi zaten ama dediğim gibi rahim kısmında bi pörtleklik var.

Kimseler benim kadar kilo almamis ve benimki kadar kilosu kalmamis duba gibiyim,kup gibiyim eskiden ne guzeldim

ohh beee kk senlendi,,,,,,

kızlar dusundum tasındım su carna yı kk dan cıkarmaya krar verdım oylama yapıorumm

saka saaka masallah guzelım nazar degmesın ıns. dogru soyluorsun hersy bogazda bıtıor... zaman gerekıor acele etmemek lzzımm.. harbıdnde bbısler olmasa tutrsıın ama onlar engel oluor... moral bozmak yok ekı halımıze doncez hepımızzzz...

carna kırılma sakın hepsı saka

Kimseler benim kadar kilo almamis ve benimki kadar kilosu kalmamis duba gibiyim,kup gibiyim eskiden ne guzeldim

ŞŞŞŞTTTTT moral bozmak yok,sende verirsin hayatım sıkma canını..Birazda yapı meselesi,bazısı kısa sürede,bazısıda uzun sürede veriyo

ŞŞŞŞTTTTT moral bozmak yok,sende verirsin hayatım sıkma canını..Birazda yapı meselesi,bazısı kısa sürede,bazısıda uzun sürede veriyo

Sorun da burada zaten.hamile kalmadan once kocisten fazla yiyip 49 kilonun ustune cikmayan ben hamile kalir kalmaz bir kilo almaya basladim ki...akillara zarar:26:Ben diyet de yapamam,yememem lazim geldiginde inadina yiyesim geliyor hic alisik degilim koca gobekli koca popolu halime

İnanamadım ya.....Bu ne azim?nerde bende o yürek?Oturayım şu 85lik halimle.kocamda yüz vermesin bana.Mustehak bana valla.utanmalıyım kendimden...

Valla o zaman dahada rahatlaman gerek :) Madem yediğin halde o kadar zayıftın,demek ki zayıf bir bünyeye sahiptin.Mutlaka yine eski haline dönersin.Benim nerdeyse arkadaşlarımın hepsi eski hallerine döndüler belki bi kaç kilo fazlaları var o kadar.. HAmilelik kiloları üstünde kalan pek kimse yok etrafımda..Kısa veya uzun vadede veriliyo bi şekilde.Bide emziriyosan dahada kolay oluyor bu..

İnanamadım ya.....Bu ne azim?nerde bende o yürek?Oturayım şu 85lik halimle.kocamda yüz vermesin bana.Mustehak bana valla.utanmalıyım kendimden...

Canım sen bu carnayı görmezden gel O bir istisna sweethome un da dediği gibi atalım onu aramızdan

Popomda çatlaklar var kırmızı kırmızı ben burdayim diyor gecer mı acaba(( karnımda yok sadece ufak bir iki kahverengilik o da önemsiz ama popom da kırmızı çizgiler moralimi bozdu.( kadın olmak heleki anne olmak zormus her bı şey geliyor basımıza

Kirmiziyken tedavi edilebiliyor diye biliyorum.beyazlastiklarinda artik is isten gecmis oluyor

Benim karnımda var bikini giyenlerden sen boş ver görünmeyen yerde canını sıkma bende azmettim yaza kadar vermeye simdi emdiriyorum diye cok diett yapamiyorum ama yavas yavas veririz kizlar

kız Carna nasıl böle frenliosun kendini. bende çook yemeiyorum aslında ama
canım çekincede durdurmuyorum.
hele tatlılar sürekli tatlı istiyorum
gece her kalkışımda emzirmeden sonra bişile ryiyorum mutlaka.
napcam bilmem.
5 kilomkalmıştı doğumdan sonra
ama bu gidişle alıcam
şuan sanki 6-7 kilom var gibiki ben önceki kilomdan da aşağıya düşmek istiorum
bende o minicik akzakalrdan giymek istiorum banane ya

kızlar kilolardan ve catlaklardan bahsetmişsiniz.. bende 59 kg ile hamile kaldım 81 e kadar cıkmısım. simdi 67yim 14 kg gitmis ama daha 8 kg war takıldım kaldım burda bu gidişlede asagı diil yukarı dogru gitcek kg lar. catlak mevzusu cok sinir bozucu dogumdan sonra hiç çatlak yoktu gorunurde gobek erimeye sisler inmeye baslayınca benim catlaklar gunyuzune cıktı. yanlarımda bayagı derin yarıklar olustu gobegşmde daha hafif acık renkli catlaklar var krem falan kullanan var mı şimdi tazeyken kullansak gecermi ki acaba ?

kizlar bizim sansimiz su ki
kisin dogum yaptik ve yaza daha coook var
kisin kilolar kamufle oluyo bi sekilde
hic strese girmeyin zamanla vericez kilolari
yalniz bendede selulit olmus bayaaa
krem aldim simdi dusta masaj yapicam firsat bulunca
yaza kadar yok olur umarim
havalar isinincada yuruyus yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…