Evet kızlar emzirmek inanılmaz insanın iştahını açıyor ve acaip bir tatlı isteği oluşturuyor insanda.Benim de canım tatlı istiyor, aslında genel anlamda iştahım da çok açık.Ama kendimi frenliyorum, dikkat ediyorum en azından ve egzersiz yapıyorum.Sütlü tatlıları tercih ediyorum mesala.Çikolata ağzıma sürmüyorum, hamur işi yok.Sulu yemekler yiyorum ve acıkmadan asla yemek yemiyorum ve en son öğünüm akşam 19.00.Bu saat den sonra bitki çayları ve midem çok kazınırsa petibör bisküvü ( süt yapıyor ) veya meyva.
Bence az biraz dikkatle rahatlıkla kilo verebiliriz.Önemli olan bir yerden başlamak ve kararlı olmak.O zaman daha iyi oluyor insanın psikolojisi.Evet, şu istah açıklığı ile dikkat etmek zor olabilir kabul ediyorum, bu da insanı agresif yapıyor yani yemek istediklerini yiyememek (!) ama ; kilolardan ötürü , kişinin kendini beğenmemesi daha kötü bür ruh haline sokuyor insanı.Ben 1. tercihi seçiyorum.
Paris mevzusuna gelince.Biz daha gitmedik.Yani ben o psikolojide değilim şu an.Yorgun oluyorum bir kere.Kızım düzgün uyumuyor, ister istemez bu beni bazen agresif yapabiliyor.Ve sizler gibi eşimin bir çok hareketi gözüme batıyor.Fakat eşimin beni istemediği gibi bir düşünceye kapılmıyorum, hissetmedim en azından.O da benim gibi değişik ruh hali içinde olabilir.Paris mevsunu çok takmıyorum ve spontane bir zaman da yaşayacağını düşündüğüm ince bir mevzu : ) ve ben o zamanı bekliyorum.Sizde boş verin : ) zaman , zaman .
canım dalga gecıosun 19 dan sonra bısı yememek mı ben gece yatarken 1 ogun daha yapıp yatıyorum. gece sutum olsun dıe. gce sagıyorum o sutu gunduz veryorum cunku gunduz memede sut bıtıyor mecburumm..paket paket tahın helvası bıtırıyorum sonrada kılo dıyorum vucut napsın yanı .. oda bır yere kadar :26::26:
aynen canım.maalesef 85 te kaldım2 ay oldu tık yok ve sadece gebelik kıyafetlerimi giyebiliyorum.rezil bi durumdayım yani....ha tatlı da büyük bi sorun.çok ama çok canım istiyo.eşim de kıyamıyo,marketten alıp alıp getiriyo.kızıyorum aldı diye ama kızarken de götürüyorum baklavaları.napıcam ya........kızlar,
ben kilo veremiyorum bir türlü takıldı kaldı kilo ayn yerde..bir de canım hep tatlı istiyor özellikle emzirme sonrası..ne yapıcam bilmem
Ay kızlar ne güzel valla,okudukça rahatlıyorumDaha bu sabah yani öğlen :) kahvaltıda neredeyse 1 kızarmış ekmek yemişimdir heralde. Benimde canım hep çikolatalı pasta,çikolatalı gofret türü şeyler istiyo.Bide süt eşliğide pötibör bisküvi..
Normalde bu kilolarda dolaştığım zamanlarda olmuştu ama gebelik öncesi güzel kilo vermiştim.5-6 kilo verirsem o kiloya ulaşırım ama nasıl veririm hiç bi fikrim yok.Bide benim göbekten ziyade göbeğimin altı çıktıYani rahim hizası sanırım.Pantolonların fermuarına denk gelen yer.Ay pantolonun o kısmı bi çirkin duruyo ki anlatamam..Orası nasıl gider bide onu merak ediyorum.Sezeryanlılarda öyle oluyo sanırım.Bi kaç sezeryanlı arkadaş var,onların yıllar geçmesine rağmen pantolonlarının o kısmı hala öyle duruyo :) Bende mi öyle kalacağım yoksa diye endişeleniyorum doğrusu
Kız carna valla azmine hayranım.Bu konularda maalesef hiç nefsime hakim olamamBenim iştahım kesilecek ki anca öyle kilo verebiliyorum.Şu emzirme döneminde de bu çok zor bir ihtmal
Bu arada bende eşime çattığım zamanlarda 'kk yı okuyup okuyup gelip bana çatma,gaz mı veriyolar sana napıyolar" diyo
40.günün şerefine bi parise gittik,biraz zor oldu.Bende eşim konusunda takıntı yapmıyorum.zaten hiç uğramasa yanıma,aklıma gelmez ama yazık o dert yanıp duruyo
Napıyım canım.Yeni dolap döşemekdense , kilo vermek daha iyi.Ben 18 kilo aldım hamileliğim boyunca 13 kilo gitti : ) 57 kiloyum.Bir ara durdu kilo vermem 59' da kaldım ama azmettim yani.52 kilo olmasam da olur 54'de iyidir bana.Zaten şu an hemen hemen kıyafetlerimin hepsi oluyor
Canım benim göbeğim hemen hemen yok gibi (nispet yapmıyorum haaa : )) bence yapısal bir durum.Benim hamile kalmadan önce göbeğim tahta gibiydi yani, kilo alsamda basenlerden alıyorum.Sende acele etme bence, egzersizle falan toparlarsın, az da boğazını tut bi zahmet
Kimseler benim kadar kilo almamis ve benimki kadar kilosu kalmamisduba gibiyim,kup gibiyim eskiden ne guzeldim
ŞŞŞŞTTTTT moral bozmak yok,sende verirsin hayatım sıkma canını..Birazda yapı meselesi,bazısı kısa sürede,bazısıda uzun sürede veriyo
Evet kızlar emzirmek inanılmaz insanın iştahını açıyor ve acaip bir tatlı isteği oluşturuyor insanda.Benim de canım tatlı istiyor, aslında genel anlamda iştahım da çok açık.Ama kendimi frenliyorum, dikkat ediyorum en azından ve egzersiz yapıyorum.Sütlü tatlıları tercih ediyorum mesala.Çikolata ağzıma sürmüyorum, hamur işi yok.Sulu yemekler yiyorum ve acıkmadan asla yemek yemiyorum ve en son öğünüm akşam 19.00.Bu saat den sonra bitki çayları ve midem çok kazınırsa petibör bisküvü ( süt yapıyor ) veya meyva.
Bence az biraz dikkatle rahatlıkla kilo verebiliriz.Önemli olan bir yerden başlamak ve kararlı olmak.O zaman daha iyi oluyor insanın psikolojisi.Evet, şu istah açıklığı ile dikkat etmek zor olabilir kabul ediyorum, bu da insanı agresif yapıyor yani yemek istediklerini yiyememek (!) ama ; kilolardan ötürü , kişinin kendini beğenmemesi daha kötü bür ruh haline sokuyor insanı.Ben 1. tercihi seçiyorum.
Paris mevzusuna gelince.Biz daha gitmedik.Yani ben o psikolojide değilim şu an.Yorgun oluyorum bir kere.Kızım düzgün uyumuyor, ister istemez bu beni bazen agresif yapabiliyor.Ve sizler gibi eşimin bir çok hareketi gözüme batıyor.Fakat eşimin beni istemediği gibi bir düşünceye kapılmıyorum, hissetmedim en azından.O da benim gibi değişik ruh hali içinde olabilir.Paris mevsunu çok takmıyorum ve spontane bir zaman da yaşayacağını düşündüğüm ince bir mevzu : ) ve ben o zamanı bekliyorum.Sizde boş verin : ) zaman , zaman .
Sorun da burada zaten.hamile kalmadan once kocisten fazla yiyip 49 kilonun ustune cikmayan ben hamile kalir kalmaz bir kilo almaya basladim ki...akillara zarar:26:Ben diyet de yapamam,yememem lazim geldiginde inadina yiyesim geliyorhic alisik degilim koca gobekli koca popolu halime
İnanamadım ya.....Bu ne azim?nerde bende o yürek?Oturayım şu 85lik halimle.kocamda yüz vermesin bana.Mustehak bana valla.utanmalıyım kendimden...
Popomda çatlaklar var kırmızı kırmızı ben burdayim diyor gecer mı acaba(( karnımda yok sadece ufak bir iki kahverengilik o da önemsiz ama popom da kırmızı çizgiler moralimi bozdu. ( kadın olmak heleki anne olmak zormus her bı şey geliyor basımıza
Popomda çatlaklar var kırmızı kırmızı ben burdayim diyor gecer mı acaba(( karnımda yok sadece ufak bir iki kahverengilik o da önemsiz ama popom da kırmızı çizgiler moralimi bozdu. ( kadın olmak heleki anne olmak zormus her bı şey geliyor basımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?