kizlar bizim sansimiz su ki
kisin dogum yaptik ve yaza daha coook var
kisin kilolar kamufle oluyo bi sekilde
hic strese girmeyin zamanla vericez kilolari
yalniz bendede selulit olmus bayaaa
krem aldim simdi dusta masaj yapicam firsat bulunca
yaza kadar yok olur umarim
havalar isinincada yuruyus yapicam
Popomda çatlaklar var kırmızı kırmızı ben burdayim diyor gecer mı acaba(( karnımda yok sadece ufak bir iki kahverengilik o da önemsiz ama popom da kırmızı çizgiler moralimi bozdu. ( kadın olmak heleki anne olmak zormus her bı şey geliyor basımıza
kız Carna nasıl böle frenliosun kendini. bende çook yemeiyorum aslında ama
canım çekincede durdurmuyorum.
hele tatlılar sürekli tatlı istiyorum
gece her kalkışımda emzirmeden sonra bişile ryiyorum mutlaka.
napcam bilmem.
5 kilomkalmıştı doğumdan sonra
ama bu gidişle alıcam
şuan sanki 6-7 kilom var gibiki ben önceki kilomdan da aşağıya düşmek istiorum
bende o minicik akzakalrdan giymek istiorum banane ya
Heee,doğru diyonda tutamıyorum hayatımm..Benimde çoğu kıyafetim oluyor neyseki.Ayrıca göbeğim yoktu evvelinden beri,koca bi totom var sölemesi ayıp :) Kendime güvenim göbeğimden geliyoduŞimdide yok gibi zaten ama dediğim gibi rahim kısmında bi pörtleklik var.
Kimseler benim kadar kilo almamis ve benimki kadar kilosu kalmamisduba gibiyim,kup gibiyim eskiden ne guzeldim
ohh beee kk senlendi,,,,,,
kızlar dusundum tasındım su carna yı kk dan cıkarmaya krar verdımoylama yapıorumm
saka saaka masallah guzelım nazar degmesın ıns. dogru soyluorsun hersy bogazda bıtıor... zaman gerekıor acele etmemek lzzımm.. harbıdnde bbısler olmasa tutrsıın ama onlar engel oluor... moral bozmak yok ekı halımıze doncez hepımızzzz...
carna kırılma sakın hepsı saka
İnanamadım ya.....Bu ne azim?nerde bende o yürek?Oturayım şu 85lik halimle.kocamda yüz vermesin bana.Mustehak bana valla.utanmalıyım kendimden...
Canım sen bu carnayı görmezden gelO bir istisna sweethome un da dediği gibi atalım onu aramızdan
kız Carna nasıl böle frenliosun kendini. bende çook yemeiyorum aslında ama
canım çekincede durdurmuyorum.
hele tatlılar sürekli tatlı istiyorum
gece her kalkışımda emzirmeden sonra bişile ryiyorum mutlaka.
napcam bilmem.
5 kilomkalmıştı doğumdan sonra
ama bu gidişle alıcam
şuan sanki 6-7 kilom var gibiki ben önceki kilomdan da aşağıya düşmek istiorum
bende o minicik akzakalrdan giymek istiorum banane ya
canım ya duşa zor fırsat buluyorum ki... benim de karışım yağlarım var selülit için ama kullanmak ne mümkün...
yazın kilolar daha kolay gidiyo yalnız...
bu arada o kadar hamlamışım ki az harekette etlerim acıyo. oğlumun okulda etüdü vardı. servis gelmedi tatil diye. eşimde yok, toplandık gittik çocuklarla. hava yağmurlu diye okulun önünde küçüğü çıkarmadım arabadan. büyüğü kapıya kadar götürüp döndüm koşarak, koşamadım ya. bacaklarım sızladı resmen. eskiden güzel spor yapardım ben
Kuaförden geldim gitti upuzun saclarım boyasida değişti çok hafifledi saclarım ama üzülüyor insan yaaa
Kuaförden geldim gitti upuzun saclarım boyasida değişti çok hafifledi saclarım ama üzülüyor insan yaaa
güle güle kullan canım boya organik mi normal mi? ben de istiyorum ama açmak için işlem yapılması lazım emzirirken olur mu?
Benim karnımda var bikini giyenlerden sen boş ver görünmeyen yerde canını sıkma bende azmettim yaza kadar vermeye simdi emdiriyorum diye cok diett yapamiyorum ama yavas yavas veririz kizlar
güle güle kullan canım boya organik mi normal mi? ben de istiyorum ama açmak için işlem yapılması lazım emzirirken olur mu?
benim 5 kilo fazlam var.. gebeliğim herşeyim gibi planlı olduğundan kilo alıpta gebe kalmıştım (ki iyiki öyle yapmışım) 6 ay dolana kadar bunu sorun etmeyi aklımdan bile düşünmüyorum. hep yazları kilo veririm birde zaten şu an stress kotamı doldurmuşum..
bir tek bu güven konusunda sorun yok bende(nasıl bi özgüvense) ama benimde yanımda koca yook :101:
:
Bizim doktor emzirme suresince organik boya ile bile boyatmayacaksin dedi.maalesef ben kinaya devam ediyorum
aralık anneleri iyi akşamlar. doğum yapalı neredeyse 50 gün oldu sorucak kimse bulamadım size yazıyorum. ben hala eşimle ilişkide bulunamadım. 1 hafta önce denedik çok acıdı yapamadık. sizlerede böyle oldumu neolur yardım(( doktorum 40 ımda muayne etti düzelmişsin ilişkide bulunabilirsiniz dedi ama acıyo yapamadım. hala ayakta durduğum zamanlarda inanılmaz zonklama ve acı hissediyorum. dikişlerime elimle bastırdımmı acıyo. sizinde böylemi lütfen yardım ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?