2010 Aralık Anneleri

canım ya duşa zor fırsat buluyorum ki... benim de karışım yağlarım var selülit için ama kullanmak ne mümkün...

yazın kilolar daha kolay gidiyo yalnız...

bu arada o kadar hamlamışım ki az harekette etlerim acıyo. oğlumun okulda etüdü vardı. servis gelmedi tatil diye. eşimde yok, toplandık gittik çocuklarla. hava yağmurlu diye okulun önünde küçüğü çıkarmadım arabadan. büyüğü kapıya kadar götürüp döndüm koşarak, koşamadım ya. bacaklarım sızladı resmen. eskiden güzel spor yapardım ben

Son düzenleme:

Canım benimde popo çatlamış anlamdım valla o kadar göbek büyüdü o çatlamadı ama popo çatladı :)) birde göğüslerim sütten sonra çatladı artıık yapcak bişi yok valla napalım onlarda bebişlerden hatıra kalcak artık.

Canım gece emzirmeden sonra su içmeyi dene.Tıkar hem.Ben o daya sürehi koyuyorum gece bitiyor.Çünkü emzirmeden sonra felaket susuyorum ben.

Senin şu sezeryanın yerini merak ediyorum valaha.Yahu nasıl pörtleklik var.

Toton güzel ve dik ise olması caizdir hoş durur

Kimseler benim kadar kilo almamis ve benimki kadar kilosu kalmamis duba gibiyim,kup gibiyim eskiden ne guzeldim

Sende verirsin.Yeter ki karar ver.Moralini bozma.En çabuk verilen kilolar doğum kiloları.Yerleşmesine izin verme : )

Canım neden kıralayım.Sohbet ediyoruz şurada.Aslında siz söylediklerimi nispet olarak algılamayın.Ben sadece tecrübelerimi paylaşıyorum.
İnanamadım ya.....Bu ne azim?nerde bende o yürek?Oturayım şu 85lik halimle.kocamda yüz vermesin bana.Mustehak bana valla.utanmalıyım kendimden...

Güzelim kıyafetlerimi giyemediğimi düşününce hırs yapıyorum valaha: ) dolapta küflensinler mi ? : )

Canım sen bu carnayı görmezden gel O bir istisna sweethome un da dediği gibi atalım onu aramızdan

Hain insan.Pörtlek göbek sende

Valaha canım çok zor.Yesemde sinirleniyorum, yemesemde.Bari yemeyerek sinirleneyim de, kilo veriyim diyorum.

Heh işte o küçük kazakları, daracık blue jeanları düşün.Ben öyle yapıyorum.Birde emzirdiğimiz için abartı bir diet yapmaya gerek yok ki.Sadece tatlı ve hamur işlerinden uzak duracağız.Çok istiyorsak öğlen süt tatlıları tercih edeceğiz.İlk başlarda çok zor oluyor, sonra frenlemeyi öğreniyorsun.

Son düzenleme:
Popomda çatlaklar var kırmızı kırmızı ben burdayim diyor gecer mı acaba(( karnımda yok sadece ufak bir iki kahverengilik o da önemsiz ama popom da kırmızı çizgiler moralimi bozdu.( kadın olmak heleki anne olmak zormus her bı şey geliyor basımıza

haklisin canim dusa girmek bile luks oldu bize:)
dun anneme sut sagip biraktim rahat rahat dus yapiym diye
epey hamlastik tabi hamileyken
otur otur ne hale geldik ama yavas yavas acariz kendimizi
bence yogayla baslayalim
nisandan once yuruyus yapmak mumkun diil sadece evde bi kac egzersiz yapabilirim

Kuaförden geldim gitti upuzun saclarım boyasida değişti çok hafifledi saclarım ama üzülüyor insan yaaa

bende gecen hafta kestirdim
iyi geliyo insana ama bende uzuldum sonra fazlami kestirdim diye
galba hala hormonlarimizin etkisindeyiz
uzulecek sey kalmadi sanki:)))
bu arada kuzenim domuz gribi olmus hemde 35 haftalik hamile
dikkat edin kizlar grip salgini var bu ara

Kuaförden geldim gitti upuzun saclarım boyasida değişti çok hafifledi saclarım ama üzülüyor insan yaaa

güle güle kullan canım boya organik mi normal mi? ben de istiyorum ama açmak için işlem yapılması lazım emzirirken olur mu?

benim 5 kilo fazlam var.. gebeliğim herşeyim gibi planlı olduğundan kilo alıpta gebe kalmıştım (ki iyiki öyle yapmışım) 6 ay dolana kadar bunu sorun etmeyi aklımdan bile düşünmüyorum. hep yazları kilo veririm birde zaten şu an stress kotamı doldurmuşum..

bir tek bu güven konusunda sorun yok bende(nasıl bi özgüvense) ama benimde yanımda koca yook :101:

:

Son düzenleme:
Benim karnımda var bikini giyenlerden sen boş ver görünmeyen yerde canını sıkma bende azmettim yaza kadar vermeye simdi emdiriyorum diye cok diett yapamiyorum ama yavas yavas veririz kizlar

Evet canım bikini giyiyorum ama görünmez popoda:)) yaza kadar pitircik gobusun gitmesi lazım:)) kardesim tefe koyar gitmezse.. en son gördüğünden daha dinamik olmam lazım.. Evlilik cocuk yaramis gibi durmaliyim,, hoş yaşlı teyzeler zayıf gördüler mı kurumuş bu .. Beti benzi gitmiş diyorlar:)))

güle güle kullan canım boya organik mi normal mi? ben de istiyorum ama açmak için işlem yapılması lazım emzirirken olur mu?

Tesk canım...ben logusaligin geçmesini bekledim..Valla kadın lorealin boyasını kullandı ozelikle demedim.. Aklıma da gelmedi ben hamilelik boyunca hiç boyamadım nerdeyse bir sene olacak emzirirken de sakıncalı olacağını düşünmüyorum ins da olmaz..açma işlemini sordum kadın bana gerek yok senin kendi sacın uzamis dibi gerekmez dedi.. Altinsarisiydi ve balyajdi onceden şimdi yanık kızıla boyattim. Veeeeee ... Kakul attırdım 6 sene önce yapmıştım en son kakulu.. Ama herkes çok beğendi yüzüm oval sizede tavsiye ederim sırın bı anne oluyoruz :)))

En iyisini yapıtın canım.. Çabuk zayiflayandansan sorun etmene gerek yok.. Ben hiç 55 kiloya çıkmamıştım.. Hamilelikle aldım ama 5 kilo duruyor takıntı yapıyorum yaa gitmezse diye ama son günlerde yemek iştahım gitti,. Tatlı iştahı geldi.. Fazla enerji harcıyoruz sanırım

aralık anneleri iyi akşamlar. doğum yapalı neredeyse 50 gün oldu sorucak kimse bulamadım size yazıyorum. ben hala eşimle ilişkide bulunamadım. 1 hafta önce denedik çok acıdı yapamadık. sizlerede böyle oldumu neolur yardım (( doktorum 40 ımda muayne etti düzelmişsin ilişkide bulunabilirsiniz dedi ama acıyo yapamadım. hala ayakta durduğum zamanlarda inanılmaz zonklama ve acı hissediyorum. dikişlerime elimle bastırdımmı acıyo. sizinde böylemi lütfen yardım ((

Bizim doktor emzirme suresince organik boya ile bile boyatmayacaksin dedi.maalesef ben kinaya devam ediyorum

Neden öyle söyledi ki.. Kına da güzel sac derisini besliyor ama kınadan sonra boya yapmak zor kına kolay kolay açılmaz( koyu renkte bisey olmaz ama açık renkte turuncu oluyot saclar

Slm canım benimde 51. Gün bizimden olmadı daha.. Olacaktık amaaaa... Adetim geldi şanssız kocam bı kaç gün sonra adettin biterse denicez.. Bende urkuyorum ama dikişler tutmuştur şimdiye sadece zamana ihtiyac var psikolojikmanda iyi olmak lazım.. Hazır hissettiğinde kapıyı aralarsin:)))

:)) düşük tehlikemden dolayı son 3 ay ilişki yasaktı 2 ayda böyle geçti toplam 5 aydır kardeş gibiyiz. acaba yapmaya yapmaya unuttumu benimki :)) hay allahım artık sitresten dalgaya vuruyorum ama inan sorun haline gelmesinden, dikişlerimde sorun çıkmasından korkuyorum. içte dikişim yok allahtan ama tam girişteki inanılmaz acıdı bu geçmiş hali bide (

misivam aralık annelerinin paris yolculuğuna hoşgeldin. Hepimizde aynı sorun var canım ama ayaktayken acıması zonklaması normal değil. Bende normal ve dikişli doğum yaptım. 46. günümüz dikiş yerleri yok gibi. İlk ilişki denemesinde evet acıdı ve yarıda bıraktık ama ikincide daha az acıyla idare ettik. eğer bu ağrı devam ederse doktoruna tekrar görün derim. Birde doğum sonrası kuruluk oluyor. Kayganlaştırıcı bir şeyler kullan istersen.

iyi geceler kizlar ..
yine bayadir uguramiyordum malum bebisliyiz artik zaman kalmiyor ..

eski konulara baktimda kilodan filan bahsedilmis ..
bende bisey sorcam bilgisi olan varmi acep aranizda ..

ben 34.haftayla erken dogum yaptim ve tüm hamilelik boyunca
sadece 6.kilo almistim .. nerdeyse 5.ayima kadar dogru dürüs biseyler yiyememistim cünkü
hep migde bulantisi vs.di ..
dogumdan sonra tartildigimda sadece 2.kilo fazlaligim vardi ..
suan onlarda gitti ve ben yavas yavas spora baslayip kalan göbegimide eritmek istiyorum ..
kilolar gitti ama göbek kaldi ..

ama kafamda soru isareti var ..
ben süt olsun diye bol bol yogurt .. süt vs sütlü muamuller yiyorum ..
spora baslayincada hepsini eritcem vs ..
acaba sütümde bi kesilme olurmu .. biraz sacma bi soru oldu belki ama bilgisizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…