maalesef fışkırtarak kusuyor,evden bile çıkmıyorum ama ,elimizi soğuk suyla bile yıkasak alıyolarmış soğuğu,inşallah bi çözüm bulucaz bakalım...canım bende de aynı sorun vardı fışkırtarak yoğun kusuyorsa sen üşütmüş olabilirsin ama normalse fazla emmiştir yada beklemiş sütü emmiştir benim bilgim bu
tavsiyeler için sağol canım... bu arada calpol bikaç yıl önce piyasadan toplatılmış,çoğu doktor önermiyor, benimde kafam karışık yani...ne dedikodusu?ben bilmiyorum? bu arada cok emiyorsa ondan da kusar,emzirdikten sonra dik tut ve fazla hareket ettirme sallama ondan da kusabilir..önlük takarsan işe yarayabilir...
benimkide uyuyup uyanır 5 dk uyur yarım saat kucakta gezer ole bakar etrafa,hıcbısey dınlemez bıle, hoş 2 gundur sankı ıyıyızama keyfımız yerındeyse gulucukler agulamalar cok tatlı oluruz...bu cocukların bu bağırsakları ne zman duzelecek tamamen cok merak edıyorum..
maalesef fışkırtarak kusuyor,evden bile çıkmıyorum ama ,elimizi soğuk suyla bile yıkasak alıyolarmış soğuğu,inşallah bi çözüm bulucaz bakalım...
tavsiyeler için sağol canım... bu arada calpol bikaç yıl önce piyasadan toplatılmış,çoğu doktor önermiyor, benimde kafam karışık yani...
Kızım gündüz kakasini yaptıgı zaman o gün genelde uyuyor huzururluca.. Eğer gündüz yapmadıysa Ogün ne doğru düzgün uyur ne de huzuru yerinde olur aksama kadar bekle artık..:))
Kızım gündüz kakasini yaptıgı zaman o gün genelde uyuyor huzururluca.. Eğer gündüz yapmadıysa Ogün ne doğru düzgün uyur ne de huzuru yerinde olur aksama kadar bekle artık..:))
aynı benim kız...akşam uykularımız güzel ama gündüz ıkınıyorsak uyumuyoruz uyku kaçınca da amannn gez dur artık evin içinde camdan bak çıngırak oyna masal oku vs ki akşam olsun
Oyyy bir grip eksikti başımda. İlaçta kullanamıyorum umarım oğlma geçmez
kızlar bizde de aynı sorun var.. bio gaia önerdi doktorumuz .. tavsiye ederim .. hiç bir gaz ilacını da düznli kullanmamıştım .. aslında hep aynı saatlerde vermek gerekiyormuş.. bebişimin canı yanmaya başladığında veriyordum .. ne işe yaradı ki .. 2 gündür düzenli veriyorum .. iyi gibi inşallah ..
meraba arkadaşlar herkese selammmm
benim bebişim 28 günlük oldu,acaip kusuyo,napıcağımı şaşırdım,sürekli üstünü değiştirmem gerekiuo,bu seferde üşütücem diye korkuyorum...
bu kusmanın sebebini bilen varmı?...
pelinim nasılsın grip olma sakınnn,olduysanda meyve ve bitkisel çaylara geç hemen,ellerini bol bol yıka ve dezenfektan kullan bana dr öl demişti,geçmiş olsun canımcım
bende fisher price ana kucağı var güzel bişey işe yaraması açısından sallanıyo falan ama benim kızıma extra bi yarar sağlamadı uyanıkken koltukta da aynı duruyor ana kucağındda dda
ama arkadaşımın kızı çok huysuzmuş bütün sene çok rahat ettim ana kucağında diyor hatta bende gidip aynı modeli almıştım hemen
gecmis olsun canim
bol bol c vitamini al ilerlemesin
salgin var cok fena dikkat edin kizlar ya
opusmeyin fazla milletle
ya ben şu kaka olayını takip etmiyorum hiç.günde kaç kere yapmalı kakasını?
ya kızlar benim kızım bugün 3-4 dk. aralıksız emdikten sonra memeyi bırakıyor ağzına tekrar alıyor ama her seferinde bir iki emmeye çalışıp bıkıyor... tüm gün böyle emdi akşam 10 dk. gibi aralıksız emdi... ama az önce kıyameti kopardı resmen ben de tersten emzirdim biraz emdi.... acaba nedendir pamukçuğa benzemiyor ama gene de ağzını karbonatlı suyla sildim... böyle olan var mı acaba....
hayır 25 gündür kv aralıksız kulağı ağrıyordur diyip duruyor... sonun o mu oldu acaba diyorum.... üfff nasıl anlşılır kiiiii...........
sütün var dimi,eminsin...belki burnu tıkalıdır nefes alamıodur?olabılır mı?
canım ağzını çektiği sırada memeden süt su gibi akıyor üstüm ıslanıyor... bu süt olduğuna dair bir belirtidir dimi:26:
burnuna da fizyolojik damla damlatıktan sonra hapşurdu hepsi çıktı asp. bile gerek kalmadı... gerçi gene temizlemeyi denedim bişey çıkmadı... şimdi uykudayken bi daha deniyim diyorum. ama kıyamıyorum da....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?