2010 Aralık Anneleri

canım bende de aynı sorun vardı fışkırtarak yoğun kusuyorsa sen üşütmüş olabilirsin ama normalse fazla emmiştir yada beklemiş sütü emmiştir benim bilgim bu
maalesef fışkırtarak kusuyor,evden bile çıkmıyorum ama ,elimizi soğuk suyla bile yıkasak alıyolarmış soğuğu,inşallah bi çözüm bulucaz bakalım...
ne dedikodusu?ben bilmiyorum? bu arada cok emiyorsa ondan da kusar,emzirdikten sonra dik tut ve fazla hareket ettirme sallama ondan da kusabilir..önlük takarsan işe yarayabilir...
tavsiyeler için sağol canım... bu arada calpol bikaç yıl önce piyasadan toplatılmış,çoğu doktor önermiyor, benimde kafam karışık yani...

benim kızımda aynı eger günün ilk uykusu olursa uzun devam uykuları güzel yoksa 5 dk uyur yarım saat kucak ne yapacagımı saşırıyorum resmen akşam olamasını daha doğrusu 12 olmasını sabırsızlıkla çekiyorum işte ozaman uykuya dalıyor oda en fazla 3 saat bende o kadar uyuyabiliyorum düzelmesni bekliyorumsabırsızlıkla :97:

Kızlar bir sorum olacaktı hem ana kucağı hem de salınacak olan bişey var kullananınız varmı memnunmusunuz çünkü kucakta tutmaktan kollarımda derman kalmadı acaba çözüm olrmu ona koysam ayarlasam sallansa sağa sola bana akıl verin kızlar:93:

dr.geçen yazdı bize.eczaneden de aldık.toplatılmış olsaydı bulamazdık.ee,napayım ben şimdi?içirmeyeyim mi?

Kızım gündüz kakasini yaptıgı zaman o gün genelde uyuyor huzururluca.. Eğer gündüz yapmadıysa Ogün ne doğru düzgün uyur ne de huzuru yerinde olur aksama kadar bekle artık..:))

ya ben şu kaka olayını takip etmiyorum hiç.günde kaç kere yapmalı kakasını?

Kızım gündüz kakasini yaptıgı zaman o gün genelde uyuyor huzururluca.. Eğer gündüz yapmadıysa Ogün ne doğru düzgün uyur ne de huzuru yerinde olur aksama kadar bekle artık..:))

aynı benim kız...akşam uykularımız güzel ama gündüz ıkınıyorsak uyumuyoruz uyku kaçınca da amannn gez dur artık evin içinde camdan bak çıngırak oyna masal oku vs ki akşam olsun

kızlar bizde de aynı sorun var.. bio gaia önerdi doktorumuz .. tavsiye ederim .. hiç bir gaz ilacını da düznli kullanmamıştım .. aslında hep aynı saatlerde vermek gerekiyormuş.. bebişimin canı yanmaya başladığında veriyordum .. ne işe yaradı ki .. 2 gündür düzenli veriyorum .. iyi gibi inşallah ..

pelinim nasılsın grip olma sakınnn,olduysanda meyve ve bitkisel çaylara geç hemen,ellerini bol bol yıka ve dezenfektan kullan bana dr öl demişti,geçmiş olsun canımcım

bende fisher price ana kucağı var güzel bişey işe yaraması açısından sallanıyo falan ama benim kızıma extra bi yarar sağlamadı uyanıkken koltukta da aynı duruyor ana kucağındda dda
ama arkadaşımın kızı çok huysuzmuş bütün sene çok rahat ettim ana kucağında diyor hatta bende gidip aynı modeli almıştım hemen

valla ben metsil,zinco,nurse harveys,om-x,rezene cayı, denedim tavşanıma hiçbir işe yaramadı..muskat kaka olayına iyi gelio ama biogaia yı bi arkadaşım kullanmıştı mucize diyordu,sen bi dene bizede sonuclarını bildir canım zaten bende o ilacı almayı düşünüyordum...hep aynı saatte vermek gerekiyormus onu sanırım..valla doktor bile diyorki;bu bebek çok gazlı..ben nerelere gideyimmmm2 ay oldu gazımız kakamız sorun bunalıma giriiom valla bazen..sürekli ağlıyor kızım kakasını yapamzsa hele o gazlar büyük adam gibi gaz cıkarıo yinede bitmio ıkınmaktan fıtık olcak yakında2 gün felan yapamamıssa ben yaptırıom kakasını kulak cubugu ile,doktor göstermişti o da derece ile yaptırmıştı..ah ah yaralarım depreşti...

canım merhaba ben kasım annesiyim kusma probleminden çok çekmiş biri olarak yazmadan edemedim
benim kızımda doğduğundan beri kusuyordu kaç tane doktora götürdüm tahliller falan temiz çıktı reflü çıktı benimkinde kilo alımı çok fazla düştü ayda 200 grm bile alamadı anne sütü kesildi( kusmayı önleyen mamaya başladık
kusma senin üşütmenden bebekte idrar yolu iltihabından veya reflüden oluyor ama günde 10 defa falan kusuyorsa fışkırtarak sıvı kaybı oluyor buda önemli bir durum dikkat et mutlaka doktora götür geçmiş olsun

yarin dra gidiyorus usg cekilcek bide asi olcaz
dunden beri bi kac kere oksurdu onuda sorcam
bide gaz icin fitil isticem
ordanda kvye gidicez yasasinnnn!!!
gunlerdir evdeyim cok bunaldim
dun gecede hiiiic uyumadik sabah uyuyabildik ancak
saat 6miydi ne
oturma odasinda kamp kurduk artik

Yaa oldu bile Sinem'im (( Doktor sana ilaç yazmışmıydı canım. Adını yazabilir misin doktoruma sorayım fena oldum yaa ((

gecmis olsun canim
bol bol c vitamini al ilerlemesin
salgin var cok fena dikkat edin kizlar ya
opusmeyin fazla milletle

Teşekkür ederim canım. O kadar çok misafir geliyor ki sağolsunlar (!) öpüşmemek mümkün değil. Yarın bile misafirim var. Off 75:

ya ben şu kaka olayını takip etmiyorum hiç.günde kaç kere yapmalı kakasını?

Cnm değişiyor bazen bir kez bazen iki bazen de uç .. onceden sık sık yapardı şimdi o kadar değil.. sabah yada oglen yaptimi genelde aksam bir kez yada hiç yapmıyor.. bebeğin rahatsa ne kadar yaptıgı önemli değil

canım ben nezle olmuştum,hatta masalada geçmişti hafif,sana yazmıyım dedi,sana dediğim gibi bi yığın şey anlattı bunları yap diye ama masala yazmıştı böbreklerine midesine falan zararı olmayan bi şurup yazmıştı
ama tuğbalara yazmış canım face te geçmişte yazmıştı bana bulup söliyim istersen sor dr.una
çok geçmiş olsun canım ya aman poyrazıma geçmesin inşallah

ya kızlar benim kızım bugün 3-4 dk. aralıksız emdikten sonra memeyi bırakıyor ağzına tekrar alıyor ama her seferinde bir iki emmeye çalışıp bıkıyor... tüm gün böyle emdi akşam 10 dk. gibi aralıksız emdi... ama az önce kıyameti kopardı resmen ben de tersten emzirdim biraz emdi.... acaba nedendir pamukçuğa benzemiyor ama gene de ağzını karbonatlı suyla sildim... böyle olan var mı acaba....

hayır 25 gündür kv aralıksız kulağı ağrıyordur diyip duruyor... sonun o mu oldu acaba diyorum.... üfff nasıl anlşılır kiiiii...........

Son düzenleme:

sütün var dimi,eminsin...belki burnu tıkalıdır nefes alamıodur?olabılır mı?

Son düzenleme:
sütün var dimi,eminsin...belki burnu tıkalıdır nefes alamıodur?olabılır mı?

canım ağzını çektiği sırada memeden süt su gibi akıyor üstüm ıslanıyor... bu süt olduğuna dair bir belirtidir dimi:26:

burnuna da fizyolojik damla damlatıktan sonra hapşurdu hepsi çıktı asp. bile gerek kalmadı... gerçi gene temizlemeyi denedim bişey çıkmadı... şimdi uykudayken bi daha deniyim diyorum. ama kıyamıyorum da....

ben olsam denerdım yınede sen bılırsın belkı uykudayken emer ıyıce yoksa zaaten uyanır ac kaldıysa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…