Neden öyle söyledi ki.. Kına da güzel sac derisini besliyor ama kınadan sonra boya yapmak zor kına kolay kolay açılmaz( koyu renkte bisey olmaz ama açık renkte turuncu oluyot saclar
iyi geceler kizlar ..
yine bayadir uguramiyordum malum bebisliyiz artik zaman kalmiyor ..
eski konulara baktimda kilodan filan bahsedilmis ..
bende bisey sorcam bilgisi olan varmi acep aranizda ..
ben 34.haftayla erken dogum yaptim ve tüm hamilelik boyunca
sadece 6.kilo almistim .. nerdeyse 5.ayima kadar dogru dürüs biseyler yiyememistim cünkü
hep migde bulantisi vs.di ..
dogumdan sonra tartildigimda sadece 2.kilo fazlaligim vardi ..
suan onlarda gitti ve ben yavas yavas spora baslayip kalan göbegimide eritmek istiyorum ..
kilolar gitti ama göbek kaldi ..
ama kafamda soru isareti var ..
ben süt olsun diye bol bol yogurt .. süt vs sütlü muamuller yiyorum ..
spora baslayincada hepsini eritcem vs ..
acaba sütümde bi kesilme olurmu .. biraz sacma bi soru oldu belki ama bilgisizim
bugün face'teki sayfamda paylaşılan bi haber.. konumuza binaen:
Doğum Sonrası Cinsel Hayat / Aktüel Psikoloji
çilekeş paris yolculuklarının müsebbibi östrejeni baskılayan prolaktinmiş meğersem
aralık anneleri iyi akşamlar. doğum yapalı neredeyse 50 gün oldu sorucak kimse bulamadım size yazıyorum. ben hala eşimle ilişkide bulunamadım. 1 hafta önce denedik çok acıdı yapamadık. sizlerede böyle oldumu neolur yardım(( doktorum 40 ımda muayne etti düzelmişsin ilişkide bulunabilirsiniz dedi ama acıyo yapamadım. hala ayakta durduğum zamanlarda inanılmaz zonklama ve acı hissediyorum. dikişlerime elimle bastırdımmı acıyo. sizinde böylemi lütfen yardım ((
biz bugün 2 aylık olduk teyzeleri,salı günü de aşımız var....
aşıya gitmeden yarım ölçek calpol içir diyorlar,içiren var mı kızlar..ne yapmalı ki?
meraba arkadaşlar herkese selammmm
benim bebişim 28 günlük oldu,acaip kusuyo,napıcağımı şaşırdım,sürekli üstünü değiştirmem gerekiuo,bu seferde üşütücem diye korkuyorum...
bu kusmanın sebebini bilen varmı?...
tatlım aşıdan önce ağrı kesici bişeyler içirip gidin diyolar ama ,calpol hakında çok dedikodu var,kafa karıştırıcı yani...
İlk iliskide kanama olabiliyormuş benim arkadaslarımda da olmuş.. bilmiyorum bende olucakmi.. Amannn. Dgumda o kadar kan gitti br iki damladan ne olacak:))
ya ben sezeran oldum kendi kanamam nerdeyse 1,5 ay surduama ben çözdüm olayı kendinizi kasmayın kızlar..zaten kuruluk oluyo bi de kasınca felan iyice çile oluyo yani
Paris yolculuğun güzel gecti sanırım:))( Allah bizede huzurlu inişler göstersin:))
Kızım gündüz kakasini yaptıgı zaman o gün genelde uyuyor huzururluca.. Eğer gündüz yapmadıysa Ogün ne doğru düzgün uyur ne de huzuru yerinde olur aksama kadar bekle artık..:))
aynı benim kız...akşam uykularımız güzel ama gündüz ıkınıyorsak uyumuyoruz uyku kaçınca da amannn gez dur artık evin içinde camdan bak çıngırak oyna masal oku vs ki akşam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?