2010 Aralık Anneleri

Neden öyle söyledi ki.. Kına da güzel sac derisini besliyor ama kınadan sonra boya yapmak zor kına kolay kolay açılmaz( koyu renkte bisey olmaz ama açık renkte turuncu oluyot saclar

Hayatim boyadaki tum kimyasallar sac derisinden kana karisiyor,o yuzden ben de organik kullanabilir miyim diye sordum ama doktordan vize cikmadi.loreali falan hic dusunmedim bile.beyazim olmasa hic boyatmayacagim ama simdiki halimle neneler gibiyim

spor yapınca mı kesilir diye mi soruyorsun?benim bildiğim eğer abartmazsan ve su tüketimine dikkat edersen spor sütün artmasına yardımcı bile oluyor

bende aralık annesiyim 6 aralık sezaryan ile doğum yaptım .hamilelik ve lohusalıkta talip ettim sizi şimdi merhaba diyorum verdiğiniz bilgilerden faydalandım.sağolun

ben sezeryanla doğum yaptım.ilk paris yolculuğu kanlı bittigaliba kurumuşum tahrişten.2.de maalesef hüsran.devam edemedim.canım çok yandı.bi daha da olmadı.yapmıycam da.

nolcak bu halimiz yahu... bugün biara 2.denememiz olucak. bakalım olabilecekmi?? :))))))

kocişe kızgınlığımı azaltmaya çalışıyorum
o da bişiler ypmaya çalışıo
ya niyeyse hani ev işlerini faaln zor yapıyoruz ancak vakit bulunca
küçük bi dağınıklık yapsa başlıyorum söylenemeye
o da anlamış ben sana daha çok ayrdım edicem
kızdırmıcam falan dedi
ii bakalım uamrım işe yarar
hatalarını gmörmekten vazgeeçrim bende
ben senin gönlünü alırım dio
salı günü bebişimin doktor kontrolü var.
klamayı düşünüyoruz gitmişken kardeşimde bikaç gün
eee kızımla avm gezisi yapıcaz
bakalım nasıl geöçicek.
yoksa emzirme odalarındamı geçicek
gerçi emzirip çıakrsam uyur büyük ihtimalle oraalrda
bakalım bende biraz alışveri yapayım diorum
belki böle iyi hissederim kendimi.
azıcık da süsülenip gideyim dimi.
ama göbüşü saklıcaz mecbur
ama hamile kotumu giyicem mecburen
üstüne de bi kazak tamam
Allahtan kışın doğum yaptıkkk

slm güzel anneler 2 gündür kızıma bişey oldu,emiziriyorum altını değiştiriyorum bi yarım saat felan uyanık kalıo ,toplam da 1 saat kadar sonra geri uyuyo tekrarheralde artık normal bi çocuk olmaya karar verdi

Son düzenleme:
biz bugün 2 aylık olduk teyzeleri,salı günü de aşımız var....

aşıya gitmeden yarım ölçek calpol içir diyorlar,içiren var mı kızlar..ne yapmalı ki?

meraba arkadaşlar herkese selammmm
benim bebişim 28 günlük oldu,acaip kusuyo,napıcağımı şaşırdım,sürekli üstünü değiştirmem gerekiuo,bu seferde üşütücem diye korkuyorum...
bu kusmanın sebebini bilen varmı?...

biz bugün 2 aylık olduk teyzeleri,salı günü de aşımız var....

aşıya gitmeden yarım ölçek calpol içir diyorlar,içiren var mı kızlar..ne yapmalı ki?

tatlım aşıdan önce ağrı kesici bişeyler içirip gidin diyolar ama ,calpol hakında çok dedikodu var,kafa karıştırıcı yani...

canım bende de aynı sorun vardı fışkırtarak yoğun kusuyorsa sen üşütmüş olabilirsin ama normalse fazla emmiştir yada beklemiş sütü emmiştir benim bilgim bu

tatlım aşıdan önce ağrı kesici bişeyler içirip gidin diyolar ama ,calpol hakında çok dedikodu var,kafa karıştırıcı yani...

ne dedikodusu?ben bilmiyorum? bu arada cok emiyorsa ondan da kusar,emzirdikten sonra dik tut ve fazla hareket ettirme sallama ondan da kusabilir..önlük takarsan işe yarayabilir...

Son düzenleme:
İlk iliskide kanama olabiliyormuş benim arkadaslarımda da olmuş.. bilmiyorum bende olucakmi.. Amannn. Dgumda o kadar kan gitti br iki damladan ne olacak:))

İlk iliskide kanama olabiliyormuş benim arkadaslarımda da olmuş.. bilmiyorum bende olucakmi.. Amannn. Dgumda o kadar kan gitti br iki damladan ne olacak:))

ya ben sezeran oldum kendi kanamam nerdeyse 1,5 ay surduama ben çözdüm olayı kendinizi kasmayın kızlar..zaten kuruluk oluyo bi de kasınca felan iyice çile oluyo yani

ya ben sezeran oldum kendi kanamam nerdeyse 1,5 ay surduama ben çözdüm olayı kendinizi kasmayın kızlar..zaten kuruluk oluyo bi de kasınca felan iyice çile oluyo yani

Paris yolculuğun güzel gecti sanırım:))( Allah bizede huzurlu inişler göstersin:))

Paris yolculuğun güzel gecti sanırım:))( Allah bizede huzurlu inişler göstersin:))

yok tatlım nerdeeeee:) bı kackez gıtmısılıgımız var ama hıc de guzel gecmedı yani,sanırım zamanla gecıcek bu durumlar...

Kızım gündüz kakasini yaptıgı zaman o gün genelde uyuyor huzururluca.. Eğer gündüz yapmadıysa Ogün ne doğru düzgün uyur ne de huzuru yerinde olur aksama kadar bekle artık..:))

Kızım gündüz kakasini yaptıgı zaman o gün genelde uyuyor huzururluca.. Eğer gündüz yapmadıysa Ogün ne doğru düzgün uyur ne de huzuru yerinde olur aksama kadar bekle artık..:))

aynı benim kız...akşam uykularımız güzel ama gündüz ıkınıyorsak uyumuyoruz uyku kaçınca da amannn gez dur artık evin içinde camdan bak çıngırak oyna masal oku vs ki akşam olsun

aynı benim kız...akşam uykularımız güzel ama gündüz ıkınıyorsak uyumuyoruz uyku kaçınca da amannn gez dur artık evin içinde camdan bak çıngırak oyna masal oku vs ki akşam olsun

benimkide uyuyup uyanır 5 dk uyur yarım saat kucakta gezer ole bakar etrafa,hıcbısey dınlemez bıle, hoş 2 gundur sankı ıyıyızama keyfımız yerındeyse gulucukler agulamalar cok tatlı oluruz...bu cocukların bu bağırsakları ne zman duzelecek tamamen cok merak edıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…