ben olsam denerdım yınede sen bılırsın belkı uykudayken emer ıyıce yoksa zaaten uyanır ac kaldıysa...
benim kizda geceleri bes en fazla 10 dk emiyor uyuyor
sitenin birinde okumustum bir aydan sonra bebeginizi aksam22h00 doyurun sabah 07h00 ye kadar o yeter demisti geceleri kizim uyaniyor ama cogu zaman aglamadan etrafa bakiyor.
bende esim uyanmasin diye altini degistiriyorum memyi veriyorum hemen agzina bes belki yedi dk emiyor kut gidiyor ama sabahlari yediden sonra cok ac oluyor iki gogsumu de veriyorum bazen doymaz diye mama veriyorum ama mamyi istiyor bazen istemiyor istemeyince hoooop cope
ben 2 hafta sonra kontrole gidicez asida olacak o zman kilo alimina bakcaz
sizde de oluyor mu kizimin karni gurul gurul otuyor ve emzirdikten sonra kusuyor kesik seklinde fiskirtmiyor ama herdefasinda agiz dolusu kusuyor baen cok emiyor zorluyorum cunku bes dk emmesine gonlum razi olmuyor sizde de boyle varmi
benim kızım hep 5dk emiyo zaten, ondan sonra memenin ucuyla oynamaya başlıyo, ağzından çıkarıp tekrar alıyo bir iki çekip bi daha bırakıyo. sütüm var çünkü çıkardığı esnalarda damlıyo. sanırım artık büyüdüler ve daha kuvvetli emip daha kısa sürede doyuyorlar, sonrada oyun istiyolar sıpalarbenim kızımda çok kusuyo, çok emdiyse direk süt çıkıyo ama çoğu zaman kesik şeklinde su çıkıyo. 2-3 günde bir çamaşır yıkıyoruz, geçenlerde bir günde 6 takım değiştirdik 3 aydan sonra gecer diye bekliyorum, doktor kilo alımı ayda 500gr dan az değilse sorun değil, az olursa kusma önleyici mamaya geçeriz dedi. kilo alımımızda ayda 800gr filan, o yüzden şimdilik sıkıntı yapmıyorum
slm kızlar
dün kızımın mevlüdünü yaptık çok yoruldum
ay herkes ayağına hizmet bekliooo
benim cefakar anam yardım etti bütün işlere o koştu sağolsun
kuzum kalabalıktan rahatsız oldu heralde tüm gün uyumadı huzursuzlandı
millet dağıldıktan sonraa hoop bi uyudu sabaha kadr maşallah
aralarda 2 3 defa uyandı
çok yorgunum ama yaa daha ew toplancak imdaaaaaaaaatttttttttt
pelincim geçmiş olsunnn...
atlatırsınız umarım çabucak..
ben ıhlamur tüketiyorum sürekli.
Çok teşekkür ederim canım. Bir de bu halde misafir ağırladım neyseki erken gittiler. Yarın da kv gelecek. Off diyorum yalnızca.
slm kızlar
dün kızımın mevlüdünü yaptık çok yoruldum
ay herkes ayağına hizmet bekliooo
benim cefakar anam yardım etti bütün işlere o koştu sağolsun
kuzum kalabalıktan rahatsız oldu heralde tüm gün uyumadı huzursuzlandı
millet dağıldıktan sonraa hoop bi uyudu sabaha kadr maşallah
aralarda 2 3 defa uyandı
çok yorgunum ama yaa daha ew toplancak imdaaaaaaaaatttttttttt
bu gün bi dilek tuttum BÜTÜN KAYNANALAR UZAYA GİTSİN ORDA YAŞASINpfff yaa allahım neydi günahım demek istiyorum bi kızımla sarılıp yatamadım neymiş nefesle uyumaya alışmasınmış sabah bi baktımki benim k.v almış kızımı kendi yatağında ikisi yatıyo hakmı revamı bu ( bide mama konus hala gündemde piskolojik olarak mamaya endeksli benim k.v çünki çocuk bana bağlı kalsın istemiyor n kadar bencilce değilmi bende allaha havale ediyorum ve yaa sabırr çekiyorum ama bigün gelirde kendimi tutamayıp ağıma geleni söyleyiveririm diyede çok korkuyorum.kendi çocuğu zannetmeye başladı sanırım k.v öyle davranıyor bide emzirse tam olcak aklıma kötü kötü düşünceler gelio acaba emzirmeye çalışıyomudur ben işteyken düşünmesi bile saçma ama insanın aklına gelio işte. allaha hergün dua ediyorum sütüm yetsin en az 6 aya kadar die yoksa temelli kötü hissetcem kendimi kızımla aramızda k.v var kara kedi gibi tek bağımız emzirmekteki hislerimiz.geceleri odamızada alamıyorum çünki kalorifer yetmio üşümesin die küçük odada babannesiyle aynı odada kalıyorlarbende orda yatmaya kalksam k.v horultusundan başıma ağrılar girio bide herşeye karışması bakıp durması sıkıyo.aynı evde ben nasıl yaşıcam bu şekil bilmiyorum delircem bu gidişle ayın üçünde 3 tane aşımız ve doktor kontrolümüz var inş yeterli kilo almıştır bebişim mama verme stresinden kurtulurum beni strese sokan k.v aslında bak düşündükçe koca bir yaaa sabırrrrr çekiyorum.burayada yazmasam çatlıcakdımm
Rabbim sanbır versinnn. Canım sıkıldıkça sütün azalacak ve onu haklı çıkartmış olacaksın. Bol bol sıvı tüket tatlı ye. Kiloyu düşünme bol bol sütün olsun. Eşinle paylaş sıkıntılarını. Uygun bir dille konuşsun annesiyle. Kabus gibi yahu. Hep sizinle mi yaşayacak. Neden bu kadar erken döndün işe?
bu kadar mı benzzer yasadıklarımız. benim kv ekstradan annem kaldıgı surece onu kıskandı sonra arkamdan atıp tutmaya baslamıs kvlerin tek işi gelinlerini strese sokmak sanırm baska bi işe yaradıklarını duusunmuyorum ah aaah bizde bole kaynana mı olcas acaba Allah muhafazaabu gün bi dilek tuttum BÜTÜN KAYNANALAR UZAYA GİTSİN ORDA YAŞASINpfff yaa allahım neydi günahım demek istiyorum bi kızımla sarılıp yatamadım neymiş nefesle uyumaya alışmasınmış sabah bi baktımki benim k.v almış kızımı kendi yatağında ikisi yatıyo hakmı revamı bu ( bide mama konus hala gündemde piskolojik olarak mamaya endeksli benim k.v çünki çocuk bana bağlı kalsın istemiyor n kadar bencilce değilmi bende allaha havale ediyorum ve yaa sabırr çekiyorum ama bigün gelirde kendimi tutamayıp ağıma geleni söyleyiveririm diyede çok korkuyorum.kendi çocuğu zannetmeye başladı sanırım k.v öyle davranıyor bide emzirse tam olcak aklıma kötü kötü düşünceler gelio acaba emzirmeye çalışıyomudur ben işteyken düşünmesi bile saçma ama insanın aklına gelio işte. allaha hergün dua ediyorum sütüm yetsin en az 6 aya kadar die yoksa temelli kötü hissetcem kendimi kızımla aramızda k.v var kara kedi gibi tek bağımız emzirmekteki hislerimiz.geceleri odamızada alamıyorum çünki kalorifer yetmio üşümesin die küçük odada babannesiyle aynı odada kalıyorlarbende orda yatmaya kalksam k.v horultusundan başıma ağrılar girio bide herşeye karışması bakıp durması sıkıyo.aynı evde ben nasıl yaşıcam bu şekil bilmiyorum delircem bu gidişle ayın üçünde 3 tane aşımız ve doktor kontrolümüz var inş yeterli kilo almıştır bebişim mama verme stresinden kurtulurum beni strese sokan k.v aslında bak düşündükçe koca bir yaaa sabırrrrr çekiyorum.burayada yazmasam çatlıcakdımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?