2010 Aralık Anneleri

pelincim geçmiş olsunnn...
atlatırsınız umarım çabucak..
ben ıhlamur tüketiyorum sürekli.

benim kizda geceleri bes en fazla 10 dk emiyor uyuyor
sitenin birinde okumustum bir aydan sonra bebeginizi aksam22h00 doyurun sabah 07h00 ye kadar o yeter demisti geceleri kizim uyaniyor ama cogu zaman aglamadan etrafa bakiyor.
bende esim uyanmasin diye altini degistiriyorum memyi veriyorum hemen agzina bes belki yedi dk emiyor kut gidiyor ama sabahlari yediden sonra cok ac oluyor iki gogsumu de veriyorum bazen doymaz diye mama veriyorum ama mamyi istiyor bazen istemiyor istemeyince hoooop cope
ben 2 hafta sonra kontrole gidicez asida olacak o zman kilo alimina bakcaz
sizde de oluyor mu kizimin karni gurul gurul otuyor ve emzirdikten sonra kusuyor kesik seklinde fiskirtmiyor ama herdefasinda agiz dolusu kusuyor baen cok emiyor zorluyorum cunku bes dk emmesine gonlum razi olmuyor sizde de boyle varmi

sadece karnı gurul gurul ötüyor kısmı var bizde:)

benim kızım hep 5dk emiyo zaten, ondan sonra memenin ucuyla oynamaya başlıyo, ağzından çıkarıp tekrar alıyo bir iki çekip bi daha bırakıyo. sütüm var çünkü çıkardığı esnalarda damlıyo. sanırım artık büyüdüler ve daha kuvvetli emip daha kısa sürede doyuyorlar, sonrada oyun istiyolar sıpalar benim kızımda çok kusuyo, çok emdiyse direk süt çıkıyo ama çoğu zaman kesik şeklinde su çıkıyo. 2-3 günde bir çamaşır yıkıyoruz, geçenlerde bir günde 6 takım değiştirdik 3 aydan sonra gecer diye bekliyorum, doktor kilo alımı ayda 500gr dan az değilse sorun değil, az olursa kusma önleyici mamaya geçeriz dedi. kilo alımımızda ayda 800gr filan, o yüzden şimdilik sıkıntı yapmıyorum

canım altına geçirmeyen önlüklerden kullanabilirsin. sürekli kıyafet değiştirmene gerek kalmaz. benim büyük oğlum da çarşaf gibi önlüklerle büyüdü:) fotoğraflarında hiç kıyafeti görünmüyo yavrumun:)

slm kızlar
dün kızımın mevlüdünü yaptık çok yoruldum
ay herkes ayağına hizmet bekliooo
benim cefakar anam yardım etti bütün işlere o koştu sağolsun
kuzum kalabalıktan rahatsız oldu heralde tüm gün uyumadı huzursuzlandı
millet dağıldıktan sonraa hoop bi uyudu sabaha kadr maşallah
aralarda 2 3 defa uyandı
çok yorgunum ama yaa daha ew toplancak imdaaaaaaaaatttttttttt

canım Allah kabul etsin, ayrıca evi toplama konusundada Allah kolaylık versin, ama acele etme, yavaş yavaş yap işlerini, yorma kendini fazla. Benimde cuma günü şehir dışından arkadaşım gelecek, o zamana kadar yavaş yavaş hazırlanmayı düşünüyorum, zaten cadımdan fırsat bulup fazla bi iş yapamıyorum :)

Allah izin verirse bizde haftaya yapıcaz mevlüdümüzü :)

Allah kabul etsin canım.Bizde 7.günü yatık annem gitmeden yapmak istedim ben.Zaten dikişli olduğum için ben yattım :)) Annemle kvm sağolsunlar onlar yaptı etti hep.Sende yavaştan yap yorma kendini canım kızına ayır çoğu vakti :))

pelincim geçmiş olsunnn...
atlatırsınız umarım çabucak..
ben ıhlamur tüketiyorum sürekli.

Çok teşekkür ederim canım. Bir de bu halde misafir ağırladım neyseki erken gittiler. Yarın da kv gelecek. Off diyorum yalnızca.

bu gün bi dilek tuttum BÜTÜN KAYNANALAR UZAYA GİTSİN ORDA YAŞASIN pfff yaa allahım neydi günahım demek istiyorum bi kızımla sarılıp yatamadım neymiş nefesle uyumaya alışmasınmış sabah bi baktımki benim k.v almış kızımı kendi yatağında ikisi yatıyo hakmı revamı bu( bide mama konus hala gündemde piskolojik olarak mamaya endeksli benim k.v çünki çocuk bana bağlı kalsın istemiyor n kadar bencilce değilmi bende allaha havale ediyorum ve yaa sabırr çekiyorum ama bigün gelirde kendimi tutamayıp ağıma geleni söyleyiveririm diyede çok korkuyorum.kendi çocuğu zannetmeye başladı sanırım k.v öyle davranıyor bide emzirse tam olcak aklıma kötü kötü düşünceler gelio acaba emzirmeye çalışıyomudur ben işteyken düşünmesi bile saçma ama insanın aklına gelio işte. allaha hergün dua ediyorum sütüm yetsin en az 6 aya kadar die yoksa temelli kötü hissetcem kendimi kızımla aramızda k.v var kara kedi gibi tek bağımız emzirmekteki hislerimiz.geceleri odamızada alamıyorum çünki kalorifer yetmio üşümesin die küçük odada babannesiyle aynı odada kalıyorlarbende orda yatmaya kalksam k.v horultusundan başıma ağrılar girio bide herşeye karışması bakıp durması sıkıyo.aynı evde ben nasıl yaşıcam bu şekil bilmiyorum delircem bu gidişle ayın üçünde 3 tane aşımız ve doktor kontrolümüz var inş yeterli kilo almıştır bebişim mama verme stresinden kurtulurum beni strese sokan k.v aslında bak düşündükçe koca bir yaaa sabırrrrr çekiyorum.burayada yazmasam çatlıcakdımm

allah kabul etsin cnm

Rabbim sanbır versinnn. Canım sıkıldıkça sütün azalacak ve onu haklı çıkartmış olacaksın. Bol bol sıvı tüket tatlı ye. Kiloyu düşünme bol bol sütün olsun. Eşinle paylaş sıkıntılarını. Uygun bir dille konuşsun annesiyle. Kabus gibi yahu. Hep sizinle mi yaşayacak. Neden bu kadar erken döndün işe?

eşimle paylaşmak adam çok rahat annesiya laf söyletmio o dert bu dert diyip bana kızıyo uygun dilden anlamıyo işde anlasa ikidebi mama verelim diyip durmaz çocuğun az yada çok emdiği konusunda bile taraftar diyorum sen nerde biliyosun doymadığını böyle işte bizimle yaşıcak taki ben çocuğu kreşe verene kadar oda en az 3-4 sene eder ben 3 aralıkta yaptım cnm doğumumu raparum da 29 ocak iş başı yazıyo.doğum öncesini kullandım bak bide o var

ayy kv kabusu, benimkide 1 ay kaldı ama sütüm azalacak diye çok korktum, çok bişey yapmalarına da gerek yok aslında, adı üstünde kv. Varlıkları bile huzursuz ediyo, rahatsız olmaya yetiyo

bu kadar mı benzzer yasadıklarımız. benim kv ekstradan annem kaldıgı surece onu kıskandı sonra arkamdan atıp tutmaya baslamıs kvlerin tek işi gelinlerini strese sokmak sanırm baska bi işe yaradıklarını duusunmuyorum ah aaah bizde bole kaynana mı olcas acaba Allah muhafazaa

benim güzel kızım ipek sahram 24 aralık doğumlu yani bugün 37 günlük ve son 15 gündür geceleri uyumuyor sabaha kadar mızmızlanıyor uyutmaya endeksliyorsun kendini o kadar saatte tekrar acıkıyor tekrar altını pisletiyor anlayamıyorsun gündüzleri de sarhoş gibi akşama kadar uyuyor sadece acıkınca uyanıyor altını bile uykulu halde değiştiriyorum gece uykusu için önerisi olan varmı acaba

slm kizlar yeni konu actim hem sut hem mama veren anneler icin ilgilenlere duyrulur :))
malesef ben mama takviysei yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…