benim güzel kızım ipek sahram 24 aralık doğumlu yani bugün 37 günlük ve son 15 gündür geceleri uyumuyor sabaha kadar mızmızlanıyor uyutmaya endeksliyorsun kendini o kadar saatte tekrar acıkıyor tekrar altını pisletiyor anlayamıyorsun gündüzleri de sarhoş gibi akşama kadar uyuyor sadece acıkınca uyanıyor altını bile uykulu halde değiştiriyorum gece uykusu için önerisi olan varmı acaba
6 haftadan sonra alisir duzene girer merak etme gunduzleri sesli isikli ortamda dursun.;ve altinindegistirken konus onunla sarkilar soylee
benim güzel kızım ipek sahram 24 aralık doğumlu yani bugün 37 günlük ve son 15 gündür geceleri uyumuyor sabaha kadar mızmızlanıyor uyutmaya endeksliyorsun kendini o kadar saatte tekrar acıkıyor tekrar altını pisletiyor anlayamıyorsun gündüzleri de sarhoş gibi akşama kadar uyuyor sadece acıkınca uyanıyor altını bile uykulu halde değiştiriyorum gece uykusu için önerisi olan varmı acaba
ayy benımkıde glcek yakındaaaaa:26:bu gün bi dilek tuttum BÜTÜN KAYNANALAR UZAYA GİTSİN ORDA YAŞASINpfff yaa allahım neydi günahım demek istiyorum bi kızımla sarılıp yatamadım neymiş nefesle uyumaya alışmasınmış sabah bi baktımki benim k.v almış kızımı kendi yatağında ikisi yatıyo hakmı revamı bu ( bide mama konus hala gündemde piskolojik olarak mamaya endeksli benim k.v çünki çocuk bana bağlı kalsın istemiyor n kadar bencilce değilmi bende allaha havale ediyorum ve yaa sabırr çekiyorum ama bigün gelirde kendimi tutamayıp ağıma geleni söyleyiveririm diyede çok korkuyorum.kendi çocuğu zannetmeye başladı sanırım k.v öyle davranıyor bide emzirse tam olcak aklıma kötü kötü düşünceler gelio acaba emzirmeye çalışıyomudur ben işteyken düşünmesi bile saçma ama insanın aklına gelio işte. allaha hergün dua ediyorum sütüm yetsin en az 6 aya kadar die yoksa temelli kötü hissetcem kendimi kızımla aramızda k.v var kara kedi gibi tek bağımız emzirmekteki hislerimiz.geceleri odamızada alamıyorum çünki kalorifer yetmio üşümesin die küçük odada babannesiyle aynı odada kalıyorlarbende orda yatmaya kalksam k.v horultusundan başıma ağrılar girio bide herşeye karışması bakıp durması sıkıyo.aynı evde ben nasıl yaşıcam bu şekil bilmiyorum delircem bu gidişle ayın üçünde 3 tane aşımız ve doktor kontrolümüz var inş yeterli kilo almıştır bebişim mama verme stresinden kurtulurum beni strese sokan k.v aslında bak düşündükçe koca bir yaaa sabırrrrr çekiyorum.burayada yazmasam çatlıcakdımm
slm kızlar
dün kızımın mevlüdünü yaptık çok yoruldum
ay herkes ayağına hizmet bekliooo
benim cefakar anam yardım etti bütün işlere o koştu sağolsun
kuzum kalabalıktan rahatsız oldu heralde tüm gün uyumadı huzursuzlandı
millet dağıldıktan sonraa hoop bi uyudu sabaha kadr maşallah
aralarda 2 3 defa uyandı
çok yorgunum ama yaa daha ew toplancak imdaaaaaaaaatttttttttt
Beraserim valla benim kızda önlüklerle büyüyecek galiba çünkü oda çok kusuyor ama kilo alımı çok iyi maşallah.Oğlumda hiç önlük kullanmamıştım,olanlarıda atmıştım hatta ama şimdi fazladan almam gerekecek..Sizin ne zamana kadar sürmüştü kusmalarınız?
bende gece altını değiştirmiyorum, prima kullanıyoruz ve çok memnunum. Zaten uyurken benimkisi çişini de az yapıyo, kaka yapmıyoruz zatenaşısını olsun düzelir,bi de ben gece uyurken hıc altını degıstırmıyorum 11 den sabah 7 ye kadar,benim kız gece kaka yapmıo,prima nın yenileri var ya ondan kullanıom hıc de pişmedi,ısık yakma gece konusma onunla gunduz altını felan degıstır burnunu sık uyandırmaya calıs,perdeleri aç,gürültülü ortamlara koy...
eşimle paylaşmak adam çok rahat annesiya laf söyletmio o dert bu dert diyip bana kızıyouygun dilden anlamıyo işde anlasa ikidebi mama verelim diyip durmaz çocuğun az yada çok emdiği konusunda bile taraftar diyorum sen nerde biliyosun doymadığını böyle işte bizimle yaşıcak taki ben çocuğu kreşe verene kadar oda en az 3-4 sene eder ben 3 aralıkta yaptım cnm doğumumu raparum da 29 ocak iş başı yazıyo.doğum öncesini kullandım bak bide o var
aşısını olsun düzelir,bi de ben gece uyurken hıc altını degıstırmıyorum 11 den sabah 7 ye kadar,benim kız gece kaka yapmıo,prima nın yenileri var ya ondan kullanıom hıc de pişmedi,ısık yakma gece konusma onunla gunduz altını felan degıstır burnunu sık uyandırmaya calıs,perdeleri aç,gürültülü ortamlara koy...
Pelin87 doğum yapmış, oğlu yanındaymışşş. Gözleri aydın olsun, Allah analı babalı büyütsün
Şimdi sporstar arayıp haber verdi, detay öğrenirsem yazarımmm canlarımmmm. Darısı da bizlere olsun inşallaaahh.
Kızlar kızlar burdayız biz. Oğluşum geldiiiii. Sabah suyum geldi. 3kilo 400 gr. 50 cm. Öyle tatlı,öyle pembe öyle mucize ki :))))) Çok doluyum detayları daha sonra anlatacağım elbette. Doğumum rahat geçti. Epidural normal yaptım. 5 tane falan dikişim var. Ama ağrım sızım hiç bir şeyim yok :)))
Laptop yanımda. Gece birlikteyiz. Öptüm hepinizi.
canım tam hatırlamıyorum ama baya bi sürdü ya. 6 aydan sonra ek gıdalara geçince azalmıştı galiba...
kızlar herkes kv den sıkayetcı benımkıde ayrı bır telden calıor... oglum 45 gunluk hala babaanne dede amca gormedı.. gelmedıler gormedıler ... esım cok uzuldu ve aradada hıc bır problem fılan yokkk .. (ekonomık problem de kavga gurultude hıc bısı )uzakmıs dıe bahane ettıler allah askına ucak denen bısı var yada o olmasın arabayla 9 ssat suruyor ınsan torununu gormeye gelmezmı beee ... sımdıde kadın amelıyat oldu artık askere yolcu etmeye gelırler heralde ....
kendı adıma mutluyum gelıpte sınır etmedı benı zaten pek sevmem (ama bunu onlara hıssettırmedım hıc ben yıne gorevlerımı yparım onlara) ama kocısım cok uzulduuuuu... bugunde benım almanyadakı kuzenım kargo gondermıs onlardan bır cop yok....
hı hı aynen öylee olmuyo ya kendi annene dersin bi karışma az bi sus falan kırılmaz gücenmez ama k.v ye bişe denmio arkasında kapı gibi oğlu var sonuçdaayy kv kabusu, benimkide 1 ay kaldı ama sütüm azalacak diye çok korktum, çok bişey yapmalarına da gerek yok aslında, adı üstünde kv. Varlıkları bile huzursuz ediyo, rahatsız olmaya yetiyo
ben bunları görünce k.v gibi olmıcam kesinlikle insanın piskolojik olarak rahatlamaya ihtiyacı var gelinim olursa çok şanslı olur kesin benim:)bu kadar mı benzzer yasadıklarımız. benim kv ekstradan annem kaldıgı surece onu kıskandı sonra arkamdan atıp tutmaya baslamıs kvlerin tek işi gelinlerini strese sokmak sanırm baska bi işe yaradıklarını duusunmuyorum ah aaah bizde bole kaynana mı olcas acaba Allah muhafazaa
ayy benımkıde glcek yakındaaaaa:26:
allah yardımcım olsun sana stressiz günler diliyorum k.v geldiğinde nede olsa ne yapsa batıyor
Allah kabul etsin canım
oda varda işte alıp götüremiyosun sezeryan olunca aynı odada kalmıştık k.v çocuk ve ben ordan kaldı işte şimdi alıp yatıramıyorum yanıma elim mahküm anlıcağın o kırılır giderse bakacak kimsem yok başka çünki kendi annem bizle konuşmuyo.işte bu mecburiyet beni yiyip bitiriyor.e bide buna koca derdi ekleniyo onların ayrı istekleri oluyo oturma odasında yatsak k.v lap die gelir pfff anlıcağın hepsi dertpelincim geçmiş olsun canım,inşallah en kısa zamanda yavruşada geçmeden atlatırsın.Bende bol bol nane limon takviyesi yapmanı önereceğim.Bide balla tatlandırdın mı ohhhh :) Ben boğazlarım ağırmaya başlayınca yapıyorum bunu çok şükür ilerlemiyor daha fazla..
Beraserim valla benim kızda önlüklerle büyüyecek galiba çünkü oda çok kusuyor ama kilo alımı çok iyi maşallah.Oğlumda hiç önlük kullanmamıştım,olanlarıda atmıştım hatta ama şimdi fazladan almam gerekecek..Sizin ne zamana kadar sürmüştü kusmalarınız?
benimkide perşembe günü 2 ayı bitircek sağolsun kaç kez üst değişiyoz bende kusması geçsin die bekliyorum
pandam Allah kabul etsin canım..Benim yardımcılarım çoktu mevlütte sağolsunlar,yorulmamıştım sadece sonrasında evi temizlemek bana kalmıştı.O kadarda olsun ama di mi :) amma velakin mevlütün ardından kuzucuğum mikrop kapmış,grip olduAslında şu kış gününde mevlüt yapmamak lazım.Her yer kapalı,bir sürü insan ve ortalıkta dolaşan mikroplar...Ortam çok havasız kalıyor ve maalesef çok kolay hasta olunabiliyor..
sehri_huzun arkadaşım valla Allah sana sabır versin..Bencede senin kv bebeğini kendine bağlama derdinde..Başka oda yok mu evde,niye onlar aynı odada yatıyor? Sen git bebeğinin yanında yat..Çok zor bir durum,şartlar neyi gerektirir sen biliyosun tabi ama ben olsam en azından böyle yapardım..Daha kaç tane çocuk yapacaksın ki,kv den çok sen dur bebeğinin yanında bence..Allah yardımcın olsun,gönlüne göre versin inşallah..
:))) benimkini gönderimmi istermisin. şimdi senin k.v yaptığıda ayıp gerçekten gelsin 1-2 gün kalsın sonra gitsin bidaha isterse 1 sene sonra gelsin senin için daha iyi.aman bizimkiler gelioda noluyo he stres hep sorun valla bizim eşimle bile aramız bozuluyo sürekli 3. kişi olunca evde rahat değilizkızlar herkes kv den sıkayetcı benımkıde ayrı bır telden calıor... oglum 45 gunluk hala babaanne dede amca gormedı.. gelmedıler gormedıler ... esım cok uzuldu ve aradada hıc bır problem fılan yokkk .. (ekonomık problem de kavga gurultude hıc bısı )uzakmıs dıe bahane ettıler allah askına ucak denen bısı var yada o olmasın arabayla 9 ssat suruyor ınsan torununu gormeye gelmezmı beee ... sımdıde kadın amelıyat oldu artık askere yolcu etmeye gelırler heralde ....
kendı adıma mutluyum gelıpte sınır etmedı benı zaten pek sevmem (ama bunu onlara hıssettırmedım hıc ben yıne gorevlerımı yparım onlara) ama kocısım cok uzulduuuuu... bugunde benım almanyadakı kuzenım kargo gondermıs onlardan bır cop yok....
ya sen calısıosun canım ya hıc degılse sole yurumeye baslayınca bı bakıcı bulsan,zaten bu gıdışle 3-4 sene zor catısma cıkar sızın evdebı komsu felan benım annemde cocuk bakmıstı bıs sene bı ogretmeen vardı zor durumdaydı guvnılır bırı olsa verırsın Allah yardım eder yoksa senın kv ıle zor sen bunalıma gırersın,bole ıhtıyacı olmayan,zevk için rahat guvenılır bır ınsan olsa keske belkı 1seneye kadar ole bırı cıkar karsına ınsallah
kızlar yha bana biri facenin linkini atabilirmi hepiniz oraya takılıyonus sanırım ben eksik kalmim
2010aralik anneleri diye aratirsan bulursun.sonra katilmak icin davetiye gonderirsen onaylarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?