2010 Aralık Anneleri

6 haftadan sonra alisir duzene girer merak etme gunduzleri sesli isikli ortamda dursun.;ve altinindegistirken konus onunla sarkilar soylee

aşısını olsun düzelir,bi de ben gece uyurken hıc altını degıstırmıyorum 11 den sabah 7 ye kadar,benim kız gece kaka yapmıo,prima nın yenileri var ya ondan kullanıom hıc de pişmedi,ısık yakma gece konusma onunla gunduz altını felan degıstır burnunu sık uyandırmaya calıs,perdeleri aç,gürültülü ortamlara koy...

Son düzenleme:
ayy benımkıde glcek yakındaaaaa:26:

Allah kabul etsin canım

kızlar,bu arada kabak çekirdeği süt yapıyor.ben denedim.çok işe yarıyor valla...

pelincim geçmiş olsun canım,inşallah en kısa zamanda yavruşada geçmeden atlatırsın.Bende bol bol nane limon takviyesi yapmanı önereceğim.Bide balla tatlandırdın mı ohhhh :) Ben boğazlarım ağırmaya başlayınca yapıyorum bunu çok şükür ilerlemiyor daha fazla..

Beraserim valla benim kızda önlüklerle büyüyecek galiba çünkü oda çok kusuyor ama kilo alımı çok iyi maşallah.Oğlumda hiç önlük kullanmamıştım,olanlarıda atmıştım hatta ama şimdi fazladan almam gerekecek..Sizin ne zamana kadar sürmüştü kusmalarınız?

pandam Allah kabul etsin canım..Benim yardımcılarım çoktu mevlütte sağolsunlar,yorulmamıştım sadece sonrasında evi temizlemek bana kalmıştı.O kadarda olsun ama di mi :) amma velakin mevlütün ardından kuzucuğum mikrop kapmış,grip oldu Aslında şu kış gününde mevlüt yapmamak lazım.Her yer kapalı,bir sürü insan ve ortalıkta dolaşan mikroplar...Ortam çok havasız kalıyor ve maalesef çok kolay hasta olunabiliyor..

sehri_huzun arkadaşım valla Allah sana sabır versin..Bencede senin kv bebeğini kendine bağlama derdinde..Başka oda yok mu evde,niye onlar aynı odada yatıyor? Sen git bebeğinin yanında yat..Çok zor bir durum,şartlar neyi gerektirir sen biliyosun tabi ama ben olsam en azından böyle yapardım..Daha kaç tane çocuk yapacaksın ki,kv den çok sen dur bebeğinin yanında bence..Allah yardımcın olsun,gönlüne göre versin inşallah..

canım tam hatırlamıyorum ama baya bi sürdü ya. 6 aydan sonra ek gıdalara geçince azalmıştı galiba...

bende gece altını değiştirmiyorum, prima kullanıyoruz ve çok memnunum. Zaten uyurken benimkisi çişini de az yapıyo, kaka yapmıyoruz zaten

3 aydan sonra kusmaları azalırmış, ben büyük bi sabırla bekliyorum 3 ayımızın dolmasını

kızlar herkes kv den sıkayetcı benımkıde ayrı bır telden calıor... oglum 45 gunluk hala babaanne dede amca gormedı.. gelmedıler gormedıler ... esım cok uzuldu ve aradada hıc bır problem fılan yokkk .. (ekonomık problem de kavga gurultude hıc bısı )uzakmıs dıe bahane ettıler allah askına ucak denen bısı var yada o olmasın arabayla 9 ssat suruyor ınsan torununu gormeye gelmezmı beee ... sımdıde kadın amelıyat oldu artık askere yolcu etmeye gelırler heralde ....

kendı adıma mutluyum gelıpte sınır etmedı benı zaten pek sevmem (ama bunu onlara hıssettırmedım hıc ben yıne gorevlerımı yparım onlara) ama kocısım cok uzulduuuuu... bugunde benım almanyadakı kuzenım kargo gondermıs onlardan bır cop yok....

ya sen calısıosun canım ya hıc degılse sole yurumeye baslayınca bı bakıcı bulsan,zaten bu gıdışle 3-4 sene zor catısma cıkar sızın evdebı komsu felan benım annemde cocuk bakmıstı bıs sene bı ogretmeen vardı zor durumdaydı guvnılır bırı olsa verırsın Allah yardım eder yoksa senın kv ıle zor sen bunalıma gırersın,bole ıhtıyacı olmayan,zevk için rahat guvenılır bır ınsan olsa keske belkı 1seneye kadar ole bırı cıkar karsına ınsallah

hangi aşı hepatitin ikincisini yaptırdık diğer aşılarına 1 ay var ayrıca ilk başlarda bizde öyleydik ama ağlıyor ve şaşkınlıktan ne yapacağımı şaşırıyorum altını açıp bakıyorum eğer pisletmişse temizliyorum emziriyorum mama veriyorum ayakta sallıyorum gezdiriyorum ne yapacağımı şaşırıyorum

Offfff fena ağladım yaa.Herkese tavsiye ederim bir bakın doğum tarihinizdeki yazışmalara

canım tam hatırlamıyorum ama baya bi sürdü ya. 6 aydan sonra ek gıdalara geçince azalmıştı galiba...

Çok dedin be gülüm :) Yaza kadar kusmuk mu kokacak benim kızım

ay canım ne güzel işte :) Eşinde alışır zamanla ve bunları gördükçe sana daha çok bağlanır. Darısı kv den dertli olan tüm gelinlerin başına

güzel anneler hepinize günaydın,
tüm annneler ve bebişleri iyidir umarım , mevlüt okutanlar allah kabul etsin ben henüz okutmadım sağlık sorunlarım nedeniyle kimseleri görücek halim yoktu çünkü halbuki mevlüt için ne planlarım vardı neler neler ikram edicektim falan filan... şimdi daha küçük bi grupla yasin okuycaz kısmet olursa zaten ipek kızım büyük yüzdeyle mama ile besleniyo gelen gidenden mikrop kapsın istemiyorum günde 5-6 kere emziriyorum ama mamanın tadına öyle alıştıki kurulu saat gibi 2 sa. bir mama arıyo emzirsem bile doymuyo napiyim kilo alışı normal sağlığından bir sorun yok çok şükür ..
kv ile ilgli dertli arkadaşlar var allah yardım etsin ben şimdilik kendi annemle kalıyorum belim biras daha düzelirse tek kalmaya çalışıcam... annem haftasonları evine gidiyo ozaman bile mahfoluyorum belimin ağrısından .. benim kv. kendi hasta hoş sağlam olsada bakamaz gelip kalmasının hiç bir anlamı yok oda gelmiyo zaten bizim aramız iyidir kv. ile ama doğumdan beri bir kez gelip gördüler eşim senden çekiniyolar gelin dersek gelirler diyor ağrılarım olunca negatifleşiyorum biraz ipek i kucaklarına falan alsınlar istemiyorum işe yaramayan insanın evimde olmasınıda istemiyorum bana kalsa gelip 1 sa. oturup gitsinler :) ama öyle denmez tabiki o yüzden eşimde şimdilik gelmemelerini sağlıyo sanırım ..

ayy kv kabusu, benimkide 1 ay kaldı ama sütüm azalacak diye çok korktum, çok bişey yapmalarına da gerek yok aslında, adı üstünde kv. Varlıkları bile huzursuz ediyo, rahatsız olmaya yetiyo
hı hı aynen öylee olmuyo ya kendi annene dersin bi karışma az bi sus falan kırılmaz gücenmez ama k.v ye bişe denmio arkasında kapı gibi oğlu var sonuçda
ben bunları görünce k.v gibi olmıcam kesinlikle insanın piskolojik olarak rahatlamaya ihtiyacı var gelinim olursa çok şanslı olur kesin benim:)
ayy benımkıde glcek yakındaaaaa:26:
allah yardımcım olsun sana stressiz günler diliyorum k.v geldiğinde nede olsa ne yapsa batıyor

Allah kabul etsin canım

oda varda işte alıp götüremiyosun sezeryan olunca aynı odada kalmıştık k.v çocuk ve ben ordan kaldı işte şimdi alıp yatıramıyorum yanıma elim mahküm anlıcağın o kırılır giderse bakacak kimsem yok başka çünki kendi annem bizle konuşmuyo.işte bu mecburiyet beni yiyip bitiriyor.e bide buna koca derdi ekleniyo onların ayrı istekleri oluyo oturma odasında yatsak k.v lap die gelir pfff anlıcağın hepsi dert
:))) benimkini gönderimmi istermisin. şimdi senin k.v yaptığıda ayıp gerçekten gelsin 1-2 gün kalsın sonra gitsin bidaha isterse 1 sene sonra gelsin senin için daha iyi.aman bizimkiler gelioda noluyo he stres hep sorun valla bizim eşimle bile aramız bozuluyo sürekli 3. kişi olunca evde rahat değiliz

keşkee öle birini bulsam baktırmak için çok istiyoum biliyomusun dua ediyorum hep ama burası ankara biraz insanlar soğuk komşuluk falan pek yok.ama allahım yüzüme bakarda öle birini çıkarır inş karşıma

Aman kizlar goguslerinizi bosaltmaya dikkat edin.pazar gunu hastanelik oldum.yasadigim izdirabi kelimelerle anlatamam.ancak agri kesici igne yapildiktan sonra sicak uygulama ve pompayla gogusumu biraz bosaltabildiler.bu arada kolumda da 2. Derece yanik olustu.gogus uclarim fena halde su topladi pompayla cekmektenAman diyim memislerinize gozunuz gibi bakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…