2010 Aralık Anneleri

off kusmayı gel bize sor canım.... sabahtan bu 5. kıyafetimiz... ağız bezi yetiştiremiyorum artık.... dr. kilo aldığıb sürece problem yok... geçen sağlık ocağında ölçtürdük 3 haftada 700 gr. almış....

bu arada kızlar ben c.tesi günü hemoroid ameliyatı olacam... tecrübesi olanlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim....

kızlarrrrrrr ben işe başladım 2 aylık olcak beişim yarın ne kadar cc süt vercem ben bebişime yani ortalama bilen varmı? ben yokken 5 kere süt içiomuş

bebegin kac kilo canim ve kac haftalik benim kiz 90-120 iciyor genelde Boyle icerler.. Genelde Ben 7 kez veriyorum.24 saat icinde. (Ogleden once iki kez ogleden sonra iki kez. Aksam ve gece yatmadan once. En son gece yarisi)

selam kızlar, dün eşimle birbirimize internet diye bişey vardı di mi dedik! ben de o da kırmızı gözlerle dolaşır olduk, büyük oğlan uyumuyo çünküüü! gece 1den önce mümkün değil yatağa girmiyo.
kardeş kıskançlığımız var tabii.
küçükten çok büyükle ilgileniyoz,gün boyu kapris yaptığı oluyo ama yaş itibariyle kaprisli olması zaten beklenirken bi de kardeş olunca çok normal geliyo bana.
ufaklık akşamları biraz ortalığı kaldırıyo sonra bitap düşüp uyuyo, sabah 5 gibi kaka yapamadığı için ağlayarak uyanıyo ve 6 gibi uyuyo, sonra 9a kadar biraz uyanık biraz uykulu takılıyo, gündüz huzurlu daha çok. gece emmeye 2 kere en az kalkıyo. öyle bi düzeni var şimdilik. beni sevin, bana gülün, ben şirinim havalarında bi süredir, gülücükleriyle tavlıyo herkesi.
acıkma meselesine gelince ben her 2 saatte bir kurt gibi acıkıyorum. gece 1 litreye yakın su içiyorum, gündüz daha çok. tatlı isteğim gece durdurulamaz hale geliyo. kilo verişim durdu tabi, kaldık ööyle...

gün boyu sadece emzirmek için oturuyorum diyebilirim çünkü annemlerdeyiz ve annem omurilik ameliyatı oldu, kitle alındı. dinlenmesi gerekiyo, babam evde olursa işim kolay aksi olursa küçük ağlarken büyük uyanıyo be aynı anda bağırmaya başlıyolar, annem kucağa alamıyo, ben ikisi arasında mekik dokuyorum. günler süper hareketli ve hızlı geçiyo.

Tunaydin kızlar kimse zaman bulup girememiş sanırım bende de misafirvar yatılı biraz zor oluyo çocukla anca ona. Yetebiliyorumisafir zor pluyo :85:

bebegin kac kilo canim ve kac haftalik benim kiz 90-120 iciyor genelde Boyle icerler.. Genelde Ben 7 kez veriyorum.24 saat icinde. (Ogleden once iki kez ogleden sonra iki kez. Aksam ve gece yatmadan once. En son gece yarisi)

bugün tam 2 ay bitti kilosu 4.800 müş doktor son 3 haftada 600 gr almış buda az dedi ben 80cc veriyodum 2 saatte bir doyuyo sanıyodum çünki aranmıyo ağlamıyo doktor dediki bugün içebildiği kadar vereceksin 3 saate bir 150-200 cc. bende mama vermek istemiyorum sütüm varken emsin die direniyorum şimdilik 100 cc verelim dedik birden arttırmayalım bakacaz artık bi dahaki aya kilo alımı nasıl olacak aslında toplam olarak 1 ayda 950 gr almış oluyo ama doktor son 3 haftaya göre baz aldı önceden kontrole gittiğimiz için yani ay içinde 3 haftada 600 gr az dedi canımda sıkıldı pffff:93:

yaşasınnnnnnnn topik bana kaldı kimsecikler yok anammm herkes zombi gibi gezmekten buraya uğramıyo nese bende gidiom:82:

kızlar ben hiç bişeye zaman bulamıyorum kendimle hiç ilgilenemiyorum yemek yapmaya zamanım olmuyor akşam olsun da eşim gelsin diye bekliyorum o oğlumuzu tutarken ben mutfağa giriyorum..evde bi yardımcı anne şart aslında

kendi annen olsun k.v olmasın sonra gitsin die bekliosun:)))ünlüler ne şanslıhepsinin dadısı var evde ev işini yapan hizmeli var ohhh ne alakızlar para çıkarsa söz size yardımcı tutcam

kızlar slm
çok huzunluyum...iznimin bitmesine cok az kLDI.14 İŞ BAŞI...pazar gununden beri kv deyim.eşim gece vardıyasında..gorduklerimden sonra daha da tedirginim...aslında benden daha iyi bakar tabi ama.bazı rahat tavırlar beni dusunduruyır.eltimin cocuğunadao bakıyor.kıskanmasın dıye cocuğmsamaroğlanına dondu.emziğini neye bulsa daldırıyor.bugunda az kalsın bal vericekdi.ben yokken ya verirse....uff ufffff bugunden beri gozlerim doup duruyor.nasıl bırakıcam ...emzirme olayını nasıl yapıcam bilemiyorum.iş başı yapanınız varmı?

aynııııııı benim k.v. ay sakın bal vermesin uyar onu bizimkide verio köfte bile yalatıyo yağlı yağlı bide emziği ağzına sokup temizleyip verio sen nedion vall benimde öle oldu halaa daha içim rahat değil kafamda bi ton düşünceler var ama elimiz mahküm. ben de başladım bu hafta işe sabah emziriyorum 8 gibi annem 10.30 da sağdığım sütten verio öğlen yemeğe gidip emziriyorum 12,30 gibi sonra k.v 2,30 da bidaha süt verio sonra 4,30 da bidaha sonra ben 6,30 da evde oluyorum ozaman ben emziriyorum ben böle çözdüm işi ama senin eve gitme imkanın yoksa sağabiliosan süt bırakçan yada başka yöntem bulcan.ben elektrikli pilli mini pompa aldım iş yerinde sağıp ertesi gün için biriktiriyorum sende eve gidemesen bile sağ biriksin

hepimiz aynı durumdayız sanırım,eşim gelince yemek yapabiliyorum, benim kızım uyurken bile yanında istiyo beni,antenleri mi vardır nedir odadan çıktığım an mızırdanmaya başlıyo, bazen eşim gelene kadar tuvalete bile gitmemiş oluyorum, tabi bilinçli değil,unutuyorum.o gelir gelmez bebeği ona verip tuvalete koşuyorum. Kabız oldum bu arada, erteleye erteleye bağırsaklarım çalışmamaya başladı,8 gün çıkamadım tuvalete, kabus gibi bi de çalışmaya başlayınca nasıl olacak hiç bilmiyorum:26:

ay kızlar ıse baslayanlar var aramızda oooff ne kotu ya dusunmesı bıle sorunn.... benım cocuga bakcak kımsede yok bakıcı bulcazzz tanımadıgın ınsan ve en degerlı varlıgını emanet edıceksınnn oof offff cok uzuluyorummmm....

ayy senin işinde çok zormuş be cnm inşallah gönlüne göre temiz birisi denk gelir sana bende üzüldüm bak şimdi zati evdeki sorunlardan ağlamak için bahane arıyorum

15 saaat ders alıcam.zaten sabahçıyım.eşim öğlenci.ben gidince o bakıcak çok şükür şimdilik sorun yok.ya siz neden öyle erken başladınız?benim 9 mart ta iznim bitiyor.doğum önü müü kulandınız?

15 saaat ders alıcam.zaten sabahçıyım.eşim öğlenci.ben gidince o bakıcak çok şükür şimdilik sorun yok.ya siz neden öyle erken başladınız?benim 9 mart ta iznim bitiyor.doğum önü müü kulandınız?

kızlar ben Allah nasip ederse şubat annesi olucam 5 gün önce nstde yüksek sancılar çıktı ve doktorum alttan muayene etti 1cm lik açılma var dedi ve çatımın dar olduğunu söledi ama sezeryan ol demedi bugece yatış yapalım gözetim altında kaldedi ama ben kendimi ii hissediyorumd edim ve eve geldim.o akşam kanma oldu sanırım muayeneden sonra bunun olası normalmiş ama bende 5gündür az az kahve rengi lekeler geliyo bu normalmi sizce bide dün gece pembe bi damladan az bi leke geldi ben yine önemsemedim acile gtisemmiki
sizler tecrübelisiniz lütfen fikir verin bana sancı çok hissetmiyorum arada oluyo adet sancısı gibi ama

Durduğun kabahat.İlk başlarda hafif hafif tatlı bir sancı hissedersin, sonra sancıların şiddeti artar.Bence doğum başlamış gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…