Slm kızlar emzirdikten sonra bebeğiniz hep kusuyor mu? Ben emzirdim 5 dk emdi sonra 5 dk ağlaya ağlaya yine emdi savaştık resmen ama gazını cikartirken kustu.. Hep böyle oluyor ve azda çıkarmıyor kesik süt gibi.. Fazla da vermedim 10 dk sonra 90 gr mama yaptım bitirdi ama onda kusmadı genelde hep emzirdikten sonra kusuyor
sizce neden olabilir??
kızlarrrrrrr ben işe başladım 2 aylık olcak beişim yarın ne kadar cc süt vercem ben bebişime yani ortalama bilen varmı? ben yokken 5 kere süt içiomuş
bebegin kac kilo canim ve kac haftalik benim kiz 90-120 iciyor genelde Boyle icerler.. Genelde Ben 7 kez veriyorum.24 saat icinde. (Ogleden once iki kez ogleden sonra iki kez. Aksam ve gece yatmadan once. En son gece yarisi)
kızlar ben hiç bişeye zaman bulamıyorum kendimle hiç ilgilenemiyorum yemek yapmaya zamanım olmuyor akşam olsun da eşim gelsin diye bekliyorum o oğlumuzu tutarken ben mutfağa giriyorum..evde bi yardımcı anne şart aslında
kızlar slm
çok huzunluyum...iznimin bitmesine cok az kLDI.14 İŞ BAŞI...pazar gununden beri kv deyim.eşim gece vardıyasında..gorduklerimden sonra daha da tedirginim...aslında benden daha iyi bakar tabi ama.bazı rahat tavırlar beni dusunduruyır.eltimin cocuğunadao bakıyor.kıskanmasın dıye cocuğmsamaroğlanına dondu.emziğini neye bulsa daldırıyor.bugunda az kalsın bal vericekdi.ben yokken ya verirse....uff ufffff bugunden beri gozlerim doup duruyor.nasıl bırakıcam ...emzirme olayını nasıl yapıcam bilemiyorum.iş başı yapanınız varmı?
hepimiz aynı durumdayız sanırım,eşim gelince yemek yapabiliyorum, benim kızım uyurken bile yanında istiyo beni,antenleri mi vardır nedir odadan çıktığım an mızırdanmaya başlıyo, bazen eşim gelene kadar tuvalete bile gitmemiş oluyorum, tabi bilinçli değil,unutuyorum.o gelir gelmez bebeği ona verip tuvalete koşuyorum. Kabız oldum bu arada, erteleye erteleye bağırsaklarım çalışmamaya başladı,8 gün çıkamadım tuvalete, kabus gibikızlar ben hiç bişeye zaman bulamıyorum kendimle hiç ilgilenemiyorum yemek yapmaya zamanım olmuyor akşam olsun da eşim gelsin diye bekliyorum o oğlumuzu tutarken ben mutfağa giriyorum..evde bi yardımcı anne şart aslında
bu arada kızlar raporlu oldugunuz surecekı maasınızı nasıl aldınız ne gıbı ıslemler yaptınız?
ay kızlar ıse baslayanlar var aramızda oooff ne kotu ya dusunmesı bıle sorunn.... benım cocuga bakcak kımsede yok bakıcı bulcazzz tanımadıgın ınsan ve en degerlı varlıgını emanet edıceksınnn oof offff cok uzuluyorummmm....
bu arada kızlar raporlu oldugunuz surecekı maasınızı nasıl aldınız ne gıbı ıslemler yaptınız?
kızlar ben Allah nasip ederse şubat annesi olucam 5 gün önce nstde yüksek sancılar çıktı ve doktorum alttan muayene etti 1cm lik açılma var dedi ve çatımın dar olduğunu söledi ama sezeryan ol demedi bugece yatış yapalım gözetim altında kaldedi ama ben kendimi ii hissediyorumd edim ve eve geldim.o akşam kanma oldu sanırım muayeneden sonra bunun olası normalmiş ama bende 5gündür az az kahve rengi lekeler geliyo bu normalmi sizce bide dün gece pembe bi damladan az bi leke geldi ben yine önemsemedim acile gtisemmiki
sizler tecrübelisiniz lütfen fikir verin bana sancı çok hissetmiyorum arada oluyo adet sancısı gibi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?