2010 Aralık Anneleri

dr bana son haftada sicak dus ve iliski onermisti
dogumu tetiklemek icin
istersen druna bi danis canim kanala girdiyse bugun yarin gelir stres yapma
istesende icerde kalmiyolar

benim de gece ağrıdan uyandıracak kadar çok bel ağrım oluyor dayanamıyorum artık acaba kalsiyum eksikliğinden mi

dr bana son haftada sicak dus ve iliski onermisti
dogumu tetiklemek icin
istersen druna bi danis canim kanala girdiyse bugun yarin gelir stres yapma
istesende icerde kalmiyolar

hmm $u paris olayimi ay aman almayim ben

sicak suya giriyorum cnm acaba yürüyüs mü yapsam:44:

benimde 8 kilom var veririz canim yaza kadar ya
takilmiyorum ben
bende bu bedene kiyafet almak istemiyorum walla
hayirlisi olsun kardesin icinde canim
selulitleri napcaz bilmiyorum bu arada

bende bikaç bişi aldım ucuzlarından geçiş dönemi die benim paltolarımın önüde kapanmıyo ama onu bulamadım uygun fiyatlı bişey sinmedi içime .. benim kilo vermem belime de iyi gelicek aslında ağırlığım azalıcak , selülitlere gelince :) :26: çok fena çoook benim bide göğüslerim çok fena oldu en iyisi ben bi otuzbin bakımına gidiyim nasılsa alıştım narkozada bikaç küçük operasyonla hallederim gibi

canım kantaron yağı denedin mi?iyi gelmişti bana...

canım sağlıkla gelsin bebişin inşallah hurma macunu var içine 3te1 defne tohumu ekliyosun bana biri yapıp getirmişti içinde ne war bilmiyorum arastırıp bulabilirsn benim hiç sancm olmadıgı halde 3 gun onu yediğimde 2cm acılma olmustu yapabilirsen dogurana kadar yap eminol faydası var bn norml doguramadm o ayrı tabii

NArnisan gecmis olsun insaallah en kısa sürede iyi olursun Kızlar kızım gun boyu uyumuyor kucak istiyor gaz sancımız cok fena ne yapacacagimizi şaşırıyoruz yorgunluk desen bı yandan ne zaman gecerbunlar gaz sancılarımız ne zaman diner

canım kantaron yağı denedin mi?iyi gelmişti bana...

Nasıl kullanıyosun canım ya.Bu konuda bende sıkıntılıyım.Gebelikte yaşamamıştım ama doğumdan sonra acısı çıktı.Bende 2-3 günde anca çıkabiliyorum tuvalete

Nasıl kullanıyosun canım ya.Bu konuda bende sıkıntılıyım.Gebelikte yaşamamıştım ama doğumdan sonra acısı çıktı.Bende 2-3 günde anca çıkabiliyorum tuvalete

benim o kadar fenaydı ki ağlıyordum acıdan adım atamıyordum.bir tanıdık içinde kantoron yağı olan bir karışım gönderdi onu sürdüm ve inanılmaz ama geçti..kesin ameliyat olurum diyordum o drerce yani

günaydınnn güzel annişlerrr :))
enerjikim bugün maşallah diyim :)
kızım uyurken işlerimi yapam dedim öptm hepinizi
bu arada pilatese başladım ben umarım göbişim gider bu sayede

benim de gece ağrıdan uyandıracak kadar çok bel ağrım oluyor dayanamıyorum artık acaba kalsiyum eksikliğinden mi

sezencim ben röntgen çektirdim birde kemik yoğunluğu ölçümü yaptırdım ortaya çıktı gebelikte çok hareketsizdim hep evde geçirdim süt ve süt ürünlerini eksik tüketmişim bir kahve önemli sütlü kahve bile içilse sütün kalsiyumunu vucüttan attırıyomuş kafeinli şeylere dikkat yani cola da aynı şekilde kemik yoğunluğunu ölçtürmek çok basit istersen çektir aklında kalmasın gerekiyorsada kalsiyum tablet kullanırsın hem ..

saol canım , benimkide kucakta uyumayı seviyor yoksa hep kıpır kıpır bitek dün banyo yaptırdık mışıl mışıl uyudu

kızlar anne sütü nü arttırmak için malt içeceği varmış vitamalt die birde ülkerin varmış bulan yada içen bana nerde bulduğnu yazabilirmi?
canım Migrosta var Malt içeceği... Ben içmedim ama denemeyi düşünüyorum, bu aralar azaldı sütüm

Ahh canım seni en iyi ben anlarım,40+5 e kadar bekleyip doğuramayanlardanım bende. Normal doğum çok istemiştim ama olmadı,üstelik herşeyi denedim, hurma,paris, sıcak duş, yürüyüş, okunmuş sular, v.s neler neler. Ama bebişlerin gelmeye niyetleri yoksa gelmiyolar, boşuna stres yapma, biliyorum şu an bunu söylemem bile seni strese sokuyo ama yapacak çok bişey yok. Benim açılmam yoktu, sancım da gelmedi,NSTde 100 lük sancı çıkmasına rağmen hiçbişey hissetmiyodum, sonuç sezeryan

Hayırlı doğum dile canım, senin ve bebeğin için ne hayırlısıysa o olsun, Allah en yakın zamanda bi avazda kurtarsın inşallah...

benımde dogumdan sonra fenaydı,bana ıyı gelıyor gunde 1-2 kez su ıle tamızledıkden sonra pamukla ya da parmakla suruyorsun bırazbol surun ılk gunler,iyice yedir o bölgeye benım 4-5 gunde gectı ınsallah sızınkıde gecer...

Slm kızlar emzirdikten sonra bebeğiniz hep kusuyor mu? Ben emzirdim 5 dk emdi sonra 5 dk ağlaya ağlaya yine emdi savaştık resmen ama gazını cikartirken kustu.. Hep böyle oluyor ve azda çıkarmıyor kesik süt gibi.. Fazla da vermedim 10 dk sonra 90 gr mama yaptım bitirdi ama onda kusmadı genelde hep emzirdikten sonra kusuyor
sizce neden olabilir??

fışkırarak kusmuyosa endişelenme cnm benimkide kusup duruyo kusmanın miktarına bağlı birde mesela bi çay bardağı kadar kusuyosa(tabiri caizs örnek bu) ozaman endişelen yoksa genelde bebekler kusup duruyo

kızlarrrrrrr ben işe başladım 2 aylık olcak beişim yarın ne kadar cc süt vercem ben bebişime yani ortalama bilen varmı? ben yokken 5 kere süt içiomuş

cnm bazen bizde de oluyor kusma olayı hemen emdikten sonra.
ama neden oluyor bilmiyorum

o kesik süt sanırım sütün posası oluyo gerektiği kadarını alıyo posasını kusuyor araştırdım onu netten ben benimkide öle yapıyo çünki mesela memede ağlıyosa öyle bilki ya gazı yada uykusu var kaldırıp gazını çıkart kussun endişelenme yoksa rahat ememiyor.kusduğu zmn biraz ara ver emzirmeye sonra gene emzir

slm kizlar, uzun zamandir giremedim nsallah herkes cok iyidir...

oglusla ugrasmaktan gunler nasil geciyo anlamiyorum bile, zaten her firsatta yatip dinleniyorum yoksa gercekten uykusuzluk cok zor, allahtan imkanim varda bebisle birlikte uyuyoyorum

ekince tuna'da emdikten sonra cikariyo ama mamayi cikarmiyo ben kusmayi onleyen mama kullaniyorum biraz daha kati oluyo belki sizin mamada ondandir bu yuzden cikarmiyodur..
doktorun yaninda bi seferinde oyle kesik kesik kustu oglum doktor iyi doymus demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…