kizlar yengemin hamileliginden beri sizleri takip ediyordum.. doguramayinlara guluyordum falan simdi kendi basimda bugun 40. haftamiz bitiyor kasilmalardan baska hiçbir$ey yok bende yaa.. kizim kanala girmis acaba napsamda dogumu hizlandirsam
suni sanci istiyorum aslinda ama ondanda korkuyorum sancilara dayanamam sanirim zaten acilma olmadanda vermez burdaki drlar
sabirsizlaniyorum artik offf
canım bende gebelik te kemik erimesi olmuş bel ağrılarım geçmeyince çıktı ortaya meğer omurlarımda kırık oluşmuş şimdi kalsiyum takviyesiyle emziriyorum ama en kısa sürede ilaç tedavisina başlamam lasım ozamanda emzirmeyi kesmem gerekicek böyle bi durum yani benimki(
dr bana son haftada sicak dus ve iliski onermisti
dogumu tetiklemek icin
istersen druna bi danis canim kanala girdiyse bugun yarin gelir stres yapma
istesende icerde kalmiyolar
benimde 8 kilom var veririz canim yaza kadar ya
takilmiyorum ben
bende bu bedene kiyafet almak istemiyorum walla
hayirlisi olsun kardesin icinde canim
selulitleri napcaz bilmiyorum bu arada
offfffffffff offffffff kızlar basurum çok fena.. kabızım ve günlerce wc çıkmıyorum... çıkınca da o gün oturamıyorum ağrıdan duramıyorum... dr. da gitmiyorum çinki 100% ameliyat diyecek....
canım çok acıyor
neyse ben bi geçmişe gidip gelimm...
canım sağlıkla gelsin bebişin inşallah hurma macunu var içine 3te1 defne tohumu ekliyosun bana biri yapıp getirmişti içinde ne war bilmiyorum arastırıp bulabilirsn benim hiç sancm olmadıgı halde 3 gun onu yediğimde 2cm acılma olmustu yapabilirsen dogurana kadar yap eminol faydası var bn norml doguramadm o ayrı tabiikizlar yengemin hamileliginden beri sizleri takip ediyordum.. doguramayinlara guluyordum falan simdi kendi basimda bugun 40. haftamiz bitiyor kasilmalardan baska hiçbir$ey yok bende yaa.. kizim kanala girmis acaba napsamda dogumu hizlandirsam
suni sanci istiyorum aslinda ama ondanda korkuyorum sancilara dayanamam sanirim zaten acilma olmadanda vermez burdaki drlar
canım kantaron yağı denedin mi?iyi gelmişti bana...
Nasıl kullanıyosun canım ya.Bu konuda bende sıkıntılıyım.Gebelikte yaşamamıştım ama doğumdan sonra acısı çıktı.Bende 2-3 günde anca çıkabiliyorum tuvalete
benim de gece ağrıdan uyandıracak kadar çok bel ağrım oluyor dayanamıyorum artık acaba kalsiyum eksikliğinden mi
saol canım , benimkide kucakta uyumayı seviyor yoksa hep kıpır kıpır bitek dün banyo yaptırdık mışıl mışıl uyuduNArnisan gecmis olsun insaallah en kısa sürede iyi olursun Kızlar kızım gun boyu uyumuyor kucak istiyor gaz sancımız cok fena ne yapacacagimizi şaşırıyoruz yorgunluk desen bı yandan ne zaman gecerbunlar gaz sancılarımız ne zaman diner
canım Migrosta var Malt içeceği... Ben içmedim ama denemeyi düşünüyorum, bu aralar azaldı sütümkızlar anne sütü nü arttırmak için malt içeceği varmış vitamalt die birde ülkerin varmış bulan yada içen bana nerde bulduğnu yazabilirmi?
kizlar yengemin hamileliginden beri sizleri takip ediyordum.. doguramayinlara guluyordum falan simdi kendi basimda bugun 40. haftamiz bitiyor kasilmalardan baska hiçbir$ey yok bende yaa.. kizim kanala girmis acaba napsamda dogumu hizlandirsam
Nasıl kullanıyosun canım ya.Bu konuda bende sıkıntılıyım.Gebelikte yaşamamıştım ama doğumdan sonra acısı çıktı.Bende 2-3 günde anca çıkabiliyorum tuvalete
Slm kızlar emzirdikten sonra bebeğiniz hep kusuyor mu? Ben emzirdim 5 dk emdi sonra 5 dk ağlaya ağlaya yine emdi savaştık resmen ama gazını cikartirken kustu.. Hep böyle oluyor ve azda çıkarmıyor kesik süt gibi.. Fazla da vermedim 10 dk sonra 90 gr mama yaptım bitirdi ama onda kusmadı genelde hep emzirdikten sonra kusuyor
sizce neden olabilir??
Slm kızlar emzirdikten sonra bebeğiniz hep kusuyor mu? Ben emzirdim 5 dk emdi sonra 5 dk ağlaya ağlaya yine emdi savaştık resmen ama gazını cikartirken kustu.. Hep böyle oluyor ve azda çıkarmıyor kesik süt gibi.. Fazla da vermedim 10 dk sonra 90 gr mama yaptım bitirdi ama onda kusmadı genelde hep emzirdikten sonra kusuyor
sizce neden olabilir??
sizce neden olabilir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?