2010 Aralık Anneleri

narnisancım sanada çok geçmiş olsun tatlım, daha önce okumuştum durumunu ve çok üzülmüştüm. allah acil şifalar versin canım..

narnisan :) Senin ağrı eşiğin çok yüksek heralde..Millet azıcık bi ağrıyla yataklara düşüyo..İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşurusn canım,Allah şifa versin..

offfffffffff offffffff kızlar basurum çok fena.. kabızım ve günlerce wc çıkmıyorum... çıkınca da o gün oturamıyorum ağrıdan duramıyorum... dr. da gitmiyorum çinki 100% ameliyat diyecek....

canım çok acıyor

neyse ben bi geçmişe gidip gelimm...

KIZIM KIRK'IN DAN SONRA İYİCE AZITTI !!

Bazı günler neredeyse 6 saat uyumuyor.Şimdi de zor uyuttum tam 4 saatir ayakta.Uyusa da devamlı gözünü açıyor, uyanıyor.Tekrar başa dönüyoruz.Hep kucakta kalmak istiyor uyanıkken de.Off çok bunaltıyor beni.Annem de yiğenime baktığı için, bana yardımcı olamıyor.Çok yoruluyorum, uykusuzum.Babam ''en azından 3-4 ay kadın tutalım sana''diyor.Sanırım ben yardımcı alacağım,yoksa bu gidişle sıyıracağım.Ev işi falan hak getire zaten, hafta 1 kadın geliyor.Yemek bile zor yapıyorum.Kırk kere uyanıyor.:2:

Bu arada şu - humana iyi geceler çayını- kullananlar var mı aranızda ?

canım humananın rezene sını ıcıyorum memnunun ama senın dedıgını hıc kullanmadım bılmıyorum.bu donemlerde geccek dıe sabretmelıyız ev ıslerını salla bend eoyleyım bırde ınadına yapar gıbı ev ne kadar cok kırlenıor sınır oluyorummm..
oncelıkle annenın rahat olması lazım hem sut ıcın hemde bebegede yansıyor dırek. bende yanlızım annemler donduler ablamında dogumu olcak 10 gun ıcınde onun yanına gıttıler senı cok ıyı anlıyorum. allah yardımcımız olsunnn..

kızlar anne sütü nü arttırmak için malt içeceği varmış vitamalt die birde ülkerin varmış bulan yada içen bana nerde bulduğnu yazabilirmi?

narnisancım sanada çok geçmiş olsun tatlım, daha önce okumuştum durumunu ve çok üzülmüştüm. allah acil şifalar versin canım..

canım çok saol

narnisan :) Senin ağrı eşiğin çok yüksek heralde..Millet azıcık bi ağrıyla yataklara düşüyo..İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşurusn canım,Allah şifa versin..

valla hamileyken hormanlardan sanırım o kadar zorlamadı da doğumdan sonrası için anlatamam bi ara hayattan istifa ediyim bile dedim yani sabah akşam voltren iğne yaptılar şimdi kilom azaldı kaslar gevşedi vs. minoset idare ediyo

canım kucak sevdası tüm bebeklerde var zannederim ipoşumda kucak çok seviyo çok ağlayan bi bebek deil ama geceleri uyutana kadar zaman geçiyo sonra 40 dk. 1 sa. ancak uyuyorum anason çayından bahsettiler bana ama dr. sormadan vermem annem çörekotu kaynattı bikaç kere gazını çıkarttı rahat rahat sonrada hemen uyudu bir dene istersen ... yardımcı konusunda bende düşünüyorum ama yarı zamanlı lasım bana haftada 3 gün yada haftada 5 ama yarım gün öyle birini bulsam çok iyi olur şimdi annem benimle ama onunda bi hayatı var sürekli bende kalamas ...

kızlar anne sütü nü arttırmak için malt içeceği varmış vitamalt die birde ülkerin varmış bulan yada içen bana nerde bulduğnu yazabilirmi?

canım ben ülkerinkini almıştım uyum marketten gerçi ist.dan ama sizin orda varmı bilmiyorum .. ben ilk hafta daha bana teşhis koyulmadan humana içmiştim çok süt yapmıştı iki göğsümden akıyodu sütler denedin mi hiç?

Benimki geceleri de çok uyanık kalıyor.Keşke 1 saat sonra uyanık kalsa razıyım.3 saat uyursa, acısını fena çıkarıyor.Anason vb. bitki çaylarını direkt olarak çocuğa vermeyi bende düşünmüyorum.Ama ben Anason ve rezene çayı içiyorum, en azından zararı olsa bile direkt olarak bebeğe geçmiyor.Humanın çayları bu anlamda daha güvenilir ama faydası olur mu bilemiyorum.Ama eşime söyledim alıcak, bakalım işe yarayacak mı?

Sana yardımcı şart, sağlık sorunların var.Şimdi Annen var ama olmadığı zaman çok zorlanırısın.Yarım günde olur , en azından kadın olduğu sürece nefes alma imkanı olur insanın.Ben haftanın 5 günü tam alacağım.Zaten uzun süreli değil en fazla 2-3 ay düzene girene kadar.Huysuz olmasa almazdım.

Son düzenleme:

ben gecen hafta yer elmasi ve seker pancari yedim.ertesi gun sutum cogaldi ve normalde ben mama takvisyesi yapanlardanim mamyi daha az icti.tatli yerin e pancar yedim sekerpancari normaldede cokseverim kendi bahcemizden kv pisirmisti. ama simdi kalmadi havalar soguk disariyada cikamaiyorum ciksam alirdim magazadan

humana denemedim ama aktar bana bi çay yapdı birsürü ot var içinde ama kokuyo anasonvar onu zor içiyorum bide unutuyorum açıkcası koktumu zor oluyo içmesi bide malt içeceği denemek istiyorum

dr. anne sütü dışında hiç bişey önermiyo normalde bize bi tek gaz için omx yazmıştı ama çokda tesir etmedi zaten bebekten bebeğe değişiyo bence iyi gelen reçete her bebek kendine özel yani ama çok gaz sancısı oldumu biraz anane babane tavsiyesi işe yarıyo bizde çörek otu işe yaradı ama dr. sormadan vermemek lasım tabi. bide gazı olmasada uykuya dalmıyo işte ozaman zor uğraşki uyusun

yardımcı bulmak zor bizim burda temizliğe bile günleri dolu kadınların.. tam zamanlı olursada ben sıkılırım bütün gün kadınla dip dibe bizim görevlinin hanımına söyledim bana temizliğe geliyo arada haftaiçide çocuk bakıyo 5 gün banada yarımgün birini bul dedim ama yarım zor dedi bakalım annem idare ettiği kadar sonra allah yardım eder inşallah

oooo narnisan gelmissss!!
nerelerdesin ayol? merak etmeye baslamistim walla
nasilsiniz bakalim? buyudumu ipekos?

oooo narnisan gelmissss!!
nerelerdesin ayol? merak etmeye baslamistim walla
nasilsiniz bakalim? buyudumu ipekos?

canımbenim hoşbulduk, büyüdü teyzesi :) ananesi iyi bakıyo .. sevde nasıl? uyku durumunuz girdi mi düzene? havalar bi düzelsin 1-2 aya kadar hem bebişlerde kendine gelmiş olur buluşalım özledim valla negüzel haftada bir görüşüyorduk hamileyken şimdi markete bile gidemiyorum ben ( .. (yalan olmasın hafta sonu torium a gittik kocişlen)

kızlar malt içeceği gazoz gibi tadı çok güsel ama sütü nekadar çoğaltır tam bilemiyorum bikere içmekle anlaşılmaz sanırım , humananın süt yapan çayı çok işe yaramıştı bende o kesin biras kokusu var böyle çemen gibi bi koku günde 3 bardak kadar dr. içebilirsin demişti ..

yaa bende o gunleri iple cekiyorum
eve hapsolduk resmen canim ya
uykular 2gun duzenli olsa 2 gun facia
meger anne olmak uykusuz kalmakmis
ben hiiiiic bilmiyodum isin bu kismini
benim kocis avmlere karsi maalesef
kizi mikrop kapar diye hiiiic gidesi yok
alisveris yapmayi oyle ozledimki
para biriktiriyorum
2 ay sonra deli gibi alisveris yapicam

valla canım aynen bende böyle 2 sa. lik bi sistem olduğunu hiç bilmiyodum lostta bi düğme vardıya adadakiler basıyolar dı bilemem kaç dakikada bir onun gibi resmen.. biz ipoşu ananede bırakıp gittik çünkü hiçbi kıyafetim olmuyo üzerime gelen giden oluyo hep aynı eşortman altı aynı kazak birasda moralim düzelsin die çıktık zaten ben kocişin kolunda dinlene dinlene zor gezdim bebişi taşımamıs mümkün değil öyle yerlere .. deli gibi alışveriş yapmayı bende çok istiyorum ama önce fazlalık 7 kilodan kurtulmam lasım yazada kardeşim söz kesmek istiyo kız arkadaşıyla eylül gibide nişan olursa bu koca göbeğimle çıkamam insan içine

..

kizlar yengemin hamileliginden beri sizleri takip ediyordum.. doguramayinlara guluyordum falan simdi kendi basimda bugun 40. haftamiz bitiyor kasilmalardan baska hiçbir$ey yok bende yaa.. kizim kanala girmis acaba napsamda dogumu hizlandirsam

suni sanci istiyorum aslinda ama ondanda korkuyorum sancilara dayanamam sanirim zaten acilma olmadanda vermez burdaki drlar

sabirsizlaniyorum artik offf

benimde 8 kilom var veririz canim yaza kadar ya
takilmiyorum ben
bende bu bedene kiyafet almak istemiyorum walla
hayirlisi olsun kardesin icinde canim
selulitleri napcaz bilmiyorum bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…