KIZIM KIRK'IN DAN SONRA İYİCE AZITTI !!
Bazı günler neredeyse 6 saat uyumuyor.Şimdi de zor uyuttum tam 4 saatir ayakta.Uyusa da devamlı gözünü açıyor, uyanıyor.Tekrar başa dönüyoruz.Hep kucakta kalmak istiyor uyanıkken de.Off çok bunaltıyor beni.Annem de yiğenime baktığı için, bana yardımcı olamıyor.Çok yoruluyorum, uykusuzum.Babam ''en azından 3-4 ay kadın tutalım sana''diyor.Sanırım ben yardımcı alacağım,yoksa bu gidişle sıyıracağım.Ev işi falan hak getire zaten, hafta 1 kadın geliyor.Yemek bile zor yapıyorum.Kırk kere uyanıyor.:2:
Bu arada şu - humana iyi geceler çayını- kullananlar var mı aranızda ?
sehri huzun sen anakaranın neresındesın unuttum ben,belkı tanıdık felan vardır oralarda...arastırırım ıstersen...
narnisancım sanada çok geçmiş olsun tatlım, daha önce okumuştum durumunu ve çok üzülmüştüm. allah acil şifalar versin canım..
narnisan :) Senin ağrı eşiğin çok yüksek heralde..Millet azıcık bi ağrıyla yataklara düşüyo..İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşurusn canım,Allah şifa versin..
KIZIM KIRK'IN DAN SONRA İYİCE AZITTI !!
Bazı günler neredeyse 6 saat uyumuyor.Şimdi de zor uyuttum tam 4 saatir ayakta.Uyusa da devamlı gözünü açıyor, uyanıyor.Tekrar başa dönüyoruz.Hep kucakta kalmak istiyor uyanıkken de.Off çok bunaltıyor beni.Annem de yiğenime baktığı için, bana yardımcı olamıyor.Çok yoruluyorum, uykusuzum.Babam ''en azından 3-4 ay kadın tutalım sana''diyor.Sanırım ben yardımcı alacağım,yoksa bu gidişle sıyıracağım.Ev işi falan hak getire zaten, hafta 1 kadın geliyor.Yemek bile zor yapıyorum.Kırk kere uyanıyor.:2:
Bu arada şu - humana iyi geceler çayını- kullananlar var mı aranızda ?
kızlar anne sütü nü arttırmak için malt içeceği varmış vitamalt die birde ülkerin varmış bulan yada içen bana nerde bulduğnu yazabilirmi?
canım kucak sevdası tüm bebeklerde var zannederim ipoşumda kucak çok seviyo çok ağlayan bi bebek deil ama geceleri uyutana kadar zaman geçiyo sonra 40 dk. 1 sa. ancak uyuyorum anason çayından bahsettiler bana ama dr. sormadan vermem annem çörekotu kaynattı bikaç kere gazını çıkarttı rahat rahat sonrada hemen uyudu bir dene istersen ... yardımcı konusunda bende düşünüyorum ama yarı zamanlı lasım bana haftada 3 gün yada haftada 5 ama yarım gün öyle birini bulsam çok iyi olur şimdi annem benimle ama onunda bi hayatı var sürekli bende kalamas ...
canım ben ülkerinkini almıştım uyum marketten gerçi ist.dan ama sizin orda varmı bilmiyorum .. ben ilk hafta daha bana teşhis koyulmadan humana içmiştim çok süt yapmıştı iki göğsümden akıyodu sütler denedin mi hiç?
canım ben ülkerinkini almıştım uyum marketten gerçi ist.dan ama sizin orda varmı bilmiyorum .. ben ilk hafta daha bana teşhis koyulmadan humana içmiştim çok süt yapmıştı iki göğsümden akıyodu sütler denedin mi hiç?
Benimki geceleri de çok uyanık kalıyor.Keşke 1 saat sonra uyanık kalsa razıyım.3 saat uyursa, acısını fena çıkarıyor.Anason vb. bitki çaylarını direkt olarak çocuğa vermeyi bende düşünmüyorum.Ama ben Anason ve rezene çayı içiyorum, en azından zararı olsa bile direkt olarak bebeğe geçmiyor.Humanın çayları bu anlamda daha güvenilir ama faydası olur mu bilemiyorum.Ama eşime söyledim alıcak, bakalım işe yarayacak mı?
Sana yardımcı şart, sağlık sorunların var.Şimdi Annen var ama olmadığı zaman çok zorlanırısın.Yarım günde olur , en azından kadın olduğu sürece nefes alma imkanı olur insanın.Ben haftanın 5 günü tam alacağım.Zaten uzun süreli değil en fazla 2-3 ay düzene girene kadar.Huysuz olmasa almazdım.
oooo narnisan gelmissss!!
nerelerdesin ayol? merak etmeye baslamistim walla
nasilsiniz bakalim? buyudumu ipekos?
canımbenim hoşbulduk, büyüdü teyzesi :) ananesi iyi bakıyo .. sevde nasıl? uyku durumunuz girdi mi düzene? havalar bi düzelsin 1-2 aya kadar hem bebişlerde kendine gelmiş olur buluşalım özledim valla negüzel haftada bir görüşüyorduk hamileyken şimdi markete bile gidemiyorum ben( .. (yalan olmasın hafta sonu torium a gittik kocişlen)
yaa bende o gunleri iple cekiyorum
eve hapsolduk resmen canim ya
uykular 2gun duzenli olsa 2 gun facia
meger anne olmak uykusuz kalmakmis
ben hiiiiic bilmiyodum isin bu kismini
benim kocis avmlere karsi maalesef
kizi mikrop kapar diye hiiiic gidesi yok
alisveris yapmayi oyle ozledimki
para biriktiriyorum
2 ay sonra deli gibi alisveris yapicam
valla canım aynen bende böyle 2 sa. lik bi sistem olduğunu hiç bilmiyodum lostta bi düğme vardıya adadakiler basıyolar dı bilemem kaç dakikada bir onun gibi resmen.. biz ipoşu ananede bırakıp gittik çünkü hiçbi kıyafetim olmuyo üzerime gelen giden oluyo hep aynı eşortman altı aynı kazak birasda moralim düzelsin die çıktık zaten ben kocişin kolunda dinlene dinlene zor gezdim bebişi taşımamıs mümkün değil öyle yerlere .. deli gibi alışveriş yapmayı bende çok istiyorum ama önce fazlalık 7 kilodan kurtulmam lasım yazada kardeşim söz kesmek istiyo kız arkadaşıyla eylül gibide nişan olursa bu koca göbeğimle çıkamam insan içine
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?