2010 Aralık Anneleri

8 gün tuvalate çıkamadın mı ? : ) ya nasıl rahat ediyorsun.Çok fazla şişkinlik yapar çünkü.

Bende de kabızlık var. Neler yiyorum ama nafile.Bazen 2 günde 1 ,bazen 1 günde 1 çıkabiliyorum.Bu bile beni rahatsız ediyor.Ya sezeryan sonrası kabızlık normal mi acaba ?

Normal hayatim ben de ayni durumdayim.circir yapan seyler artik circir yapmaz oldu

activa yiyebilirsin bende işe yarıyor

kızlar slm .. ılık ılık kayısı su iyi gelir diyebiliyorum..günde 1 bardağı geçmeyin..

mrhb forumu gebeliğimden beri takip ediyorum benim 11 aralık doğumlu oğlum var 5 günden beri kakasını yapamıyor sizlerde aynı sorunu yaşıyormusunuz doktora götürdüm tribudat diye bir şurup verdi gazını çıkartıyor ama kaka yok çok üzülüyorum normal mi acaba

kabizlik benim korkulu ruyam
gebeyken tam bir faciaydi
haftada 2 kere cikabiliyodum sadece
o da activialar kayisilarla yani
benim tavsiyem
sabah ac karina 3 tane kayisi yiyip
buyuk bardakla ilik su icin arkadaslar
activiada cok etkili degil ama tedbir olsun diye yiyebilirsiniz
8 gun cok uzun bi sure
eger 3-4 gunu gecerse zeytinyagi icmenizi onerirm
yarim cay bardagi icin hemen cikarsiniz
bide dubalac diye bitkisel bi surup var
doktor bana son ayda verdi hamileyken
cok ise yariyo
bi doktora danisip kullanin bence

ne güzel karı koca:)) devir teslim yapiyonuz esim kızımın altını bile degistiremez daha dogrusu ben oldugum için yapmaz:S ama yakında ogretecem ins. Allah'tan biberonunu verip gazını çıkartıyor arada gece kalkıyor.. çalıştığı için bende pek bir şey demiyorum

Bebeğinizin uykusu var ve sürekli ağlıyor.. ne yaparsınız?

A)Yatagina koyar ağlaya ağlaya uyumasını beklerim
B)Emzigini ağzına verip yatağına koyarım emziği dustukce veririm
C) Ayagimda sallarım yada saklanan herhangibir eşyasına koyarım
D) Hemen memeyi veririm göğsümde uyuya kalsın ağlamasın diye
E) Hic biri( çünkü bebeğim direkt uyuyor:))

kızlar bebeğimin gözünde biraz kızarıklık vardı diye dr. gittik. gözü iltihap kapmış.. dr. çok önemli değil dedi... bi son günlerde kızım ara ara yeşil kaka yapıyordu.. buradan ve int. çok doyduğu için olduğunu öğrendim ama öyle değilmiş... dr. kakayı tahlile gönderdi.. ve sonuca göre kızım mikrop kapmış. drumuz kızdı nasıl başardık diyee... bişey yediriyormusun dedi hayır sadece anne sütü dedim... sonra emziği sordu kullandığımı söyledim ondan olabilir dedi... çünkü ağız yoluyla buluşıyormuşş... 10 günlük tedavi verdi... 10 gün sonra kont. gidecez

moralim çok bozuldu.. kzıma iyi bakamamış..

gecmis olsun canim
bu aralar benimkide yesil kaka yapio
icime kurt dustu simdi
yesil kaka disinda bi belirti varmiydi?
nasi; tedavi verdi? antibiyotikmi

çok geçmiş olsun o kadar kolay mı mikrop kapmak ya..üzüldüm

yesıl kaka olayına cok sasırdım gecen kontrolde bende sormustum sabah yesıl kaka yaptı dıe o andada bezınde yenı kaka vardı kadın dedıkı normal bu arada olur bende o yuzden takmıodum ama sımdı sasırdım demekkı dıkkat etmek gerekıor.. gecmıs olsun canım ıns bebısın bı an once duzelır ...

Son düzenleme:

ilk önce gaz çıkarma operasyonunu denerim.. olmazsa: aç olduğunu biliyorsam d şıkkı.. tok olduğundan eminsem emziği veririm, emzik düşmesin diye emiziği sert olmayacak şekilde göğsüme bastırırım.. kucağımda hafif hafif sallayarak sakinleştirip uykuya dalınca kafasını sarsmadan yatırırım :) ben böyle yapıyorum ... bi de kucağımda uyuyunca yatağına ışınlayabilsem :)

küçücük, elinde kaybolacak kadar minik peçete parçasını zeytinyağına bula ve fitil gibi poposuna koy... hızlıca kapatman bile gerekebilir :) ayrıca bebişine en fazla 3 kez yarım çay kaşığı zeytinyağı verebilirsin...

Son düzenleme:
naber kızlar.
bizd eyoktuk 2 gündür. bebişimizin 1.5 aylık kontrolü vardı.
işitme testimiz yapıldı. kalça ultrasonumuz çekildi.
herşey güzel Allahaşükür.
sadce göbeğimizde içinde bi garnül oluşmuş o yakıldı
benim bebeğimde kaka yapmakta zorlanıodu hatta böle ykalaşık 20 saat falan yapmadı
ama bu dönemde normalmiş.
çünkü bağırsakları uzuyomuş ve ıkınığ bunu öğrenemelri gerekiomuş
benim kzıım ağlamıştı çok bizde uyarmıştık biraz.
7 güne kadar yapmamaıs normalmiş.
ama siz eğer çok ağalrsa 3-4 gün kadar sonra
gliserinli bir fitil verdi onu veririsniz dedi.
ama Allahtan yapıo azıcık zorlansada.
sonra doktor sonrası avm gzileri yaptık
emzirirp gittim
yanıma da sağdığım sütü aldım ama ağlamaları tuttu ara ara.
biraz bakınıp alışveriş yapiim dedim
nerdeeee acele acele aman ya ağlarsa die hiçbişi anlamadım
tabi hiçbişi d ealamadım kendime
yine bizim kzıa yaradı ona ciciler aldım.
baya indiirm vardı
şuan yine evdeyiz
off sıkıldım geizp tozmak istiyrum
alışiveriş yapamammın nedeni biarz da kendimi beğenmemem
bu göbek nasıl gidicek ya
3 aylık hamile gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…