Durduğun kabahat.İlk başlarda hafif hafif tatlı bir sancı hissedersin, sonra sancıların şiddeti artar.Bence doğum başlamış gibi.
hepimiz aynı durumdayız sanırım,eşim gelince yemek yapabiliyorum, benim kızım uyurken bile yanında istiyo beni,antenleri mi vardır nedir odadan çıktığım an mızırdanmaya başlıyo, bazen eşim gelene kadar tuvalete bile gitmemiş oluyorum, tabi bilinçli değil,unutuyorum.o gelir gelmez bebeği ona verip tuvalete koşuyorum. Kabız oldum bu arada, erteleye erteleye bağırsaklarım çalışmamaya başladı,8 gün çıkamadım tuvalete, kabus gibibi de çalışmaya başlayınca nasıl olacak hiç bilmiyorum:26:
acile gidicem şimdi cnm çok saol cevabın için
inş sağlıkla alırım oğlumu kucağıma
Durduğun kabahat.İlk başlarda hafif hafif tatlı bir sancı hissedersin, sonra sancıların şiddeti artar.Bence doğum başlamış gibi.
Rica ederim canım
İnşaallah.Şimdi den , Allah Analı Babalı büyütsün diyelim : )
8 gün tuvalate çıkamadın mı ? : ) ya nasıl rahat ediyorsun.Çok fazla şişkinlik yapar çünkü.
Bende de kabızlık var. Neler yiyorum ama nafile.Bazen 2 günde 1 ,bazen 1 günde 1 çıkabiliyorum.Bu bile beni rahatsız ediyor.Ya sezeryan sonrası kabızlık normal mi acaba ?
8 gün tuvalate çıkamadın mı ? : ) ya nasıl rahat ediyorsun.Çok fazla şişkinlik yapar çünkü.
Bende de kabızlık var. Neler yiyorum ama nafile.Bazen 2 günde 1 ,bazen 1 günde 1 çıkabiliyorum.Bu bile beni rahatsız ediyor.Ya sezeryan sonrası kabızlık normal mi acaba ?
activa yiyebilirsin bende işe yarıyor
ne güzel karı koca:)) devir teslim yapiyonuz esim kızımın altını bile degistiremez daha dogrusu ben oldugum için yapmaz:S ama yakında ogretecem ins. Allah'tan biberonunu verip gazını çıkartıyor arada gece kalkıyor.. çalıştığı için bende pek bir şey demiyorum15 saaat ders alıcam.zaten sabahçıyım.eşim öğlenci.ben gidince o bakıcak çok şükür şimdilik sorun yok.ya siz neden öyle erken başladınız?benim 9 mart ta iznim bitiyor.doğum önü müü kulandınız?
gecmis olsun canimkızlar bebeğimin gözünde biraz kızarıklık vardı diye dr. gittik. gözü iltihap kapmış.. dr. çok önemli değil dedi... bi son günlerde kızım ara ara yeşil kaka yapıyordu.. buradan ve int. çok doyduğu için olduğunu öğrendim ama öyle değilmiş... dr. kakayı tahlile gönderdi.. ve sonuca göre kızım mikrop kapmış. drumuz kızdı nasıl başardık diyee... bişey yediriyormusun dedi hayır sadece anne sütü dedim... sonra emziği sordu kullandığımı söyledim ondan olabilir dedi... çünkü ağız yoluyla buluşıyormuşş... 10 günlük tedavi verdi... 10 gün sonra kont. gidecez
moralim çok bozuldu.. kzıma iyi bakamamış..
kızlar bebeğimin gözünde biraz kızarıklık vardı diye dr. gittik. gözü iltihap kapmış.. dr. çok önemli değil dedi... bi son günlerde kızım ara ara yeşil kaka yapıyordu.. buradan ve int. çok doyduğu için olduğunu öğrendim ama öyle değilmiş... dr. kakayı tahlile gönderdi.. ve sonuca göre kızım mikrop kapmış. drumuz kızdı nasıl başardık diyee... bişey yediriyormusun dedi hayır sadece anne sütü dedim... sonra emziği sordu kullandığımı söyledim ondan olabilir dedi... çünkü ağız yoluyla buluşıyormuşş... 10 günlük tedavi verdi... 10 gün sonra kont. gidecez
moralim çok bozuldu.. kzıma iyi bakamamış..
Bebeğinizin uykusu var ve sürekli ağlıyor.. ne yaparsınız?
A)Yatagina koyar ağlaya ağlaya uyumasını beklerim
B)Emzigini ağzına verip yatağına koyarım emziği dustukce veririm
C) Ayagimda sallarım yada saklanan herhangibir eşyasına koyarım
D) Hemen memeyi veririm göğsümde uyuya kalsın ağlamasın diye
E) Hic biri( çünkü bebeğim direkt uyuyor:))
mrhb forumu gebeliğimden beri takip ediyorum benim 11 aralık doğumlu oğlum var 5 günden beri kakasını yapamıyor sizlerde aynı sorunu yaşıyormusunuz doktora götürdüm tribudat diye bir şurup verdi gazını çıkartıyor ama kaka yokçok üzülüyorum normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?