kızlar bebeğimin gözünde biraz kızarıklık vardı diye dr. gittik. gözü iltihap kapmış.. dr. çok önemli değil dedi... bi son günlerde kızım ara ara yeşil kaka yapıyordu.. buradan ve int. çok doyduğu için olduğunu öğrendim ama öyle değilmiş... dr. kakayı tahlile gönderdi.. ve sonuca göre kızım mikrop kapmış. drumuz kızdı nasıl başardık diyee... bişey yediriyormusun dedi hayır sadece anne sütü dedim... sonra emziği sordu kullandığımı söyledim ondan olabilir dedi... çünkü ağız yoluyla buluşıyormuşş... 10 günlük tedavi verdi... 10 gün sonra kont. gidecez
moralim çok bozuldu.. kzıma iyi bakamamış..
gecmis olsun canim
bu aralar benimkide yesil kaka yapio
icime kurt dustu simdi
yesil kaka disinda bi belirti varmiydi?
nasi; tedavi verdi? antibiyotikmi
çok geçmiş olsun o kadar kolay mı mikrop kapmak ya..üzüldüm
yesıl kaka olayına cok sasırdım gecen kontrolde bende sormustum sabah yesıl kaka yaptı dıe o andada bezınde yenı kaka vardı kadın dedıkı normal bu arada olur bende o yuzden takmıodum ama sımdı sasırdım demekkı dıkkat etmek gerekıor.. gecmıs olsun canım ıns bebısın bı an once duzelır ...
Allah ALlah..benimi de yeşil kaka yapıyo..dr.olabilir normal dmişti.korksam mı ki?bi de banyo suyunu kaynatın demişti de yapamamıştım.sen kaynatıyor muydun?belki ondan olmuştur.
Bebeğinizin uykusu var ve sürekli ağlıyor.. ne yaparsınız?
A)Yatagina koyar ağlaya ağlaya uyumasını beklerim
B)Emzigini ağzına verip yatağına koyarım emziği dustukce veririm
C) Ayagimda sallarım yada saklanan herhangibir eşyasına koyarım
D) Hemen memeyi veririm göğsümde uyuya kalsın ağlamasın diye
E) Hic biri( çünkü bebeğim direkt uyuyor:))
Ben bebegin ayakta sallanmasina veya kucaga alip uyuyana kadar sallanmasina karsiyim nedense ..
Bastan beri yapmadim .. annem el aliskanligi kucagina alinca salliyor pi$ pi$liyor hemen
anne yapma alismasin diyorum..
Cocuk öyle sersemlesiyor ve alisiyor .. sonra isin gücün yoksa
geceleri kalk agliyor diye evin icinde tur at salla kucakta ..
Bu ilk dönemler cok önemli .. geleneksel seyler sallamak nini söylemek vs ..
ama ben yapmiyorum .. yapana karsi degilim ama alismasa siz anneler icin daha rahat olur diyede düsünüyorum ..
benim cim cime kizim aglamaya basladigi zaman önce emzigini veriyorum genellikle öyle
hemen susuyor ..
oda olmuyorsa inatlasiyorsa kendi yatagima aliyorum sakin sessiz bir sesle konusuyorum onunla
benim kizim neden agliyor bakalim ?
kötü rüyami görmüs melegim ..
aaa ama bak gece olduu uyuman lazimm vs gibi ..
masal anlatir gibi bir iki dakikka konusuyorum ..
boncuk boncuk bakiyor emzigini emiyor sakinlesince yatagina yatiriyorum ve kendi kendine uyuyor
sizde deneyin bunu bence arkadaslar .. bizde ise yariyor .. cocugu sakinlesdiriyor ..
belki sizdede ise yarar ..
aynııııııı benim k.v. ay sakın bal vermesin uyar onu bizimkide verio köfte bile yalatıyo yağlı yağlı bide emziği ağzına sokup temizleyip verio sen nedionvall benimde öle oldu halaa daha içim rahat değil kafamda bi ton düşünceler var ama elimiz mahküm. ben de başladım bu hafta işe sabah emziriyorum 8 gibi annem 10.30 da sağdığım sütten verio öğlen yemeğe gidip emziriyorum 12,30 gibi sonra k.v 2,30 da bidaha süt verio sonra 4,30 da bidaha sonra ben 6,30 da evde oluyorum ozaman ben emziriyorum ben böle çözdüm işi ama senin eve gitme imkanın yoksa sağabiliosan süt bırakçan yada başka yöntem bulcan.ben elektrikli pilli mini pompa aldım iş yerinde sağıp ertesi gün için biriktiriyorum sende eve gidemesen bile sağ biriksin
ayy bende subat tatılı bıtsın baslıcam,gecn de ben kızımın altını degıstırırken babası elma yıyordu elmayı dayamıs cocugun ağzınaama bılmedıgınden bende kızdım daha erken dedım cok komıktı kocaman elma bebısın agzında benımde sutum cok ama pompayla sagınca gelmıyor normalde hep ıslanıyorum akıyo gogsumden ama pompayla 50cc bıle sagamıyorum acaba beceremıyorm mu bu ısı?kızlar medela nın pompası var bende yınde yapamıom
ayy bende subat tatılı bıtsın baslıcam,gecn de ben kızımın altını degıstırırken babası elma yıyordu elmayı dayamıs cocugun ağzınaama bılmedıgınden bende kızdım daha erken dedım cok komıktı kocaman elma bebısın agzında benımde sutum cok ama pompayla sagınca gelmıyor normalde hep ıslanıyorum akıyo gogsumden ama pompayla 50cc bıle sagamıyorum acaba beceremıyorm mu bu ısı?kızlar medela nın pompası var bende yınde yapamıom
canım bende medelanın mini elektrikli pompasını kullanıyorum gayette güzel çekimi. çok da güzel sütümü sağıyorum. sen nasıl sağıyosun ki beceremiyosun.
Tatlim ayni sikinti bende de var.kalkanin icinde 100 cc birikirken pompayla 2 gogusten ancak 30 cc cikiyordu.bir arkadasimin onerisiyle pompa ile cekerken pompayi takip etmemeye ve tv izlemeye,bebisimi izlemeye falan basladim.pompa yaptigini unutunca sutu daha rahat pompaliyorsun.oneririm yani
aynen yaa,kalkandaki sütleri mi biriktirsem diyorumyanımda bardakla gezıom zaten bırıken sutlerı dokmek ıcın o da olmuyormus hemsıre ye sordum mıkrop uretıomus beklıyen sut buzluga atıyım yavastan dıyorum ama cıkmıyo.. bı de oyle deneyım bırde hemen sıkılıom 10 dkka ugrasıom bırakıom sız ne kadar beklıyorsunuz?sagarken gogsunuze pompayı bastıryormusunuz yoksa normal duruyor mu?
aynen yaa,kalkandaki sütleri mi biriktirsem diyorumyanımda bardakla gezıom zaten bırıken sutlerı dokmek ıcın o da olmuyormus hemsıre ye sordum mıkrop uretıomus beklıyen sut buzluga atıyım yavastan dıyorum ama cıkmıyo.. bı de oyle deneyım bırde hemen sıkılıom 10 dkka ugrasıom bırakıom sız ne kadar beklıyorsunuz?sagarken gogsunuze pompayı bastıryormusunuz yoksa normal duruyor mu?
Tatlim ayni sikinti bende de var.kalkanin icinde 100 cc birikirken pompayla 2 gogusten ancak 30 cc cikiyordu.bir arkadasimin onerisiyle pompa ile cekerken pompayi takip etmemeye ve tv izlemeye,bebisimi izlemeye falan basladim.pompa yaptigini unutunca sutu daha rahat pompaliyorsun.oneririm yani
Ben bebegin ayakta sallanmasina veya kucaga alip uyuyana kadar sallanmasina karsiyim nedense ..
Bastan beri yapmadim .. annem el aliskanligi kucagina alinca salliyor pi$ pi$liyor hemen
anne yapma alismasin diyorum..
Cocuk öyle sersemlesiyor ve alisiyor .. sonra isin gücün yoksa
geceleri kalk agliyor diye evin icinde tur at salla kucakta ..
Bu ilk dönemler cok önemli .. geleneksel seyler sallamak nini söylemek vs ..
ama ben yapmiyorum .. yapana karsi degilim ama alismasa siz anneler icin daha rahat olur diyede düsünüyorum ..
benim cim cime kizim aglamaya basladigi zaman önce emzigini veriyorum genellikle öyle
hemen susuyor ..
oda olmuyorsa inatlasiyorsa kendi yatagima aliyorum sakin sessiz bir sesle konusuyorum onunla
benim kizim neden agliyor bakalim ?
kötü rüyami görmüs melegim ..
aaa ama bak gece olduu uyuman lazimm vs gibi ..
masal anlatir gibi bir iki dakikka konusuyorum ..
boncuk boncuk bakiyor emzigini emiyor sakinlesince yatagina yatiriyorum ve kendi kendine uyuyor
sizde deneyin bunu bence arkadaslar .. bizde ise yariyor .. cocugu sakinlesdiriyor ..
belki sizdede ise yarar ..
Pompayla sagamayip mastit olunca merakima yenilip olctum kalkanda toplananlari bir gun,ben de kendime masallah diyorum,inek olsaymisim sahibimi pek mutlu edermisimcanımmm kalkanda 100 cc yı nasıl bırıktırıosun merak ettım masallah dıyorumm
ya kızlar ben medela kullanıyorum.. ama sağarken göğüs uçlarım çok acıyor... bebeğim emerken öyle bir sorunum yok... sizinkiler acımıytor mu??? :26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?