2010 Aralık Anneleri

bizim aşımız yarın inşallah
rota virüsü aşısını sağlık ocakları yapıyor mu acaba
sporstar canım sen sağlık ocağında yaptırdın heralde bu aşıyı da yaptılar mı

canım aşıyı eczaneden alıyosun.142 lira .2 doz yapılacak.bi de 4. ayda.sağlık ocağında yapılmalı ama mutlaka diğer aşılarla aynı gün olmalı.benim hemşire aşıları yaptı ama bu aşıyı haırlamayı bilmediğini söyledi.biz de hemen hastaneye gittik ve orda yaptırdık.

hmmm anladım canım
söyleselerdi alırdık aşıyı
ben yalnız gitcem nasıl alcam

Arkadaşlar bişi sorcam oğlum 2ay 1haftalık gülmüyor hala ne zaman gülmeye başlar?Sizinkiler gülüyor mu?
canım bol bol konuş,değişik mimikler,sesler çıkar,benim melek kızım 1 haftadır çok güzel gülüyo maaşllah:))
nukun damaklı emziğini de dedenedik ama benim kızım bi türlü almıo emziği napıcam bilmem(

bende yaptırcam inşallah canım:)

Canım kolik olduğunu sanmıyorum çünkü ağlamıyor sadece uyumuyor, uykuya dalmada güçlük çekiyor, dalsada 10 dk. sonra tekrar uyanıyor.Bence benimki büyüme atağı geçiyor : )

Kızlar bu rota virüsü aşısı 2. ay aşısı değil mi? hani 3 tane birden vuruluyor.

bizim aşımız yarın inşallah
rota virüsü aşısını sağlık ocakları yapıyor mu acaba
sporstar canım sen sağlık ocağında yaptırdın heralde bu aşıyı da yaptılar mı
canım ben sağlık ocağında yaptırdım ssk yakını diye geçiyorum ve ücret ödemeden yaptırdık

canım bizim sağlık ocağında ücretsiz yapıldı sen hastanede yaptırdığın içinmi ücret ödedin güvencen ne ben ssk yakınıyım,zaten sağlık ocağı bana aşı karnesi vermişti hep orda yazıyor hangi aylarda neleri olacağımız orada dayazıyordu bu aşıyı olacağı kızımın

sporstar ben emekli sandığına bağlıyım çalışıorum
bebeğim de benim üstüme kayıtlı acaba yaparlar mı ki?
benim de karnem var sağlık ocağından

evet canım 2ayda 3aşı birden yapılıyor biri o diğeri 5li karma ve verem canım biz bugün olduk çok ağladı masalım,şimdi ateşini takip ediyorum sürekli,ateş etmiyim derken soğuktan üşütçem diye korkuyorum valla

sporstar ben emekli sandığına bağlıyım çalışıorum
bebeğim de benim üstüme kayıtlı acaba yaparlar mı ki?
benim de karnem var sağlık ocağından

canım şu devlet işleyişini hiç bilmem ama karnede o aşı gözüküyorlarsa yaparlar bence,bizim her orada yazan aşının karşısına tarih atıyo hemşire yaptığında,sendede yazıyorsa yapılır bence

Ahh canım benim yaa kıyamam, çok ağlamıştır, 1 tanesin de bile basıyorlar yaygarayı.Fitil falan kullandın mı?

Bizde haftaya yaptıracağız.Günlerdir ben o günü düşünüyorum,stres yapıyorum ne zamandır.Kısa sürüyor ama değil mi? topuk kanı çok uzun sürmüştü , bende ağlamıştım valaha : )

üçüncü ay sadece ağızdan aşı var canları yanmayacak kızlar yavrularımızın

çok ağladı canım ben ilk defa bu kadar ağladığını gördüm,bide kollarını bacaklarını ben tuttum,hareket etmemesi lazım daha çok acır canı,bi baktım babamda ağlıyo D en sonuncusu bacaktan yaptığı uzun iğneliydi o çok ağlattı canım benim hast.deki dr.um gitmeden önce calpol ver dedi ben önce vermedim aşının etkisini azaltıyormuş hemşiremizde gece ateş durumuna göre verirsin dedi ama korktum demin verdim 3te duruma göre gecede verebilirim,stress yapma canım ağlarken ben kucağıma aldım sarıldım durdu ağlamasıevde falan ağlamadı ama emip emip uyuyor hatta çok emiyor nedense saatte bir 15-18dk emiyor normalde böyle değildi,buarada büyümüşüz teyzesi eşyalarıyla 5540çıktı boyda60 olmuş,ayy annem nezle olmuş tek kalıyorum diye babamı aradım şimde gece bizde kalsın diye

Son düzenleme:
bizim o aşı bacaktan yapıldı cnm ya,senin neden ağızdanki ayrıca biz hiç bişey ödemedik,aynı aşılarmı acaba,adları falan aynı ama
üçüncü ay sadece ağızdan aşı var canları yanmayacak kızlar yavrularımızın

oh be,bebişlerimiz rahat etçek,onunda tadı kötüdür kesin

Baban tutsaydı : ) ne soğukkanlısın.Ben tutmuyacağım zaten doktorumuz tutturmuyor, hemşire geliyor, tutamam ki ölürüm : )

Maşaallah Masal'a çok iyi 1 kilo dan fazla almış değil mi? Bende bu ay Tahminimce benim oburun 6 kilo 60 cm olacağını düşünüyorum, giymeden küçülen bir sürü kıyafeti var : ) yazık valaha.Çocuğun -yediği helal, giydiği haram - diye boşuna dememişler.

Bu arada ilacı verdiğin iyi olmuş, önlemini almış olursun.Bende Aşı' dan sonra hemen vereceğim.Ateşini nasıl ölçüyorsun kulaktan ölçer falan mı aldın sen? bende klasik ateş ölçer var, koltuk altı ve makattan ölçülüyor.En doğru sonucu da bunlar veriyormuş biliyor musun? : )

Son düzenleme:
dun sut sagip kvye biraktim kizimi
deli gibi alisveris yaptim
mevlut icinde kiyafet aldim kendime
isim bittiginde kvyi aradim
daha uyuyo sen rahatina bak dedi
dolastim bende bol bol
ay cok iyi geldi
cumada mevlutumuz var
kvde yapiyoruz
o yuzden rahatim ben:))

Son düzenleme:

babamın kalp var kesin giderdi :)) bizim aşıları dr. yApmıyo cnm hemşire yapıyor bugünde aşı günüymüş diğer hemşirelerde kendi hastalarına bakıyorlardı ben tuttum valla,canım kıyafetsiz 5300-350 dir diye düşünüyorum ben bugün 65.gün ama 59.günde çıplak 5070gr çıkmıştı birde artık bukadar hızlı kg almıcaklarmış,evet canım 1den fazla biraz,aynen benimde yıkayıp giydiririm dediğim ve gelmeyen çok var keşke yıkamasaydım hediye verirdim diyorum
benimde dijital olan ama 10liralıklar var ya onlardan var cnm bide normal eski tiplerden var,ben ateş ölçer almadım öle hususi,niyetlenmiştim ama kaldı,şuanki durum36.8 çıktı öğlen 37.3 çıkmıştı biara,
bende elizden iyi bir kilo atağı bekliyorum 6ya yakın çıkar 6da olabilir gerçekten

ohh iyi yapmışsın ne güzel,bi ben yapamadım şu tek gezme işini,hadi güzelce atlatırsınız inşallah bende annemlerde yaptım mevlidi rahat oldu

Bende, Pazar Günü deli gibi Alış- veriş yapacağımı düşünmüşüm Elimde sadece sinirden aldığım ayakkabılarla döndüm : ) çünkü giydiğim her pantolonu kendime yakıştıramadım, şu verilmesi gereken 5 kiloyu verene kadar bir daha pantalon deneme gafletinde bulunmayacağım.

Haa haaa bir an kendimi görür gibi oldum bes kilom fazla ve Pazar gunü pantolonları denedim normalde 27-28 giyen ben 29 amca oluyor simdi amaa ben akıllım. Fermuarini cekemedigim halde pantolon aldım 28 beden paça boyunu bile aldırdım esim olmayan pantolonu niye alıyorsun dedi bende olacak verecem kiloları dedim.. Nasıl iyi yapmismiyim pantolona baktikca zayıflayacam :)))
bir tanede lila rengi bluz aldım denemedim olur diye evde denedim sıktı kol ve gogusler sıktı ama o buluş icinde birseyler yapmak lazım :)))

Ayy benim babam de Topuk kanı aldırdığımda çok ağladı demiştim '' iyi ki ben gelmemişim, kalp krizi geçirirdim'' dedi.

Artık kilo alımı yavaşlasın valaha.Ben şimdiden taşırken yoruluyorum, zaten devamlı kucaktalar.Benim ki obur uyumuyor ki gıcık devamlı emiyor, tabi 6 kilo olur : ) diyet'e sokacağım Şu kanguruyuda taşıyamam diye almadım zaten.

Haa, Sinem biz arabasını aldık. Twist aldık , ana kucağını almadık ama, zaten en fazla 2 ay daha kullanırdı.( ana kucağı olmadan fiyatı 650 tl)Biraz ağır bir araba, pratik değil yani ben tek başıma nasıl arabayı çıkaracağım diye düşünüyorum.Ama diğer parçasının port bebe olarak kullanılması güzel.Bizde ev'de de kullanıyoruz arabayı yatak şekline alıyoruz sallanıyorda, resmen küçük beşik pozisyonunda oluyor.Ben yemek yerken falan kızım hep arabasının içinde.Eliz biraz büyüyünce baston Arabalardan alıcağım kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…