Haa haaa bir an kendimi görür gibi oldum bes kilom fazla ve Pazar gunü pantolonları denedim normalde 27-28 giyen ben 29 amca oluyor simdi amaa ben akıllım. Fermuarini cekemedigim halde pantolon aldım 28 beden paça boyunu bile aldırdım esim olmayan pantolonu niye alıyorsun dedi bende olacak verecem kiloları dedim.. Nasıl iyi yapmismiyim pantolona baktikca zayıflayacam :)))
bir tanede lila rengi bluz aldım denemedim olur diye evde denedim sıktı kol ve gogusler sıktı ama o buluş icinde birseyler yapmak lazım :)))
şuan itibariyle farketmekteyim ve pnömokok aşısıyla rota virüsü farklıymış benim sağlık ocağında yapılıyor dediğim pnömokok muş sanırım laviusc arkadaşımızın dediği gibi dışarıdan alıp yaptırıcaz,ee diğer aşılarla bir yapılırmış o biz hepsini yaptırdık buayki,nasıl olcaz onu şimdi,canım sıkıldı bak off
darisi basina diyiym o zaman sinemcimohh iyi yapmışsın ne güzel,bi ben yapamadım şu tek gezme işini,hadi güzelce atlatırsınız inşallah bende annemlerde yaptım mevlidi rahat oldu
pantolonlardan uzak dur cANIMBende, Pazar Günü deli gibi Alış- veriş yapacağımı düşünmüşüm Elimde sadece sinirden aldığım ayakkabılarla döndüm : ) çünkü giydiğim her pantolonu kendime yakıştıramadım, şu verilmesi gereken 5 kiloyu verene kadar bir daha pantalon deneme gafletinde bulunmayacağım.
Ben normal de 36 bedendim, 38 beden oluyor.Aslında çok vahim değilim ama , eski kilomda olmak istiyorum.Ben veririm ama diyetin sütü azalttığını ben kendimde gördüm.O yüzden bir süre daha böyle takılacağım.
ANAA !!
Doktorumuz bize böyle bir Aşı dan söz etmedi ama.Ne yapacağız şimdi? ben en iyisi Ablamın eşine bir sorayım Eczacı ya kendisi.Aşı kendilerinde mevcut mu?
mevcuttur canım hem pahalı bi ialçmışta ohh ne güzel tanıdık var iyi olmuş,sen alda git bence yapılsın çıksın sağ.ocağında bana demediler deseler alırdım bende bugün,bak hapşurukta yazmış tehlikeli bi durum bence yapılmalı bu aşı,benim bu diğer ay yapılcak artık dr.umuz kendisi yapcakmış
dun sut sagip kvye biraktim kizimi
deli gibi alisveris yaptim
mevlut icinde kiyafet aldim kendime
isim bittiginde kvyi aradim
daha uyuyo sen rahatina bak dedi
dolastim bende bol bol
ay cok iyi geldi
cumada mevlutumuz var
kvde yapiyoruz
o yuzden rahatim ben:))
canım bol bol konuş,değişik mimikler,sesler çıkar,benim melek kızım 1 haftadır çok güzel gülüyo maaşllah:))
nukun damaklı emziğini de dedenedik ama benim kızım bi türlü almıo emziği napıcam bilmem(
bende yaptırcam inşallah canım:)
benim bildiğim 6 aya kadar yapılabılıyor o ası kızlar ya onun ıcın ben yaptırmadım daha ıyıce bı arastırmak lazım galıba...şuan itibariyle farketmekteyim ve pnömokok aşısıyla rota virüsü farklıymış benim sağlık ocağında yapılıyor dediğim pnömokok muş sanırım laviusc arkadaşımızın dediği gibi dışarıdan alıp yaptırıcaz,ee diğer aşılarla bir yapılırmış o biz hepsini yaptırdık buayki,nasıl olcaz onu şimdi,canım sıkıldı bak off
ayy şimdi kendi dr.umuzu aradım rota virüsü aşısı yapılmadı bize sağlık ocağında dedim biz onu 3.ayda bebeklerin hiç aşıları olmadığı için 3.aya aldık rutin kontrole geldiğinizde 3.ayda burada yapıcaz dedi,eczaneden alıcakmışız,sevindirik oldum
canım ben sağlık ocağında yaptırdım ssk yakını diye geçiyorum ve ücret ödemeden yaptırdık
canım bizim sağlık ocağında ücretsiz yapıldı sen hastanede yaptırdığın içinmi ücret ödedin güvencen ne ben ssk yakınıyım,zaten sağlık ocağı bana aşı karnesi vermişti hep orda yazıyor hangi aylarda neleri olacağımız orada dayazıyordu bu aşıyı olacağı kızımın
bizim o aşı bacaktan yapıldı cnm ya,senin neden ağızdanki ayrıca biz hiç bişey ödemedik,aynı aşılarmı acaba,adları falan aynı ama
oh be,bebişlerimiz rahat etçek,onunda tadı kötüdür kesin
canım az daha bekliyorr tamm karşılık vererek gülmesii 3 ayın içinde oluyorr
internetten süreklii tekip ett
2 aylıkk bebek gelişimi yazz çıkıyor ordan okuu
çok uzun zamandır gülüyor canım gülmesi lazım seninkinin de ama her çocuğun özellikleri bir olmaz tabi bir sor istersen doktoruna
her bebekte farklıdır belki kızlar ama bizimkide 1.5aylığa gelirken başlamıştı gülmeye agularımızda başlamıştı
İnş cnm.Sürekli takip ediyorum zaten cnm da bir de sizlerin fikrinizi almak,tecrübelerinizden faydalanmak istemiştim.
Benim normalde günüm 25ocakta bitiyordu ancak erken doğumla 7aralıkta doğum yaptım.2,5kilo doğdu ğlum,şükürler olsun ki küvezde falan kalmadık hiç.Acaba erken doğmasının gülme konusunda ya da kendi kendine ses çıkarma açısından bir etkisi var mıdır?
canım bol bol konuş,değişik mimikler,sesler çıkar,benim melek kızım 1 haftadır çok güzel gülüyo maaşllah:))
nukun damaklı emziğini de dedenedik ama benim kızım bi türlü almıo emziği napıcam bilmem(
bende yaptırcam inşallah canım:)
slm kizlarr...
asi olan miniklere gecmis olsun...
bizde 7marta olacaz, insallah hasta olmadan atlatiriz....
bzim tek asi 6hastaliga karsiymis( polyomelit,difteri,tetanos, hepatit...)rotavirus asisinida ayni anda yaptircam burda devlet karsilamiyo 70euroymus doktorumuz tavsiye etti siddetli ishali onluyomus..
yaza arabayla turkiyeye gidecez, yolda hastalanabilir, veya hava degisiminden ishal olabilir en iyisimi tedbiri almak....
birde hatirlarsaniz oglumdan kan alinmisti omur boyu ilac kullanma riski vardi allahima binlerce sukur olsun sonuclari temiz cikmis....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?