2010 Aralık Anneleri

slm kızlar ben bugun iş başı yaptım..Allahtan yarım gunum yaaa kızım biberonu sevmemiş,sabah 5 ten oglen 12 ye kadar 50 cc anca emmiş biberondan bende 200 ccsüt koymustum,emzik almıo biberonda almıoz bakalım ne yapcaz?kv de sogolsun hep uyutmus ben yokkençok canım sıkıldı belkıde cocuk aclıktan uyudu bende kızdım kussada ver bıberonu dedım..bu sutler yarın ıcırılecek dedımdeeerrmişimama gercekten kussada ogursede ıcır dıdım...

canım benim yaa... kıyamam ben ona...İnşallah en kısa sürede alışır canım...bende 8 aylık bırakıcam anneme bebişimi, şimdiden içimi korkular sarıyo,Allahtan annem bakıcak,kv olsa birbirimizi boğazlardık kesin:)))Allah sabırlar versin tatlım...

canim7 saat 50 ml az icmis alisamamis biberona ama uyumasin kan sekeri dusunce bebek napin ac ac uyucak valla sallaya sallaya uyutmustur kv den
cok kotuyum napim ama bizimkide oyle yapar,,aksam sen alistirmaya bak gozun arkada kalmaz hic olmazsa

canim7 saat 50 ml az icmis alisamamis biberona ama uyumasin kan sekeri dusunce bebek napin ac ac uyucak valla sallaya sallaya uyutmustur kv den
cok kotuyum napim ama bizimkide oyle yapar,,aksam sen alistirmaya bak gozun arkada kalmaz hic olmazsa

ya napıcam bılmıom sımdı verdım bıberonu içti azıcık, olmadı ücretsiz izne cıkacam napıımm..su nuk un bıberonlarını kullanıom acaba bıberon mu degıstırsem cocuk almıyo agzında dondurup duruo ne yapagımı sastım valla...

Arka arkaya doğurmuşuz desene:)Ya bu aşı olayı çok geriyor beni?Haberdar et beni sonuçtan lütfen.

Arkadaşlar bişi sorcam oğlum 2ay 1haftalık gülmüyor hala ne zaman gülmeye başlar?Sizinkiler gülüyor mu?

Arkadaşlar bişi sorcam oğlum 2ay 1haftalık gülmüyor hala ne zaman gülmeye başlar?Sizinkiler gülüyor mu?

Biz asımızı olduk geldik iki tane bacaktan:))eve gelince Agrikesici atesdusurucu şurubunu verdim ..ateşi ciktikca vverecem kuzum emziği veriyorum ama sızlaniyor yine(

qsu nukun damaklisini ver benim kız onu emiyordu sonra başka emziğe değiştirdim ac kalırsa kasikla versin kv den,,biberonu ağzına sık sonra sürekli dene

Son düzenleme:
Bizim kız yeni başladı gülmeye konuşuyoruz kizimla:))
ama daha sesli gülmüyor sesiz gülüyor :)) o da herzaman değil keyfi yerinde oldu mü karşımıza alıp konusunca agular yapıp gülüyor :)) yani normal belki gülüyor siz farketmiyorsunuz cunku sessiz gülüyorlar altını degistirken dikkat et ve konus :))

Yaa kızlar kızım öğlen 4 buçuk dan beri uyumuyor.Uyutuyorum 10 dk. sonra geri kalkıyor, bütün günüm onu uyutmaya çalışmakla geçiyor.Ve hemen hemen her gün bu kadar uyanık kalıyor.Sizin bebişler nasıl? bu kadar saat uyanık kalıyor mu? Ay valaha kafayı sıyırıcam artık.

canım biberon almıyosa mecbur kaşıkla vericek annen.
bence aç koymasın.
kaşıkla versin.
aslında doktorlar çokbiberonu önermioalr
çünkü fazla akıyo ya onun akışına lışıp memden soğuyabiliyoalrmış

selam deniz. rapor demişsin hemen ilgimi çekti :) aldın mı raporu kaç günlük veriyor sağlık ocağı? bir de ne deyip aldın direkt durumunu söyleyince veriyorlar mı?

canım 10 günlük aldım. valla aişle hekimizile aramız iyi.
sağolsun verdi.
ben rapor almaya geldim dedim
oada bi rahatsızlığın var dimi hocammm diyerek beni sölemem gerekenelri söletti
azıcık öğrenin y diyo.
aldım bakalım
ama sonrada heyet raporunu zorlucam
alan arkadaşım var
eğer alırsam yaza kadar kızımlayım

canım bikez benim kız da öle yaptı
hatta korktum hep bölemi olucak yandık zoman diye
ama sonra düzeldi
bebeklerin büyüme atakalrı oluyomuş
ozman sapıtıoalr açıkcası
sanırım öle bişidi
bazen d edeli gibi uyuyoalr
ozman d abişi varki diyoruz
ağlayıp uyumayınca hastamamı diyoruz
alışıcaz bu hallere herlade zmanla

Umarım geçer denizim ya.Son 1 haftdır çok fazla uyanık kalıyor ben 7 saat uyanık kaldığını bilirim.Çok yorucu oluyor, çünkü devamlı kucakta kalmak istiyor.Bende korkuyorum artık böyle mi kalıcak diye.Öğlen 2-3 saat uyuyor sonra akşam 22.00 ya da 23.00'e kadar uyanık kalıyor, çok fazla.

canım 8.9 haftalar büyüme atakları oluyor googlea arat sonra 12.haftada oluyor.yazdığın gibi belirtiler olabiliyormuş,bizimde birkaç kere olmuştu ama sürekli değil

Geçmiş olsun.Maşallah atlatmışınız çok geriyor bu konu beni.Gitmeden 1saat önce ateş düşürücü vercem önlem olarak.Nukun damaklı emziğini bir de ben deneyim belki alır gece ve gündüzü almadı ama bunu alır umarım da beni emzik yerine kullanmaktan vazgeçer oğluşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…