2010 Aralık Anneleri

Canımyemin ederim sen de yazınca 2. kez kanıtlandı ben hamilelikten dolayı nescafe içmeyi bırakmıştım. Felaket kabızlık çekiyorum. Eşim Ağlamalarımı görüyo o bile üzülüyor artık. geçen gğn canım çok Nescafe istedi. 1 mincik bardağa kodum 1 parmak hizasında su koyup çözdürdüm sonra üstüne sütü boca ettim öyle içtim ve o gün nasıl rahat çıktım tuvalete anlatamam sana demek ki gerçeklik payı var. Süper bişey ya arada bi yapmak zorunda kalıyorum çünkü düşük tehlikesi nedeniyle Dr. ıkınmayı bile yasakladı. vereliniortak

Ahh o kabızlık normalde zaten vardı ama o zamanlar ben aç karnına kahve içer hemen çıkardım.Ama şimdi o kadar düzenli beslenmeye lifli yemeye rağmen geçen 3gün kitlendim doktora gitcektim zaten o da bir solüsyon verdi onu içiyorum şimdi rahatım.Çok zor bu kabızlık bilmiyorumkismile

evet cnm bende ilk zaman hiç öle bişeyi bilmiyodum nezaman nescafe içsem 2saat geçmeden doğruu wc ye ama bide benim kabızlık sorunum yok bende iyi etki yapmıyordu yani kaydirigubbakcemile3 hep böle denk gelmeye başladı sonra tv de gördüm meğersem ondan oluyormuş,ama bende hep sırf sütlü hatta kremalı içerim sütün üstüne sanırım onlar yumşatıyo çünkü sütsüz öle bi etki yapmıyordu sanırım 4aydır falan içmiyorum artık hiç,evet cnm ya ıkınmak kötü ya en kötü ihtimal böle yaprsın işte aslında kafeinde iyi değil ama kötünün iyisi işte,sana afiyet olsun cnm buarada bol ye mamalardan

Ne giyiyorsun kız pantolan yerine : )

Yok canım daha gerçi iki hafta olmadı zaten çok düzenli yemiyorum.Aaaa bekleyemem onu öleyim mi ben? valaha kanıma karışıcak artık haa :roflol:

canım nasıl bir solisyon etkili mi? Ben 1 kere lavman yapmak zorunda kaldım ama her zaman lavman da olmaz ki.

canım nasıl bir solisyon etkili mi? Ben 1 kere lavman yapmak zorunda kaldım ama her zaman lavman da olmaz ki.

CAnım etken maddesi laktüloz hoş zaten başka birşey içermiyor kimyasal bir şey değil doktoruna sor ama kullanmadan önce ben günde bir ölçek içiyorum ilk etki süresi 48 saat sürüyor öyle ishal yapmıyor.Valla buda çıkarmasaydı bende hastaneye gidip lavman yaptırcaktım.Ucundan döndüm sempatiksalakcinni

elbise giyiyorum cnm ya artık genelde,bide bi kaprim var kumaş beli çok düşük o çok rahat üstüne şöle rahat bişey giyiyorum başka da yok geçen 3-4 tane yeni elbise aldım bide geçen senekilerle öle karıştırıp karıştırıp giyiuorum,2-3 gün önce kot giydim oturunca çok kötü rahatsız ediyor düğme tam kasıklara geliyor,kötü etti beni yani
en iyisi sende al o solüsyondan cnm sor dr.una zararsızmışta belki iyi gelir

Canım aldım özel mesajını : ) bu arada ben lavmanı kendim yaptım : )

Eevt artık pantolanlar olsada rahatsız ediyor.En iyisi elbise bende aldım bir kaç tane.Hamile kalmadan öncekileri giyineme genelde sar kesim : ) şimdi bol elbiseler moda ya hamilelikten sonrada aldıklarımı giyinebilirim.Zaten hep o tarz aldım.

Benim eniştem eczacı bir şey olduğunda ona soruyorum fahri doktor gibi bir şey oldu zaten : )

ohh ne güzel eczacılarda anlıyolar sonuçta,iyi olmuş :))) benimde dar elbiselerim ama hani böle sert kumaştan değil onları giyiyorum bende çok hoş oluyo önde minicik göbek kaydirigubbakcemile3 ama tabi anlayana dışardan gören aa kızın göbeği var diyordur kaydirigubbakcemile3 daha öle çok hamile gibi değiliz ya :))

Ay ne bilim bi ara gidip alım kendim yapim dedim sonra cesaret edemedim :)) Bende yarın bir kaç eşortman alıcam rahat rahat gezim :) Elbise falanda haftaya alıcam.Tatile gitcez hiç bişey olmuyor koçiş batacak kaydirigubbakcemile3

Canım valaha ben dışardan senin asla hamile olucağını anlayacaklarını düşünmüyorum şimdilik :roflol: sen ancak 4 ayda kendini gösterirsin bu gidişle : )

evet ya ama 2-3 haftaya şişerim inşallah,çok seviyorum hamileleri,çok tatlı oluyolar,ama başladı yani şişmeye ben anlıyorum :))) zaten şöle gözle anlaşılır bişey olsa resim koycamda birazcık daha geçsinkaydirigubbakcemile3
evet valla isis şansıma herkeste bana bişeyler alıyor buara hep tshirt pijama takımları falan bana bi elbise almak kalıyor :))) şu hamilelik bi bize yarıyo ya,eşimde bana elbise almış doldurduk valla şimdiden,

Evet cnm kafein kötü doğru ama Nescafenin Kafeinsiz olan kahveleri var artık nekadar zararlı bilemem ama işe yarıyo artık bu şekilde iyi hissediyorum. :):lepi:

Evet cnm kafein kötü doğru ama Nescafenin Kafeinsiz olan kahveleri var artık nekadar zararlı bilemem ama işe yarıyo artık bu şekilde iyi hissediyorum. :):lepi:

aa doğru cnm kafeinsizler vardı unutmuşum daha azdır zararı varsada, bide bi arkadaş solüsyon alıyormuş zararsızmış,eczanelerden ,dr.u vermiş onuda sor dr.una istersem

canım hiç olmadı diyebilirim, 2-3 gün öyle rahatsız edecek kadar oldu, onun dışında çok hafif geçirdim, yok denecek kadar yani.

Özüm gözün aydın ikili testin güzel çıkmış çok sevindim. darısı da bizlere inşallah:lepi:

sağol canım, darısı herkesin başına, tabi tüm testlerimize bi de.

nescafe ben de kabızlıkla ilgili hiç bişey yapmaz, hamilelikten önce de yapmazdı, ama ben de buraya da yazmıştım hatta ekmeğe sürülen kahvaltılık çikolatalar etkisini gösterir. Bu ara çikolata deyince bööğ diyorum yoksa yiyebilsem rahatlarım aslında. kayısı ağacı çıkacak içimde, biraz faydası oldu ama.

hadi kızlar öptüm hepinziopuyorumnanaktanben kaçer :)

KIZLAR BEN ÇOCUĞUMU ÇOK ÖZLEDİM TEYZELERİ 3 HAFTADIR GÖRMEDİM HAFTAYA CUMA GÜNÜ GÖRÜCEM ALLAH NASİP EDERSE 11 HAFTALIK BİTİCEK HAFTAYA HİÇ GÜNLER HAFTALAR GEÇMİOOO:çok üzgünüm:

aa doğru cnm kafeinsizler vardı unutmuşum daha azdır zararı varsada, bide bi arkadaş solüsyon alıyormuş zararsızmış,eczanelerden ,dr.u vermiş onuda sor dr.una istersem

Evet canım ben doktora sordum ama o hiç bir ilacı önermediğini söyledi doğal yollardan kayısı filan dedi. Annemde bir yöntem bulmuş İncir ve yağ kürü eğer nescafe etkisini sürdürmezse ona geçerim birde onu denerim ama Hep Folic Plus yüzünden oluyor bu birde yan etkisi yok diyorlar hem kilo aldırdı hemde kabızlık. kafamçokkarıştı

Canım çok saolasın onuda denerim valla artık neyden medet umucağımı şaşırmışım kafamçokkarıştı

Ay canım ya hakkten beklemek çok zor ya Ama görünce onu kocaman gelecek kıpır kıpır olduğunu gör gözünün önünden hiç gitmicek :))sırnaşık şey

Ay canım ya hakkten beklemek çok zor ya Ama görünce onu kocaman gelecek kıpır kıpır olduğunu gör gözünün önünden hiç gitmicek :))sırnaşık şey

CANIM BENİM NASIL HEYECANLANAIORUM BİLİOMUSUN BÖYLE OKUDUKÇA AĞLAYASIM GELİO GÖZLERİM DOLUYORRR KIZLARRRRRopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…