inşallah bi aksilik olmazsa 14lerde biter dedi dr.da bakalım cnm belkide azalıyordur,ya hamilelikte hiç yapılmıyacak bişey cnm ama neskafe hep benim midemi yumuşatırdı hatta haddinden fazla yumuşatırdı kaydirigubbakcemile3 sonra televizyonda dedi sıcak olsuğu için bide sütlü olduğu için bağırsakları çok çalıştırıyormuş falan diye neyse buradan esinlenerek diyeceğim sabahlar sütü ısıtıpta içmeyi denese bide cnm belki işe yarar birde akşamları sıcak çorba,
ya ben hep diyordum ya eskiden sol kasığımda bişeyler hissediyorum diye ozamanlar benimde öle adım attığımda bile hissediyordum dr. bana işte sen soldan yumurtlamışsın onunla döllenmiş olur öyle şeyler demişti ama bu dönemde olurmu bilemiyorum cnm,isterse telefonda sor cnm dr.una falan
Canımyemin ederim sen de yazınca 2. kez kanıtlandı ben hamilelikten dolayı nescafe içmeyi bırakmıştım. Felaket kabızlık çekiyorum. Eşim Ağlamalarımı görüyo o bile üzülüyor artık. geçen gğn canım çok Nescafe istedi. 1 mincik bardağa kodum 1 parmak hizasında su koyup çözdürdüm sonra üstüne sütü boca ettim öyle içtim ve o gün nasıl rahat çıktım tuvalete anlatamam sana demek ki gerçeklik payı var. Süper bişey ya arada bi yapmak zorunda kalıyorum çünkü düşük tehlikesi nedeniyle Dr. ıkınmayı bile yasakladı. vereliniortak
ewet ya bende çoktan aldım o bol t.shirtlerden benimde hep dardı,ben pantalon giymiyorum artık sıkma olayı değilde kasıklarımda bişey istemiyo vücudum emniyet kemerini bile elimle çektiriyorum,rahatsızlık veriyor,activa etki etmedimi ya,2 hafta deneseydin belki öle etkili oluyomuş ya,
Ahh o kabızlık normalde zaten vardı ama o zamanlar ben aç karnına kahve içer hemen çıkardım.Ama şimdi o kadar düzenli beslenmeye lifli yemeye rağmen geçen 3gün kitlendim doktora gitcektim zaten o da bir solüsyon verdi onu içiyorum şimdi rahatım.Çok zor bu kabızlık bilmiyorumkismile
canım nasıl bir solisyon etkili mi? Ben 1 kere lavman yapmak zorunda kaldım ama her zaman lavman da olmaz ki.
Ne giyiyorsun kız pantolan yerine : )
Yok canım daha gerçi iki hafta olmadı zaten çok düzenli yemiyorum.Aaaa bekleyemem onu öleyim mi ben? valaha kanıma karışıcak artık haa :roflol:
canım nasıl bir solisyon etkili mi? Ben 1 kere lavman yapmak zorunda kaldım ama her zaman lavman da olmaz ki.
CAnım etken maddesi laktüloz hoş zaten başka birşey içermiyor kimyasal bir şey değil doktoruna sor ama kullanmadan önce ben günde bir ölçek içiyorum ilk etki süresi 48 saat sürüyor öyle ishal yapmıyor.Valla buda çıkarmasaydı bende hastaneye gidip lavman yaptırcaktım.Ucundan döndüm sempatiksalakcinni
elbise giyiyorum cnm ya artık genelde,bide bi kaprim var kumaş beli çok düşük o çok rahat üstüne şöle rahat bişey giyiyorum başka da yok geçen 3-4 tane yeni elbise aldım bide geçen senekilerle öle karıştırıp karıştırıp giyiuorum,2-3 gün önce kot giydim oturunca çok kötü rahatsız ediyor düğme tam kasıklara geliyor,kötü etti beni yani
en iyisi sende al o solüsyondan cnm sor dr.una zararsızmışta belki iyi gelir
Canım aldım özel mesajını : ) bu arada ben lavmanı kendim yaptım : )
Eevt artık pantolanlar olsada rahatsız ediyor.En iyisi elbise bende aldım bir kaç tane.Hamile kalmadan öncekileri giyineme genelde sar kesim : ) şimdi bol elbiseler moda ya hamilelikten sonrada aldıklarımı giyinebilirim.Zaten hep o tarz aldım.
Benim eniştem eczacı bir şey olduğunda ona soruyorum fahri doktor gibi bir şey oldu zaten : )
ohh ne güzel eczacılarda anlıyolar sonuçta,iyi olmuş :))) benimde dar elbiselerim ama hani böle sert kumaştan değil onları giyiyorum bende çok hoş oluyo önde minicik göbek kaydirigubbakcemile3 ama tabi anlayana dışardan gören aa kızın göbeği var diyordur kaydirigubbakcemile3 daha öle çok hamile gibi değiliz ya :))
evet cnm bende ilk zaman hiç öle bişeyi bilmiyodum nezaman nescafe içsem 2saat geçmeden doğruu wc ye ama bide benim kabızlık sorunum yok bende iyi etki yapmıyordu yani kaydirigubbakcemile3 hep böle denk gelmeye başladı sonra tv de gördüm meğersem ondan oluyormuş,ama bende hep sırf sütlü hatta kremalı içerim sütün üstüne sanırım onlar yumşatıyo çünkü sütsüz öle bi etki yapmıyordu sanırım 4aydır falan içmiyorum artık hiç,evet cnm ya ıkınmak kötü ya en kötü ihtimal böle yaprsın işte aslında kafeinde iyi değil ama kötünün iyisi işte,sana afiyet olsun cnm buarada bol ye mamalardan
Evet cnm kafein kötü doğru ama Nescafenin Kafeinsiz olan kahveleri var artık nekadar zararlı bilemem ama işe yarıyo artık bu şekilde iyi hissediyorum. :):lepi:
inşallah cnm bugünde normalde olduğundan az yedim tabi de uzun süredir yediğim en çok şeydi o yüzden sevindim 1 tabak bişey yiyebildim yani akşam yemeğinde :bbo: bulantın hiçmi yok vardı da bittimi cnm,ya kabızlık için bişeyler yapmaya başla cnm yavaş yavaş kayısı falan ye sabahları aç karnınamutlaka çorba yap yemeklerinde sulu bişey olsun,bende kan ilacı içiyorum dr. kabız yapabilir dedi bende bol sıvı tüketmeye çalışıyorum yok şimdilik allahtan,seninde biter inşallah cnm,şişkinlik bende de oluyor ya 1 bardak su içsem karnım şişiyor artık mide daraldı ya
Özüm gözün aydın ikili testin güzel çıkmış çok sevindim. darısı da bizlere inşallah:lepi:
Evet cnm kafein kötü doğru ama Nescafenin Kafeinsiz olan kahveleri var artık nekadar zararlı bilemem ama işe yarıyo artık bu şekilde iyi hissediyorum. :):lepi:
aa doğru cnm kafeinsizler vardı unutmuşum daha azdır zararı varsada, bide bi arkadaş solüsyon alıyormuş zararsızmış,eczanelerden ,dr.u vermiş onuda sor dr.una istersem
canım hiç olmadı diyebilirim, 2-3 gün öyle rahatsız edecek kadar oldu, onun dışında çok hafif geçirdim, yok denecek kadar yani.
sağol canım, darısı herkesin başına, tabi tüm testlerimize bi de.
nescafe ben de kabızlıkla ilgili hiç bişey yapmaz, hamilelikten önce de yapmazdı, ama ben de buraya da yazmıştım hatta ekmeğe sürülen kahvaltılık çikolatalar etkisini gösterir. Bu ara çikolata deyince bööğ diyorum yoksa yiyebilsem rahatlarım aslında. kayısı ağacı çıkacak içimde, biraz faydası oldu ama.
KIZLAR BEN ÇOCUĞUMU ÇOK ÖZLEDİM TEYZELERİ 3 HAFTADIR GÖRMEDİM HAFTAYA CUMA GÜNÜ GÖRÜCEM ALLAH NASİP EDERSE 11 HAFTALIK BİTİCEK HAFTAYA HİÇ GÜNLER HAFTALAR GEÇMİOOO:çok üzgünüm:
Ay canım ya hakkten beklemek çok zor ya Ama görünce onu kocaman gelecek kıpır kıpır olduğunu gör gözünün önünden hiç gitmicek :))sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?