bana müsade biraz dinleneyim hersey istediginiz gibi olsun duanizi eksik etmeyin emi canlarim
gözün aydın arkadaşım. ikinci düzey ultrasonu aslında ihmal etme emi. ikili üçlü testi ben düşünmüyorum ama ikinci düzey ultrasonu mutlaka yaptıracağım kısmetse. Allah korusun bi sorun varsada doğumdan sonra hemen müdahale etmek önem taşıyabiliyor
günaydın hamişleeerr
nasılsınız, bebişleriniz de iyidir inşallah
ikili teste gidenler gelenler, sonuçtan haber var mı?
muayene nasıldı? kaç günde aldınız sonucu, bi diyiverin bana bakiim opuyorumnanaktan
canım çok sevindim oh gözün aydın.darısı hepimizin başına..topiğimizde bir tane bile kötü haberimiz olmaz inşallah hep böyle güzel haberler alırız..
amin canım , inşallah herkesin sonuçları güzel olur.
canim gözünüz aydinnn :lepi:
saglikla,sorunsuz bi sekilde devami gelsin insallah bu güzel haberlerinizin :Saruboceq:
bana müsade biraz dinleneyim hersey istediginiz gibi olsun duanizi eksik etmeyin emi canlarim
selam kızlar bende sizler gibi aralıkta anne olmaya adayım.. inşallah hepimiz bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz:Saruboceq:
iyi akşamlar güzel anneler,bende yemeğimi yedim geldim bugün bulantım az nedense,güzel yiyebildim sevindim bende,inşallah hep böyle geçsin ya
canım inşallah bulantıların biter. benim de kabızlık yüzünden şişkinliğim var, iştahım da bi açılıyo bi kapanıyo, biraz başağrısı var, bulantı yok da.
iyi akşamlar güzel anneler,bende yemeğimi yedim geldim bugün bulantım az nedense,güzel yiyebildim sevindim bende,inşallah hep böyle geçsin ya
Olsada artık çok sık olmaz arada olur herhalde.Zateb az kaldı 3 ayı geçince hiç kalmaz.
Benim kabızlık halen devem ediyor kızlar ne yapıcağımı bilmiyorum.Karnım davul gibi çok sinirim bozuluyor sabah kayısı yiyorum rezene çayı içiyorum elma yiyorum, 2 litre su içiyorum ama yok yok işte.Benim mide bulantım yok ama böyle bir şikayetim var.Daha şimdiden böyleyse yarın öbürgün nasıl olcak bilmiyorum.
Bu arada bugün çok feci şekilde sol kasığımdan başlayan ve ayaklarıma vuran bir ağrım var yürğmekte zorlanıyorum.
selam kızlar bende sizler gibi aralıkta anne olmaya adayım.. inşallah hepimiz bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz:Saruboceq:
canım inşallah bulantıların biter. benim de kabızlık yüzünden şişkinliğim var, iştahım da bi açılıyo bi kapanıyo, biraz başağrısı var, bulantı yok da.
Olsada artık çok sık olmaz arada olur herhalde.Zateb az kaldı 3 ayı geçince hiç kalmaz.
Benim kabızlık halen devem ediyor kızlar ne yapıcağımı bilmiyorum.Karnım davul gibi çok sinirim bozuluyor sabah kayısı yiyorum rezene çayı içiyorum elma yiyorum, 2 litre su içiyorum ama yok yok işte.Benim mide bulantım yok ama böyle bir şikayetim var.Daha şimdiden böyleyse yarın öbürgün nasıl olcak bilmiyorum.
Bu arada bugün çok feci şekilde sol kasığımdan başlayan ve ayaklarıma vuran bir ağrım var yürğmekte zorlanıyorum.
inşallah bi aksilik olmazsa 14lerde biter dedi dr.da bakalım cnm belkide azalıyordur,ya hamilelikte hiç yapılmıyacak bişey cnm ama neskafe hep benim midemi yumuşatırdı hatta haddinden fazla yumuşatırdı kaydirigubbakcemile3 sonra televizyonda dedi sıcak olsuğu için bide sütlü olduğu için bağırsakları çok çalıştırıyormuş falan diye neyse buradan esinlenerek diyeceğim sabahlar sütü ısıtıpta içmeyi denese bide cnm belki işe yarar birde akşamları sıcak çorba,
ya ben hep diyordum ya eskiden sol kasığımda bişeyler hissediyorum diye ozamanlar benimde öle adım attığımda bile hissediyordum dr. bana işte sen soldan yumurtlamışsın onunla döllenmiş olur öyle şeyler demişti ama bu dönemde olurmu bilemiyorum cnm,isterse telefonda sor cnm dr.una falan
Kabızlık bende de var kızlar, sabah bende kayısı yiyorum ama çok su içemiyorum midem bulanıyoooorr!
Bacak ağrısına dikkat et güzelim, hatta bence doktora bile görün. Allah korusun belinde falan problem varsa ileride daha büyük sorun olur.
Yok canım ben sütlü nescafe arada içiyorum ama o da etki etmiyor.Bence folic plus bende kabızlık yaptı.Şimdi gittiğimde bana kan ilacı vericek o zaman ne olacağım ben yaa.Eğer folic asite devam etmek zorunda değilsem 3 ay sonrasın da devam etmemeyi düşünüyorum.
Canım zaten benim en başından beri hep sol kasığımda bir şeyler oluyordu biliyorsun.Ama gün çok fazla ağrım var.Sanırım rahim genişliyor normaldir diye düşünüyorum.Kızz soldan yumurtalyınca cinsiyet kız mı oluyormuş öyle bir şey vardı sanırım: )
Aslında bugün doktora girmeyi düşündüm,bugünde bir geçsin eğer yarın devam ederse giderim.Bacaklarıma kasığımdan vuruyor ağrı , bu genelde bel sorunu olanlar da mı oluyor?
aaa yok be o ona bakmıyor,eltimin sağdandı kız oldu bebeği,bakalım bizim ikmizinden soldandı ne çıkcak :))) yaa ewet folikte hep mide sorunları yaratıyormuş hazımsızlık şişkinlik falan 3 aydan sonra kesiyorlar cnm ama kana geççen işte aynı hesap,ben baştan beri kan ve folik içiyorum elimdeki bitince folik almam artık dr.a sorarım bi yiterr yani yediğimi kaç saat hazmedemiyorum,geceleri hele 5 aylık hamile gibi geziyorum yanikaydirigubbakcemile3
canım bak bide bayanlarda hamileyken gebelik kisti oluşuyormuş,dr.a gidersen onada baktır belki öle bişeydir ama kötü bişey değilmiş o doğumla birlikte atılıyormuş,
Aslında bugün doktora girmeyi düşündüm,bugünde bir geçsin eğer yarın devam ederse giderim.Bacaklarıma kasığımdan vuruyor ağrı , bu genelde bel sorunu olanlar da mı oluyor?
ewet ya bende çoktan aldım o bol t.shirtlerden benimde hep dardı,ben pantalon giymiyorum artık sıkma olayı değilde kasıklarımda bişey istemiyo vücudum emniyet kemerini bile elimle çektiriyorum,rahatsızlık veriyor,activa etki etmedimi ya,2 hafta deneseydin belki öle etkili oluyomuş ya,Ya sen birde beni görsen ben akşamları 36 beden pantolonşlarıma zor giriyorum.Geçen zaten hafif bir bunalım geçirdim.Bugün gittim kendime biraz daha bol olan t.shirt ler aldım hep, dar oldukları içi rahat edemiyorum artık : )
Allah Allah ee ben yarın da devam ederse bir gideyim bakalım.Ayrıca şu kabızlık için bir ilaç verir aslında activa ye demişti geçemzse şu ilacı kullan demişti ama ben hangi ilaç olduğunu unuttum : )
carna canimm kabizlik icin kuru inciri aksamdan suya koy oda sicakliginda,sabah kalkinca hem suyunu ic hemde inciri ye..birde böyle dene canim,etkisini görenler vardi..
insallah sendede etki eder,kabizli zordur cok iyi bilirim..
bu arada agrilarin seni telaslandiracak kadar coksa icini rahatlatmak icin doktorunu arayabilirsin ama sunu söyleyim rahim büyürken oluyormus bu tarz agrilar...:teselli:
ayy ben hergün ne cileler cekiyorum,bel fitigi baslangicim vardi,simdi inan bana kilitleniyorum aksamlari..
bacaklarima vuruyor..:umursamaz:
bebek baski yaptikca normalmis...
Allah yardimcimiz olsunn..sag salim tek parca halinde dogururuz insallah boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?