2010 Aralık Anneleri

hamet gördünmü bak yukarda.
ama orda bebek de var.
eğer daha erkense bebek görünmez ama
o balon dediğin kese yani
onn içinde yüzük gii olan halka yolk saç kesesi
o öenmli.
gördünmü onu.

bende pek göbiş yok ama karnımın içinde balık varmış gibi hissediyorum bazen. delikafadulden küçük balıkım benim

hımm. geç döllenme olabilir o zaman canım. sen içini ferah tut yinede. doktorun öyle bi ihtimalden bahsederdi mutlaka. yinede için rahat etsin yoksa belirsizlik yer bitirir seni hemen başka bir doktora daha git

degilmi bende öyle biliyom arkada olsa acaba gözükürmü gözükmezmi yani normal kesenin arkasinda

bende delimiyim ne ne bicim sorular soruyom

Evet netten baktım boş gebelikte bomboş oluyor sıkma cannı sabırlı ol... :teselli:
İnşallah güzel haberler vereceksin bize canım Şeniz

hametcim kesenin içinde bi dairenin daha belirgin olması yolktur bence.
bu da iyi bişey
bence doktorun kötü bişey olsa seni hazırlardı.
bana kalırsa da geç döllenme.
uamrım iyi haberler alırsın.
bizi de habersiz bırakma.

bilmiyom dogruda olabilir insallah gec döllenmedir 4 hafta önce gittigimde hic bisey gözükmedi zaten bu kadar büyümeside sasirtti beni zaten masallah büyüklügü iyiydi ne bileyim insallah iyiye gider

sizide yordum zaten affedin

canım rica ederim olurmu hiç,hiç kötü bişey düşünmem ben.bende geç döllenmeden şüpheleniyorum cnm senin için,inşallahta öyle olucak sakın erkenden umutsuzluğa kapılma,moralini yüksek tut canım,ben şimdi yemek hazırlamay gidiyorum kızlar,katılırım akşama,öptm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…