canimm evet bel agrisi berbat bisey..ewet ya bende çoktan aldım o bol t.shirtlerden benimde hep dardı,ben pantalon giymiyorum artık sıkma olayı değilde kasıklarımda bişey istemiyo vücudum emniyet kemerini bile elimle çektiriyorum,rahatsızlık veriyor,activa etki etmedimi ya,2 hafta deneseydin belki öle etkili oluyomuş ya,
ayy inşallah cnm ya,bel ağrısıda felaket bişey benim 2kere olmuştu hamilelikte uykumdan ağrıyla uyamdım ne şekil aldıysam geçmiyo sanki omurlarıma bıcak batıryolar gibi acıdan uyuyup kalmışım sabah yoktu allahtan,inşallah seninde hep olmaz ya çok kötü
bende cok ösledim canim yaa..KIZLAR BEN ÇOCUĞUMU ÇOK ÖZLEDİM TEYZELERİ 3 HAFTADIR GÖRMEDİM HAFTAYA CUMA GÜNÜ GÖRÜCEM ALLAH NASİP EDERSE 11 HAFTALIK BİTİCEK HAFTAYA HİÇ GÜNLER HAFTALAR GEÇMİOOO:çok üzgünüm:
ben geldimmm slm kızlarrr..nasılsınızz??
canimm evet bel agrisi berbat bisey..
az önce kilitlendim yine bel agrisindan,esim tasidi beni wc kapisina kadar mafoldumben
ya daha cok kuyruk sokumu denilen yer feci batiyor..
bu haftalarda normal yaziyor ama agrinin normalimi olur,agriyoo istee mafoldumben
canim bir dizini kendine dogru,ama zorlamadan cekerek uyumak rahatlatiyor..
bende cok ösledim canim yaa..
aynen 3 haftadir görmedim melegimi boshayallersmile
beklemek cok zor,ama saglikli olsunlarda napalimm mecbur beklicez boshayallersmile
hosgeldin canim
cok sükür iyiyiz,sen nasilsin?
cucum geçmior ya vakitler ne zormuş anlamdım bide cinsiyet heyecanı sarınca neyapcaz bizi kim tutcak belmiorum
bende iim sağolun...1,5 hafta sonra dr kontrolum var acaba cinsiyetini öğrenebilirmiyiz die düşünüorum ne dersiniz?
anladim canimm..11 haftalığım şuan.kontrol zamanı 12 buçuk haftalık olcam..2 li test yapılacak aynı zamanda.
naber kızlar.
brnumun tıkanıklığından başım ağrıyo ya
naber kızlar.
brnumun tıkanıklığından başım ağrıyo ya
evet ya bi daha soğuk bişey alırmıyım ağzıma.
amannnnnnnnnnnnn yokkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?