2010 Aralık Anneleri

bak sen şu yaramaza...hayırlısı olsun cnm.sağlıkla gelsin inşallah.umarım bende öğrenirimm..peki sen hissetmişmiydin öncedn bi tahminin varmıydı?

Ya açıkcası rüyamda gördüm 8-9 hafta arasıydı annem rüyamda havluya sarılı bir bebek verdi kucağıma bende anne dedim yavrum diyorum balam bebeğim diyorum dedim ama kız mı bu erkek mi ne dicem dedim annemde bak bakalım sürpriz dedi bende elimi bi attım poposundan aşağı bir baktım erkek malum oldu herhalde :))
Ama eşimde ben hep kız hayali kurmuştuk. Eşim daha yeni yeni alıştı Erkek olmasına :))
Amaan ne olursa olsun tek canı sağolsun Eli ayağı düzgün olsun başka hiç birşey istemem. :dance:

eet gerçektende ölee sağlıklı olsunda ama insan merak edior işte engel olamıoo kendine düşünmekten..bakalım umarım öğreniriz bizde..

walla onlara göre erkek çıkıoo:))

Ya mesela benim Gögüs uçları hemen kararmaya döndü bu bir erkek belirtisiymiş gerçi herkeste tutmayabilir ama ayrıca ailede ırsi olan kızlarda bulantı kusma feci derecede olur ama erkeğe hamile kalan kusma bulantı bilmez. Valla canım benim bildiklerimde bunlar :)))vereliniortak

bnm göğüs uçlarım kararmadı fazla ama acaip büyüdü göğüslrm..2 kez kustum şimdiee kdr ama bulantım oldu çok...

cinciyet tahminimi ??
Valla ben çin takvimine baktım doğru çıktı cnm ama diğerini bilmiyom ki

yanlış anlamıyorrsam cinsiyet tahminlerinin tutulduğu bir liste yok.bende saatlerdir liste arıyorum.aman neyse.
canım benimde çin takvimine göre erkek çıkıyor.hakkımızda hayırlısı arkadaşım.

bnm göğüs uçlarım kararmadı fazla ama acaip büyüdü göğüslrm..2 kez kustum şimdiee kdr ama bulantım oldu çok...

Canım herkesin yapısı farklı işte valla bende Allah'a şükür hiç kusma filan yok :teytey:

Bunlar zaten farazi örnekler birde herkeste aynı özellikler olcak diye birşey yok. Mesela Erkek cocuğu olacaklar ete düşkün olur derler ben çok sevdiğim Kırmızı etten tiksindim nerdeyse yemek hiç istemiyorum görmekte istemiyorum

yanlış anlamıyorrsam cinsiyet tahminlerinin tutulduğu bir liste yok.bende saatlerdir liste arıyorum.aman neyse.

sağlıklı olsunda ne olursa olsun sıkma kendini gerçi merak ediozz iştee..

Hayırlısı birtanem Sağlıklı olsunlar kucağımıza sağlıklı aldığımızı görelimde gerisi boş valla :)):CüvCüv:

anladım cnm aslında biz şimdi ne kadr konuşsakta boşş o zatn şimdi ne olduğu belli bi şekilde rahat rahat yatıoo..biz stress yapıozzz..

sağlıklı olsunda ne olursa olsun sıkma kendini gerçi merak ediozz iştee..
:Saruboceq::Saruboceq:
Hayırlısı birtanem Sağlıklı olsunlar kucağımıza sağlıklı aldığımızı görelimde gerisi boş valla :)):CüvCüv:

:Saruboceq::Saruboceq: heleki ben iki bebiş kaybettim.o kadar çok sağlıklı bir bebişim olsun kollarıma gelsin istiyorum ki.

bende ayın 10da gidicem ama 2l, test yaptırmıycam.Birde ayın 25 falan giderim taile gitcem kontrol olsun gitmeden.Ben daha hiç görmedim rüyamda hamileliğimden beri.Ama 1-2 yıl önce çok güzel bir kız bebeği görmüştüm günlerce etkisinden kurtulamamıştım :)) Hayırlısı bakalım sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün bir evlat olsun ikiside kabulümdür :)) Hepimizin öyle ama bu merak insanı deli eder :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…