2010 Aralık Anneleri

:Saruboceq::Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq: heleki ben iki bebiş kaybettim.o kadar çok sağlıklı bir bebişim olsun kollarıma gelsin istiyorum ki.

Canım valla kimle ilgili ne duysam hep dua ediyorum sanada dua ederim Şans gönderirim İnşallah Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. :Saruboceq:

teşekkürler.allah hepimizin yardımcısı olsun.sizlere iyi geceler.çok uykum geldi.

günaydın cnm,ya bilinç altı işte,gönlünü ferah tut içinden korkularını at artık,ben çok rahatım şükür,hiç rüya bile görmüyorum(gerçi iyi rüyada görmüyorum o kötü) hamile kaldığım ay ne güzel bebkler görüyordum onlarda gitti :)) sen artık riskli zamanları da atlattın ohh ne güzel hamileliğin tadını çıkar

Günaydın kızlar.Bende kahvaltı yaptım bakim dedim kim var kim yok :) Ev işleri beni bekler :))

Saol cnm ya evet atlattım inşallah. İşe gidip gelirken hep kapıya kadar eşim alır eşim bırakır ne zamandır alışveriş bile yapmıyordum dün kendmi iyi hissetim ondan markete çıktım. İyiyim artık umarım birdaha kötü şey yaşamayacağız. :)):Saruboceq:

Günaydın kızlar.Bende kahvaltı yaptım bakim dedim kim var kim yok :) Ev işleri beni bekler :))

Evet ya benimde artık ev işi yapma zamanım geldi kendimi iyi hissediyorum. Hep annemler yengemler yapıyordu ne zamandır evime elim değsinde çiçek gibi olsun :))

Canım kolay gelsin hepimize :) :1hug:

gunaydin sekerler
bende kahvaltimi yaptim mutfagi toparladim
geldimmmmmhihoyyyt
kocacim kendine gelince disari cikariz bende bebek magazasi gezcem biraz
marketede gitmemiz gerekiyo:icecream:

günaydın anneler,

Bursa'da olan hamiş arkadaşlar eğer içinizde Acıbadem'de doğum yapacak olan varsa 20. haftadan itibaren doğum kursu başlayacak inşallah biz katılacağız.bilginiz olsun..

sevgiler

günaydın anneler,

Bursa'da olan hamiş arkadaşlar eğer içinizde Acıbadem'de doğum yapacak olan varsa 20. haftadan itibaren doğum kursu başlayacak inşallah biz katılacağız.bilginiz olsun..

sevgiler

Ay ne güzel cnm ya İstanbul da da bu tarz aktiviteler var mı acama ??
:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…