2010 Aralık Anneleri

bi sor bakalim gidince ama her hastanede yok maalesef bende acibadem ve medicanada var diye biliyodm

Saol cnm bende bi araştırayım. hafta içi çalışıyorum hafta sonu evdeyim nasılsa iyi işte vaktimi değerlendirmiş olurum hemde sağlıklı birşey sonuçta normal doğum yapmayı çok istiyorum nefalma teknikleri ıkınma bebek bakımı herşeyi öğretiyorlar.

prof dr hulya okumusun doguma hazirlik adinda bi kitabi var
nefes tekniklerinden falanda bahsediliyo
belki boyle bi kaynaktanda yararlanabiliriz

bende şimdiden çocuk eğitim kitapları araştırıyorum..Sabiha pakyuna keskin var onu takip edicem.kitaplarıda var.

bende şimdiden çocuk eğitim kitapları araştırıyorum..Sabiha pakyuna keskin var onu takip edicem.kitaplarıda var.

Canım önerin için saol bende araştırmaya yeni yeni başladım. Dergilere üyelik yapmıştım. Onlara bakınıyorum güzel bilgiler oluyor. Özellikle Hamileyiz.biz dergisi çok iyi bilgiler aktarıyor. Ama kitap okumak farklı tabi :)

Kızlar nasılsınız bende 2 gün önce2li test için kanımı verdim.Doktorum çatlaklar için Bella B Tummy honey diye bir krem önerdi.Çatlak olduktan sonra çözüm yok şimdiden başlamak gerekiyor hiç olmazsa bebek yağı kullanın.Sebamedinde çatlaklar için bir kremi var.Arkoda çıkarmış bir araştırın benimki bu

merhaba kızlar,
hepinize güzel haftasonları dilerim..

özüm,
evet canım 2. düzey usg'den kastım ayrıntılı ultrason. 20. haftada yapılıyor. onu önemsiyorum ben. Allah korusun herhangi bi sorun varsa müdahale edilebilecek olanlar bile tespit edilebiliniyor.

çatlak kremi konusundada sebamed'in bebek kremi var bende. yağlı bir formül.. cildim çok kuruyo diye sürüyorum şimdi ama bayaa memnun kaldım. şimdilik onu kullanacağım. pazartesi günü cilt hekimi bir doçent'e aynı zamanda klinik şefi, güneş kremi ve çatlak kremi danışmayı düşünüyorum. ondan aldığım tavsiyeleri paylaşırım sizlerle

arkadaslar cok fena bas agrisi cekiyorum
bana bi oneriniz varmi sabah agriyla uyandim
hala gecmedi gozlerimi acamiyorum

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tatlı annişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
ben de geldim fındıkımla.
bugün biraz daha iyiyim sanki.

günaydın anneler,

Bursa'da olan hamiş arkadaşlar eğer içinizde Acıbadem'de doğum yapacak olan varsa 20. haftadan itibaren doğum kursu başlayacak inşallah biz katılacağız.bilginiz olsun..

sevgiler

aaaaaaaaaaa. sen acıbademde mi yapıcaksın doğumu.
çok pahalı diye duydum ben ya.
sadece acıbademde doğum yapacakalr mı gideiliyo.
ücretli mi kurs canım.
ben de yapmak isterim ama biraz zor görünüyo.

iyi geceler uykucu sirinler:1hug:

bu tam bana göre bi resim olmuş
en büyük uykucu şirin benim.

bende 15 haziranda 2li teste gidicem bakalim
cinsiyetle ilgili bisiy diicekmi bizim drboshayallersmile

aaaaaaaa senle aynı zmanda gidicez.
sen benden 1 gün ileridesin sadece.
ama bana ense kalınlığına bakıcaz dedi
bakalım 2li test de yapıcakmı.

hamilelere ağrı kesici minoset veriyolar
ama başka sessiz bi odada hafif karanlıkta yatmaya çalış canım.
başka bişey alma.
zararlı olup olmıyacağını bilemeyiz.
geçmiş olsun.

ayyyyyyyyyyyyy ben avatarımdaki resmi çok beğendim.
bebişe bakınnnn.
inşallah böle uyuruz bebişlerimizle cıbıl cıbıl.
ben çıplak bebek çok seviyorum ya
onların pıtışlarını ısırmak lazım.

canim bol su ic ve hamilelere uygun agrikesici kullan, bebege hic bir zarari olmaz korkma, bu tur agrilara hamilelikte gecici migren deniyor, cok kötu agri yapiyo ama belli bir zamandan sonra bir daha olmuyo.

mahvoldum bugun bas agrisindan
surekli soguk suyla isliyorum
esimde masaj yapti biraz gecti
oyle dediginiz agri kesicide yok
ilk randevumde dr.umdan istegeceyim

mahvoldum bugun bas agrisindan
surekli soguk suyla isliyorum
esimde masaj yapti biraz gecti
oyle dediginiz agri kesicide yok
ilk randevumde dr.umdan istegeceyim

Ayy canım ya kıyamam
Bende sabahtan beri uyuyorum felaket ya sabahın köründe kalkıyom gun boyu uyuyom off deli olcam bişeyde yapamadım zaten bir hafta sonum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…