İyi cnm sen ??
bende iim cnm saoll..bugünn bi halsizlik var üzerimdee.uyuşuk uyuşuk dolanıomm
Al benden de o kadar
Bugün hep uyudum ya şimdide başım çatlıyo serin serin bişeyler yiyimde geçer belki :)
ve bende geldim
gezdim dolastim alis veris yaptim geldim
yine en sevdigim bebek magazasini gezdim
ne guzel seyler var yaa:ecrin_bebek:
Aldın mı bari bişeyler bebiş için ?? :)
slm güzel annişler ben geldim babam prş yatmıştı hastaneye cuma amelyat olacaktı yetiştirmemişler. salı gününe kaldı. bende bi bakıyım dedim bizim hatunlar ne kaynatmış ama bayaa bi gitmiş sayfa okuyamadım. ben bugün kontrole gittim meleğimi gördüm. teyzeleri inanamadım acaip büyümüş. kıpır kıpır her yeri 2li test i de yaptırdık hayırlısı bakalım. bu arada listeyle hangi arkadaş ilgileniyo acabaa artık cinsiyetler yavaş yavaş öğreniliyo. bende bu gün haberini aldm yaramaz oğluşumunlistelere yazılsa süper olcak
iyi akşamlar arkadaşlar,ya eurovision başladı,manganın performansını beğendim ben,yurt dışındaki arkadaşlar türkiyeye oy atın ya :)))))
slm güzel annişler ben geldim babam prş yatmıştı hastaneye cuma amelyat olacaktı yetiştirmemişler. salı gününe kaldı. bende bi bakıyım dedim bizim hatunlar ne kaynatmış ama bayaa bi gitmiş sayfa okuyamadım. ben bugün kontrole gittim meleğimi gördüm. teyzeleri inanamadım acaip büyümüş. kıpır kıpır her yeri 2li test i de yaptırdık hayırlısı bakalım. bu arada listeyle hangi arkadaş ilgileniyo acabaa artık cinsiyetler yavaş yavaş öğreniliyo. bende bu gün haberini aldm yaramaz oğluşumunlistelere yazılsa süper olcak
Canım duyarlılığın için teşekkürler bende izliyorum ama aklıma böyle bir duyuru yapmak gelmedi a.s.
opuyorumnanaktan çok yurt dışından arkadaş vardı hemen diyim dedim bende cnm ama nette değiller ya(( belki sonlara doğru girerlerse
ayyy canım benim çok sevindim ne güzel hemencecik öğrenmişsin ya,inşallah test sonucunda iyi çıkar cnm,babanda acil şifalar cnm inşallah ameliyatla daha iyi olur,haberi verseydiniz moral olur onada
amin cnm yaa çok saol söledim zaten sevindi. inşallah doğduğu günleri de görebilir sağ salim. test hafta içi belli olacak. ultrasondaki ense kalınlığı normal çıktı. tabi diğrledinin sonucuna da bakmak lazım darısı daha yaptırmayanların başına
Ersasu ilgileniyor cnm ona mesaj gonderirsen ekler :)
Ayyy benm aslan parçası yalnız kalmıyor çok sevindim cnm Allah hayırlı sağlıklı bir bebiş versin. Cümlemize ....:CüvCüv:
amin cnm inşallah görücek,çok sevindim iyi gibi gözüküyor sonuçlar,iyi çabuk alıcak gibisin sonuçları,amin inşallah ya bizimde iyi geçer bende sabırsızlıkla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?