2010 Aralık Anneleri

ve bende geldim
gezdim dolastim alis veris yaptim geldim
yine en sevdigim bebek magazasini gezdim
ne guzel seyler var yaa:ecrin_bebek:

iyi akşamlar arkadaşlar,ya eurovision başladı,manganın performansını beğendim ben,yurt dışındaki arkadaşlar türkiyeye oy atın ya :)))))

slm güzel annişler ben geldim babam prş yatmıştı hastaneye cuma amelyat olacaktı yetiştirmemişler. salı gününe kaldı. bende bi bakıyım dedim bizim hatunlar ne kaynatmış ama bayaa bi gitmiş sayfa okuyamadım. ben bugün kontrole gittim meleğimi gördüm. teyzeleri inanamadım acaip büyümüş. kıpır kıpır her yeri 2li test i de yaptırdık hayırlısı bakalım. bu arada listeyle hangi arkadaş ilgileniyo acabaa artık cinsiyetler yavaş yavaş öğreniliyo. bende bu gün haberini aldm yaramaz oğluşumun listelere yazılsa süper olcak

ayyy canım benim çok sevindim ne güzel hemencecik öğrenmişsin ya,inşallah test sonucunda iyi çıkar cnm,babanda acil şifalar cnm inşallah ameliyatla daha iyi olur,haberi verseydiniz moral olur onada

Ersasu ilgileniyor cnm ona mesaj gonderirsen ekler :)
Ayyy benm aslan parçası yalnız kalmıyor çok sevindim cnm Allah hayırlı sağlıklı bir bebiş versin. Cümlemize ....:CüvCüv:

ayyy canım benim çok sevindim ne güzel hemencecik öğrenmişsin ya,inşallah test sonucunda iyi çıkar cnm,babanda acil şifalar cnm inşallah ameliyatla daha iyi olur,haberi verseydiniz moral olur onada

amin cnm yaa çok saol söledim zaten sevindi. inşallah doğduğu günleri de görebilir sağ salim. test hafta içi belli olacak. ultrasondaki ense kalınlığı normal çıktı. tabi diğrledinin sonucuna da bakmak lazım darısı daha yaptırmayanların başına

amin cnm inşallah görücek,çok sevindim iyi gibi gözüküyor sonuçlar,iyi çabuk alıcak gibisin sonuçları,amin inşallah ya bizimde iyi geçer bende sabırsızlıkla bekliyorum

Ersasu ilgileniyor cnm ona mesaj gonderirsen ekler :)
Ayyy benm aslan parçası yalnız kalmıyor çok sevindim cnm Allah hayırlı sağlıklı bir bebiş versin. Cümlemize ....:CüvCüv:

paşalar çoğalıyo valla cnm kız anneleri düşünsün. işleri zor yani kaydirigubbakcemile3 şaka bi tarafa müthiş bi duygu. eşimle hep kız istedik ama öyle bi zamanda geldiki! o benim uğur böcüğüm. sağlıklı olsunda ilk bebeğim zaten ne olduğu farktmez

amin cnm inşallah görücek,çok sevindim iyi gibi gözüküyor sonuçlar,iyi çabuk alıcak gibisin sonuçları,amin inşallah ya bizimde iyi geçer bende sabırsızlıkla bekliyorum

inşallah cnm benim sağ salim gelsin bebişlerimiz hayırlı habrler veririz hepimiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…