2010 Aralık Anneleri

Bende fotoğraflarına baktım benimki böyle tebessüm etmişti hoşuma gitti onu seçtimkaydirigubbakcemile3 Benimkide sessiz öyle çok bıdı bıdı konuşmuyor, bir öncekinde acıbademde aylin tatlıadıma gitmiştim, çok ilgiliydi herşeyi anlatıyordu falan ama nedense içim ısınmadı, ona bir türlü. Bu böyle sakin beni de sakinleştiriyor huzurlu geliyor bana.
O zaman şu hamilelik eğitimlerine falan beraber gideriz çok güzel olur:lepi:

canım bende merkezdeyim hatta balkan apartmanında oturyorum belki biliyosundur.. bide doktorun kim benim doktorum aysel kamer ay iice merak ettim seni belki tanışıyoruzdur.. benim de haftaya 12 haftalık olacak

belkide tanısmısızdır bende balkandayım tahmınım sen yasemın ın komsususun kaydirigubbakcemile5 bende aysel hanım a gıdıyorum ama okul kapanınca ankara ya gıdecegım onun ıcın doktor arastırıyorum...şırnak goruntuleme merkezı var asagıda emnıyetın orda orda kan verdım beklıom bakalım inşallah ıyı sonuclar cıkar....

evet ya süpper olurkaydirigubbakcemile2
sen ne taraftasın sekerim ben beykentteyim
doremiyi biliyomusun oraya çok yakınım
aylin hanımı herkes çok methetti ama bende acıbadem fazla tuzlu oluyo die
gitmedim walla:umursamaz:

İyi ki gitmemişsin, medicananın aletleri falan hep son model, acıbademde çok eski cihazlar var. Ben adakentteyim, geçen geçtik beykentten oralarda çok güzelmiş yeni gördüm. Buraları pek bilmiyorum daha yeni taşındık. Sen çalışıyor musun?

merhaba kizlar...
güzel dileklerde bulunan,dualarini esirgemeyen tüm arkadaslarimdan Allah bin kere razi olsun..:Saruboceq:
doktordan geldim simdi..cok sükür ense kalinligi normal..
cok güldük,tam ölcecek poposunu dönüyor,takla atiyor..
ayagiyla karnimdan güc alip kendini itiyor
bu kadar büyümüs olduguna inanamadik :asigim:
parmaklari,dudaklari,burnu..hepsi görünüyordu melegimin..
Allahim cümlemizin evladini bagislasin..:Saruboceq:

kan testimiz yarin sabah cikacak ama konusmak icin randevumuz saat 3 te..
her kontrolde idrarda aliniyor ama sabah ilk idrarimi getirmem istendi
ayrica gecen gün kilodan bahsetmistim..
hic almamisim..yani hala toplamda 1 kiloyla devam ediyorum..süprizzzzz

cinsiyetimiz belli degil henüz..o kadar harekete ragmen göstermedi
doktorumda 3 hafta sonra sansimi olursa görürüz,hemde daha kesin olur dedi..
o yüzden acele etmicem ögrenmek icin..

durum bu yani kizlar,cok sükür icim daha rahat,yarin insallah dahada iyi olur hersey..
herkese tesekkürler desteginiz icin..
simdi gecmise bi dönelimmm

ben daha iyiyim çok şükür canım. ne zamandır kusma yok Allah'ıma bin şükür. ara bulantım var ama ayağa kalkabildiğime seviniyorum. benim de yüksek lisans finallerim var bugün iki sınava girdim yarında iki tane daha var. Allah yardımcımız olsun. 2 aydır raporluyum büssürü ders kaçırdım umarım kurtarırım. boshayallersmile
ağlamak isteyince ağla canım. ben taş gibi biriydim şimdi herşeye zırlar oldum eşim şaşırıyo böyle. bilmiyorumkismile ama sonra acayip rahatlıyorum. iyi oluyo bayanssulusmile

Ayy ne güzel yaa.Ne güzeldir kimbilir büyüdüğünü hareket ettiğini görmek.Benim 20 haziran da daha var aslında ben dayanamayıp bu hafta gidicektim ama süpriz olsun bana birden büyüdüğünü görmek çok güzel olur dedim kendi kendime.Randevu günüme kadar sabredeceğim : )

Bende doktora gittiğimde Aynen senin gibi 12+5 falan olacağım.Sanırım bende görmem cinsiyetini.Aman olsun sağlıklı olsunlarda hiç mühim değil.

yok canım evlenince bıraktım işi gücü:)
bende yeni taşındım bahçelievlerdeydk
annemde gürpınarda 4 senedir
sakin buralar düzenli en azındanboshayallersmile

slm kızlar
ayyy okuldan geldim az önce
rapaorum bitti bugün işbaşı yaptım
ne zor geldi uyanmak yaaaa
bi de sıcaklarrrmafoldumben
çok fenaydı dışarsı
ewe geldim rahatladım walla yaaa
hemen okudum sizlerin yazdıklarımızı
carna göbişini gördüm çok lşekerrrbayanssulusmile
cucu bebişinin ii olmasına sevindimzemuszemus

tazelenmişsindir cucu.. insan doping almış gibi hissediyor kuzucuğunu görünce.

ha bir de kızlar özellikle bu haftalarda 13. ve 14. haftalardan bahsediyorum. hareketleri artık inanılmaz belirginleşiyor. benim neredeyse hiç karnım yok ama bi kaç gündür (özellikle dün ve bugün) ara ara kuduruyo içimde sıpacık..

hay ben böyle internetin klava:
koca bi sayfa alinti yaptim yazdim,hata verdi silindi gitti kötükedihüso
aklimdakileri yazayim bilmiyorumkismile

DILEM canimmm doktora söyledim,harikaa,sizide motive eder,cok güzel dedi..sorun yok yani canimm..sende sor istersen yine Şeniz
PAPATYAM canimm ne desem bilemiyorum..
Allahim hakkinda hayirlisini versin..saglikli bebislerin yine gelsin insallah..
diger tarafada yazdim,cok üzgünüm,Allah sabirlar versin sana :Saruboceq:
DESTEGINI ESIRGEMEYEN TÜM ANNELER hepinizden Allah razi olsun..insallah hepinizden güzel sonuclar aliriz :Saruboceq:
TEST YAPTIRAN ANNELER cok sükür,yolunda gitmesine cok sevindimm..Allah yavrlarimizi bize bagislasin insallah:Saruboceq:
VEEE MELANKOLIK ANNELER ( onlar kendilerini bilirler kaydirigubbakcemile3)
vallahi kizicam,aglayanlar,üzülenler,kafasinda kuranlar..yapmayin güzel anneler..
Rabbim ne eylerse güzel eyler,hakkimizda neyi hayirli görürse onu verir..
siz pozitif olun ki bebisinizde pozitif olsun,dualarinizda pozitif olsun :lepi: yerimseniben

ESRA canimm sende gezmedesindir muhtemelen..
insallah seninde testin iyi gecmistirrr,hayirli haberlerini bekliyorumm

cok sagol canimmmm olumunekankayizsmile
ya biz sok olduk..hickiriyor dedi doktor,komple bi zipliyor,meger hickirigi oymus bicirigin kaydirigubbakcemile3
seninkide insallah kocaman olcak annesi o güne kadar..tamda benim dogum günümde gidiceksin,unutmam bak simdi o günü.. yerimseniben
güzel haberlerini beklicem canim..bu arada göbisin cok sekerrr,diger tarafada yazicam simdi yerimseniben

sagol kusummmm Şeniz
kiyamam sanaa..ne zaman dogum iznine cikiliyor canim?

kesinlikle canim benim..3 hafta agzim kulaklarimda gezerim artik :kedi:
2 tanede resim var..onlari seve seve gecer günler nasipse :Saruboceq:
hareketler gercekten netlesmeye basliyor,haklisin..
sipa,karnima basip güc alip geriye atiyor kendini,nasil hissetmem kaydirigubbakcemile3

Merhaba kızlar.Cucum sevindim darısı başıma :) Haftaya normal kontrolum var ondan sonra ikili teste geçcez heralde bi yaptırmayım dedim şimdi geri dayanamıyorum yaptırcam :))

naber kızlar.
ikili test yolcuları gelmeye başlamış.
cucum gördün bebişini .
artık kaç gün ağzın kulaklarında gezersin.
hep gözünün önüne gelip, gülümsetiverir.
inşallah sonuçalr da güzel çıkar tatlım.
ya benim 2 haftam var daha.
oooooooooooooooooooo
en gitttiğim zman siz kaç haftalık olursunuz.
benim arkadan gelmemin nedeni
ben aslında ocak annesi olmalıyım
ama sezeryan olacağımı bildiğim için aralıkta olucak inşallah
işte ondan arkadan takp ediyorum sizi.

papatyaya üzüldüm kızlar ya.
kaç haftalıktı.
niye oldu acaba.
inşallah en yakın zamnda tekrar hamile kalırsın
ve sağlıkla bebeğine kavuşursun papatyacım

cnm çoookkkkkkkkkkkkk sevindim:lepi::lepi: işte bu demek senin minik sıpa fıldır fıldır desene yesin onu teyzesi herşeyin yolunda olması çok güzel maaşalah sanada bebeğinede
walla zaten ağlak bi tipim şimdi şaldır şaldır gidiyo zaten tutamıyorum ki cnm bnm akıp gidiyo yaşlar gözümden bende rahatlıyorum :))

sanırım ben bu melankolik anneler kısmını üstüme almalıyım dimi burcum....ama düzelcem walla bak şu 12 gün bi geçsin bebeğim hayır haberler vercek inşallah annesine bende kendime kızıyorum amalmaz: napiim düşünüyorum düşünüyorumCADIARZU sonraaaa:gitme:ağlıyorum ama geçicekzemuszemuso zaman sevinç göz yaşları dökücem:roflol:

papatyaya üzüldüm kızlar ya.
kaç haftalıktı.
niye oldu acaba.
inşallah en yakın zamnda tekrar hamile kalırsın
ve sağlıkla bebeğine kavuşursun papatyacım

aynen cnm ya ama bi daha sesde çıkmadı yazdı kapadı galiba forumu kızcağız allah yardımcısı olsun ne diyelim

işte size bi melankolik anne daha.bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ben de şimdi korkuyorum.
hastayım ya baya da uzun sürdü ilaç içemeyince
tam da dzüelmiş değilim daha
acab diorum bebişimin glişimini etkilemişmidir
acaba 2 hafta sonra gidince geri falan çıkarmı.
inşallah öle bişey olmaz.
şimdi canım da pek bişi istemiyo.
iştahım yerine bi gelsin.
randevu zmanına kadar vitamin takviyesi yapsam kendime iyi olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…