Yirim ben onu yirim : ) Büyüynce ne olsam diye düşünüyordur.kaydirigubbakcemile3
Canım çok sevindim.İnşaalah tamamen iyileşir sağlığına kavuşur.:Saruboceq:
desire maşallah canım renkli ultrasonmu bu?
slm vermiş annişinekaydirigubbakcemile3
sagol canım ya,bu arada ya kız olursa :lepi: bılmıom nereye yapıstıracagımı,nereye
bende 15inde gidecem şekerim senden bi hafta sonra
niye korkuyosunki yahu?
ben gitmek için gün sayıyorum
bazen eşimede beni kızdırma yoksa sensiz giderim diyorumkaydirigubbakcemile3
bu arada ii geceler. çok şükür babamın ameliyatı ii geçmiş. şimdi yoğun bakımda. yarın odaya çıkacak. moralim de yerine geldi kaç gündür bakamıyodum ne kaynattınız die. aranıza döndüm sonunda:1hug:
o kadar içten samimi yazmışsın ki tüm yaşadıkların gözümün önünde canlandı..acını ben de hissettim ve gözlerimden yaşlar aktı..kimsenin yaşamak istemeyeceği şeyler yaşamışsın..Rabbimin vardır bir bildiği..tek yapabileceğim senin için dua etmek..tüm bu yaşadıklarını unutturacak hakettiğin mutluluğa kavuş diye..dün rutin kontrolümüze gittik.ultrasona girdiğimde daha dr demeden ters giden bişeyler olduğunu gördüm zaten.geçen hafta kolu bacağı oynayan,kalbinin attığını gördüğüm bebeğim hareketsizdi,kalp atışı yoktu.böyle sanki topaklanmış,büzüşmüş gibiydi.dr baktı.normalde 10+5 olması gerekirken,9+3 çıktı.yani geçen hafta durmuş gelişimi.dr kalp atışını alamıyorum dedi.hemen bizi radyolojiye gönderdi.orda ayrıntılı usg ye girdik.orda da kalp atışı alınamadı.rahmin içinde ve amniyos sıvısında herhangi bir anormallik gözlenmedi.dr kromozom anomalisinden şüpheleniyorum dedi.ancak kürtajdan sonraki incelemede anlaşılabilirmiş bu.
hayatımda sahip olduğum en değerli parçamı kaybettim.çok çok acı..güzel rabbim kimseye yaşatmasın,kimseyi sınamasın bu acıyla..eşim de ben de dün bütün gün ağladık durduk.
şu açıdan içim rahat.bebeğim için elimden gelen herşeyi yaptım.zaten raporluydum biliyorsunuz.yediğime içtiğime çok dikkat ettim.bir yemek yaptım evde iş olarak,onu da oturduğum yerden yaptım hep.allahın takdiri buymuş bana.6 yıl sonra verdi ve 1,5 aylık sarhoş eden bir mutluluktan sonra geri aldı..
bugün de kürtaj olup bebeğimden tamamen koptum.genetiğe gönderdiler miniğimi.kürtaja almadan önce dr alttan baktı.görseniz kocaman olmuş.her bir yeri öyle belirgindi.o anda çok kötü oldum zaten.
şimdi daha iyiyim.1 haftadır içimde ölüymüş.pek de belirti vermedi.sadece şunu biliyorum.tam 1 hafta önce gece parçalı kanamam oldu fazal miktarda.hemen acile koştuk(bu, gece 3.kez acile gidişimizdi.hamileliğimin başından beri hep bir düşük riski vardı zaten).dr baktı,herşey normal,kalp atşı normal dedi,dinlenme verdi.zaten vakit gece yarısı old.için eve gittiğimiz gibi yattık.ama hemen uykuya dalamamıştım o gece.sancım başladı.ve gece bile sancı yüzünden uyandım ama kötüye yormadım.kanamam varya ondandır dedim.hem acildede görmüştük kalp atşını ondan rahattım yani..o günden sonra,o eski iştahım ve uyku halim birden kayboldu.ve bilirsiniz ki göğüslerim sızlamamaya başladı.ve sonuç ta zaten 1 haftadır ölüymüş karnımda.rahimde herhangi bir tesrlik bulunamadı.amniyos sıvı miktarı,plasentadır,yerleşimidir hepsi normalmiş.sebebi 1 ay sonra çıkacak sonuçlarda belli olacak.
veren de allah,alan da allah.napalım?vardır bir hayır demekten başka çaremiz yok.
rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın..hepinize sağlıklı bebişler versin inşallah..
ben 3 başarısız tüp bebek denemesinin ardından 6 yıl sonra kendiliğinden hamile kalmıştım.yeniden kalabilirim yine sanırım.şimdi 1 ay dinlenmedeyim.düşüğün ardından hemen yeniden çalışmalara başlamak gerekiyormuş.rahim yolu açık old.için hamile kalmak kolaylaşıyormuş diyorlarya,göreceğiz bakalım.inşallah öyle olur da size burdan yeniden hamile haberimi verebilirim.
inşallah hepiniz aralık 2010 anneleri olacaksınız.
ben 2011 e kaldım artık napalım..
canım geçmiş olsun çok sevindim iyi haberlere Rabbim bir daha göstermesinbu arada ii geceler. çok şükür babamın ameliyatı ii geçmiş. şimdi yoğun bakımda. yarın odaya çıkacak. moralim de yerine geldi kaç gündür bakamıyodum ne kaynattınız die. aranıza döndüm sonunda:1hug:
desire bebis kocaman olmusta slm veriyo, insallah papatya son kaybimiz olur, insallah hepimiz saglikla kucaklarimiza aliriz...bu arada gecmis olsun, insallah babanin dahada guzel haberlerini verirsin bize...QUOTE]
amin cnm Allah sabır versin. çok zor olmalı. babam için de teşekkür ettim. çok şükür atlattık.Allah ım kimseye yaşatmasın
Desire babana çok sevindim, hadi geçmiş olsun:lepi:. Bebişide büyütmüşsün maşallaaahh!!
kızlar bugün doktorda randevumuz var ikili testimiz var..o kadar heyecanlıyım ki..ne olur dualarınızı eksik etmeyin..
canım geçmiş olsun çok sevindim iyi haberlere Rabbim bir daha göstermesin
ayyy kafam karisip duruyor zaten canim..cilt çok kurursa erkek olurmuş tatlımkaydirigubbakcemile3
bende 15inde gidecem şekerim senden bi hafta sonra
niye korkuyosunki yahu?
ben gitmek için gün sayıyorum
bazen eşimede beni kızdırma yoksa sensiz giderim diyorumkaydirigubbakcemile3
bi erkek bi kiz kaydirigubbakcemile3
bakalim sonuc ne olcaksositososito
cok sagol canimm..büyüyo iste :CüvCüv:Canım inşaalah o günleri görmek nasip de olur.Şimdi eşimle o günü konuşuyorduk.Hareketlendiğini falan görücez dedim, konuşurkende ağlıyorum ama : ) Çok heycanlıyım geçmek bilmiyor günler valaha.
Canım senin göbişinide gördük maşaalah : ) Artık hamile olduğun anlaşılır halde.
Canım ne desek ne söylesek boş.Acısını yaşayan bilir.Her işte bir hayır vardır ,hayırlısı buymuş demekten başka yapacak bir şey yok.Allah sana en yakın zamandan sağlıklı bir bebek verir inşaalah.Madem tedavisiz kendiliğinden hamile kaldın yine kalırsın hayırlıysa.
Soda içiyor musun? bak benim de midem de yanma oluyor.Ben günde 2 tane içiyorum bayağa iyi geliyor, ama meyveli olandan değil.
Ayy bende bende karpuz hastasıyım.Ama doktorum kavun karpuz ve üzümü fazla yeme dedi şekerli oldukları için.Canım sende dikkat et.Bu meyveler hızlı kilo aldırır.
Sanırım bu hamilelr hep böyle şimdi benim de karnım gurul gurul yağsız tost yapıp yiyorum çok dayanamayacak gibiysem, en azından ağır bir yiyecek değil.Sende yiyebilirsin.
seninde yakinda kocaman olcak yerimseniben
tavsiyen icin cok sagol canim,hamile kalmadan önce cok iciyordum,yine baslayim madem..olumunekankayizsmile
tatlimmm massallah melegineeebu arada ii geceler. çok şükür babamın ameliyatı ii geçmiş. şimdi yoğun bakımda. yarın odaya çıkacak. moralim de yerine geldi kaç gündür bakamıyodum ne kaynattınız die. aranıza döndüm sonunda:1hug:
baban icinde cok sevindim..Allah acil sifalar versin,bir daha yasatmasin böyle seyler insallahhhh :Saruboceq:
canimm cok sagol ilgin icin..insallah iyidir sonuclar..saat 3 gibi gidicem..slm, nasilsiniz?
papatyam canim benim, yazdiklarini okurken inan gozyaslarimi tutamadim, ates dustugu yeri yakiyo bu gercekten oyle...bugune bugun aradan 2.5sene gecmesine ragmen hala bebegimi dusundukce gozlerim dolar, bu hicbir aciya benzemiyo evlat acisi allahim beterinden saklasin, ve insallah en yakin zamanda acini dindirecek bir evlat verir canim....
desire bebis kocaman olmusta slm veriyo, insallah papatya son kaybimiz olur, insallah hepimiz saglikla kucaklarimiza aliriz...bu arada gecmis olsun, insallah babanin dahada guzel haberlerini verirsin bize...
cucum testin yarisi iyi insallah yarin kan tahlilleride super cikar, ben 13.5haftalikken yaptircam ve benimki galiba direk 3lu test olacak herhalde sanirsam galiba sempatiksalakcinni
bana kalsa hemen alacamda esim once doktora sorcakmis, hatta bugun sizi soyledim almislar memnunlar filan diye yok ille kendi duyacak....
bu teste 11-14 testi deniliyor ya bence 2li yaparlar daha canim..
insallah tertemiz sonuclar cikar canimmmm :Saruboceq:
esinde hakli canimm..benim esimde 5 saniyeden fazla dinlettirmiyor,rahatsiz etme diye kaydirigubbakcemile3
bosver emin olsun iyice,iciniz rahat eder en azindan :ecrin_bebek:
kızlar bugün doktorda randevumuz var ikili testimiz var..o kadar heyecanlıyım ki..ne olur dualarınızı eksik etmeyin..
canimmmmmmmm hadi bakalimmmm insallah süper sonuclarla gelirsin...
heyecanini anliyorummm,ama bebisini görünce icin rahatlicak emin ol..
bak sana ne cilveler nazlar yapicak ufaklikkk :asigim:
günaydin seker annelerrrr
nasilsiniz bugün??
günaydın tatlım ben biraz sinirliyim bugün en yakın arkadaşlarım bile anlamıyo beni niye bu kadar takıyosun ikili testi diolar bende dedim ki sen evinin fayanslarına bir ay karar veremedin ben bebeğim sağlıklımı diye endişe ediyorum dedim herkesbi cins ya
inşallah cnm ya inşallah seninkide bi gösterse kendini cimcimebosver canimm,stres yapip melegini üzme..
nerden anlicaklar ki senin endiseni..
ama sende cok kafana takip kendini üzme olur mu..:teselli:
Allahin izniyle melegin cok cok saglikli cikacak bak gör
sana ne muzurluklar yapicak,ne cilveler yapicak sasiracaksin annesiiii :CüvCüv:
Günaydın kızlar :))
günaydinnnnnn hihoyyytGünaydın kızlar :))
inşallah cnm ya inşallah seninkide bi gösterse kendini cimcime
günaydın cnm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?