2010 Aralık Anneleri

günaydın kızlar,
Gizemli83 ..o kadar güzel yazmışsın ki bana düşen sadece teşekkür etmek..
eline yüreğine sağlık..sana tamamen katılıyorum..

saol sezencim ama sabah sabah okuyunca saçma sapan yazılanları :gitme: çok üzüldüm

canım niye üzüyosun kendini. ne yaşayacaksak kaçış yok. doğum sancısıydı sezeryan sıkıntısıydı biraz kişisel bence. herkesin acı eşiği farklıdır. değişik yorumlar olur tabii

saol sezencim ama sabah sabah okuyunca saçma sapan yazılanları :gitme: çok üzüldüm

Gizemli83 seni tanimiyorum ama yazdigin yazi kendince bilgilendiriciydi, ben kendim sezeryan yasamadim ama etrafimda yasayan cok insan gördum sayisi 20 yi bulur, en cok ta Turkiye de var tanidiklarim, Neden acaba????
Birincisi eger gercekten mecburi olmadigi surece butun avrupa ulkelerinde sezeryan yapilmiyor, ya cok buyuk dogum fobin olacak ve bu fobini de psikologlara gidip gidip kanitliyacaksin ki sezeryan olasin.Benim kizdigim nokta herkes normal dogumdan korkutulmus ve direk sezeryana tesvik ediliy konuyu yazmamin tek sebebi oydu, hani sezeryan olunuyo diye saniliyo ki hic bisey hisssedilmeyecek ve hic bir problem olmayacak, ben bunun yanlis oldugunu yazmaya calistim, zaten anlayan anladi.
Seninde ay ben cok uzuldum, ay o sacma sacma yazilar felan biraz ayip oldu, 83 dogumluysan yasinda kucuk degil, cahilligine verecektim ama, sadece sana yazik diyorum, bukadar sinirlerine hakim olamiyosan , yardim al bence,burda herkes bildigini, dusundugunu paylasiyo, iyigunler...

Son düzenleme:

ben sadece bu durumu mecburen yaşamak zorunda olan insanlar olabilir diye yazılanlara dikkat edilmesi gerektiğini söledim ayrıca o dediğiniz saçma şeyler doğruysa doktor hatasıdır dedim..

yazdığınız bazı şeyleri düşündükçe ya banada bebeğimede böle yapan bi doktor çıkarsa yada bende böle bişey yaşarmıyım diye üzüldüm

ayrıca yaşadıklarımı bilmeden bana yardım al sinirlerine hakim ol cahilliğine veriyorum gibi kelimeler kullanmak senin haddine değil çünkü ben burda senin şahsına saçmasın demedim.sadece yaşanan bu saçma şeyler gerçekse dedim yazımı adam gibi oku öle cvp yaz kimseyi böle hakaret etmek sana kalmamış ayrıca cehalet yaşla olmuyomuş yazından da bunu anlamış olduk

senin o sacma sapan dedigin seyleri ben hic bir yerden kopyalamadim, hepsini kedim yazdim, cunku bu benim etrafimdan gördugum kendi göruslerimdi, o yuzden o sacma sapan diye bir kac yerde yazdigin sözlerde haliyle direk bana yazilmis oluyo, ilk baslatan sendin yerinde olsam ben sözlerime dikkat ederdim ki karsidakini incitecek bir kelime kullanmiyim, senin sacma sapan seyler yazman dokunmamasi lazimsa benim yazdigim cahil yazisina da fazla takilmamak gerekiyo ozaman , okadar genis biriysen bunuda kafaya takmazdin.neyse uzatmanin bir anlami yook, ben kendi bildigimi söylicem sen kendi bildigini...Benim sana tavsiyem yazini yazarken ikinci bir daha oku cunku belli rastgele yazmissin ikinci kez kontrol etmeden...

sen hala anlamadın herhalde ben demek istiyorum ki bu senin etrafında olan şeyler doğru olabilir ve doğruysa saçma demekki diyorum.... doktor hatası falan olmalı yoksa insanlar neden böle şeyler yaşasın......çünkü sezeryan olup bunları yaşamayanda var ne saçma bişey insanların böle yaşaması diorum demekki bunların doktoru manavmış diorum burda beni bilen bilir kimsenin şahsına saçma falan demem asla...sanada demedim...ama sen bana direk yardım al cahilliğine veriyorum ve vs gibi bi çok şey söledin bak cnm ben yazdıklarımı iki kez okuyorum bence sende bnm yazdıklarımı iki kez oku çünkü anlaşılıyo ki bi kere yetmiyo

Salam Kizlar,
nasillar anneler? ben de bebek de iyiyiz. Bir fikrim var, belki de herkese cazip gele bilir.
zannimca, burda artik butun hamishler kaynasti, diyorum artik herkes avatar degil de kendi resmini koysa, guzel olmazmi? vizuel olarak da bir birimizi taniriz?
sevgiler...

slm kızlar...
Gizemli83 canım bu bilgilendirme çok harika olmuş teşekürler tatlım...yorumlarada pek takma farklı düşünceler olabailir boşver:umursamaz:

saol canim, hepimizin bebislerini korusun rabbim :)selamlar

bende ona cok sevindim zaten, hala Turkiyede normal dogumla dogurmak isteyenlerin olmasi beni cok sevindirdi.Cunku sezeryan mecburi durumlarda kullanilmali bence.
Masallah sende baya guzel bir bebekmissin ozaman, hafif etli butlu bebisler daha tatli oluyorlar :)

ay amannn rüyamda yine dogurup durucam hee
söyle 3-4 ay sonra bu konuyu gündeme getirsek daha ii olur sekerler
kimsenin kafasini karistirmayalim demiii
herkese iyi gecelerrr
bencede aslinda erken acildi konu , bende gecen seneden doldugum icin dayanamayip yazdim icimdekileri, halbuku simdiden dogumu dusunmeye gerek yok, ama bence insan korkmadigi zaman hersey daha guzel geciyo, ben hic korkmadim ilkinde , simdi ise herseyi bildigim icin hic hic korkmuyorum, Allah problem vermesinde baskada dogumun sonrasi cok rahat :) doguma yakin konusuruz yine :) sorularin olursa bu konuyla ilgili herzaman sorabilirsin ve bidigim kadariyla cevaplamaya calisirim canim.opuyorumnanaktan

Kızlar gerilmeyin boşa, kimse diğerinin özel yaşantısında neler yaşadığını tam olarak bilmiyor o yüzden de yanlış anlaşılmalar olabiliyor. gizemlicim zaten selin de zorunlu olmadığı sürece sezeryana karşı birisi, senin durumun çok farklı. Her ikisinin de olumsuzluk ve riskleri var, benc eiyi düşünülmesinden ziyade sağlık durumuna göre düşünülmesi gereken bişey, yani buna biz karar vermemeliyiz, doktorumuz bizim için hangisi en iyiyse yönlendirecektir. Ama bunlar için çok erken, daha bir kaç aya ihtiyacımız var kızlar. Öpüyorum ikinizi de, kırmayalım birbirimizi.... Bizim forumumuz dört dörtlük çünkü :)

saol canim, cok tatlisinopuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar,ben ikinizede katılıyorum,kesinlikle normal doğum istiyorum korkmuyorumda ama bebek tesr gelir çatı açılmaz ozaman sezeryan olucak mecburen yapacak bişey yok,ikinizde çok doğru şeyler söylüyorsunuz,o yüzden birbirinize kızcak bişey yok,günümüze güzel devam edelim hadi :)

slm kızlar...
Gizemli83 canım bu bilgilendirme çok harika olmuş teşekürler tatlım...yorumlarada pek takma farklı düşünceler olabailir boşver:umursamaz:
saol cnm teşekkür ederim
cnm bende onu anladım zorunlu demediğini kadınların rahat kaçmak için bunu yapmasının gereksiz olduğunu sölemiş ona bende katılıyorum
bende cevaben yazdığım şeyin sonunda her iki doğum şeklininde ii yanları düşünelim başımıza ne geleceği belli olmaz dedim sadece.ben kansder hastasıyım ve bu konuda hassasım tepki vermiş olabilirim ama onun şahsına değil yaşanan durumlara..ayrıca üzüldüm kokrtum dedim çünkü bu bnm ilk ve son şansım rahmim alınacak bnm belki ameliyatımda ama bazı insanlar anlamadan yardım al bile diyebiliyolar şimdi onun bu yazdıklarıda beni çok üzdü ama onuda yazarken kokruyorum bi ters laf edicek diye mümkün olduğunca az ziyaret etmek en iyisi herhalde piskolojilerimiz farklı çünkü

saol canım inşallah herkes hakkında en hayırlı olan doğum şeklini yaşar

eee, bence, listede bir tane de sezeryan/normal dogum bolumu olsun.
herkes istediyini oraya yazsin...
mesele de hall olmush olsun

canım ben senin durumunu biliyorum ama selin yeni katıldı aramıza, senin özel durumunla ilgili bilgisi yoktur sanırım. Amaaan boşverin hadi, hamilelik psikolojisi hepimizi gerdi, bazen o kadar saçma şeylere reaksiyon veriyorum ki, aslında siz de aynı şeyleri söylüyosunuz ama biraz karıştı heralde. Foruma küsmek yok, bakın ben bulantılarım yüzünden aranızda olmadığım zamanlarda neler kaçırdığımı görüp üzülüyorum, tekrar aranıza dönmek çok güzel, o yüzden paylaşıma devam....

bu arada gizemli, senin ikiz olma ihtimali vardı sanki, yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum ama... Araya zaman girince ben kaçırmış da olabilirim, bir kurabiye mi bekliyosun iki kurabiye mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…