saol cnm teşekkür ederim
cnm bende onu anladım zorunlu demediğini kadınların rahat kaçmak için bunu yapmasının gereksiz olduğunu sölemiş ona bende katılıyorum
bende cevaben yazdığım şeyin sonunda her iki doğum şeklininde ii yanları düşünelim başımıza ne geleceği belli olmaz dedim sadece.ben kansder hastasıyım ve bu konuda hassasım tepki vermiş olabilirim ama onun şahsına değil yaşanan durumlara..ayrıca üzüldüm kokrtum dedim çünkü bu bnm ilk ve son şansım rahmim alınacak bnm belki ameliyatımda ama bazı insanlar anlamadan yardım al bile diyebiliyolar şimdi onun bu yazdıklarıda beni çok üzdü ama onuda yazarken kokruyorum bi ters laf edicek diye mümkün olduğunca az ziyaret etmek en iyisi herhalde piskolojilerimiz farklı çünkü
saol canım inşallah herkes hakkında en hayırlı olan doğum şeklini yaşar
Bide aciklamak isterim kesinlikle kavgaci, kirici bir insan degilim, cevrem tarafindan cok sevilen bir insanim, ama bilmiyorum nedense bu defa dayanamadim, kusura bakma
bu arada gizemli, senin ikiz olma ihtimali vardı sanki, yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum ama... Araya zaman girince ben kaçırmış da olabilirim, bir kurabiye mi bekliyosun iki kurabiye mi :)
ne demek canım benim, biz burda bi aile gibi olduk, hepinizi o kadar çok merak ediyorum ki, gecen karabiber resmini koymuş ona bakarken eşim geldi, kim o dedi, ben de arkadaşım dedim, o kadar doğal ve birden bire gelen bi cevaptı ki. Hem güldüm kendime hem de çok mutlu oldum, hiç tanımadığımız insanları bile kendimize o kadar yakın bulabiliyoruz diye. Bi çok foruma üy eoldum ama hiç biri burası kadar sıcak değil, kendimi burada çok iyi hissediyorum :)
simdi seni daha iyi anliyorum ,ben senin durumunu bilmiyodum, özur dilerim, bilseydim bende sezeryanla ilgili seyler yazmazdim, ama ben mecburi olmaya zaten karsi cikamamki ama keyfi isteyenlere biraz kiziyorum, o yuzdendi, amacim kimseyi kirmak ta degildi kusura bakma, ben kendim biraz alindim cunku öyle bir tepki beklemiyodum ama simdi seni daha iyi anliyorum, insallah sezeryanindan sonra hersey yoluna girer, eminim iyi gecer korkma bence.
Insanlar birbirlerini tanimadan , belki istemeden kirabiliyorlarmis bunu bugun ögrendim, seni incittiysem özur dilerim canim, insallah cabucak kurtulursun tum sikintilarindan:Saruboceq:
Bide aciklamak isterim kesinlikle kavgaci, kirici bir insan degilim, cevrem tarafindan cok sevilen bir insanim, ama bilmiyorum nedense bu defa dayanamadim, kusura bakma
:lepi::lepi::lepi: :lepi: :lepi:
evet katiliyorum neyse canim bu arda tanismis olduk, belkide dost olucaz ilerde kim bilir kaydirigubbakcemile3, bundan sonra kavga yokbende senin gibi şımarıkça yaklaşıp ay ben yapamam cildim bozulur bilmem ne olur diye sezeryan yapanlara çok karşıyım normal doğum gibi sağlıklı olanı yok en nihayetinde doğal olan bu yani bundan daha net cvp olabilirmi ama burda bende yazdıklarıma dikkat etmeyi öğrendim hiç ummadığınız bi zamanda insanı farklı duruma itebiliyosunuz...bende kendi topiğimede bi arkadaş 9 haftalıkken mi ne bebeğimin kalp atışarını dinliyorum steteskopla dedi bende cnm o tibbi anlamda mümkün değil sen kendi kalp atışlarını duyabilirsin ancak böle bişey tecrubeli elllerde ancak 5 aydan sonra belli oluyo dedim meğer kızın panik atağı varmış hergün usg ye girmemek için kalbini dinliyomuş bebeğinin ben öle diyince bebeğim öldü diip panikledi hastaneye gitti panik atağı tutmuş bende çok kötü oldum tabii
bazen bilmeden birbrimize kırabiliyoruz ben insan senin şahsına bişey dememiştim tanımadığım bi insanın şahsınada bişey demem zaten....neyse boşverr.....
hepimiz en iyi şekilde doğum yaparız inşallah yazdıklarımı senin üzülmen için yada acındırmak için asla yazmadım durumumu gayet kendine sindirmiş ve hayatla barışık bi insanım ama napalım insanız işte dilin kemiği yok yazıverdik ikimizde :kedi:
bu arada gizelmi83 sende mi tup bebek yöntemiyle hamile kaldin?
benim tup bebek yöntemiyle ikinci bebegim olacak insallah :)
ne demek canım benim, biz burda bi aile gibi olduk, hepinizi o kadar çok merak ediyorum ki, gecen karabiber resmini koymuş ona bakarken eşim geldi, kim o dedi, ben de arkadaşım dedim, o kadar doğal ve birden bire gelen bi cevaptı ki. Hem güldüm kendime hem de çok mutlu oldum, hiç tanımadığımız insanları bile kendimize o kadar yakın bulabiliyoruz diye. Bi çok foruma üy eoldum ama hiç biri burası kadar sıcak değil, kendimi burada çok iyi hissediyorum :)
kizlar cok sükür Rabbime
sonuclar harika dedi doktorumuz..
binlerce kez sükürler olsun melegim iyiymis..
darisi hepinizin basina insallah..
Allahim vermesin,ilerde ne olacagini kime bilemez ama suan icin icin rahatladi..
evet cnm bende okumuştum hatta biride doğrulamıştı onu kızı varmış 50nin üstündeydi,seninkide doğru çıkarsa doğru bir bilgi demekki
buarada bende polikliniğe gittim cnm bebişimi gördüm 5cm olmuş kıpır kıpırdı,herşey yolunda dedi dr. 9unda da testler var bakalım hayırlısıyla
kızlar doktordan geldimm bende ilk cinsiyet tahminimizi aldımmm,erkekk dediii
2 kızımıda da götürmüştümm onlara sorduu kardeşiniz kızmı olsun erkekmii diye
onlarda kız olursa bize arkadaş olur dediler
maşallah kocamn olmuşş
2 li testimiz çıkmamış dahaaaa
2 kızım olduğu için oğlum olmasını çokk istiyordummm
kızlar göbüşlere baktım şimdi
hepsi harika.
Allah nazarlardan saklasın
valla kuzucukalr büyümüşler.
belli oluyolar iyice.
ben de sizin haftanıza ulaştığımda koyayım bari.
canım şükür olsun öğle aman allh aşerme geçirmedim ama hep ekşi istior canım hani derler ya ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi:dçıkar ayşeyi çok severim normalde çikolatsız geçirdiğim günüm yoktu gebelikten önce ama şuan tam bir ekşi hastasyım turşu dayanmıor bana sadece bu tatlımhihoyyyt
çok tatlı maşallah
Yarınınız rüyalarınızdan,rüyalarınız gecelerinizden,geceleriniz yarınlarınızdan güzel olsun.Kalp kırgınlığı af,hak helal ola.
IYI GECELER
hadi seninde güzel haberlerinii bekliyoruzzzgünaydın kızlar bende işyerindeyim vala bize uyku haram sabah erken kalkıp işe geliyorum bende bugün doktora gidicem bakalım benim testler ne zaman yapılıcak test sonucları güzel çıkan arkadaşlarım adına cok sevindim darısı bizlerin başına inşallah
canım kefirii polonyada öğrendimm bennkizlar kefirle ilgili neler biliyorsunuz?
ben cok cahil kalmisim..annemlerde kullanmazdi kefiri..
ama hamilelikte saglikli diye duyup dün bi kutu aldim marketten..
simdi arastiriyorum ama elbette sizlerin tecrübeleride cok cok önemli
Keşke çalışmıyo olsaydım da yatsaydım ben de 12 ye kadar
evet cnm o zaman seni kendi topiğimede beklerim
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-olacak-bayanlar-buraya-148.html#post13547554
biz tüp bebekli annler olarak burda da buluşuyoruz birbirimizle paylaşımız daha farklı hem ikinci deneyimin olduğu için bize bilgilerini yazabilirsin kıdemlisin ne de olsa
bana iki ayrı doktorda "kız gibi" dedi. walla 2010 aralığın tek prensesi benden gelecek gibi kaydirigubbakcemile3 doktorlar emin olamasalarda etkilendim walla kafamda kız büyütüyorum.
canım etraftakiler hep öyle yaw. bana da herkes erkek diyor bi ben hariç. hele ultrason resimlerini görenler kesin bu erkek diyor. yaw tabii erkeğe benzeyecek tabii şimdi şimşir kafalı bişey. oradada toka takacak değil ya velet kaydirigubbakcemile3
geçen gün işyerinde bi arkadaş babaya malum olur dedi cinsiyet için. kendisinde öyle olmuş. eşinin fikrini al bence. benim ki erkek diyor ben kız bakalım babaya gerçekten malum oluyomuymuş sositososito
he yaw yoktun canım. test sonucun hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?