2010 Aralık Anneleri

simdi seni daha iyi anliyorum ,ben senin durumunu bilmiyodum, özur dilerim, bilseydim bende sezeryanla ilgili seyler yazmazdim, ama ben mecburi olmaya zaten karsi cikamamki ama keyfi isteyenlere biraz kiziyorum, o yuzdendi, amacim kimseyi kirmak ta degildi kusura bakma, ben kendim biraz alindim cunku öyle bir tepki beklemiyodum ama simdi seni daha iyi anliyorum, insallah sezeryanindan sonra hersey yoluna girer, eminim iyi gecer korkma bence.
Insanlar birbirlerini tanimadan , belki istemeden kirabiliyorlarmis bunu bugun ögrendim, seni incittiysem özur dilerim canim, insallah cabucak kurtulursun tum sikintilarindan:Saruboceq:
Bide aciklamak isterim kesinlikle kavgaci, kirici bir insan degilim, cevrem tarafindan cok sevilen bir insanim, ama bilmiyorum nedense bu defa dayanamadim, kusura bakma

Bide aciklamak isterim kesinlikle kavgaci, kirici bir insan degilim, cevrem tarafindan cok sevilen bir insanim, ama bilmiyorum nedense bu defa dayanamadim, kusura bakma

hamilelikten kuzucum, başka bi açıklaması olabilir mi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu arada gizemli, senin ikiz olma ihtimali vardı sanki, yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum ama... Araya zaman girince ben kaçırmış da olabilirim, bir kurabiye mi bekliyosun iki kurabiye mi :)

bi kurabiye cnm bölünemedi herhalde ben kurabiyem bu arada bizim yarattığımız poziif enerjiyi dağıttığın için saol cnmsın

ne demek canım benim, biz burda bi aile gibi olduk, hepinizi o kadar çok merak ediyorum ki, gecen karabiber resmini koymuş ona bakarken eşim geldi, kim o dedi, ben de arkadaşım dedim, o kadar doğal ve birden bire gelen bi cevaptı ki. Hem güldüm kendime hem de çok mutlu oldum, hiç tanımadığımız insanları bile kendimize o kadar yakın bulabiliyoruz diye. Bi çok foruma üy eoldum ama hiç biri burası kadar sıcak değil, kendimi burada çok iyi hissediyorum :)

gercektende cok sicak ve tatlisin, bu her kelimende belli ediyo zaten, gercektende en cok ortaligi sakinlestiren sen oldun, tesekkur ediyoruma.s.

bende senin gibi şımarıkça yaklaşıp ay ben yapamam cildim bozulur bilmem ne olur diye sezeryan yapanlara çok karşıyım normal doğum gibi sağlıklı olanı yok en nihayetinde doğal olan bu yani bundan daha net cvp olabilirmi ama burda bende yazdıklarıma dikkat etmeyi öğrendim hiç ummadığınız bi zamanda insanı farklı duruma itebiliyosunuz...bende kendi topiğimede bi arkadaş 9 haftalıkken mi ne bebeğimin kalp atışarını dinliyorum steteskopla dedi bende cnm o tibbi anlamda mümkün değil sen kendi kalp atışlarını duyabilirsin ancak böle bişey tecrubeli elllerde ancak 5 aydan sonra belli oluyo dedim meğer kızın panik atağı varmış hergün usg ye girmemek için kalbini dinliyomuş bebeğinin ben öle diyince bebeğim öldü diip panikledi hastaneye gitti panik atağı tutmuş bende çok kötü oldum tabii

bazen bilmeden birbrimize kırabiliyoruz ben insan senin şahsına bişey dememiştim tanımadığım bi insanın şahsınada bişey demem zaten....neyse boşverr.....

hepimiz en iyi şekilde doğum yaparız inşallah yazdıklarımı senin üzülmen için yada acındırmak için asla yazmadım durumumu gayet kendine sindirmiş ve hayatla barışık bi insanım ama napalım insanız işte dilin kemiği yok yazıverdik ikimizde :kedi:

Günaydın Şekerlera.s.,

ARAMIZA YENİ KATILANLAR VAR, HOŞGELDİNİZ HANIMLAR:

eysiel
tugbasi
qsu

Sayfalar çok hızlı ilerlemiş, hemen geriye dönüyoruumm, okuyabildiğim kadar okuyacağım...

evet katiliyorum neyse canim bu arda tanismis olduk, belkide dost olucaz ilerde kim bilir kaydirigubbakcemile3, bundan sonra kavga yok

tekrar saol esra ya hamilelik başımıza vurdu büyüttük doğurduk bi de nası olsun diye tartışıyorz hahahahaha

ay neyse....bende eşime öle diyorum hatta sizlerden bahsediyorum annem bilgisayardaki arkadaşın mı diyo onun sizler için bulduğu isim bu napsın kadın acayip gelio ona böle şeyler
tanımadığım ama çoook yakınımda olan arkadaşlarsınız :))))

kizlar cok sükür Rabbime
sonuclar harika dedi doktorumuz..
binlerce kez sükürler olsun melegim iyiymis..
darisi hepinizin basina insallah..
Allahim vermesin,ilerde ne olacagini kime bilemez ama suan icin icin rahatladi..

Maşallah maşallah, darısı da hepimize olsun:Saruboceq:

Ayy yerim ben onu yaa, maşallah!
bende salı günü bizim bebişi gördüm minicik burnu vardı yaa, bana el salladı resmen. bizimkinin crl side 4cm çıktı teyzesii!!

Karabiberim, hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah, çok sevindim ne güzel oldu iki kız bir erkek maşallah:lepi: senin bi liste vardı ya hani yumurtlama gününe göre ciinsiyet tahmini o nerde, yazsana merak ettim tutacak mı sempatiksalakcinni

kızlar göbüşlere baktım şimdi
hepsi harika.
Allah nazarlardan saklasın
valla kuzucukalr büyümüşler.
belli oluyolar iyice.
ben de sizin haftanıza ulaştığımda koyayım bari.

Canım sen geriden geliyosun ya, herkes doğurdu diye yazıcam listeye seninkine bende doğurmuş olurum kim yazacak denizim doğurdu diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 artık kendin yazarsın kaydirigubbakcemile3

Biz ne yersek bebeklerde ilerde onları severmiş, eşimin annesi hep tatlı yemiş hamileliği boyunca eşim tatlıya hiç dayanamaz:lepi:

Yarınınız rüyalarınızdan,rüyalarınız gecelerinizden,geceleriniz yarınlarınızdan güzel olsun.Kalp kırgınlığı af,hak helal ola.
IYI GECELER
çok tatlı maşallah

hadi seninde güzel haberlerinii bekliyoruzzz

kizlar kefirle ilgili neler biliyorsunuz?
ben cok cahil kalmisim..annemlerde kullanmazdi kefiri..
ama hamilelikte saglikli diye duyup dün bi kutu aldim marketten..
simdi arastiriyorum ama elbette sizlerin tecrübeleride cok cok önemli
canım kefirii polonyada öğrendimm benn
türkiyede hiç bilmiyordumm
amaa ordakii tat hiç hoşuma gitmedii damakk tadımaa uymadıı benimmm
ayranınn değişik halii gibii
bende yoğrut çorbası yapardım onlaa

Keşke çalışmıyo olsaydım da yatsaydım ben de 12 ye kadar

Esarcım aslında ebnde hep çalışanlarr imrenirimm ne güzell hayatları dolu geçiyoo düşünürümm bende evde bazen okadar sıkılırımkii
keşkee çalışann bayan olsaydımm derdimm
acaba çalışanlar sanşlı yok sa bizmi

tamam canim gelirim topige , ben hic turkiye de tedavi görmedim sizde beni bilgilendirirsiniz ordaki tedavilerle ilgili, cunku bende burda olmasaydi son sans orda denemeyi dusunuyodum ama simdilik Allahtan ikinci de yolda :)
simdi isvecin soguk havasi baya duzeldi iki gundur havalar harika 23 derece, bazen bulutlu heheheh :) yani harika dedigimiz havaya bakin , ama dogru malesef , burasi malum kis ulkesi.Iste o yuzden arkadasimla birlikte bebislerimizi gezdircez, oglum 1yas 4 aylik o yuzden bebek diyorum hala :) hepinize iyi gunler, eminim turkiyede havlar guzeldir boshayallersmile

tobba sana kaçıncı hatada kız dedii
banade erkenn dedii gibii geliyoo
3 hafta sonra kız dersee ozaman şok olurr bize
çünküü kendinii onaa göre hazırlıyorsunn
eğer babalarınn içine doğan oluyosaa benim adamın içine kız doğuyoo
ama ilk kızımdada erkek diyordu eşim kız olduu
ama şu lafınn çok hoşuma gitti tokamı takacak ordadaa
senin canın tatlımıı ekşimii çektiii

canım benim olduğu gibi ekşiiii valla yorumunu bekliorum senin 2 kızın var 2sindede ekşimi çekmişti merak ediorummhihoyyyt

ya bişi dicem şimdi ben p.tesi kontrole gidicem bebeşimi görcem büyük ihtimal ikili test yapılacak aşermeye gelince ben hem tatlı hem ekşi aşerdim... acaba ne olacakki bebeşim meraktan çatlıcam vallaakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…