beni merak edenler için bende boydan resim koyuyoprumm ama hamile değilim burda
geçen mayıs polonyadaykennn
ama alıntıı yapmayın canlarımm silcemm sonraa
güzel anneler,
biz geldik doktordan
çok şükür bin şükür herşey yolunda..gelişimi kalp atışları çok iyi dedi dr.
ense kalınlığı da çok iyi çıktı kan verdik 3 gün sonra çıkacakmış doktor beni arayacakmış
cinsiyeti söylemedi daha erken dedi ay sonu çağırdı o zaman söyleyecek inşallah.
nasıl tatlıydı ellerini uzatmış ayaklar kıpır kıpır maşallah..
ilişki yasağını kaldırdı ama biz korkuyoruz yapmıcaz bişey
denize girebilirsin dedi.
ay çok heyacanlı..
cucu senin de gözün aydın canım darısı sonuç bekleyen hepimizin başına..
slm kızlarrr,
ersasu ben bılgılerımı yazdım benıd e ekermısın lısteye...turkbayragi
Kızlar geçmişe bakmadan bodozlama dalldım valla İşyerinde o kadar yoğunumki 2 gün giremedim valla bayağı ilerletmişsiniz sohbeti Oh Oh Allah Bozmasın
Kızlar size güzel haberim var. Dün 2'li test sonucumuzu aldık zaten bildiğiniz gibi Ultrason sonucu gayet iyiydi ve kan sonucuda doktor değerleri beğendi MaaŞallahdedi. Kendi doktorum yoktu nöbetçi Doktora gösterdik. Pazartesi Kendi doktoruma gösterince değerleride paylaşacağım.
ben öğrenciyken bir yıl içtim ondan canım. ama kendim mayalıyordum. öncesinde mide problemlerim vardı. günde bir öğün yiyebiliyordum. bu nedenle tostombalak bişeydim böyle 64 kilo felan. günde bir öğün beslenince vücut depo etme yoluna gidiyo tabii. metabolizma yavaşlıyo halince. ayrıca uyku düzenim rezildi. hepsini halletti. ben çok memnun kalmıştım. mide problemimi hallettiği için o gün bugündür günde 6-7 öğün yiyebiliyorum. akabinde öğünlerim arttığı için o kiloların hepsini verdim. hiç diyet yapmadan düşünsene. yiyerek kilo verdim resmen. herkes çok şaşırmıştı. hasta mı bu kız felan diyolarmış arkamdan.
velhasılıkelam tatlım bana çok iyi geldi. umarım sana da yarar. herşeyden önce süt ürünü. ama mayasını bulabilirsen kendin mayala derim. ben mayasını bulabilirsem yine başlayacağım. tadınıda çok seviyordum
benim kalbimden geçenleri yazmışsın..canım benimGizemli Selin ikinizi de çok öpüyorum canlarım, bir yanlış anlama olmuş ama siz hanımlığınızla halletmişsiniz.
İşte KK ruhu budur:enbuyukkk:, sizleri seviyoruuummmmmmŞeniz
cnm bizim topikte yurt dışında olan arkadaşlarda var konuşursun onlarlada öpüyorum seni ve tombiş oğlunu ii gezmelertamam canim gelirim topige , ben hic turkiye de tedavi görmedim sizde beni bilgilendirirsiniz ordaki tedavilerle ilgili, cunku bende burda olmasaydi son sans orda denemeyi dusunuyodum ama simdilik Allahtan ikinci de yolda :)
simdi isvecin soguk havasi baya duzeldi iki gundur havalar harika 23 derece, bazen bulutlu heheheh :) yani harika dedigimiz havaya bakin , ama dogru malesef , burasi malum kis ulkesi.Iste o yuzden arkadasimla birlikte bebislerimizi gezdircez, oglum 1yas 4 aylik o yuzden bebek diyorum hala :) hepinize iyi gunler, eminim turkiyede havlar guzeldir boshayallersmile
ay ne güzel prenses gelio demek :)))tobba sana kaçıncı hatada kız dedii
banade erkenn dedii gibii geliyoo
3 hafta sonra kız dersee ozaman şok olurr bize
çünküü kendinii onaa göre hazırlıyorsunn
eğer babalarınn içine doğan oluyosaa benim adamın içine kız doğuyoo
ama ilk kızımdada erkek diyordu eşim kız olduu
ama şu lafınn çok hoşuma gitti tokamı takacak ordadaa
senin canın tatlımıı ekşimii çektiii
Gizemli Selin ikinizi de çok öpüyorum canlarım, bir yanlış anlama olmuş ama siz hanımlığınızla halletmişsiniz.
İşte KK ruhu budur:enbuyukkk:, sizleri seviyoruuummmmmmŞeniz
benim kalbimden geçenleri yazmışsın..canım benim
aynen..
meraba tatlışkolar.
nasılsınız.
annişkom gitti ya.
yalnız kaldım evde.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kime nazlanıcam artık.
yandı kociş yine.
Canım sen geriden geliyosun ya, herkes doğurdu diye yazıcam listeye seninkine bende doğurmuş olurum kim yazacak denizim doğurdu diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 artık kendin yazarsın kaydirigubbakcemile3
ayy ne kötü oluyo anneler gidince dimi denizim ya yardımları bi yana varlıkları bile destek olmaya yetiyo walla
ya sen öle san.
benim sezeryan olacağı kesin.
eeeeeee szeryanda da son ana kadar beklenmiyo.
sen yazıcaksın nasipse yine benimkisini.
yok öle kaçmakkkkkkkkdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kızlar ya bende arada kayış kopuyo kim kimdi unutuyorum listemiz olsa bizim nerde listemiz
kızlar naptınız ya sabah sabah doğum mevzularını açıp
daha çok varrrrrrrrrr
şuan anın keyfini çıkarmauya çalışın.
sezeryan ya da normal doğum sonunda bebeğimize kavuşmak var
bu anı özel yapan da o.
bence çok büyük ithamlarda bulunmadan, birbirimzii kırmadan fikirleri beyan edelim
herkesin farklı korkuları olabilir.
çok plan yapmayın derim ben.
slm, nasilsiniz kizlar?
cucum sezen testler guzel cikmis cok sevindim insallah yaptiracak herkesin testleri cok guzel gelir....
deniz annen gitmis allah kavustursun....
bugun belcikada hava cok guzel esim bahceyi ve tersi temizliyo masa sandalyeyi cikaracaz artik..cok seviniyorum bu sene havalar cok kotu gecti, yazinda burdayiz bu yuzden insallah havalar boyle guzel devam eder....
cibelcim bende sinopluyum ve yarim ada oldugun yazlari cok sicak ve nemli oluyo bu yuzden seni anliyorum sicak guzelde nem berbat...ama bu sene bizim heryerlerimiz dondu valla hazirana girdik daha yeni yeni havalar aciyo...
gonderin bize sicak hava...
cibelcim bende sinopluyum ve yarim ada oldugun yazlari cok sicak ve nemli oluyo bu yuzden seni anliyorum sicak guzelde nem berbat...ama bu sene bizim heryerlerimiz dondu valla hazirana girdik daha yeni yeni havalar aciyo...
gonderin bize sicak hava...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?