2010 Aralık Anneleri

Cucum ben senden sonra çok karnımın üzerine yattım ama hissedemedim ben bilakis sırt üstü yatınca hissediyorum. Bu arada son gittiğimde tavsiyeler üzerine çikolata yiyip gittim, kıpır kıpırdı kerata. Evde de tatlı şeyler yiyince oynuyormuş gibi geliyor, ama çok tatlıya alıştırmamak lazımmışboshayallersmile

Evet bence de bebeklerimiz büyüdükçe de daha farklı oluyor valla ama doğunca ben pek giremeyeceğim :sinifsinif:
Ay bende birşeyler hissediyorum ama hissettiğim bebeğimin hareketleri mi emin olamıyorum
Ama bened sırt üstü yattım mı elimle dokununca karnıma sertliği hissediyorum nerde olduğunu felan...
Salı günü doktora gideceğim bir de acayip heyecanlıyım...

Karabiber arada baya fark var be :lepi:

Ersasu listede olmam hiç önemli değil canım..Ben ufak şeylere alınmam.Önemli olan burda birşeyler paylaşabilmemiz.Ben zaten burda başımdan geçenleri anlatıyorum.Sizlerden de yeni bilgiler alıyorum.topiğin çok faydasını gördüm.Hatta eşimde bana çok şey bilmek te çok iyi değil deyip arada bana takılıyor:jeyyar:

canım seni burda liste tutan arkadaşımız görmemiş olabilirrr
liste topiğine yazarsann ancakk görebilirr
orayaa yazılann herşeyii yazıyoo esraa
bence eesraa farkettiğii herşeyii yazıyoo gözünden kaçmıştırr
sadece burda bebeğime erkekk dedi doktor dedimm hemenn kaydetmiş arkadaşımm meselaa ben demedenn
demekki farkedince yazıyoo canımm
bidee canımm neden azerisinn diye neden dışlasınlarr seniin avatarından kimse anlıyamazz canımm alınganlıkk olmasınn
banada okadar çokk mesaj yazılmıyoo amaa ben satenn fazlaa yazmıyorumm burayaa
onlarr çokk yazıştığıı içinn dahada kaynaştılarr
bennn genelliklee okurumm burdaa fazlaa yazmammm
kırılmaa tamammı canımm
sen gell yaz bebeğinle ilgili şeyleri

Son düzenleme:
bende hissediyorum ya bazen düşünüyorum bana mı öyle geliyor. yinede "onun hareketleridir, onun, onun" diye düşünerek kendimi mutlu ediyorum. bağırsak hareketleriyle karıştırmamız muhtemel çünkü.

lakin ilişki sonrası cana geliyolar söyleyim :kedi:

Eşinde haklı, çok bilen çok yanılırmışsempatiksalakcinni
Ama benim içime dert olur şimdi sen yaz bilgilerini de ekleyeyim, hem listemiz arttıkça hoşuma gidiyor. :lepi:

Kıslar ben kahvaltımı yapıp gelicem, görüşürüüüüüüüüzzzzzzzza.s.

buda zayıfladığımda görmeyenler için tekrar koydum

aradakii farkı görünn

http://i1006.hizliresim.com/2010/6/4/1167.jpg

oooooooooooo fistik gibi olmussun, en az 10 yas birden genclesmissin gibi, tebrik ediyorum canim seni, lutfen bozma fizigini birdaha cok yakismis
Bu arada kac kilo verdin canim, bende eskiden az biraz topluydum ama 6 kilo fazlaligim vardi ama dogum sonrasi 12 kiloya yukseldi bende fazla caba göstermeden verdim ve bidaha da geri almadim, bu beslenme seklimle cok alacagimida sanmiyorum, ama hamileyken bunun sözunu veremem tabikaydirigubbakcemile3 ama normal durumlarda artik nasil beslenecegimi biliyorum.Peki sen nasil verdin?tekrardan masallah

karabiber01 canım nasıl güzel olmuşun şimdi hayran kaldım valla zayıf halinle taş gibi hatunsun vallazemuszemus

Ay mesajının sonunu okuyunca gülesim geldi canım
Ben öyle birşeye hiç dikkat etmedim..
Ya doktorlar diyor ya 16 haftada ancak hissedilirmiş özellikle ilk gebelikte ama ben sağ tarafımda hissediyorum çok nadir de olsa... Hissediyormuşsun gibi olmak bile beni çok mutlu ediyor :asigim:

Çok sevindim canım.İnşallah ikili testin de güzel çıkar.Ben pazartesi gittim ama bebeğim daha küçükmüş sonuçlar yanıltıcı olabilir dedi doktor.Bakalım haftaya salı tekrar gidicem.

Ay canım az kaldı bebişini görmeye ,sen de hayırlı haberlerle gel inşallah.

Hiç kötü düşünme canım.Olur mu öyle şey.Hepimiz arkadaşız, kaynaştık güzel bir topic oldu.Sayfalar çok hızlı ilerliyor.Valla ben kendi adıma yetişemiyorum.Herşeye cevap yazamıyorum ama okuyorum hepsini.Malum işyerindeyim ve gizli kaçamak bakabiliyorum.Benim gibi olan çok arkadaş vardır burda diye düşünüyorum.Kimse seni kırmak veya ayrım yapmak için yapmaz.Gerçekten de gözden kaçmıştır ya da o an cevap yazılamamıştır.
Üzülme sen

gizemlicim herkesin hassas dönemi canım.Hepimiz dokunsalar ağlayacak durumdayız.Arada olur böyle yanlış anlaşılmalar.Gitme sakın biyere, bu topic sensiz olmaz.kızarım heeee.

ya canım benim bende hissediyrm... sanki karnımda pıt pıt atıo ya hissediyrm bende kuzumukaydirigubbakcemile3

hehe,benim bu isimde ters görüyor musun
sirt üstüde ben hissedemiyorum öyle..
bende teste cikolata yiyip gittim,doktorumada söyledim,cok yeme sakin dedi..
bende seker riskide var biliyorsun :gitme:
abur cuburlar bebege degil,bize kilo olarak dönüyormus eyvahedigeldismile

ayy yerim yaa onlari..boylari zaten 7-8 cm..
ayaklarida olsa olsa sanirim 1-2 cm ancadir..
ayy o minnacik ayaklariyla pit pit tekmeliyorlar hee,cok sekerrrr :asigim:
ben biseyler okurken yatakta yüzüstü yatiyorum,dirseklerimden güc alip üst bedenim yukarda kaliyor yani(nasil anlattim ama :))
o zaman net oluyor..
ama korkuyorumda baski falan yapmayim ufakliga diye,hemen dönüyorum geri :kedi:

illetcimm canımm listede olmak içinn bilgiler buraya değill liste topiğine yazılırsaa kaydediliyoo canımm amaa burdaa arkadaş göremiyoo
okadar çokk sayfa ilerliyokii herşeyii satenn okuyamıyoruzz bile değilmii
bence senn orayaa yazz kaydeder esraaaa
doğum konusundadaa ozamanlarr cahildimm vallahaa eşimm yokk sen normall doğuracaksınn izin vermiyorumm dediği içinn normall doğurdumm yoksaa çokta istediğim içinn değill
ama iyimi olduu hayırr çünküü benimm psikolojimm bozulduuu
normal doğumdann benn korkarım başkası korkmazz herkess istediğii gibii doğururr
şimdii ozamanlarda olsaydımm eşim umurumda bile olmazdıı inat ederimm yine doğururdumm sezeryann ,bende böylee öcü gibii görmezdimm doğumuuu
şimdide banaa sezeryan istiyorum dedikçee yokk 2tane normal yapmışınn sezeryane ne gerek var diyorlarrr,
amaa canım nasıl isterse öyle yapacamm bu seferr
benimm sözlerimm hetrafımdaa şu karışannn koca tarafıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…