buda zayıfladığımda görmeyenler için tekrar koydum
aradakii farkı görünn
http://i1006.hizliresim.com/2010/6/4/1167.jpg
aradakii farkı görünn
[[/url]
demii mavrulam.. olumunekankayizsmile
ne güzel muhabbetlerimiz var burdaa
daha bebisler dogunca cok daha güzel paylasimlarimiz olacak olumunekankayizsmile
tatlim ben arada sirada,cok nadir hissediyorum..
karnimin üzerine yatarsam daha net oluyor :asigim:
sen hissediyor musun canim?
demii mavrulam.. olumunekankayizsmile
ne güzel muhabbetlerimiz var burdaa
daha bebisler dogunca cok daha güzel paylasimlarimiz olacak olumunekankayizsmile
tatlim ben arada sirada,cok nadir hissediyorum..
karnimin üzerine yatarsam daha net oluyor :asigim:
sen hissediyor musun canim?
ingilizcem pek olmadığı içinn bende sanıyorumm 28 haftalıksınn
inşallah 28 haftalıkk olduğumuz günlerde gelecek
Merhaba Kizlar,
neden benim mesajlarima kimse cevap vermiyor? bir teklif yapmishdim, butun hamishlar kaynasti deye, artik herkes kendi resmini koysun da, vizuel olarak tanisalim diye...
hic kimseden ses cikmadi.
yoksa, ben azeriyim diye, benimle kaynasmak istemiyorsunuz?
listeye de eklentiler olsun diye, defalarca yazdim, ismim bile yok...
ben de musulmanim ya, kardesh milletleriz...
alindim...
Ersasu listede olmam hiç önemli değil canım..Ben ufak şeylere alınmam.Önemli olan burda birşeyler paylaşabilmemiz.Ben zaten burda başımdan geçenleri anlatıyorum.Sizlerden de yeni bilgiler alıyorum.topiğin çok faydasını gördüm.Hatta eşimde bana çok şey bilmek te çok iyi değil deyip arada bana takılıyor:jeyyar:
aradakii farkı görünn
bende hissediyorum ya bazen düşünüyorum bana mı öyle geliyor. yinede "onun hareketleridir, onun, onun" diye düşünerek kendimi mutlu ediyorum. bağırsak hareketleriyle karıştırmamız muhtemel çünkü.
lakin ilişki sonrası cana geliyolar söyleyim :kedi:
kızlar iyi geceler cok uykum olmasına ragmen sizleri görmeden yatmadım inanınki hemen gelip yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istedim kızlar bebişin tüm ölçümleri normal çıktı şükürler olsun inşalah bu şekildede devam eder yarın ikili test içinkan vericem artık sonuc ne zamana cıkar bilemem doktorum denize ve havuza girmemde bi saknıca olmadığını söyledi bunada cok sevindim sonra çatlak için krem istedim öyle bi krem yok dedi ama illede istiyosan al dedi bi tane herhangi bir marka vermedi ha birde bana kız mı istiyosun erkek mi diye manidar bi soru sordu gibime geldi sanki cinsiyetini gördüde söylemedi gibi hissettim o soruş tarzından öyle işte kızlar ben bugün bunları yaşadım
canım benim benimde yarın son günüm bitti artıkkbebişimi görmye sadece 1gün kaldı oda bitti biticek ikili tesitimz var yarın saat 3 de giidcem allah nasipe derse çok heyecanlyım çok özledim bebişimii çookkkkkkkkkkkkkkkkkkboshayallersmile
Merhaba Kizlar,
neden benim mesajlarima kimse cevap vermiyor? bir teklif yapmishdim, butun hamishlar kaynasti deye, artik herkes kendi resmini koysun da, vizuel olarak tanisalim diye...
hic kimseden ses cikmadi.
yoksa, ben azeriyim diye, benimle kaynasmak istemiyorsunuz?
listeye de eklentiler olsun diye, defalarca yazdim, ismim bile yok...
ben de musulmanim ya, kardesh milletleriz...
alindim...
arkadaşlar günaydın burda ne desem yanlış anlaşılıo ve ters yanıt alıyorum ben hç bu kadar ters tepki hakedicek bi yazı yazmadım
doktorlar bu gibi işlerde bebekleri felç edecek duruma getiriyolarsa ne saçma onlar manav herhalde dedim yanlış anlaşıldı
ay vucudum bozulucak diye güzelliğimden gidicek diye erken doğum yapan sezeryan tercih edenlere bende katılmıyorum bana göre buda şımarıklık dedim
bi ton laf işittim yeter ya
hepiniz kendinize ii bakın bi daha burda yazmayacağım sizde rahat edersiniz....
Ay mesajının sonunu okuyunca gülesim geldi canım
Ben öyle birşeye hiç dikkat etmedim..
Ya doktorlar diyor ya 16 haftada ancak hissedilirmiş özellikle ilk gebelikte ama ben sağ tarafımda hissediyorum çok nadir de olsa... Hissediyormuşsun gibi olmak bile beni çok mutlu ediyor :asigim:
aradakii farkı görünn
hehe,benim bu isimde ters görüyor musunCucum ben senden sonra çok karnımın üzerine yattım ama hissedemedim ben bilakis sırt üstü yatınca hissediyorum. Bu arada son gittiğimde tavsiyeler üzerine çikolata yiyip gittim, kıpır kıpırdı kerata. Evde de tatlı şeyler yiyince oynuyormuş gibi geliyor, ama çok tatlıya alıştırmamak lazımmışboshayallersmile
Evet bence de bebeklerimiz büyüdükçe de daha farklı oluyor valla ama doğunca ben pek giremeyeceğim :sinifsinif:
Ay bende birşeyler hissediyorum ama hissettiğim bebeğimin hareketleri mi emin olamıyorum
Ama bened sırt üstü yattım mı elimle dokununca karnıma sertliği hissediyorum nerde olduğunu felan...
Salı günü doktora gideceğim bir de acayip heyecanlıyım...
Karabiber arada baya fark var be :lepi:
günaydın arkadaşlar..Dünkü alınganlık hala devam ediyor sanırım.Neden bu kadar büyütüyorsunuz hiç anlamadım.Kim nasıl isterse öyle doğurur, kimsede birbirine karışmaz, tercih meselesi.Kimine şımarıklık gelir kimine lüks bu farketmez.Sanırım bu tür konularda bayanlar çok hassas ve hemen alınganlıklar görülüyor.G-sevil arkadaşım listede benimde ismim ve bilgilirim yok ama, yinede gelip paylaşımda bulunuyorum.Bu durumuda hiç takmıyorum.O listede ismim olsa ne olur olmasa ne olur.Bi kaç kere verdim bilgileri baktım gören olmadı, olabilir meşguldür görememiştir.Böyle basit şeyleri büyütüp burda alınganlık yapmayın arkadaşlar.Bi çok arkadaşım burda beni tanır.Çok sohbetlerre katılamasamda bütün yazılanları gün gün okurum.Vakit buldukçada paylaşımda bulunurum.
ya canım benim bende hissediyrm... sanki karnımda pıt pıt atıo ya hissediyrm bende kuzumukaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?