2010 Aralık Anneleri

dogrudur hic farketmedim bende

Allahım benim hiçbir şeyden haberim yoktu valla akannehir
Bırakalım üzücü şeyleri şurda iki sohpet ediyoruz ya ..
Kızlar bebeğinin kıpırdamalarını felan hisseden var mı aranızda ??

bende az bişii hafif oluyoo amaa doktorumm dahaa erkeknn olmaz dedii şimdi

bende sağda hissediyorum canım. ama çişim felan olunca yukarı çıkıyo böyle. çişimi yapınca o sert şişlik aşağı iniyo. ne bilim balık oynuyo gibi hissediyorum ya. sonra diyorum "böyle bağırsak hareketi mi olur benim velettir o" :dance: eşim inanmıyo ama "şimdi hissetmen imkansız, sen karıştırıyosun" diyo sanki daha önce hiç bağırsaklarım hareket etmemiş gibi sinir oluyorum klava:

Süper anlattın valla kaydirigubbakcemile3Ben de uyurken yüz üstü dönüyorum ama hemen düzeltiyorum kendimi ..
Sol yana yatmak bebeğin daha çabuk gelişmesini sağlıyormuş ..

Karabiberim, zayıfken genç kız gibisin, tombişken tam annesin yani yumuşacık yat kucağına okşasın modunda yani:lepi:

kızlarr kusra bakmayınn resim koydumm biraz sohbett dağılsınn 2 gündür arkadaşlarr üzüldüü
evett öyle değilmii yumuşacık tam uyamalıkkk
içimden sankii bir insann çıktıı gitti ozamanlarrr

bende hafta hafta gebeliği takip ediyrm, şimdi benim ufaklık takla falan atıomuş sırt üztü yüz üstü şekillere giriyomuş, hıçkırıyomuş diyorum inanmıo ya açıyım oku diyorum, okuyo görmeden inanmam dio, ama ben inanıyrmDD

anliyorum seni canim, benim de bir arkadasim normal dogum yaptigi halde sezeryan istedi ikinci bebegini, ama burda o durumda psikologa felan yolluyorlar ki normal doguma ikna edebilsinler, her iki yönteminde arti ve eksilerini anlatinca benim arkadasim yine normal dogumu tercih etti, simdi sadece 2 ay kaldi dogumuna ve epudral ile normal doguracak insallah, bende aynen epudral yardimi ile dogum yaptim ,ama ben bastan beri korkmadigim icin dogumdan kendimi de sartlandirmistim sanirim o yuzden iyi gecti, Hangi sekil dogum olursa olsun maksat bebisleri sagsalim kucaga almak , Allah herkesin gönlune göre verir insallah:Saruboceq:

tatlimm massallah sanaaa..
ne kadar degismissin öyle.harikasinn.. :lepi:
nasil yaptin bilmiyorum ama dogumdan sonra burda tecrübelerini paylasman icin kesinlikle üzerine yüklenicez haberin olsun

canım aslındaa biran evvel doğurupp tekrar diyete başlamakk içinn sabırsızlanıyorummm
tabii paylaşmazmıyımmmm

Süper anlattın valla kaydirigubbakcemile3Ben de uyurken yüz üstü dönüyorum ama hemen düzeltiyorum kendimi ..
Sol yana yatmak bebeğin daha çabuk gelişmesini sağlıyormuş ..

:kedi: kaydirigubbakcemile3
aynen canim,cogumuz burda ilk haftalardan itibaren solumuza yatmaya alistirdik kendimizi..
ayy ben yüz üstü yatmayi cok severdim..simdi nerdeeee:CüvCüv:
yakinda koca göbegimizle nasil yaticaz hic bi fikrim yok ohaoldumsmile

Karabiber müthiş değişim var gereçekten..Tebrikler canım..

sağolun kızlarr
öyle olabilmekk içinn tamm 2 yılımıı verdimmm inşallah tekrar yine aynıı olurumm canılarımm

bende az bişii hafif oluyoo amaa doktorumm dahaa erkeknn olmaz dedii şimdi

Evet doktorlar erken diyor benim iş yerimde bayan doktor var hamile ..
oda 13 haftamda hissediyordum diyor doktoruna demiş doktor olmaz demiş..
Aman doktorum çok biliyor ben hissediyordum diyor kaydirigubbakcemile3

bende kaan kocapeteden takip ediyorum canim
bebis hickiriyor
ben gördümmmmm
cok komiktiiii,artik her yerleri calisiyor canim yaa
mucize gibii :asigim:

karabiber canım nasıl istersen öyle doğur.sonuçta senin ruh sağlığında önemli.3 çocuk olucak , ruh sağlığın daha önemli.Kendini nasıl iyi hissedersen onu yapman daha iyi olur.Ben daha karar vermedim.Henüz çok erken ve benim ilk çocuğum olucak .Her şey normal giderse normal olsun diyorum.Bakalım zaman göstericek.

önemli değil canım ne cahilliği karşıo işte

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ay bende çok seviyorum canım yüz üstü yattığımda bir bacağımı kocamın üstüne atıyom karnım boşta kalıyor biraz

canım burda diyet topiğii var biliyomusunuzzz
ben ordaa 2yıll diyet yarışmasında yarıştımmm ve yazıştımm hergünn
tamm 2 yıl ordaydımmm az ve sık yemeyi öğrendimm hergün yürüdümm
elimden geldiğince listeminn dışına çıkmadımm herşeyden 4 kaşıkk yerdimm başkada yemezdimm hiççç 1 dilim ekmekle
ama şimdi hamile kaldımm
hamile kalmadann öncee bazı nedenlerden dolayıı kilo aldımm va kilolu hamile kaldımm
ama doğumdan sonraa gerii vermekk istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…