bende hissediyorum ya bazen düşünüyorum bana mı öyle geliyor. yinede "onun hareketleridir, onun, onun" diye düşünerek kendimi mutlu ediyorum. bağırsak hareketleriyle karıştırmamız muhtemel çünkü.
lakin ilişki sonrası cana geliyolar söyleyim :kedi:
Allahım benim hiçbir şeyden haberim yoktu valla akannehir
Bırakalım üzücü şeyleri şurda iki sohpet ediyoruz ya ..
Kızlar bebeğinin kıpırdamalarını felan hisseden var mı aranızda ??
Ay mesajının sonunu okuyunca gülesim geldi canım
Ben öyle birşeye hiç dikkat etmedim..
Ya doktorlar diyor ya 16 haftada ancak hissedilirmiş özellikle ilk gebelikte ama ben sağ tarafımda hissediyorum çok nadir de olsa... Hissediyormuşsun gibi olmak bile beni çok mutlu ediyor :asigim:
Sen 28 haftalık mısın canım ?
Garanti hissedesin o zmanbayanssulusmile
ayy yerim yaa onlari..boylari zaten 7-8 cm..
ayaklarida olsa olsa sanirim 1-2 cm ancadir..
ayy o minnacik ayaklariyla pit pit tekmeliyorlar hee,cok sekerrrr :asigim:
ben biseyler okurken yatakta yüzüstü yatiyorum,dirseklerimden güc alip üst bedenim yukarda kaliyor yani(nasil anlattim ama :))
o zaman net oluyor..
ama korkuyorumda baski falan yapmayim ufakliga diye,hemen dönüyorum geri :kedi:
Karabiberim, zayıfken genç kız gibisin, tombişken tam annesin yani yumuşacık yat kucağına okşasın modunda yani:lepi:
selincimm senin yazından benn hiç bi kötü sonuç çıkaramadımkii bence çok güzel anlatmışsınn
amaa şunuda söylemekk isterim ben 2 çocukk dünyaya gstirdiğim haldee çok korkuyorumm normel doğumdan
2 side normal olduu
yok tatlım 12 haftalığım 20 hafta kaldı yanii benim ticker kalan haftayı gösterio
28 hafta demek istedim...DD
tatlimm massallah sanaaa..
ne kadar degismissin öyle.harikasinn.. :lepi:
nasil yaptin bilmiyorum ama dogumdan sonra burda tecrübelerini paylasman icin kesinlikle üzerine yüklenicez haberin olsun
Hee pardon cahillik işte
Süper anlattın valla kaydirigubbakcemile3Ben de uyurken yüz üstü dönüyorum ama hemen düzeltiyorum kendimi ..
Sol yana yatmak bebeğin daha çabuk gelişmesini sağlıyormuş ..
Evet bence de bebeklerimiz büyüdükçe de daha farklı oluyor valla ama doğunca ben pek giremeyeceğim :sinifsinif:
Ay bende birşeyler hissediyorum ama hissettiğim bebeğimin hareketleri mi emin olamıyorum
Ama bened sırt üstü yattım mı elimle dokununca karnıma sertliği hissediyorum nerde olduğunu felan...
Salı günü doktora gideceğim bir de acayip heyecanlıyım...
Karabiber arada baya fark var be :lepi:
Karabiber müthiş değişim var gereçekten..Tebrikler canım..
bende az bişii hafif oluyoo amaa doktorumm dahaa erkeknn olmaz dedii şimdi
bende hafta hafta gebeliği takip ediyrm, şimdi benim ufaklık takla falan atıomuş sırt üztü yüz üstü şekillere giriyomuş, hıçkırıyomuş diyorum inanmıo ya açıyım oku diyorum, okuyo görmeden inanmam dio, ama ben inanıyrmDD
önemli değil canım ne cahilliği karşıo işte
:kedi: kaydirigubbakcemile3
aynen canim,cogumuz burda ilk haftalardan itibaren solumuza yatmaya alistirdik kendimizi..
ayy ben yüz üstü yatmayi cok severdim..simdi nerdeeee:CüvCüv:
yakinda koca göbegimizle nasil yaticaz hic bi fikrim yok ohaoldumsmile
oooooooooooo fistik gibi olmussun, en az 10 yas birden genclesmissin gibi, tebrik ediyorum canim seni, lutfen bozma fizigini birdaha cok yakismis
Bu arada kac kilo verdin canim, bende eskiden az biraz topluydum ama 6 kilo fazlaligim vardi ama dogum sonrasi 12 kiloya yukseldi bende fazla caba göstermeden verdim ve bidaha da geri almadim, bu beslenme seklimle cok alacagimida sanmiyorum, ama hamileyken bunun sözunu veremem tabikaydirigubbakcemile3 ama normal durumlarda artik nasil beslenecegimi biliyorum.Peki sen nasil verdin?tekrardan masallah
karabiber01 canım nasıl güzel olmuşun şimdi hayran kaldım valla zayıf halinle taş gibi hatunsun vallazemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?