hosgeldinnnnnn
bizde dedigim gibi türk tv kanallari olmadigi icin el elde el basta oturuyoruz kaydirigubbakcemile3
ama esim her aksam simpsons izler..baskada izledigi bisey yok garibimin..
kurtlar vadisi daha bitmedimi yaa,ben cocuktuk resmen o dizi basladiginda
ayy canim sagolsun tooba cok güzel seyler söyledi kefir hakkinda..Hoşbulduk kızlar geçmiş baya uzun :)) ara girdim okudum alıntı yapamıycağımdır :)) Ama şu kefir olayı benimde aklıma yattı fii tarihinde içiyodum bi ara yine içelim bari :)))
haha haha gerçekten bıktım canım bıktım resmen evdeki derdimi bi görsen alllahtan sezon finaline girior çok mutlyumm kurtulorummm:teytey:
gerçekten öyle olurr yaa sinir geldi artık evlenmeden öncede vardı hala varrr sıkıldık artıkk iyiden iyiyeee:bbo:
merhaba canim hosgeldin,görüsemiyoruz uzun zamandir bilmiyorumkismiledenizim,
annen gitmiş Allah kavuştusun canım
canimm yazik,onlarada bisey diyemiyor insan..gerçekten öyle olurr yaa sinir geldi artık evlenmeden öncede vardı hala varrr sıkıldık artıkk iyiden iyiyeee:bbo:
kızlar iyi geceler cok uykum olmasına ragmen sizleri görmeden yatmadım inanınki hemen gelip yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istedim kızlar bebişin tüm ölçümleri normal çıktı şükürler olsun inşalah bu şekildede devam eder yarın ikili test içinkan vericem artık sonuc ne zamana cıkar bilemem doktorum denize ve havuza girmemde bi saknıca olmadığını söyledi bunada cok sevindim sonra çatlak için krem istedim öyle bi krem yok dedi ama illede istiyosan al dedi bi tane herhangi bir marka vermedi ha birde bana kız mı istiyosun erkek mi diye manidar bi soru sordu gibime geldi sanki cinsiyetini gördüde söylemedi gibi hissettim o soruş tarzından öyle işte kızlar ben bugün bunları yaşadım
kızlar iyi geceler cok uykum olmasına ragmen sizleri görmeden yatmadım inanınki hemen gelip yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istedim kızlar bebişin tüm ölçümleri normal çıktı şükürler olsun inşalah bu şekildede devam eder yarın ikili test içinkan vericem artık sonuc ne zamana cıkar bilemem doktorum denize ve havuza girmemde bi saknıca olmadığını söyledi bunada cok sevindim sonra çatlak için krem istedim öyle bi krem yok dedi ama illede istiyosan al dedi bi tane herhangi bir marka vermedi ha birde bana kız mı istiyosun erkek mi diye manidar bi soru sordu gibime geldi sanki cinsiyetini gördüde söylemedi gibi hissettim o soruş tarzından öyle işte kızlar ben bugün bunları yaşadım
Hadi canım gözün aydın inşallah ikili testinde iyi haberleriyle gelirsin.Bende salıyı bekliyorum bebişimi görmek için özledim :ecrin_bebek:
az kalmis canim..sag salim görürsün melegini insallahh,cok seker olmustur simdi o bicirikkkHadi canım gözün aydın inşallah ikili testinde iyi haberleriyle gelirsin.Bende salıyı bekliyorum bebişimi görmek için özledim :ecrin_bebek:
canım benim benimde yarın son günüm bitti artıkkbebişimi görmye sadece 1gün kaldı oda bitti biticek ikili tesitimz var yarın saat 3 de giidcem allah nasipe derse çok heyecanlyım çok özledim bebişimii çookkkkkkkkkkkkkkkkkkboshayallersmile
az kalmis canim..sag salim görürsün melegini insallahh,cok seker olmustur simdi o bicirikkk
canim sende güzel haberlerle gel insallah..
zaman gecmez artik yarina kadar boshayallersmile
bu bebisler bizi cok heyecanli hale getirdiler hee :CüvCüv:
opuyorumnanaktanteşekkür ediyorum kızlar sizleri çok ama çok öpüyorum sabah tahlil vercem ordan yine işe gidicem ben artık yatim hoşçakalın kendinize çok dikkat edin kızlar sizleri seviyorumopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanteşekkür ediyorum kızlar sizleri çok ama çok öpüyorum sabah tahlil vercem ordan yine işe gidicem ben artık yatim hoşçakalın kendinize çok dikkat edin kızlar sizleri seviyorumopuyorumnanaktan
İnşallah canım çok merak ediyorum hareketlerini :)) Geçen arkadaşım gitti aramızda 3gün var onun ki parmağını emiyormuş bakalım bizimki napacak :))) cibeldemiroglu canım sende güzel hayırlı haberlerle gel.Benim ikili test 18-19 gibi yapılcak galiba.Zaman ilk başta geçmiyomuş gibi geliyo ama öyle böyle 3aylık olcak yakında hemen geçiyor ama günler :)))
canim senin meleginde baslamistir emmeye..
en komigini insallah sende görürsün,hickiriyorlar kaydirigubbakcemile3
hickirdikca tüm bedeni oynuyor yavrumun..harika ve bir o kadarda komikk.insallah sende görürsünnn
ayy neler yapicak kimbilir,kesin anlat,hafizana iyi al meleginiiii :asigim:
iyi geceler canimmmm ŞenizAnlatmazmıyım teyzesi olumunekankayizsmile Hadi kızlar bende yattımöptüm hepinizi hepinize iyi gecler tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
ben yokken neler olmuş okudum hepsini, herkes dizi izliyo muhtemelen, ben de izledim dizimi, sonra duşumu aldım, şimdi saçlarımı kurutup sütümü içip yatıcam :) Hepinize iyi geceler, öptüm güzel annişler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?