Tek tek alıntı yapmayacağım fakat ''Normal mı doğum mu sezeryan mı düşünüyorsunuz''? soruma karşı verilen cevaplara göre ufak bir tartışma çıkmış.Soruyu soran ben olduğuma göre iki kelam edeyim dedim.
Kim nasıl istiyorsa doğumunu o şekilde gerçekleştirmede özgürdür.Ben korkutuğum için sezaryan ya da epidural normal doğum dedim.Bir başkası rahat der sezeryan der.Diğeri normal dan yana tercihini kullanır.Kimse kimseyi tercihlerinden dolayı eleştirmeye hakkı yok.Benim işime -sezeryanla doğum yapmak geliyor hemde mecburi değil desem- ne olucak? Taşa mı tutulucam ya da ''Ayyyy ne kadar saçma ne şımarıkça'' gibi sözlere mi maruz kalıcam.Herkes birbirinin tercihlerine saygı duyarsa ''neden''le değil, sonuçla ilgilenirse pek sorun kalmayacağını düşünüyorum.
Sonuçta ne sezeryanla,ne normalle doğum yapanlara madalya vermiyorlar.
Merhaba Kizlar,
neden benim mesajlarima kimse cevap vermiyor? bir teklif yapmishdim, butun hamishlar kaynasti deye, artik herkes kendi resmini koysun da, vizuel olarak tanisalim diye...
hic kimseden ses cikmadi.
yoksa, ben azeriyim diye, benimle kaynasmak istemiyorsunuz?
listeye de eklentiler olsun diye, defalarca yazdim, ismim bile yok...
ben de musulmanim ya, kardesh milletleriz...
alindim...
Günaydın..Sakın böyle şeyler düşünme asla buradaki kimse seni farklı görüp konuşmamazlık yapmaz...
Mesajına dikkat etmemişlerdir canım yani gözlerinden kaçmıştır...
Böyle düşünme lütfen kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar günaydın burda ne desem yanlış anlaşılıo ve ters yanıt alıyorum ben hç bu kadar ters tepki hakedicek bi yazı yazmadım
doktorlar bu gibi işlerde bebekleri felç edecek duruma getiriyolarsa ne saçma onlar manav herhalde dedim yanlış anlaşıldı
ay vucudum bozulucak diye güzelliğimden gidicek diye erken doğum yapan sezeryan tercih edenlere bende katılmıyorum bana göre buda şımarıklık dedim
bi ton laf işittim yeter ya
hepiniz kendinize ii bakın bi daha burda yazmayacağım sizde rahat edersiniz....
günaydin canim..arkadaşlar günaydın burda ne desem yanlış anlaşılıo ve ters yanıt alıyorum ben hç bu kadar ters tepki hakedicek bi yazı yazmadım
doktorlar bu gibi işlerde bebekleri felç edecek duruma getiriyolarsa ne saçma onlar manav herhalde dedim yanlış anlaşıldı
ay vucudum bozulucak diye güzelliğimden gidicek diye erken doğum yapan sezeryan tercih edenlere bende katılmıyorum bana göre buda şımarıklık dedim
Merhaba Kizlar,
neden benim mesajlarima kimse cevap vermiyor? bir teklif yapmishdim, butun hamishlar kaynasti deye, artik herkes kendi resmini koysun da, vizuel olarak tanisalim diye...
alindim...
arkadaşlar günaydın burda ne desem yanlış anlaşılıo ve ters yanıt alıyorum ben hç bu kadar ters tepki hakedicek bi yazı yazmadım
Merhaba Kizlar,
alindim...
günaydın arkadaşlar..Dünkü alınganlık hala devam ediyor sanırım.Neden bu kadar büyütüyorsunuz hiç anlamadım.Kim nasıl isterse öyle doğurur, kimsede birbirine karışmaz, tercih meselesi.Kimine şımarıklık gelir kimine lüks bu farketmez.Sanırım bu tür konularda bayanlar çok hassas ve hemen alınganlıklar görülüyor.G-sevil arkadaşım listede benimde ismim ve bilgilirim yok ama, yinede gelip paylaşımda bulunuyorum.Bu durumuda hiç takmıyorum.O listede ismim olsa ne olur olmasa ne olur.Bi kaç kere verdim bilgileri baktım gören olmadı, olabilir meşguldür görememiştir.Böyle basit şeyleri büyütüp burda alınganlık yapmayın arkadaşlar.Bi çok arkadaşım burda beni tanır.Çok sohbetlerre katılamasamda bütün yazılanları gün gün okurum.Vakit buldukçada paylaşımda bulunurum.
ILLET ve SEVIL
güzel anneler,liste bu topigimizde güncellenmiyor..
liste topiginde güncellenen liste buraya kopyalaniyor sadece..
ersasu arkadasimiz bunun icin cok caba sarfediyor ama bu topik öyle hizli ilerliyor ki,
arada sohbeti bile takip etmek mümkün degil..
bilgileriniz buraya degil,liste topigine yazarsaniz görür mutlaka
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/363242-aralik-2010-anneleri-listesi.html
28 hafta kaldı canım 12. haftanın içindeyim... ilk bebeğim tabi ama daha yeni evliyiz oyüzden.. ama şimdi iikide olmuş diyorum...:lepi:
selincimm senin yazından benn hiç bi kötü sonuç çıkaramadımkii bence çok güzel anlatmışsınnEvet canim, insan bir an yanlis anlayinca iste istemeden kiriyo birbirini ama sukur bir kac saat icinde hersey duzeldi,hormonlar insana neler yaptiriyo :) tesekkurler sözlerin icin canimopuyorumnanaktan
tesekkurler canim iyi yaklasiminiz icinopuyorumnanaktan
saol canim, gercekten cok guzel oldu, hava arada bir bozdu bulutlar geldi ama bu sicakligi pek bulamiyoruz malesef
iyi ozaman yazisiriz orda, soracagim cok soru var dogrusu ordaki tedaviyle ilgili :)opuyorumnanaktan
Canim benim saol sözlerin icin, insallah Allahim bir daha yasatmaz ayni aciyi sana, hic birimizin ne olacagi belli degil bu hayatta, ne zaman basimiza böyle bisey gelecegide belli degil, umarim hepimiz bebislerimize saglikla sag salim kavusuruz , en önemlisi de bu zaten :)opuyorumnanaktan
soruyu senin sordugundan haberim yok , ben sadece en son yazilan konuya cevap verdim , kimseyi yargiladigimiz da yok sadece secenek yapilacakken daha iyi dusunulmesi gerektigiyle ilgili dusuncelerimi söyledim, Ayrica gizem83 arkadasta ayni seyleri savunurken biz birmirimizi biraz yanlis anladik okadar, sorunda zaten cooktan tatliya baglandi ve kanki bile oldukdegilmi Gizem kimseyi tercihinden dolayi elestiren yok , sadece bazi doktorlarin insanlari yanlis yönlendirdigini dusunuyordum ve söyledim de, olay bundan ibaret canim.
Allahım benim hiçbir şeyden haberim yoktu valla akannehir
Bırakalım üzücü şeyleri şurda iki sohpet ediyoruz ya ..
Kızlar bebeğinin kıpırdamalarını felan hisseden var mı aranızda ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?