2010 Aralık Anneleri

ya neden okuduklarınızı yanlış anlamakta diretiyosunuz bende bunu anlamıyorum ya ben vucudum bozulur falan givi sebeplerle yaotıranlardan bahsediyorum sen neden celallendin anlamadım bende ameliyat olmasam yineden sezeryan yapardım çünkü normal doğumdan korkuyorum onu kaldırıcak cesaretim yok...ben sadece bu gibi durumlarla yaptıranlara dedim

arkadaşlar günaydın burda ne desem yanlış anlaşılıo ve ters yanıt alıyorum ben hç bu kadar ters tepki hakedicek bi yazı yazmadım

doktorlar bu gibi işlerde bebekleri felç edecek duruma getiriyolarsa ne saçma onlar manav herhalde dedim yanlış anlaşıldı

ay vucudum bozulucak diye güzelliğimden gidicek diye erken doğum yapan sezeryan tercih edenlere bende katılmıyorum bana göre buda şımarıklık dedim

bi ton laf işittim yeter ya

hepiniz kendinize ii bakın bi daha burda yazmayacağım sizde rahat edersiniz....

Merhaba Kizlar,
neden benim mesajlarima kimse cevap vermiyor? bir teklif yapmishdim, butun hamishlar kaynasti deye, artik herkes kendi resmini koysun da, vizuel olarak tanisalim diye...
hic kimseden ses cikmadi.
yoksa, ben azeriyim diye, benimle kaynasmak istemiyorsunuz?
listeye de eklentiler olsun diye, defalarca yazdim, ismim bile yok...
ben de musulmanim ya, kardesh milletleriz...
alindim...

Günaydın..Sakın böyle şeyler düşünme asla buradaki kimse seni farklı görüp konuşmamazlık yapmaz...
Mesajına dikkat etmemişlerdir canım yani gözlerinden kaçmıştır...
Böyle düşünme lütfen kaydirigubbakcemile5

g_sevil14 mavruluma katılıyorym...

evet kesinlikle canım üzülmede burda hepimiz kardeşiz ayrım yok... bu arada herkese günaydın

Son düzenleme:

canım hepimizin hassas dönemi kimse kimseyi kırmak istemiyodur eminim ama yanlış anlaşılmalar buna sebebiyet veriyo lütfen sende gitmeyi düşünme bi kişiye kırılıp bunca paylaşım yaptığın arkadaşlarını niye bırakasın ki burda hepimiz güzel paylaşımlarda bulunup birbirimize destek oluyoruz lütfen bu destek sonuna kadar devam etsin bu tür kırgınlıklar yaşanmasın lmaz:

kızların yapmayın böyle yaa, tam herşey yatıştı derken neden tekrar ortalık bulandı anlamıyorum. Bazen ortalığı karıştırmamak adına susmak da gerekiyo, off off, sabah sabah moralim bozuldu yine.
Gizemlicim gitme canım yaa, emin ol burda güzel arkadaşlıklar yaşıyoruz. sıkma canını lütfen

günaydin canim..
tatlim belliki yanlis anlasilmalar oldu,cözümsüz sorunlar degil ki..
sanal alemde böyle seyler hemen her zaman yasaniyor..
dün herkesin yazdiklarini okudum,inan bana aslinda ayni seyden bahsediliyor..
ama iste sanal alem,yazilanlari nereye cekersen cek gibi bi durum oluyor..
hepimiz burda tek bir amac icin beraberiz..
zaman zaman anlasmazliklar elbette olacak..
dün konu cözüldü diye düsünmüstüm..ama inaniyorum ki buda bir cözüme baglanacak,hemde kimse kirilmadan küsmeden gitmeden...
bu topikten kim hangi sebepten dolayi giderse gitsin inan ki hepimiz cok üzülürüz,cünkü kocaman bir aile olduk diye düsünüyorum..
kardesler bile zaman zaman kavgalar etmiyor muyuz..

tatlimm inan senin azeri oldugunu bile yeni ögreniyorum..
öyle bir ayrim yapilmasi mümkün mü?
dil,din,millet burda dostluklar kurmaya engel degil bence..
sende lütfen öyle düsünme..
sayfalar cok hizli ilerlediginde yazilanlar gözden kaciyor..
özellikle liste icin canim,burda farkedilmesi nerdeyse imkansiz..
liste topigimize bilgilerini yazarsan eger arkadasimiz ilgilenir yerimseniben

günaydın arkadaşlar..Dünkü alınganlık hala devam ediyor sanırım.Neden bu kadar büyütüyorsunuz hiç anlamadım.Kim nasıl isterse öyle doğurur, kimsede birbirine karışmaz, tercih meselesi.Kimine şımarıklık gelir kimine lüks bu farketmez.Sanırım bu tür konularda bayanlar çok hassas ve hemen alınganlıklar görülüyor.G-sevil arkadaşım listede benimde ismim ve bilgilirim yok ama, yinede gelip paylaşımda bulunuyorum.Bu durumuda hiç takmıyorum.O listede ismim olsa ne olur olmasa ne olur.Bi kaç kere verdim bilgileri baktım gören olmadı, olabilir meşguldür görememiştir.Böyle basit şeyleri büyütüp burda alınganlık yapmayın arkadaşlar.Bi çok arkadaşım burda beni tanır.Çok sohbetlerre katılamasamda bütün yazılanları gün gün okurum.Vakit buldukçada paylaşımda bulunurum.

Arkadasim kesinlikle öyle dusunme, seninle ben bir anlasmazlik yasadik ama cok gecmeden hemen tatliya baglandi, ve adi ustunde anlasmazlik, her insan her konuda hemfikir olmak zorunda degil, herkesin farkli dusunceleri var.Ben kendi adima seninle tanistigima sevindim, biraz tatsiz basladi ama sonucundan memnunum, lutfen böyle seylere uzme kendini.olumunekankayizsmile

Gizemlim, seni de diğer arkadaşları da burada okuduğum kadarıyla tanıyorum ve hepiniz yardımsever ve iyi insanlarsınız. Hamilelikten herkeste bi alınganlık var sanırım, bende en yakın arkadaşlarıma bile alınabiliyorum :kedi:

Hiçbiyere gitmek yokkaydirigubbakcemile

A canım sevil im, gerçekten mesajını görmemişizdir, senin profilinde yurtdışı yazıyor azeri olduğunu yeni öğrendim. Hem Azeriler bizim kardeşimizdir, niye seni görmezlikten gelelim?

Hem ben şahsen kendi fotoğrafımı koymak istemiyorum, bazı koyan arkadaşlar var onlara da saygım sonsuz. Sizlere güvenmediğim için değil ama buraya elini kolunu sallayan rahatça girip gezebildiği için fotoğrafımı koymak istemiyorumsempatiksalakcinni

Bu arada liste için bu topiğe değil cucumunda dediği gibi liste topiğine yazmanız gerekiyor, burası o kadar hızlı ilerliyor ki yemin ederim görmedim senin bilgilerini falan.

İllet cim gerçekten ben seni listede sanıyordum, çünkü buradan takip bile ediyorum:kedi: Sende bilgilerini liste topiğine yazarsan hemen eklerim canım:lepi:

Cucum süpersin ne diyeyim, linki de vermişsin saolasınŞeniz
Liste Topiğimiz : http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/363242-aralik-2010-anneleri-listesi.html

Allahım benim hiçbir şeyden haberim yoktu valla akannehir
Bırakalım üzücü şeyleri şurda iki sohpet ediyoruz ya ..
Kızlar bebeğinin kıpırdamalarını felan hisseden var mı aranızda ??

28 hafta kaldı canım 12. haftanın içindeyim... ilk bebeğim tabi ama daha yeni evliyiz oyüzden.. ama şimdi iikide olmuş diyorum...:lepi:

ingilizcem pek olmadığı içinn bende sanıyorumm 28 haftalıksınn
inşallah 28 haftalıkk olduğumuz günlerde gelecek

bu aradaa şişko halim bu kılzarr yanlış anlaşılmışş koyduğum resimdee zayıf halimii gören arkadaşlrr zayıflamadan öncekii halimm bu benim pembe takımlı benim bu arada

[

Son düzenleme:
HERKESE GÜNAYDINLAR, HAYIRLI CUMALAR!! a.s.

GÜNÜNÜZ HAFTASONUNUZ GÜZEL GEÇSİN İNŞALLAH, KARA BULUTLARI DAĞITALIM ŞEKERLER! GÜZEL ANNE ADAYLARI!

NAZAR DEĞDİ TOPİĞİMİZE HERHALDE

selincimm senin yazından benn hiç bi kötü sonuç çıkaramadımkii bence çok güzel anlatmışsınn
amaa şunuda söylemekk isterim ben 2 çocukk dünyaya gstirdiğim haldee çok korkuyorumm normel doğumdan
2 side normal olduu

Allahım benim hiçbir şeyden haberim yoktu valla akannehir
Bırakalım üzücü şeyleri şurda iki sohpet ediyoruz ya ..
Kızlar bebeğinin kıpırdamalarını felan hisseden var mı aranızda ??

demii mavrulam.. olumunekankayizsmile
ne güzel muhabbetlerimiz var burdaa
daha bebisler dogunca cok daha güzel paylasimlarimiz olacak olumunekankayizsmile
tatlim ben arada sirada,cok nadir hissediyorum..
karnimin üzerine yatarsam daha net oluyor :asigim:
sen hissediyor musun canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…