2010 Aralık Anneleri

sen ilkinde yaptırdınmıı epidurelll
belkide onunn rahatlığıı vardırr canımm
banaa sunciii sancıı verdilerrr
belkii bende epidurelii iyi yapan bulursammm öyle denerimm

evet doktorlar erken diyor benim iş yerimde bayan doktor var hamile ..
oda 13 haftamda hissediyordum diyor doktoruna demiş doktor olmaz demiş..
aman doktorum çok biliyor ben hissediyordum diyor kaydirigubbakcemile3

doktorr hatta banaa dedikii bazıı hastalarımm varr benlee iddaalaşıyorlarrr öyle böyle değill
benn hayır olmazzzz bağırsakk hareketii dediysemdee ikna edemedimm dedii
16 ncı haftadaa hissetmeye başlayacakmışızzzz
amaa bazenn bendede oluyoo kıpırtılarr doktor öyle deyince bebek değildirr diyorumm artıkk

sunii sancıı beni çok yorduu amaa belkii epidurelide düşünebilirmm
yurt dışında çokk yagınn
kesinlikleee sezeryanlik değilsee epidurelle normal yaptırıyorlar bebeği

evet evet bende ondan takip ediyrm çok tatlılar ya bide p.tesi kontrole gidicem ben heyecandan ölcem resmen kuzumu görcem ya çok merak ediyrmguclubacismile

güzel haberlerinii bekliyoruzz
doktoraa gidenn kişininn yorumlarınıı okumak çok güzel oluyooo

kızlar bugün kan testimi verdim pazartesi günü sonucumu alıcam inşallah hayırlı haberler verirm sizlere bidahaki randevum 1 temmuz o zamana 16 haftalık oluyorum kesin cinsiyetini ögrenirimsositososito

kızlar bugün kan testimi verdim pazartesi günü sonucumu alıcam inşallah hayırlı haberler verirm sizlere bidahaki randevum 1 temmuz o zamana 16 haftalık oluyorum kesin cinsiyetini ögrenirimsositososito

hadi haırlısı canım 1 temmuzda benim doğum günüm bebeğinin cinsiyetini öğrenicen ne güzelopuyorumnanaktan

evet cucucum ya..koca göbişlerle ne yapıcaz bilmem..
ben bu yastıkları gördüm kullanan var mı acaba?

http://www.anademi.com/mu/hamile-uyku-destek-yastiklari-mid5/

Şu kocaman olan iyiymiş:lepi: Ben bacaklarımın arasına yastık koyup yatıyorum çok rahat oluyor ama sabah yastığı yerde buluyorum

güzel haberlerinii bekliyoruzz
doktoraa gidenn kişininn yorumlarınıı okumak çok güzel oluyooo

Bencede!!
doktordan yeni gelenler bi heyecan anlatınca bende de hemen görmek ihtiyacı doğuyorboshayallersmile

İnşallah hayırlı haberler alırsın canım:Saruboceq:

Kızlar selam umarım herkes iyidir.Geçmiş bayağa uzun biraz okuyabildim : )

Şu sezeryan mı normal doğum mu konusunu artık kapatalım.Sanırım herkes hassas yanlış anlaşılmalar oluyor.Biribirimizi kırmanın anlamı yok tatlı tatlı sohber ediceğiz şurada : )O yüzden yazılanlara cevap vermiyeceğim : )

karabiber01 kilolu halini gördüm zayıf halide muhteşem bir değişim azmine hayran kaldım canım.Aynen bötle devam et şimdi kiloda alsan eskisi gibi olmazsın.Doğumdan sonrada hemen verirsin zaten sen artık kendi çabında diyetisyen olmuşsundur : )

ayyy karabiberim daha yeni gördüm fotolarını mükemmel olmuşsun maşallah
nasıl verdin tatlım kiloları bize de sölesene formülünükaydirigubbakcemile2
doğumdan sora çok ihtiyacımız olacak

HERKESE GÜNAYDINLAR, HAYIRLI CUMALAR!! a.s.

GÜNÜNÜZ HAFTASONUNUZ GÜZEL GEÇSİN İNŞALLAH, KARA BULUTLARI DAĞITALIM ŞEKERLER! GÜZEL ANNE ADAYLARI!

NAZAR DEĞDİ TOPİĞİMİZE HERHALDE

meraba kızlar nasılsınız bakalım.
ayyyyyyyyyyyy kız koymuşsun bu resmi bonibon istiyorum ben şimdi ne oluck.
çok severimm çocukluktan beri.
banane canımı istettin, getir hemen.cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

Aaaaaa napcam ben şimdiiiiidelikafaduldendelikafadulden Onlar bonibon değiiiiiiiiiillllllllllllllaelaelaelaelae

slm kizlar nasilsiniz?
biz iyiz
bende bebisimi hep sagda hissediyorum ve geceleri sirt ustu yattigim zaman bazen hafif hafif hareketler hissediyorum cok guzel gercek tepikleri duyacagimiz zaman bi gelse sabirsizlikla bekliyorum, ne guzel olacak.....
bu arada bebegimi cok ozledim onu gormeme daha 2hafta var of ya dun gece esime diyorum neyse bi ara acile giderizde goruiruz sempatiksalakcinni
benimde dogum gunum 20 haziran 30 yasinda olacam, ve 21 haziranda en guzel hediyemi alacam insallah bebisimi gorcem babakrsiniz opucuk filan gonderir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…