evet cucucum ya..koca göbişlerle ne yapıcaz bilmem..:kedi: kaydirigubbakcemile3
aynen canim,cogumuz burda ilk haftalardan itibaren solumuza yatmaya alistirdik kendimizi..
ayy ben yüz üstü yatmayi cok severdim..simdi nerdeeee:CüvCüv:
yakinda koca göbegimizle nasil yaticaz hic bi fikrim yok ohaoldumsmile
sen ilkinde yaptırdınmıı epidurelllanliyorum seni canim, benim de bir arkadasim normal dogum yaptigi halde sezeryan istedi ikinci bebegini, ama burda o durumda psikologa felan yolluyorlar ki normal doguma ikna edebilsinler, her iki yönteminde arti ve eksilerini anlatinca benim arkadasim yine normal dogumu tercih etti, simdi sadece 2 ay kaldi dogumuna ve epudral ile normal doguracak insallah, bende aynen epudral yardimi ile dogum yaptim ,ama ben bastan beri korkmadigim icin dogumdan kendimi de sartlandirmistim sanirim o yuzden iyi gecti, Hangi sekil dogum olursa olsun maksat bebisleri sagsalim kucaga almak , Allah herkesin gönlune göre verir insallah:Saruboceq:
evet doktorlar erken diyor benim iş yerimde bayan doktor var hamile ..
oda 13 haftamda hissediyordum diyor doktoruna demiş doktor olmaz demiş..
aman doktorum çok biliyor ben hissediyordum diyor kaydirigubbakcemile3
karabiber canım nasıl istersen öyle doğur.sonuçta senin ruh sağlığında önemli.3 çocuk olucak , ruh sağlığın daha önemli.Kendini nasıl iyi hissedersen onu yapman daha iyi olur.Ben daha karar vermedim.Henüz çok erken ve benim ilk çocuğum olucak .Her şey normal giderse normal olsun diyorum.Bakalım zaman göstericek.
evet evet bende ondan takip ediyrm çok tatlılar ya bide p.tesi kontrole gidicem ben heyecandan ölcem resmen kuzumu görcem ya çok merak ediyrmguclubacismile
kızlar bugün kan testimi verdim pazartesi günü sonucumu alıcam inşallah hayırlı haberler verirm sizlere bidahaki randevum 1 temmuz o zamana 16 haftalık oluyorum kesin cinsiyetini ögrenirimsositososito
evet cucucum ya..koca göbişlerle ne yapıcaz bilmem..
ben bu yastıkları gördüm kullanan var mı acaba?
http://www.anademi.com/mu/hamile-uyku-destek-yastiklari-mid5/
güzel haberlerinii bekliyoruzz
doktoraa gidenn kişininn yorumlarınıı okumak çok güzel oluyooo
kızlar bugün kan testimi verdim pazartesi günü sonucumu alıcam inşallah hayırlı haberler verirm sizlere bidahaki randevum 1 temmuz o zamana 16 haftalık oluyorum kesin cinsiyetini ögrenirimsositososito
hadi haırlısı canım 1 temmuzda benim doğum günüm bebeğinin cinsiyetini öğrenicen ne güzelopuyorumnanaktan
Doğum günlerimizi yazsak bi yere, kutlarız topikten güzel oluropuyorumnanaktan
hadi haırlısı canım 1 temmuzda benim doğum günüm bebeğinin cinsiyetini öğrenicen ne güzelopuyorumnanaktan
HERKESE GÜNAYDINLAR, HAYIRLI CUMALAR!! a.s.
GÜNÜNÜZ HAFTASONUNUZ GÜZEL GEÇSİN İNŞALLAH, KARA BULUTLARI DAĞITALIM ŞEKERLER! GÜZEL ANNE ADAYLARI!
NAZAR DEĞDİ TOPİĞİMİZE HERHALDE
meraba kızlar nasılsınız bakalım.
ayyyyyyyyyyyy kız koymuşsun bu resmi bonibon istiyorum ben şimdi ne oluck.
çok severimm çocukluktan beri.
banane canımı istettin, getir hemen.cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?