Arkadaşlar göbüşler çıkmaya başladı hafiften.Ne tür kıyafetler giyiyorsunuz.Hamile pantolonlarına başladınız mı.Ben henüz almadım.
o zaman çifte kutlama yaparız canım :lepi::teytey:
Arkadaşlar göbüşler çıkmaya başladı hafiften.Ne tür kıyafetler giyiyorsunuz.Hamile pantolonlarına başladınız mı.Ben henüz almadım.
Merhaba arkdaşalar
dün kontrole gittik. s.a.t. göre 12+5 olmam gerkirken ultr. göre 13+5 çıkıtı. herr zaman bir hafta önde gidiyor dr. doğru olanın ultr. çıkanın olduğunu söyledi. ense kalınlığını ölçüttü 1.7 çıktı. normalmiş. ikili tarama testi yaptı orda değerlerin gayet iyi dedi. inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi. haa bu arada dr. cinsiyetine bakmak istedi ama ne yaptıysak göstermedi :kedi:
Benim çıktı ..Tesettürlü olduğum için de kıyafet sıkıntım var...
Etek yok ya :sinifsinif: pantolon da giymedim hiç..
Jile denedim ama boyum kısa hiç hoş durmadı normal jileler..
Hamile kıyafetleri var birkaç tane aldım ama çok pahalılar haberiniz olsun ohaoldumsmile
benimde çıktı ama normal kıyafetlerim hala oluyo bi kaç tanesi sıkıo onlarıda giymiyrm... buarada size söylemeye unuttum kızlar dün şırnakta olay çıktı, çok korktum 10 aydır burdayım ilk defa gördüm merkezde böyle bişi, bide eşim polis onun tedirginliğiyle ağlama başladım ya...simit sarayı falan var bide cafe var onların camlarını kırdılar dün akşam.. polis biber gazı falan attı benim evim olayların olduğu yere çok yakındı..naklen izledim 2 saat falan sürdü .. şimdide babam aradı duymuş korkmuş, bende bişi yok dedim 10tane sersinin çıkartığı patırtı dedim ama 10 değil 50-60 kişi vardı... zaten yasak dışarı çıkamıyrm..polis eşi olduğum için dualarınızı eksik etmeyin kızlar inanaın çok ihtiyacım var:sinifsinif:
Aaaa geçmiş olsun.Ne kötü bir durumdur şimdi bu olanlara şahit olmal.Neyseki eşinde sende iyisiniz.Allah eşini de senide korusun canım.
Canım valaha ben hamile kiıyafetleri almayı hiç düşünmüyorum, zaten çok pahalı ne yapıcam sonra ben onları.Şimdi zaten bol şeyler moda.Elbise almayı düşünüyorum ama normal mağazanlardan.Zaten bir kaç tane aldım onlarında modeli zaten bol, hemalilikten sonrada giyinebilirim yani.Ya da normal bedenimin 1 beden büyüğünü alırım.
Ya bende işte o elbiselerden denedim de bir uyanı bulamadım...
Ben de 2 parça şey aldım evet kıyafetler hep hamile kıyafeti gibi kaydirigubbakcemile3
LCW ve defacto da çok güzel şeyler var hemde uygun fiyata...
defactoda çok güzel elbiseler var sitesinden bakıyrm şırnakta yok ben nasıl bulcam kıyafet bilmyrm geçen eşimle çıktık bi mağzaya baktım bulamadım çok sıcaktı eve geri geldik..şırnak yanıyo... çok sıcak..
benimde çıktı ama normal kıyafetlerim hala oluyo bi kaç tanesi sıkıo onlarıda giymiyrm... buarada size söylemeye unuttum kızlar dün şırnakta olay çıktı, çok korktum 10 aydır burdayım ilk defa gördüm merkezde böyle bişi, bide eşim polis onun tedirginliğiyle ağlama başladım ya...simit sarayı falan var bide cafe var onların camlarını kırdılar dün akşam.. polis biber gazı falan attı benim evim olayların olduğu yere çok yakındı..naklen izledim 2 saat falan sürdü .. şimdide babam aradı duymuş korkmuş, bende bişi yok dedim 10tane sersinin çıkartığı patırtı dedim ama 10 değil 50-60 kişi vardı... zaten yasak dışarı çıkamıyrm..polis eşi olduğum için dualarınızı eksik etmeyin kızlar inanaın çok ihtiyacım var:sinifsinif:
Allahım eşini sana bağışlasın, dularımız seninle... Aslında taşlayanlar çocuklarsa ailelerini toplayacaksın ki bak bakalım çocuklarını nasıl geri çeker aileler...
selam kızlar, okuldan geldim şimdi, kendimi çok yorgun hissediyorum. Beni 1 aydır rahatsız eden bi durum var, size de danışayım, benimle aynı durumda olanlar vardır belki.
Çok yürüdüğümde, ya da ağır bi iş yaptığımda(ki bu en fazla ev süpürmek, çamaşır asmak) akşamına çok kötü oluyorum. Yürüyemiyorum, sağ tarafımda belimden bacağıma doğru bi sancı saplanıyo, otururken yada yatarken bi sorun yok ama ayağa kalktığım an canım çekiliyo sanki. Dün de biraz yormuşum demekki kendimi, gece tuvalete zor gittim topallaya topallaya.
Mide bulantılarımın ağır olduğu bi dönem klozete aniden eğilince belim çok acımıştı, o an hissettim ama yapacak bişey yoktu tabi, bi de bu yılın başında belim tutulmuştu, 3 gün geçmeyince doktora gittim, ilaçlarla geçmişti, onunla mı alakalı yoksa incitmemlemi alakalı bilemedim.
Bugün de bi arkadaşım bel fıtığından filan bahsetti, şimdi ne film çekilir ne başka bişey, doktora gitsem ne yapabilecek. Off valla çok canım sıkıldı. Daha en başında böyleysem ilerledikçe halim ne olur? :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?