2010 Aralık Anneleri

Arkadaşlar göbüşler çıkmaya başladı hafiften.Ne tür kıyafetler giyiyorsunuz.Hamile pantolonlarına başladınız mı.Ben henüz almadım.

Merhaba arkdaşalar

dün kontrole gittik. s.a.t. göre 12+5 olmam gerkirken ultr. göre 13+5 çıkıtı. herr zaman bir hafta önde gidiyor dr. doğru olanın ultr. çıkanın olduğunu söyledi. ense kalınlığını ölçüttü 1.7 çıktı. normalmiş. ikili tarama testi yaptı orda değerlerin gayet iyi dedi. inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi. haa bu arada dr. cinsiyetine bakmak istedi ama ne yaptıysak göstermedi :kedi:

Arkadaşlar göbüşler çıkmaya başladı hafiften.Ne tür kıyafetler giyiyorsunuz.Hamile pantolonlarına başladınız mı.Ben henüz almadım.

Benim çıktı ..Tesettürlü olduğum için de kıyafet sıkıntım var...
Etek yok ya :sinifsinif: pantolon da giymedim hiç..
Jile denedim ama boyum kısa hiç hoş durmadı normal jileler..
Hamile kıyafetleri var birkaç tane aldım ama çok pahalılar haberiniz olsun ohaoldumsmile

Benimde çok hafif çıktı, henüz dışardan kimse anlamaz..pantolonlarım oluyor ama sıkmaya başladı.Eteklerde henüz sorun yok.Bakalım hafiften kıyafetlerde değişiklik yapmaya başlıcaz.

benimde çıktı ama normal kıyafetlerim hala oluyo bi kaç tanesi sıkıo onlarıda giymiyrm... buarada size söylemeye unuttum kızlar dün şırnakta olay çıktı, çok korktum 10 aydır burdayım ilk defa gördüm merkezde böyle bişi, bide eşim polis onun tedirginliğiyle ağlama başladım ya...simit sarayı falan var bide cafe var onların camlarını kırdılar dün akşam.. polis biber gazı falan attı benim evim olayların olduğu yere çok yakındı..naklen izledim 2 saat falan sürdü .. şimdide babam aradı duymuş korkmuş, bende bişi yok dedim 10tane sersinin çıkartığı patırtı dedim ama 10 değil 50-60 kişi vardı... zaten yasak dışarı çıkamıyrm..polis eşi olduğum için dualarınızı eksik etmeyin kızlar inanaın çok ihtiyacım var:sinifsinif:

Ben daha başladım şimdilik normal pantolanlarımı giyiyorum.Ama şu var daha rahat kıyafet giymek istiyor insan.

Ohh ne güzel gözün aydın.Darısı bizim başımıza : )

Canım valaha ben hamile kiıyafetleri almayı hiç düşünmüyorum, zaten çok pahalı ne yapıcam sonra ben onları.Şimdi zaten bol şeyler moda.Elbise almayı düşünüyorum ama normal mağazanlardan.Zaten bir kaç tane aldım onlarında modeli zaten bol, hemalilikten sonrada giyinebilirim yani.Ya da normal bedenimin 1 beden büyüğünü alırım.

Aaaa geçmiş olsun.Ne kötü bir durumdur şimdi bu olanlara şahit olmal.Neyseki eşinde sende iyisiniz.Allah eşini de senide korusun canım.

Aaaa geçmiş olsun.Ne kötü bir durumdur şimdi bu olanlara şahit olmal.Neyseki eşinde sende iyisiniz.Allah eşini de senide korusun canım.

amin cım amin... birazda merak var dayanamıyrm bakıyrm ilk başta çok korktum polis arabasını taşlıyolardı ozaman çok kötü oldum ama sonra izledin islemedim desem yan olur vallakaydirigubbakcemile3

Ya bende işte o elbiselerden denedim de bir uyanı bulamadım...
Ben de 2 parça şey aldım evet kıyafetler hep hamile kıyafeti gibi kaydirigubbakcemile3
LCW ve defacto da çok güzel şeyler var hemde uygun fiyata...

defactoda çok güzel elbiseler var sitesinden bakıyrm şırnakta yok ben nasıl bulcam kıyafet bilmyrm geçen eşimle çıktık bi mağzaya baktım bulamadım çok sıcaktı eve geri geldik..şırnak yanıyo... çok sıcak..

defactoda çok güzel elbiseler var sitesinden bakıyrm şırnakta yok ben nasıl bulcam kıyafet bilmyrm geçen eşimle çıktık bi mağzaya baktım bulamadım çok sıcaktı eve geri geldik..şırnak yanıyo... çok sıcak..

Ya bende işte o elbiselerden denedim de bir uyanı bulamadım...
Ben de 2 parça şey aldım evet kıyafetler hep hamile kıyafeti gibi kaydirigubbakcemile3
LCW ve defacto da çok güzel şeyler var hemde uygun fiyata...

Kız dolu nasıl bulamadın.Bu hafta yaprak dökümünü izlediniz mi bilmiyorum leylanın üstünde lila rengi bi elbise vardı aynısı bende almıştım onun modeli zaten bol mesala Medium aldım : )

Canım LCW defacto ya benim evime sadece 5 dk. uzaklıkta her gün bakıyorum : ) ama çok dallı güllü yavv ben tek renk olsun istiyorum ya da deseni az olsun.O yüzden daha o mağazalrdan bana uygun bir şey bulamadım : )

Bir ara istanbula kaçarsınız alış veriş yaparsın.Ya da öncede hangi ille de yaşıyorsanız.

Canım valaha işin zor oralar çok sıcak oluyor.Klima taktır evine yoksa pişersin.

Herkese merhaba. 10. haftam bugün ve saat 5 de kontrolüm var , ne olur dualarınızı esirgemeyin kızlar. hemen cevap yazamayabilirim bundan da kötü sonuç algılamayın, gece ya da sabah yazarım sonucu ancak. Buradan işe gideceğiz gece uzun olur. İçimden bir ses hayırlısı ile sorun yok diyor…

İnşallah içimde ki ses doğrudur. Bu gece rüya gördüm, bebeğim doğmuş, ben karayım :) o ise nasıl olmuşsa beyaz peynir gibi (eşimin annesi öle beyaz tenli idi rahmetli) İçimdeki en büyük isteğimde o kızlar, Kız olursa inşallah Mediha anneme benzer(Kayınvalidem) adı da Gülse Mediha olacak. Erkek olursa abisi (Eşimin İlk eşinden olan oğlu, annesinde kalıyor) koysun adını diyorum. güzel bir rüyaydı… Rabbim hayırlara yorsun….

Allahım eşini sana bağışlasın, dularımız seninle... Aslında taşlayanlar çocuklarsa ailelerini toplayacaksın ki bak bakalım çocuklarını nasıl geri çeker aileler...

Allahım eşini sana bağışlasın, dularımız seninle... Aslında taşlayanlar çocuklarsa ailelerini toplayacaksın ki bak bakalım çocuklarını nasıl geri çeker aileler...

saol canım allah razı olsun...çok çok teşekürler.. taşlayanlar çocukta var, eşek kadar adamlarda var, onları içeri alsan ayrı bi olay toplanırlar yürüyüş yaparlar... aman onlara protesto için mazeret çok...:sinifsinif:

sende inş bebişinle ilgili güzel haberler alırsın...

Sağol canım inşallah.
Benim bu konuda kızdığım bak eşin Polis, evde camda eşini bekleyen bir bayansın, anlamıyorum ki insanlar eğitimi önce evde versinler, her şey okulda olmaz ki. Bir insan kolay yetişmiyor, en azından buhatay İskenderun daki.burada daha da bunu görüyoruz. En son şehit kendi ilçemden Beykoz'dan oladu, şu Hatay İskenderuda şehit olanlardan. Yavrum 3 aylık asker ve evin tek bebeği. Neyse kötü oluyoruz sonra. Ben Beykoz da yerel gazete sahibiyim, o haberi yapmak beni mahfetti.

selam kızlar, okuldan geldim şimdi, kendimi çok yorgun hissediyorum. Beni 1 aydır rahatsız eden bi durum var, size de danışayım, benimle aynı durumda olanlar vardır belki.
Çok yürüdüğümde, ya da ağır bi iş yaptığımda(ki bu en fazla ev süpürmek, çamaşır asmak) akşamına çok kötü oluyorum. Yürüyemiyorum, sağ tarafımda belimden bacağıma doğru bi sancı saplanıyo, otururken yada yatarken bi sorun yok ama ayağa kalktığım an canım çekiliyo sanki. Dün de biraz yormuşum demekki kendimi, gece tuvalete zor gittim topallaya topallaya.
Mide bulantılarımın ağır olduğu bi dönem klozete aniden eğilince belim çok acımıştı, o an hissettim ama yapacak bişey yoktu tabi, bi de bu yılın başında belim tutulmuştu, 3 gün geçmeyince doktora gittim, ilaçlarla geçmişti, onunla mı alakalı yoksa incitmemlemi alakalı bilemedim.
Bugün de bi arkadaşım bel fıtığından filan bahsetti, şimdi ne film çekilir ne başka bişey, doktora gitsem ne yapabilecek. Off valla çok canım sıkıldı. Daha en başında böyleysem ilerledikçe halim ne olur? :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

pat diye girdim muhabbete kusura bakmayın kızlar, aslında yazdıklarınızı okudum hatta kendimce içimden yorumlarda yaptım ama şu an o kadar kötüyüm ki bencillik yapıp kendi dertlerimi döküverdim size....

Canım aynı durum bende de oluyor hatta bazen işimi yarım bırakmak zorunda kalıyorum.ış yaptığımda falan o gün sol kasığımda falan ağrı oluyor ve akıntım fazla oluyor.Ben buraya da yazmıştım sol kasığımdan başlayan ve ayaklarıma kadar vuran bir ağrım vardı.Yürümekte zorlanıyordum.Hemde bayağa acılı bir durumdu geçmeseydi doktoruma gidecektim neyseki 2 gün sonra geçti.Senin ne zamandan beri devam ediyorr bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…