Sağol canım inşallah.
Benim bu konuda kızdığım bak eşin Polis, evde camda eşini bekleyen bir bayansın, anlamıyorum ki insanlar eğitimi önce evde versinler, her şey okulda olmaz ki. Bir insan kolay yetişmiyor, en azından buhatay İskenderun daki.burada daha da bunu görüyoruz. En son şehit kendi ilçemden Beykoz'dan oladu, şu Hatay İskenderuda şehit olanlardan. Yavrum 3 aylık asker ve evin tek bebeği. Neyse kötü oluyoruz sonra. Ben Beykoz da yerel gazete sahibiyim, o haberi yapmak beni mahfetti.
2 haftadır filan böyleyim, yani bacağıma vuran ağrı konusunda. Kendimi zorladığım günün akşamında çıkıyo yanlız, hemen o anda değil. Belimi incilteli de 1 ay olmuştur..
ah canım benim işte şırnakta o çok zor...adamlar o kadar şaşırtılarki burda görev yapan öğretmenleri taciz ediyolar... evde eğitimden bahsediyosun önce bu insanların eğitilmesi lazım..memurların gözüne baka baka burası şırnak burdan çıkış yok die bağıran einsanlardan ne beklersinki... inan çok zor çok...hatta imkansız...:çok üzgünüm:
2 haftadır filan böyleyim, yani bacağıma vuran ağrı konusunda. Kendimi zorladığım günün akşamında çıkıyo yanlız, hemen o anda değil. Belimi incilteli de 1 ay olmuştur..
Kızlar selam umarım herkes iyidir.Geçmiş bayağa uzun biraz okuyabildim : )
Şu sezeryan mı normal doğum mu konusunu artık kapatalım.Sanırım herkes hassas yanlış anlaşılmalar oluyor.Biribirimizi kırmanın anlamı yok tatlı tatlı sohber ediceğiz şurada : )O yüzden yazılanlara cevap vermiyeceğim : )
karabiber01 kilolu halini gördüm zayıf halide muhteşem bir değişim azmine hayran kaldım canım.Aynen bötle devam et şimdi kiloda alsan eskisi gibi olmazsın.Doğumdan sonrada hemen verirsin zaten sen artık kendi çabında diyetisyen olmuşsundur : )
ayyy karabiberim daha yeni gördüm fotolarını mükemmel olmuşsun maşallah
nasıl verdin tatlım kiloları bize de sölesene formülünükaydirigubbakcemile2
doğumdan sora çok ihtiyacımız olacak
benimde çıktı ama normal kıyafetlerim hala oluyo bi kaç tanesi sıkıo onlarıda giymiyrm... buarada size söylemeye unuttum kızlar dün şırnakta olay çıktı, çok korktum 10 aydır burdayım ilk defa gördüm merkezde böyle bişi, bide eşim polis onun tedirginliğiyle ağlama başladım ya...simit sarayı falan var bide cafe var onların camlarını kırdılar dün akşam.. polis biber gazı falan attı benim evim olayların olduğu yere çok yakındı..naklen izledim 2 saat falan sürdü .. şimdide babam aradı duymuş korkmuş, bende bişi yok dedim 10tane sersinin çıkartığı patırtı dedim ama 10 değil 50-60 kişi vardı... zaten yasak dışarı çıkamıyrm..polis eşi olduğum için dualarınızı eksik etmeyin kızlar inanaın çok ihtiyacım var:sinifsinif:
Senii anlamazmıyımm canımm bende polis eşiyimm ve hergünn o tedirginliği bende yaşıyorumm
azcık geç kalsınn aklımm çıkıyoo birşeymii oldu diyee
bizde mardindeydikk canımm dahaa önceeee
şırnakk biraz daha tehlikeli bir yerr
moralim bozulduu kizlar..:gitme:
daha güya 1 kilo aldim..dügün icin denedigim hicbir elbise cuk diye oturmadi üstüme..
benim bedenimdekilerde göbek cikti,büyüklerde potluk yapti..
sinirlendim eve geldim..ne giycem ben simdi..2 gün üstüste dügün var :gitme:
moralim bozulduu kizlar..:gitme:
daha güya 1 kilo aldim..dügün icin denedigim hicbir elbise cuk diye oturmadi üstüme..
benim bedenimdekilerde göbek cikti,büyüklerde potluk yapti..
sinirlendim eve geldim..ne giycem ben simdi..2 gün üstüste dügün var :gitme:
massallah bebegin gelmeye niyeti yok,annesinin yumusak karnini seviyordur napsin :ecrin_bebek:canım ben de 1,5 kilo aldım ama göbişi görsen. okula giderken hala aynı pantolonlarımı -dar olanlar hariç tabi- giyiyorum ama iş gömleklere gelince göbiş fırlıyo hele oturuken, 34 bedendim tüm kıyafetlerim daracık, azıcık büyük alsaymışım. ama geçen de factoya gittim, bi kaç üst aldım, eski hamileliklerim hollandada hala, çünkü ablamın kızı 40+3. gününde olmasına rağmen hala doğmadı, doktorlar 42. haftayı bekleyelim demişler, yuh dedim artık. alsanıza suni sancıyla!
hahaha,bu dedigini bakalim bi kac ay sonrada söyleyebilecekmisin bana..sıkma canını ne güzel manken gibi olcan bizlerin göbekler çıktı sıgmıyoruz hiç bişeye:)
kızlar ben de kabızlık hali devam ediyo, ne yapsam farketmiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?