2010 Aralık Anneleri

ah canım benim işte şırnakta o çok zor...adamlar o kadar şaşırtılarki burda görev yapan öğretmenleri taciz ediyolar... evde eğitimden bahsediyosun önce bu insanların eğitilmesi lazım..memurların gözüne baka baka burası şırnak burdan çıkış yok die bağıran einsanlardan ne beklersinki... inan çok zor çok...hatta imkansız...:çok üzgünüm:

2 haftadır filan böyleyim, yani bacağıma vuran ağrı konusunda. Kendimi zorladığım günün akşamında çıkıyo yanlız, hemen o anda değil. Belimi incilteli de 1 ay olmuştur..

2 haftadır filan böyleyim, yani bacağıma vuran ağrı konusunda. Kendimi zorladığım günün akşamında çıkıyo yanlız, hemen o anda değil. Belimi incilteli de 1 ay olmuştur..

Canım bak sen zaten belini incitmişsin kendini de yorduğun zaman hemen ağırmaya başlıyor.Bence sen kendine dikkat et, fazla yorma iş yapsan bile yavaş yavaş yap,belinde hassas çünkü.

Benimde 2 tane hamile pantalonum var LCW de çok güzel hamile pantolonları görmüştüm alırım demiştim tam alayım dedim bitmiş 3 haftadırda gelmedi.

Valla Allah yardımcınız olsun, ne desem bilemedim

Esra sen direk yastıksız yat bi kaç gün sert bi yerde ama mutlaka doktora da git, hamilelik ilerledikçe sırt üstü yatamazsın o yüzden şimdi ağrını geçirmeye bak sonrasında da çok dikkat et, eğilerek bişey kaldırma dizlerinin kırarak çömel. Bide mutlaka doktora git ihmal etme, ağırlaştıkça çok zor olabilir Allah korusun:Saruboceq:

sapol canıummm

ayyy karabiberim daha yeni gördüm fotolarını mükemmel olmuşsun maşallah
nasıl verdin tatlım kiloları bize de sölesene formülünükaydirigubbakcemile2
doğumdan sora çok ihtiyacımız olacak

formüllerimii doğumdan sonray:hulya:a saklıyorummm
şaka bir yanaa çokk sağoll
azim canımm ,çok az yedim ve yürüdümm
amaa şimdi şişkoyummm

Senii anlamazmıyımm canımm bende polis eşiyimm ve hergünn o tedirginliği bende yaşıyorumm
azcık geç kalsınn aklımm çıkıyoo birşeymii oldu diyee
bizde mardindeydikk canımm dahaa önceeee
şırnakk biraz daha tehlikeli bir yerr

evet canım şırnak tehlikeli ama ilçeleri merkezde çok fazla olay olmuo du taki düne kadar...10 ay oldu hiç bişeyle karşılaşmadım ilk defa şok oldum...Allah yar ve yardımcımız olsun....:Saruboceq:

kızlar selam, geçmişe bakamadım, umarım güzel annişler ve de bebişler iyidir. Okul sonu işler öyle çok ki, haftaya da az girebilicem sanırım, bi de haftasonu yapılacak sbs'de görevim var hem de 2 gün, yoğunluk bi bitse rahatlıycam.
Bu arada bebişi ara ara hissediyorum, oğlumun hareketlerini 17-18 haftalıkken hissetmiştim ama bu kez baya erken oldu. Daha o kadar güçlü değil tabi, içimde bişey uçar gibi.

moralim bozulduu kizlar..:gitme:
daha güya 1 kilo aldim..dügün icin denedigim hicbir elbise cuk diye oturmadi üstüme..
benim bedenimdekilerde göbek cikti,büyüklerde potluk yapti..
sinirlendim eve geldim..ne giycem ben simdi..2 gün üstüste dügün var :gitme:

canım ben de 1,5 kilo aldım ama göbişi görsen. okula giderken hala aynı pantolonlarımı -dar olanlar hariç tabi- giyiyorum ama iş gömleklere gelince göbiş fırlıyo hele oturuken, 34 bedendim tüm kıyafetlerim daracık, azıcık büyük alsaymışım. ama geçen de factoya gittim, bi kaç üst aldım, eski hamileliklerim hollandada hala, çünkü ablamın kızı 40+3. gününde olmasına rağmen hala doğmadı, doktorlar 42. haftayı bekleyelim demişler, yuh dedim artık. alsanıza suni sancıyla!

sıkma canını ne güzel manken gibi olcan bizlerin göbekler çıktı sıgmıyoruz hiç bişeye:)

of ya sinir oldum eşime çıkış vermemişler...kaçta gelicek eve belli değil...of offffffffff

yine bi cok alinti yaptim koptum offf kafamçokkarıştı
SEZEN canimm görümcem vericek bana o yastiktan,o memnundum dedi,bakalim deneyince söylerim bende canim :1ninca:
UCURUM gecmis olsun,Allah korusun sizi ve diger tüm polisimizi-askerimizi.. :Saruboceq:
JULYET canim pazartesi insallah güzel haberler alicaz hepberaber hihoyyyt

DILEM canimm acile gitmeye alistin kiz..allah baska sebeplerden dolayi acillik yapmasindaa,özleyince git sadece..bu arada dogum günlerimiz ayniiihihoyyyt

massallah bebegin gelmeye niyeti yok,annesinin yumusak karnini seviyordur napsin :ecrin_bebek:
güle güle giy cicilerini canimcim..
aynen..gögüs ve göbisten kaybediyorum iste..kocamanlar..
hatta yüzüm falan cok miniklesti bi görsen..eskiden daha tombisti :kedi:

sıkma canını ne güzel manken gibi olcan bizlerin göbekler çıktı sıgmıyoruz hiç bişeye:)
hahaha,bu dedigini bakalim bi kac ay sonrada söyleyebilecekmisin bana..
hicccc sanmiyorum canim sempatiksalakcinni
10 kilo fazlayla kaldim,ondan almiyorum bence olumunekankayizsmile

ESRACIM gecmis olsunnnn...
baslarda okumussundur belki benimde kuyruk sokumu agrim vardi,aksamlari özellikle..
cok sükür yok bir haftadir falan..
bende bel fitigi baslangici vardi,üstüne hamilelik derken bence ondan oldu benimki
ama sende eskiden bisey yoksa doktora görün canim,hamilelikte fizik tedavi veriyorlarmis

kızlar ben de kabızlık hali devam ediyo, ne yapsam farketmiyo.

tatlimm dün kefir muhabbeti gectiginde internette kefirle ilgili ne varsa okudum..
sagolsun toobada tecrübelerini paylasti..
probiotikmis kefir..kabizliga birebirmis..
dün aksam icecektim ilk defa ama uyumusum,bu aksam icerim belki,yani denemedim ben henüz ama okudugum her yerde yaziyordu..
dene bi istersen yerimseniben

slm kızlar,
Rabbime binlerce şükür olsun 2li test sonucum iyi geldi:lepi:,hatta 3 gün nce çıktı sonuçlar nerdeyse meraktan çatlıcaktım.
bu arada elevit bende yan etkiler yaptı onun için doktor gyno ferro sanol verdi ama elevit in içinde daha çok vitamin var,ben zaaten hala doğru düzgün yemek yiyemiyorum çok istahsızım..bir türlü karar veremedim ne yapsamki?hangisini kullansam acaba?:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…