2010 Aralık Anneleri

a kefir mi canım, iyi mi geliyomuş, geçmişe bakamadım bilmiyodum. burası küçücük bi ilçe, marketten çok bakkal mantığı var, bulamam sanırım ama Bursa'ya gidince bakıyım canım, sağol cucucum.

Hanımlar ben haftasonu giremeyeceğim, hepinizi öpüyorum. ıyi Haftasonları!!

Bebişlere ve kendinize iyi bakın...a.s.

kimsecikler kalmamış
herkese iyi haftasonları tatlışkolar.
benim randevuma da 9 gün kaldı.
geçsin günler de ben de bebişimi göreyimmmm.

ben geldim sekerler ama hepiniz gitmiş yaw
bende karşılama töreni falan yaparsınız diye
heyecanlanmıştımkaydirigubbakcemile3
biraz geçmişe bakiym barizemuszemus
gelen olursa ıslık çalsın ben burdayımnaniknanik

Günaydın kızlar
Kefirden bahstmişsiniz bir kez merak edip içmiştim ayrana benziyor sevmiştim tadını iyi geliyorsa için derim.Migrosta oluyor
Ben şu an vitamin olarak megadyn kullanıyorum.Elevit e vitamini değilmiydi
Akşam arkadaşımın kızının düğünü var ona gideceğim.

herks uykuda galiba dimi annişler.
ben erkenciyim sanırım.
show tv de agubugu diye bi program var
onu iziyorum.
karnımız acıktı
ama hazırlamaya üşeniyorum.

günaydın kızlar
çok şükür ikili testimizin sonuçları iyi çıkmış o kadar sevindim ki...
darısı sonuç bekleyen diğer arkadaşlarımın başına..

slm canım, ben 2 senedir burdayım benım esım de cogu zzaman nöbetci evde yalnızım sıkılırsan beklerım tamm...

saol canım benim düşünmen yeter... buarada çok sevindim test sonuçlarının iyi çıktığına bebiş sağlıklı yani... bende p.tesi gidicem bakalım.. sen özeline gittin hastaneyemi__?

günaydın kızlar

Günaydın kızlar.Geçmişe bakamdım tembelliğim üstümde :)) Sezen hadi gözün aydın canım darısı bekleyen ve benim gibi yaptırcak olacakların başına :ecrin_bebek:

saol canım benim düşünmen yeter... buarada çok sevindim test sonuçlarının iyi çıktığına bebiş sağlıklı yani... bende p.tesi gidicem bakalım.. sen özeline gittin hastaneyemi__?

tesekkur ederim umarım herkesin güzel çıkar,ben hastaneye gidemiyorum çalısıyorum ya hep özeline gittim,artı hastane cok kalabalık oluyor ben bile ne sorcagımı unutuyorum orda yani muaynehanesinde çok daha sağlıklı bi iletişimimiz oluyo,eger 12. haftanın içindeysen bence hafta sonu muaynesine gidebilirsin,c.tesi günleri açık oluyo ve aysel hanım süper anlatıo bak burası eli ,işte ayaakları felan diye bizim cocuk biraz tembell hep uyuyo uyandırıncada poposunu dönüp tekrar uyuyo sırnaşık şey onun için ugrastık baya....kan testini zaten devlet hastanesi yapmıyor aysl hanım sizi bir labaratuvar a yönlendirio onun için ayrıca ücret veriosunuz..

günaydın kızlar

gözun aydin, benimkine de 4 gun var daha insallah geriye kalanlar hep iyi haberler alirlar:Saruboceq:

Günaydın kızlar.Geçmişe bakamdım tembelliğim üstümde :)) Sezen hadi gözün aydın canım darısı bekleyen ve benim gibi yaptırcak olacakların başına :ecrin_bebek:

amin canımm amiiiiiiiiin.

gunaydınn bayanlar.. opuyorumnanaktanne kadar gusel bi topikmis bu yeni farkettim ben bilmiyorumkismile

hoşgeldin yasmincim bekleriz burada aynı kaderi taşıyan arkadaşlar birbirimize destek oluyor paylaşımlarda bulunuyoruz keyiflidir bizim topiğimiz..

tamam canım çok teşekürler....

hoşgeldin yasmincim bekleriz burada aynı kaderi taşıyan arkadaşlar birbirimize destek oluyor paylaşımlarda bulunuyoruz keyiflidir bizim topiğimiz..
hosbuldumopuyorumnanaktan .. biraz gecmişi okudum ewet keyifli bi topikkaydirigubbakcemile2.. bende aynı kaderi paylasıyorum 10+3 hamileyimm :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…