Bizimkinin cinsiyeti inşallah haftaya randevuda belli olur. 2 yaşında bir kızım var. Rüyamda gördüm yaklaşık bir ay önceydi maviler giymiş bir bebek çokda güzeldi kucağımda benim bebeğimmiş adıda Muhammed Ensar gerçi eşim Muhammed istiyordu ama Ensar ismini rüyamda duydum. Eğer erkek olursa rüyamdaki ismi Muhammed Ensar koymayı düşünüyorum.
ya 1 haftam var daha.
çabuk geçsin zaman
siz hep gidip geliyosunuz
ben bekle bekle
zman geçmiyo
ama az kaldı yine de dimiiiiiiiiiii
gel salı gellllllll
selam kizlar
benimde yarin randevum
ozledim bebisimi iki hafta oldu gormeyeli
ikili testi istiycem bakalim ne zaman yapilirsa
sen saat kaçta gideceksin canım?
Ersasu uzanmış çerez yiyordum hiçbirşey yapmıyordum birden karnımın setleştiğini hissettim ayağa kalktım bir sıcaklık hissettim sonra kaları gördüm dedim eyvah bebeğim gitti hemen doktora gittik ultrasonda bebeğin hareket ediyor iyi deyince çok mutlu oldum Allah kimseye göstermesin.Plasenta aşağıya yakın olunca kanamış istirah edince bebekte büyüyünce yukarı çıktı daha olmadı çok şükür.
Doğum hikayemi korkmayın diye anlatmıyorum psikolojim bozuldu o gün o kadarını söyleyim :)
Denizim16 senin tansiyonun gayet iyi canım birde tansiyonunu dinlenmişken ölç.
bende çok merak ediyorum
randevu günüm gelsin hemen
son 1 hafta. yaşasınnnnn
kızlar akşamları karnım çok şişiyo sizinde ölemi
benim bu 2. hamilelik ondan karşılaştırıyorum
ben 16 haftalıkken böyleydim
baya kocaman oluyo
eşim de diyo
bak korkma
kocaman oldu şuna bak
maşallah diyo.
canim bura saatiyle 2 de tr saatiyle 3 oluyo
ersasu benimde yarın cnm randevum inşallah iyi haberlerle geliriz bakalım hangimizinkinin cisiyetini sölicek,çok merak ediyorum nedense,bi isteğim yok ama ne olduğunu merak ediyorum :)))
Bize de yazarsın artık, bebişin neler yaptı. Çok zevkli oluyor okuması:lepi:
Ersasu uzanmış çerez yiyordum hiçbirşey yapmıyordum birden karnımın setleştiğini hissettim ayağa kalktım bir sıcaklık hissettim sonra kaları gördüm dedim eyvah bebeğim gitti hemen doktora gittik ultrasonda bebeğin hareket ediyor iyi deyince çok mutlu oldum Allah kimseye göstermesin.Plasenta aşağıya yakın olunca kanamış istirah edince bebekte büyüyünce yukarı çıktı daha olmadı çok şükür.
Doğum hikayemi korkmayın diye anlatmıyorum psikolojim bozuldu o gün o kadarını söyleyim :)
Denizim16 senin tansiyonun gayet iyi canım birde tansiyonunu dinlenmişken ölç.
DENIZIMM
canim yüksek degil..
11-12-13 normal büyük tansiyon icin,14 sinir deger..sonrasi yüksek kabul ediliyor.
6-7-8-9 da kücük tansiyon icin normal..
ben 18-11 tansiyonla acile gittim,kendimde bisey yoktu ama korkuyor insan ki yüksekti yani..
ama ordaki doktor biraz dinlenmeyle gececegini söylemisti düsün..
hem gercektende bilekten ölcüm aletleri güvenilir degil..
stres yapma yani fistigim :1hug:
Canım benimde 2.hamilelik öncekindede karnım erkenden çıkmıştı bunda dahada erken çıktı hele akşamları çok daha büyük oluyor ama bebiş 5-10 cm.birşey o şişlik gaz su ve yemek :)
kizlar bisey sorucam.
afedersiniz ama idrara ciktiginizda idrarinizin üzerinde yag tabakasi oluyor mu?
ben özellikle sabahlari dikkat ediyorum da böyle sanki yag dökmüs gibi bir tabaka oluyor..
gün icinde farkedilmiyor cünkü cok su ictigimden zaten su gibi ama sabah idrari koyu ve dedigim gibi..
kizlar bisey sorucam.
afedersiniz ama idrara ciktiginizda idrarinizin üzerinde yag tabakasi oluyor mu?
ben özellikle sabahlari dikkat ediyorum da böyle sanki yag dökmüs gibi bir tabaka oluyor..
gün icinde farkedilmiyor cünkü cok su ictigimden zaten su gibi ama sabah idrari koyu ve dedigim gibi..
kizlar bisey sorucam.
yok canım bende öle bişey olmuyo
siz deyince bende idrar rengime bakıyorum artık
hep açık renk
biraz koyu görünce gidip hemen su içiyorum
gerçi baya su içiyorum ben
gece tuvalete klkıyorum ben bikaç kez
sonra yine su içiyorum
sen gece içmiyomusun ki.
daah çok iç bakimmmmm
lmaz: lmaz: lmaz:
ay kızlar alıntı yapamadım ama hepsini okudm...1buçuk saatim kaldı kalbim yerinden fırlayacak valla çok merak ediyrm bi yandan da çok korkuyrm tahlilde vericem...bebeğimi çok merak ediyrm bide ilk bebek ya daha ayrı bi heyecan oluyo ya....eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?