2010 Aralık Anneleri

Selam canlarım,

Bir sürü alıntı yapmıştım ve kaç sayfadır size yetişmeye çalışıyordum bilgisayar güncelleme yapacakmış birden restart etti sinir olduuuuummmmm!! Maşallah bugünde sohbetinize doyum olmadı, ayrıca isimlerde çok güzel. Adlarıyla yaşasınlar inşallah! Bizim daha belli değil yaa, aklımıza bişey gelmiyo, açıkçası hiç oturup konuşmadık bile kafamçokkarıştı

Gizemli, welcome back canım benima.s., hemde ne güzel gelmişsin. Bende çok duygulandım ne güzel yazmışsınboshayallersmile

Denizcim, geçmiş olsun tansiyonun neden yükseldi, evde kendin mi ölçüyorsun?
Tansiyon aletin bilekten ölçüyorsa kesinlikle güvenmeyin diyorlar. Şimdi koldan ölçen elektronik ve sertifikalı tansiyon aletleri varmış. Bilekten ölçen hiçbir tansiyon aletine sertifika verilmiyormuş.

Mavrulam, sende mi bebişim yaaa :lepi: Bir sürü oğluşumuz oldu, mühendislik fakültesi gibikaydirigubbakcemile3
ay benim ki kız olsun bari kıymetli olur bu kız yokluğunda şimdikaydirigubbakcemile3

hosgeldin ersasucum
nasilsin?
bugun burda muhabbet koyu zemuszemus
sen yarinmi dra gidiyodun?
cok merak ediyorum sana cinsiyetini soyliceklermi diye?
sen ogrenirsen bi hafta sonra bende ogrenirim sanirsamki

ersasu benimde yarın cnm randevum inşallah iyi haberlerle geliriz bakalım hangimizinkinin cisiyetini sölicek,çok merak ediyorum nedense,bi isteğim yok ama ne olduğunu merak ediyorum :)))

benimde 2li test sonucum çıkmıştır ama doktorum yoktu 15 inde getir dedi sonucu bende o zaman nöbetçiyim ancak 17 gibi gidebilirim.

mrb kızlar nasılsınız.
tamam affedildiniz
valal 13 civarında çıktı dün
dinlenince geçti ama
tobacımmm yüksekmi sence.
valal artık kafamıza bişey takılırsa artık cevaplıcaksın.
çok şanslıyız ozaman senin gibi deneyimli biri olduğu için topiğimizde
gerçi doktoruma sorucam
ben korkuyorum işte.
tansiyonuma dikkaet ediyo doktorum .sanki az bi yorulmada çıkıyo gibi
yoksa herkesinmi öle olur bilmem.
öfff korktum işte.
uamrım bi problem olmaz
yok ben tuzlu yemiyorum hiç

tansiyon aletim koldan ölçen digital soranalr için.

ooooo isimelr konuşulmuşşş
ben hiç düşünemiyorum ya niyeyse
ama umut ve görkem çok hoşuma gidiyo hatat umut görkem erkek olursa
kız olursa beril güzel başka araştırmak lazım

cnm ya geçmiş olsun dikkat et kendine,benimde tam tersi düşük tansiyon sorunu var oda yeni yeni oluşmaya başladı 1-2 haftadır koltuktan yavaş yavaş kalkmama rağmen hep başım dönüyor ve gözlerim kararıyor geçen ölçmüştüm 10-6 çıkmıştı hemşire düşük ama hamilelikte normal bunlar dedi,bugün sırada oturmama rağmen oturduğum yerde hissediyorum düştü tansiyonum gözlerim karardı yine,belki seninde düşmeye başlar cnm 1-2 hafta sonra

hosgeldin ersasucum
nasilsin?
bugun burda muhabbet koyu zemuszemus
sen yarinmi dra gidiyodun?
cok merak ediyorum sana cinsiyetini soyliceklermi diye?
sen ogrenirsen bi hafta sonra bende ogrenirim sanirsamki

Hoşbulduk canım, listeyi güncelliyordum. Bugün 3 tane erkek bebek haberi geldi iyi mi? Daha hiç kız yokkaydirigubbakcemile3 İlk kız haberi verene havai fişek patlatıcam topikte, çok değerli olacak yani:lepi:

Evet ben yarın gideceğim doktora, çok heyecanlıyım, öğrenirsem hemen haber veririm hatta özelden mesaj atarım sana.kaydirigubbakcemile5

ersasu benimde yarın cnm randevum inşallah iyi haberlerle geliriz bakalım hangimizinkinin cisiyetini sölicek,çok merak ediyorum nedense,bi isteğim yok ama ne olduğunu merak ediyorum :)))

Hadi inşallah bende çok merak ediyorum, benimde bir isteğim yok valla. Hep bebişim diye seviyorum kuzumuuuu. Arada bişey olmasında Allah korusun erkek veya kız önemli değilkaydirigubbakcemile3

Benim önceki gebeliğimde 19 haftalıkken plasentam kanadı 1 ay istirahat ettim 3 gün hastanede yattım çok şükür geçti tansiyonum hep yüksekti doktorum tansiyon ilacı kullan dedi kullanmadım korktum bebeğe zararı olur diye ama hiç tuzlu yemedim çok dikkat ettim.Doktor kontrollerine giderken heyecandan tansiyonum çıkıyordu :) Şimdide 130/90 filan.ınşallah hayırlısıyla atlatırız bu günleri

evet cnm bende hep bebişim diye seviyorum valla,hiiç farketmez banada sırf sağlıklı eli yüzü düzgün hayırlı bi bebk olsun yeter,ama erkek hissediyorum sanki kaydirigubbakcemile3 kaçta randevun cnm benim 10.30 gelince gireriz hemen ama ben yazıp çıkıcam cnm perş. çok önemli sınavım var,perşembe rahat rahat konuşuruz ama

selam kizlar
benimde yarin randevum
ozledim bebisimi iki hafta oldu gormeyeli
ikili testi istiycem bakalim ne zaman yapilirsa

canım ben geçen gün üzülmüştüm biraz ozman 13.6 çıktı.
sonra dinlendim 10 dk geçti AllaHTAN
sonra dün sandviç hazırlarken az ayakta kaldım geldim ölçtüm 13.3 çıktı
canım sıkıldı
dinlenince geçti.
ama korktum işte
gerçi 14 / 9 olursa haber ver dedi doktorum.
benim genelde büyük 11-12 arası
küçük 7-8 arası
bikaç böle çıkınca korktum işte
önemli tansiyon yüksekliği
bi de insan bi kayıp yaşayınca daha da korkuyo

Benim randevu 9.00 da sanırım gidip doktoru bekleyeceğim. Heyecandan erken gidiyorum, sonra doktoru bekliyorum ordakaydirigubbakcemile3 Gelince yazarız hemen tabi inşallah güzel şeyler yazarız Allah ım:Saruboceq:

Sınavında başarılar, hadi git çalış gezme buralardalmaz:, perşembe rahat rahat konuşuruz inşallah:Saruboceq:

aman ne badire atlatmışsın, peki neden kaydı plasenta? ağır bişey mi kaldırdın, geçmiş olsun (gerçi geçmiş zatenkaydirigubbakcemile3)

oyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyy nekadar kalabalığız

Hoşgeldin denizim, sen bi de sabah görecektin, bi yandan alıntı yapmaya çalışıyorum bi yandan sayfalar ilerliyor!! Bilgisayar restart atınca bütün çabalarım boşa gitti:umursamaz: Şimdi de hiç ilerlemiyorboshayallersmile

bende çok merak ediyorum
randevu günüm gelsin hemen
son 1 hafta. yaşasınnnnn
kızlar akşamları karnım çok şişiyo sizinde ölemi
benim bu 2. hamilelik ondan karşılaştırıyorum
ben 16 haftalıkken böyleydim
baya kocaman oluyo
eşim de diyo
bak korkma
kocaman oldu şuna bak
maşallah diyo.

ya sabahları kaçırıyorum ben esracım
okulda oluyorum ya
keşke okulda netim olsa
ordan da konuşurdum

Bizimkinin cinsiyeti inşallah haftaya randevuda belli olur. 2 yaşında bir kızım var. Rüyamda gördüm yaklaşık bir ay önceydi maviler giymiş bir bebek çokda güzeldi kucağımda benim bebeğimmiş adıda Muhammed Ensar gerçi eşim Muhammed istiyordu ama Ensar ismini rüyamda duydum. Eğer erkek olursa rüyamdaki ismi Muhammed Ensar koymayı düşünüyorum.

selam kizlar
benimde yarin randevum
ozledim bebisimi iki hafta oldu gormeyeli
ikili testi istiycem bakalim ne zaman yapilirsa
ohh ne güzel hep aynı günlere denk gelmişiz yarın bol bol anlatırırz artıkk,inşallah güzel sonuçlar alırırz hepimiz cnm

yaa aynen bende öyle hep yarım saat önceden ordayım valla,orda beklemek daha güzel geliyor evde beklemekten nedense,teşekkürler cnm evet ben çalışayım biraz hepsi yarına kalmasın,öptüm hepinizii byeee

ne güzel
bende rüyamda gördüm
doktorumuz sölüyodu cinsiyeti
ama bakalım
rüyaların tersi mi çıkar
yoksa rüyada gördüklerimiz mi bilmem
hayırlı sağlıklı olsunlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…