mrb kızlar nasılsınız.
tamam affedildiniz
valal 13 civarında çıktı dün
dinlenince geçti ama
tobacımmm yüksekmi sence.
valal artık kafamıza bişey takılırsa artık cevaplıcaksın.
çok şanslıyız ozaman senin gibi deneyimli biri olduğu için topiğimizde
gerçi doktoruma sorucam
ben korkuyorum işte.
tansiyonuma dikkaet ediyo doktorum .sanki az bi yorulmada çıkıyo gibi
yoksa herkesinmi öle olur bilmem.
öfff korktum işte.
uamrım bi problem olmaz
yok ben tuzlu yemiyorum hiç
tansiyon aletim koldan ölçen digital soranalr için.
hosgeldin ersasucum
nasilsin?
bugun burda muhabbet koyu zemuszemus
sen yarinmi dra gidiyodun?
cok merak ediyorum sana cinsiyetini soyliceklermi diye?
sen ogrenirsen bi hafta sonra bende ogrenirim sanirsamki
ersasu benimde yarın cnm randevum inşallah iyi haberlerle geliriz bakalım hangimizinkinin cisiyetini sölicek,çok merak ediyorum nedense,bi isteğim yok ama ne olduğunu merak ediyorum :)))
Evet ben yarın gideceğim doktora, çok heyecanlıyım, öğrenirsem hemen haber veririm hatta özelden mesaj atarım sana.kaydirigubbakcemile5
Hadi inşallah bende çok merak ediyorum, benimde bir isteğim yok valla. Hep bebişim diye seviyorum kuzumuuuu. Arada bişey olmasında Allah korusun erkek veya kız önemli değilkaydirigubbakcemile3
Benim önceki gebeliğimde 19 haftalıkken plasentam kanadı 1 ay istirahat ettim 3 gün hastanede yattım çok şükür geçti tansiyonum hep yüksekti doktorum tansiyon ilacı kullan dedi kullanmadım korktum bebeğe zararı olur diye ama hiç tuzlu yemedim çok dikkat ettim.Doktor kontrollerine giderken heyecandan tansiyonum çıkıyordu :) Şimdide 130/90 filan.İnşallah hayırlısıyla atlatırız bu günleri
evet cnm bende hep bebişim diye seviyorum valla,hiiç farketmez banada sırf sağlıklı eli yüzü düzgün hayırlı bi bebk olsun yeter,ama erkek hissediyorum sanki kaydirigubbakcemile3 kaçta randevun cnm benim 10.30 gelince gireriz hemen ama ben yazıp çıkıcam cnm perş. çok önemli sınavım var,perşembe rahat rahat konuşuruz ama
Benim önceki gebeliğimde 19 haftalıkken plasentam kanadı 1 ay istirahat ettim 3 gün hastanede yattım çok şükür geçti tansiyonum hep yüksekti doktorum tansiyon ilacı kullan dedi kullanmadım korktum bebeğe zararı olur diye ama hiç tuzlu yemedim çok dikkat ettim.Doktor kontrollerine giderken heyecandan tansiyonum çıkıyordu :) Şimdide 130/90 filan.İnşallah hayırlısıyla atlatırız bu günleri
oyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyy nekadar kalabalığız
ohh ne güzel hep aynı günlere denk gelmişiz yarın bol bol anlatırırz artıkk,inşallah güzel sonuçlar alırırz hepimiz cnmselam kizlar
benimde yarin randevum
ozledim bebisimi iki hafta oldu gormeyeli
ikili testi istiycem bakalim ne zaman yapilirsa
Benim randevu 9.00 da sanırım gidip doktoru bekleyeceğim. Heyecandan erken gidiyorum, sonra doktoru bekliyorum ordakaydirigubbakcemile3 Gelince yazarız hemen tabi inşallah güzel şeyler yazarız Allah ım:Saruboceq:
Sınavında başarılar, hadi git çalış gezme buralardalmaz:, perşembe rahat rahat konuşuruz inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?