2010 Aralık Anneleri

hepinizin isimleri güzel kizlar..
saglikla gelsinler,isimleriyle uzun yasasinlar insallah..

bizi büyük bir tartisma bekliyor bu isim konusunda...
kayinbabam simdiden kendi ismini koymamiz icin heveslenmis durumda :gitme:
esimde istemiyor bende..cünkü kullanamaz eger erkek olursa,zor söyleniyor..
ah ahhh ellerinde olsa cinsiyetinide erkek yaparlardi.simdiden oglum diye seviyorlarr,vay bana vaylar bana...

valla kolay gelsin hepinize...ben kaçıyrm kızlar öptüm çok...

Canım ya sende eşin de istemiyorsa koymazsınız olur biter, eğer bunun için tavır alacaksa alsın.Olur mu canım öyle şey Haa siz böyle bir şey isterseniz anlarım ama durduk yere insanın kendi ismini torununa koyulmasını istemesi abest ve komik son derece.

Ben koymazdım bu durumda ne münasebet .

Merhaba kızlar şimdi doktordan geliyorum hep kız diyordum ama bebeğimin cinsiyeti erkek % 80 :asigim:Ben hep kız düşünmüştüm

sende öğrendin dmek canımm bebişinii
bugünde listede senin tahmininii okumuştumm kız yazıyorduu dmeekk erkekmişş
bizimm site pipilii dolduu heppp
doktor nasıl söyledii canımm senmii sordunn omuu dediii

kızlar hepinizin isimleri çok güzel..çok beğendim..
keseyi görecekmiyiz?
kalp atışlarını duyacakmıyız?
ikili test derken isim düşünür duruma geldik çok şükür bin şükür..
hep böyle güzel sohbetler edelim inşallah..
biz bugün 14 haftalık olduk ve bir dahaki kontrolum 28 haziran..17 haftalık olacağız o zaman gösterir inşallah..kız olursa DURU erkek olursa EGE bizim isimler de..eşim çoooooooook kız istiyor..benim tek istediğim eli ayağı düzgün olsun sağlıklı ve hayırlı evlat olsun bir de bahtı güzel olsun amin..

amaaan bi yerden sinir edecekler ya..
kendi abim,babamin ismini koydu,cünkü yengem istedi,cünkü güzel ve bu ara cok yaygin bir isimdi,Éren..onu örnek gösteriyor kayinvalidem yavastan yavastan akannehir
aman diger oglu koysun..hem erkek olacagi belli degilki..o yüzden kiz bebek olsa diyorum bazen..ne yaparlar acaba sempatiksalakcinni
cinsiyet belli olsun ismiyle sevmeye baslicaz zaten..
ismi cok degisik ve güzel ama kullanamaz cünkü burda yumusak g harfi yok,bak yazamiyorum bile sempatiksalakcinni :1closedeyes:
agahan
bizde egehan koyacagiz ne var yani demi :dilcikar:

Aynen benim eşimde kız istiyor.Pazar günü arkadaşın kızını kucağından indirmedi.Bana '' bende bundan istiyorum '' diyo:roflol: siparişle oluyor sanki..Bu zamana kadar hiç fark etmez diyordum ama eşimi öyle görünce O gün ilk defa Allahım inşaallah kızım olur dedim.İnşaallah duam kabul olur.

evet canim demii,isim düsünür hale geldik cok sükür..
hepimiz saglik haberlerini alalimda,gerisi kolay..
ooo sen o zamana görürsün insallah..bizimde 24 hazirandi sanirim,yazmistim ama aklimda yok..
erkek olursa hemen hemen adas olcaklar bizim ufakliklar desene yerimseniben

Hiç stres yapma koymak zorunda değilsiniz.Diğer oğlu koysun Allah Allah : )

Hiç o da Han bu da Han.Ağa'yı da diğer oğlu koyar olur biter yarı yarıya :roflol:

Nasıl çözüm ama ben bu ülkeye başbakan olacaktım ki sorun kalmazdı:roflol:

benim arkadaşımın oğlununn adıda emirr aynıı anlattığın gibii kerata

merhaba arkadaşlar,herkes iyi gibi sanırım geçmişi okuyamadım,giremiyorum buara finallerim var,bugünkü kötüydü ya 50-60 bekliyorum geçer not ama düşürdüm yani,son sınavım kaldı perşembe oda bakalım sonraa okul bitiyorrrr,yarında 2li testlerim var,inşallah iyi geçer,belki cinsiyetinide söler dr.um, gösterirse tabi,bulantılarımda geçti geçen hafta bugün tartıldım 52 olmuşum 3aydır 51dim çok mutluyum,isimlerinizede bayıldım bizimde erkek olursa güney kızda daha kesinleştiremedik :))) cinsiyetlerde yavaş yavaş dökülüyo valla erkek topiği oluyoruz resmen :)))

yok kis ne stresi..
arada kafam atiyor böyle oglum oglum diye sevdikcee..
koymucam zaten,hahahah,han li olmasini ikimizde istedik,esiminde isminin sonu hanla bitiyor..ayni olsunlar diye baba ogul..
seni bi kaynanamlara göndereyim ben,ordada söyle bu dedigini olur mu sempatiksalakcinni
amaaaan onlara hastaneye gelmeden koyarim ben ismini bakta bak sempatiksalakcinni

Bende erkek kesin olursa göktuğ,kız olursa öykü olacakk inşallah
süperrrrrrr isimler..
kizlar vallahi harika isimler secmissiniz hee :lepi:
ismi öykü olan kizlar bende hep bi masallardan cikma prensesleri hatirlatiyor.. opuyorumnanaktan
göktugda cok asil bi isimmis valla olumunekankayizsmile

canim az kalmis,sonra rahatlarsin insallah..
yarinda insallah güzel haberlerle gelirsin,o sana moral olur son sinav icin olumunekankayizsmile
evet belli olanlar hemen hemen hep erkek diye gidiyor bakalim..
yarin haber vermeyi unutma,öpüyorzzzz

ınşaallah iyi geçer hayatım.Benim daha çok var aslında bugün eviem yakın bir hastahanede gidip muayane olmayı düşündüm ama acaip bir yağmur var dışarda : ) sanırım 20 haziranı bekleyemiyecem.

ya beni,m göbeğim gün geçtikçe çıkacağına iniyor biliyor musun.O dönem kabızlık ve şişkinliğim çok fazlaydı şimdi normale döndüm sayılır acaba o yüzden mi.Artık korkmaya başladım.Bu arada 53.5 çıkmıştım en sın 53 üm yine.

Son düzenleme:
ayy kuzenimde asel..
bence cok hos bi isim,cokta yaygin degil..
güzel bi secim canimm tebrikler..olumunekankayizsmile

bende cok begeniyorum
anlamida guzel
hatta asel diye kucuk bi kiz tanimistim
boyle uslu hanim hanimcikti
citir biseydi yaaboshayallersmile
bakalim degistirmezsek son andakaydirigubbakcemile3
erkek kesinde kizda cok alternatifim var
sevde ve fulin de hosuma gidiyo:asigim:

fistiklar hepinizin isimler süper,test sonuclari iyi gidiyor..
NAMES de insallah diger testten alninin akiyla cikacaktir,ben inaniyorum.. :Saruboceq:
simdilik herkese iyi muhabbetler,ben gelirim yine arada bayan geveze olarak :kedi:
öpüldünüzzzzzz

evet cnm valla rahatladım sırf stress yani sınav dönemi,son kaldı artık,inşallah yarın güzel geçerde moral olur gerçekten,yarın hemen giricem cnm dr.dan sonra yazarım hemen size zemuszemus

özlemcim alıntı yapamadım cnm,evet ya çok şişkinlik oluyor dönem dönem onlar demekki oydu,zaten benimde 11+5lerde başladı minicik minicik şişmeye şimdi daha belirgin ama dışardan değilde elleyince açıp bakınca falan,arkadaşlarımda öle diyor çok sert gergin çıkmış yani diyolar elleyince,ya ilk dönem düzenli yemeye alışmaktan da öyle 1-2 kg artış oluyor ama sonra oturuyor işte seninde düzene girdi demek,artık daha normal seyretçek demekki kilo alımın,sanırım ayda yarım kilo öneriyor dr.lar ama tam bilmiyorum cnm valla,haftaya başlarsın minik minik şişmeye

Benim kızımın adı Beril
oğlum olursa Emir adını beğeniyorum ama Emirhan dahamı güzel acaba kız olursa Melike olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…