hepinizin isimleri güzel kizlar..
saglikla gelsinler,isimleriyle uzun yasasinlar insallah..
bizi büyük bir tartisma bekliyor bu isim konusunda...
kayinbabam simdiden kendi ismini koymamiz icin heveslenmis durumda :gitme:
esimde istemiyor bende..cünkü kullanamaz eger erkek olursa,zor söyleniyor..
ah ahhh ellerinde olsa cinsiyetinide erkek yaparlardi.simdiden oglum diye seviyorlarr,vay bana vaylar bana...
hepinizin isimleri güzel kizlar..
saglikla gelsinler,isimleriyle uzun yasasinlar insallah..
bizi büyük bir tartisma bekliyor bu isim konusunda...
kayinbabam simdiden kendi ismini koymamiz icin heveslenmis durumda :gitme:
esimde istemiyor bende..cünkü kullanamaz eger erkek olursa,zor söyleniyor..
ah ahhh ellerinde olsa cinsiyetinide erkek yaparlardi.simdiden oglum diye seviyorlarr,vay bana vaylar bana...
Merhaba kızlar şimdi doktordan geliyorum hep kız diyordum ama bebeğimin cinsiyeti erkek % 80 :asigim:Ben hep kız düşünmüştüm
Canım ya sende eşin de istemiyorsa koymazsınız olur biter, eğer bunun için tavır alacaksa alsın.Olur mu canım öyle şey Haa siz böyle bir şey isterseniz anlarım ama durduk yere insanın kendi ismini torununa koyulmasını istemesi abest ve komik son derece.
Ben koymazdım bu durumda ne münasebet .
kızlar hepinizin isimleri çok güzel..çok beğendim..
keseyi görecekmiyiz?
kalp atışlarını duyacakmıyız?
ikili test derken isim düşünür duruma geldik çok şükür bin şükür..
hep böyle güzel sohbetler edelim inşallah..
biz bugün 14 haftalık olduk ve bir dahaki kontrolum 28 haziran..17 haftalık olacağız o zaman gösterir inşallah..kız olursa DURU erkek olursa EGE bizim isimler de..eşim çoooooooook kız istiyor..benim tek istediğim eli ayağı düzgün olsun sağlıklı ve hayırlı evlat olsun bir de bahtı güzel olsun amin..
kızlar hepinizin isimleri çok güzel..çok beğendim..
keseyi görecekmiyiz?
kalp atışlarını duyacakmıyız?
ikili test derken isim düşünür duruma geldik çok şükür bin şükür..
hep böyle güzel sohbetler edelim inşallah..
biz bugün 14 haftalık olduk ve bir dahaki kontrolum 28 haziran..17 haftalık olacağız o zaman gösterir inşallah..kız olursa DURU erkek olursa EGE bizim isimler de..eşim çoooooooook kız istiyor..benim tek istediğim eli ayağı düzgün olsun sağlıklı ve hayırlı evlat olsun bir de bahtı güzel olsun amin..
amaaan bi yerden sinir edecekler ya..
kendi abim,babamin ismini koydu,cünkü yengem istedi,cünkü güzel ve bu ara cok yaygin bir isimdi,Éren..onu örnek gösteriyor kayinvalidem yavastan yavastan akannehir
aman diger oglu koysun..hem erkek olacagi belli degilki..o yüzden kiz bebek olsa diyorum bazen..ne yaparlar acaba sempatiksalakcinni
cinsiyet belli olsun ismiyle sevmeye baslicaz zaten..
ismi cok degisik ve güzel ama kullanamaz cünkü burda yumusak g harfi yok,bak yazamiyorum bile sempatiksalakcinni :1closedeyes:
agahan
bizde egehan koyacagiz ne var yani demi :dilcikar:
Haaa kızlar erkek de emir ismi çok güzel.Benim yiğenimin ismi ama eğer yiğenimin ismi olmasaydı kesin emir koyardım.Birde emir'ler çok sevimli oluyor, gerçekten bir kaç emir daha var çevremde acaip tatlılar ve biraz fırlama ama şımarık değil.
yok kis ne stresi..Hiç stres yapma koymak zorunda değilsiniz.Diğer oğlu koysun Allah Allah : )
Hiç o da Han bu da Han.Ağa'yı da diğer oğlu koyar olur biter yarı yarıya :roflol:
Nasıl çözüm ama ben bu ülkeye başbakan olacaktım ki sorun kalmazdı:roflol:
süperrrrrrr isimler..Bende erkek kesin olursa göktuğ,kız olursa öykü olacakk inşallah
merhaba arkadaşlar,herkes iyi gibi sanırım geçmişi okuyamadım,giremiyorum buara finallerim var,bugünkü kötüydü ya 50-60 bekliyorum geçer not ama düşürdüm yani,son sınavım kaldı perşembe oda bakalım sonraa okul bitiyorrrr,yarında 2li testlerim var,inşallah iyi geçer,belki cinsiyetinide söler dr.um, gösterirse tabi,bulantılarımda geçti geçen hafta bugün tartıldım 52 olmuşum 3aydır 51dim çok mutluyum,isimlerinizede bayıldım bizimde erkek olursa güney kızda daha kesinleştiremedik :))) cinsiyetlerde yavaş yavaş dökülüyo valla erkek topiği oluyoruz resmen :)))
merhaba arkadaşlar,herkes iyi gibi sanırım geçmişi okuyamadım,giremiyorum buara finallerim var,bugünkü kötüydü ya 50-60 bekliyorum geçer not ama düşürdüm yani,son sınavım kaldı perşembe oda bakalım sonraa okul bitiyorrrr,yarında 2li testlerim var,inşallah iyi geçer,belki cinsiyetinide söler dr.um, gösterirse tabi,bulantılarımda geçti geçen hafta bugün tartıldım 52 olmuşum 3aydır 51dim çok mutluyum,isimlerinizede bayıldım bizimde erkek olursa güney kızda daha kesinleştiremedik :))) cinsiyetlerde yavaş yavaş dökülüyo valla erkek topiği oluyoruz resmen :)))
ayy kuzenimde asel..
bence cok hos bi isim,cokta yaygin degil..
güzel bi secim canimm tebrikler..olumunekankayizsmile
canim az kalmis,sonra rahatlarsin insallah..
yarinda insallah güzel haberlerle gelirsin,o sana moral olur son sinav icin olumunekankayizsmile
evet belli olanlar hemen hemen hep erkek diye gidiyor bakalim..
yarin haber vermeyi unutma,öpüyorzzzz
Benim kızımın adı Beril
oğlum olursa Emir adını beğeniyorum ama Emirhan dahamı güzel acaba kız olursa Melike olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?