2010 Aralık Anneleri

slm kızlar, dün tekrar giremedim, ne güzel muhabbet etmişsiniz, isimler filan... Her cinsiyet haberinden sonra bende hevesleniyorum ama benim bi sonraki kotrolüme çok var daha, 3 hafta bekliycez, tabi o zaman da gösterirse ...

gizemlicim hayırlı olsun kızın, ne mutmu sana, darısı başıma diyeyim, resimden kız gibi duruyo ama yinede sen emin olmadan alışverişyere başlama :)

Kızlar iki gündür benim hafif hafif belim ağrıyor. oturuş pozisyonundan olabilirmiki bilgisayar başında oturmakta yoruyo galiba. Sizlerde de varmı bu şekilde ağrılar. Bel ağrısandan hep korkmuşumdur.

Sana da selam güzelim, dün ki muhabbeti bende kaçırdım. Bugünde az kişi var.

Kızlar iki gündür benim hafif hafif belim ağrıyor. oturuş pozisyonundan olabilirmiki bilgisayar başında oturmakta yoruyo galiba. Sizlerde de varmı bu şekilde ağrılar. Bel ağrısandan hep korkmuşumdur.

Sandalyede belinin arkasına yastık koy, bir yerde görmüştüm bel boşluğunu yastıkla doldurmak bel ağrısına iyi geliyormuş. Özellikle hamilelikte:CüvCüv:

Valla öyle bugün koçişi öğlen işe yollayıp arkasından yatarım heralde kaydirigubbakcemile3
en iyisini yaparsin canim..
benim kociste aksam gec gelicek,benimda bugün yemek telasim falan yok,mutfak dolaplarini döküp temizleyip sonra keyif yapicam..
yemisim isini temizligini..yap yap nereye kadar yaa Çok üzgünüm çoook

sagol canimm..ay biliyorsun bas agrilarim hep oluyordu..12 haftayi gecince azaldi cok sükür..bugünkü agrim uyuyamaktan dogru..
dondurma miii :1no2: tatliyla yasayan ben hamile kaldigimdan bu yana tatli yiyemiyorum :1ninca:

merhaba arkadaşlar bende Allah nasip ederse aralık annesi olucam bugün ikili testim vardı ultrasona girdim ama doktorum sadece ense kalınlığına baktı hiç burun kemiğine filan bakmadı nt:1,77mm dedi sanırım ense kalınlığı ölçüsü hiç bi yorum yapmadı kan testinin sonuçlarınıda alalım ona göre konuşuruz dedi birde her ultrasona girdiğimde çıkış istiyorum demezsem çıkış vermiyo doktorum sizinkilerde öylemi bende heycandan unutuyorum istemeyi 3 aylık hamileyim 1 tane fotosu var elimde sizce bu doktoru değiştirmelimiyim bugün iyice bu duygu yerleşti kafama

canım bende de var bel ağrısı, eğer gündüz çok iş yaparsam yada çok yürürsem akşama felç oluyorum resmen, belimin sağ tarafı tutmuyo, hatta öyle ki sağ bacağımın üzerine basamıyorum, topallayarak yürüyorum bütün gece, genelde de sabahları hep bel ağrısıyla uyanıyorum, napıcaz bilmem. Bu arada ben de işim gereği hep bilgisayar başındayım....

canım sen bilirsin tabi ama doktorun pek ilgili gibi gelmedi, ben doktorumu çok seviyorum, bildiğimiz bilmediğimiz herşeyi anlatıyo, telefonla aradığımda bile en ince ayrıntısına kadar anlatıp içimizi rahatlatıyo sağolsun,her gittiğimizde de mutlaka ultrason çıktısı veriyo, hatta en son gittiğimizde ense kalınlığı ölçümü için, 3 tane birden veri, şimdiye kadar 3 kontrole gitmemize rağmen 5 tane resmi var bebişimin kaydirigubbakcemile2
ama tabi sırf çıktı vermiyo diye de doktor değiştirilmez, eğer sana bilgili geliyosa, gerekli açıklamaları söylüyosa bilgilendiriyosa seni kalsın ama içine sinmediyse onunla doğuma girmek bile sanırım çok sıkıntılı olur. En iyi kararı yine sen verirsin canım...

evet esracım bilmiyorum okadar kafam karışıkki ne yapacağımı bilmiyorum mesela mavi bi akıntım vardı 2-3 hafta öncesine kadar doktorumu gün içinde 3 kere aradım hep not aldılar bağlamadılar sonrada hemşiresi döndü sorular sordu bana kendisi çıkmadı telefona gerçekten bugün kafam çok karıştı

canım merhaba bende ocak annesi olacağım inşallah Antalya lı hamişlerde okudum seni bende yıldız andevaya gidiyorum Aslı vural Sesver doktorum çok ilgili cep telefonumdan 24 saat ulaşabilirsin dedi çok şeker bir kadın ya yalnız sadece perşembe günleri hastanede oluyor

kızlar alışveriş topiğimizle ilgili bi fikir geldi aklıma gerçi orada da paylaştım ama oraya uğramayanlar için burayada yazayım istedim.
Alışveriş Topiğimiz: http://www.kadinlarkulubu.com/arali...aralik-anneleri-bebislerine-neler-aldi-3.html

ben diyorum ki; (tembellik yapıp oraya yazdıklarımı kopyala yapıştır yapıcam sempatiksalakcinni )
acaba en azından ilk 6-7 ay için(ki ondan sonra sanırım ustalaşırız) gerekli olan malzemelerin listesini mi çıkarsak ilk sayfaya, birimizin aklına gelip de diğerinin gelmeyen şeyler olabilir. Bebişlerimizin hiçbişeyi eksik kalmasın dimi ama. Ne dersiniz? Özellikle ilk bebeği olacaklar için bu baya sıkıntılı bi dönem, ne alıcaz, ne gerekli, ne gereksiz... Daha öncesinden deneyimli olan anneler de bize yardımcı olur belki. 3'er aylık bölümlere ayırırım, ilk 3 ay,3-6 ay, 6-9 ay diye. Nasıl olur sizce?

[table="head"]0-3 AY Zorunlu ıhtiyaçlar|0-3 Ay Exstralar|3-6 Ay Zorunlu ıhtiyaçlar|3-6 Ay Extralar|6-12 Ay Zorunlu ıhtiyaçlar|6-12 Ay Extralar
Zıbın|Günlük|Biberon|Önlük|Diş kaşıma Oyuncağı|Mama Sandalyesi||

[/table]
bunun gibi......

Son düzenleme:

Sanırım hepimiz irkek doğuracağız.Kız sanırım pek yok. : )

bence süper bir fikir esracım emeklerine sağlıkk

evet o doktorun ismini bende burda çok okudum herkes çok iyi diyo ya ona yada aynı hastanede fatma hn varmış sanırım ona gitmeyi düşünüyorum her ultrasonda çıkış veriyomu peki senin gittiğin doktor bende doktorumun cep numarası bile yok bi soru soracak olsam hemşirelerden ulaşamıyorumki doktora çok kafam karıştı bi açıklığa ulaştırmalıyım bana biraz bahsedermisin doktorundan rica etsem mesela 2 li taraman oldumu senin

kızlarr slmmm..dün kontrolum vardı ama cinsiyetini öğrenemedimmm..ama bizim tavşan:) 7 cm 50 gr olmuşş kafa atıodu:):)

cnmm şahsen benim doktorum böyle davransa ben değiştirirdim.

wallaa esracım süper bir fikirrr..bence çok güzel olurr yaaa

evet her muayenede çıktı verdi ama ben bir kerede özeline gitmiştim
kendisi anlatıyor sonra bizim sorularımızı dinliyor benim ikili testler için daha zamanım var 24 ünde gideceğim o zaman yapılacak büyük ihtimal... patronumun doktoru o tavsiye etmişti patronum epilepsi hastasıydı ilaçla hamile kaldı ve şimdi bir tane kızı oldu çok sağlıklı çok ilgili gerçekten bebeğin iyi olduğunu görünce öyle bir seviniyor ki sanki ben değilimde o hamile gibi gelmişti bana kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…