slm kızlar, dün tekrar giremedim, ne güzel muhabbet etmişsiniz, isimler filan... Her cinsiyet haberinden sonra bende hevesleniyorum ama benim bi sonraki kotrolüme çok var daha, 3 hafta bekliycez, tabi o zaman da gösterirse ...
gizemlicim hayırlı olsun kızın, ne mutmu sana, darısı başıma diyeyim, resimden kız gibi duruyo ama yinede sen emin olmadan alışverişyere başlama :)
Kızlar iki gündür benim hafif hafif belim ağrıyor. oturuş pozisyonundan olabilirmiki bilgisayar başında oturmakta yoruyo galiba. Sizlerde de varmı bu şekilde ağrılar. Bel ağrısandan hep korkmuşumdur.
en iyisini yaparsin canim..Valla öyle bugün koçişi öğlen işe yollayıp arkasından yatarım heralde kaydirigubbakcemile3
Saolun kızlar,çook tatlıydı yaa maşallah.
inşallah hepimizin sonuçları güzel çıkar:Saruboceq:
Cucum sana da geçmiş olsun, gece uyuyamamışsın ondan başın ağrıyordur, dondurma ye geçirir başının ağrısını:lepi:
Kızlar iki gündür benim hafif hafif belim ağrıyor. oturuş pozisyonundan olabilirmiki bilgisayar başında oturmakta yoruyo galiba. Sizlerde de varmı bu şekilde ağrılar. Bel ağrısandan hep korkmuşumdur.
merhaba arkadaşlar bende Allah nasip ederse aralık annesi olucam bugün ikili testim vardı ultrasona girdim ama doktorum sadece ense kalınlığına baktı hiç burun kemiğine filan bakmadı nt:1,77mm dedi sanırım ense kalınlığı ölçüsü hiç bi yorum yapmadı kan testinin sonuçlarınıda alalım ona göre konuşuruz dedi birde her ultrasona girdiğimde çıkış istiyorum demezsem çıkış vermiyo doktorum sizinkilerde öylemi bende heycandan unutuyorum istemeyi 3 aylık hamileyim 1 tane fotosu var elimde sizce bu doktoru değiştirmelimiyim bugün iyice bu duygu yerleşti kafama
evet esracım bilmiyorum okadar kafam karışıkki ne yapacağımı bilmiyorum mesela mavi bi akıntım vardı 2-3 hafta öncesine kadar doktorumu gün içinde 3 kere aradım hep not aldılar bağlamadılar sonrada hemşiresi döndü sorular sordu bana kendisi çıkmadı telefona gerçekten bugün kafam çok karıştı
HAPŞURUK,CUCUM,GİZEMLİ83,DENİZİM16,qSU,KARABİBER01,İSİS,DİLEM,SEZEN10, kızlar hepinize çok çok teşekürler ii dilekleriniz için, galiba evet bi pipili daha gelio,hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inş bebişlerimiz...2 hafta sonrada randevum var test zonuçları çıkınca inş onlarda temiz çıkar...oğluşum 6,5cm olmuş bu arada..
Sanırım hepimiz irkek doğuracağız.Kız sanırım pek yok. : )
bence süper bir fikir esracım emeklerine sağlıkkkızlar alışveriş topiğimizle ilgili bi fikir geldi aklıma gerçi orada da paylaştım ama oraya uğramayanlar için burayada yazayım istedim.
Alışveriş Topiğimiz: http://www.kadinlarkulubu.com/arali...aralik-anneleri-bebislerine-neler-aldi-3.html
ben diyorum ki; (tembellik yapıp oraya yazdıklarımı kopyala yapıştır yapıcam sempatiksalakcinni )
acaba en azından ilk 6-7 ay için(ki ondan sonra sanırım ustalaşırız) gerekli olan malzemelerin listesini mi çıkarsak ilk sayfaya, birimizin aklına gelip de diğerinin gelmeyen şeyler olabilir. Bebişlerimizin hiçbişeyi eksik kalmasın dimi ama. Ne dersiniz? Özellikle ilk bebeği olacaklar için bu baya sıkıntılı bi dönem, ne alıcaz, ne gerekli, ne gereksiz... Daha öncesinden deneyimli olan anneler de bize yardımcı olur belki. 3'er aylık bölümlere ayırırım, ilk 3 ay,3-6 ay, 6-9 ay diye. Nasıl olur sizce?
evet esracım bilmiyorum okadar kafam karışıkki ne yapacağımı bilmiyorum mesela mavi bi akıntım vardı 2-3 hafta öncesine kadar doktorumu gün içinde 3 kere aradım hep not aldılar bağlamadılar sonrada hemşiresi döndü sorular sordu bana kendisi çıkmadı telefona gerçekten bugün kafam çok karıştı
kızlar alışveriş topiğimizle ilgili bi fikir geldi aklıma gerçi orada da paylaştım ama oraya uğramayanlar için burayada yazayım istedim.
Alışveriş Topiğimiz: http://www.kadinlarkulubu.com/arali...aralik-anneleri-bebislerine-neler-aldi-3.html
ben diyorum ki; (tembellik yapıp oraya yazdıklarımı kopyala yapıştır yapıcam sempatiksalakcinni )
acaba en azından ilk 6-7 ay için(ki ondan sonra sanırım ustalaşırız) gerekli olan malzemelerin listesini mi çıkarsak ilk sayfaya, birimizin aklına gelip de diğerinin gelmeyen şeyler olabilir. Bebişlerimizin hiçbişeyi eksik kalmasın dimi ama. Ne dersiniz? Özellikle ilk bebeği olacaklar için bu baya sıkıntılı bi dönem, ne alıcaz, ne gerekli, ne gereksiz... Daha öncesinden deneyimli olan anneler de bize yardımcı olur belki. 3'er aylık bölümlere ayırırım, ilk 3 ay,3-6 ay, 6-9 ay diye. Nasıl olur sizce?
[table="head"]0-3 AY Zorunlu İhtiyaçlar|0-3 Ay Exstralar|3-6 Ay Zorunlu İhtiyaçlar|3-6 Ay Extralar|6-12 Ay Zorunlu İhtiyaçlar|6-12 Ay Extralar
Zıbın|Günlük|Biberon|Önlük|Diş kaşıma Oyuncağı|Mama Sandalyesi||
[/table]
bunun gibi......
evet o doktorun ismini bende burda çok okudum herkes çok iyi diyo ya ona yada aynı hastanede fatma hn varmış sanırım ona gitmeyi düşünüyorum her ultrasonda çıkış veriyomu peki senin gittiğin doktor bende doktorumun cep numarası bile yok bi soru soracak olsam hemşirelerden ulaşamıyorumki doktora çok kafam karıştı bi açıklığa ulaştırmalıyım bana biraz bahsedermisin doktorundan rica etsem mesela 2 li taraman oldumu senin
HAPŞURUK,CUCUM,GİZEMLİ83,DENİZİM16,qSU,KARABİBER01,İSİS,DİLEM,SEZEN10, kızlar hepinize çok çok teşekürler ii dilekleriniz için, galiba evet bi pipili daha gelio,hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inş bebişlerimiz...2 hafta sonrada randevum var test zonuçları çıkınca inş onlarda temiz çıkar...oğluşum 6,5cm olmuş bu arada..[/QUOT
Rica ederim canım.Allah hepimize saglıklı,kırmızı yanaklı bebişler versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?