2010 Aralık Anneleri

denizcim çok tşk ederim ilgilendiğin için sadece perşembe günlerimi yıldızda oluyo sanki jinefeme geçmiş diye kalmış aklımda benim kesin değiştiricem karar verdim :sinifsinif:

mrb kızlar
nasılız bakalım bugün
ya ben sabah kalkıp okula gidiyorum ya
eve gelip bişeyelr yiyince çok yorgun hissediyorum kendimi.
uykum var yine.
sezencim bu arada sendemi yalçın beye gidiyosun.
ikili testten bahsetmişsin.

ayyyyyyyyy herkes bebişleri görmüş de gelmiş
bebeklerini sğlıkla görenelri tebrik ediyorum
oooooooo büyümüşler de maşallah 5-6-7 cmler.
sıpacıklar kocaman oluyolar.
ne güzel.
benim de 5 günüm kaldı
geçsin zaman.

benim ikili test sonucu belli oldu, sukur bebisim saglikli kaydirigubbakcemile2en azindan risk 8441 de 1 di , bilmiyorum burda bu sekil aciklaniyo, Turkiyede sonuclar nasil aciklaniyo bilmiyorum, o halde sizin rakamlar neydi kizlar :) sonucta yas gencken risk dusuyo, ben 28 yasindayim ona gör cok iyi oldugunun söledi :)Allahin izni ile bebisimi temmuz un 20 sine tekrar görucem burdaki son ultrason kontrolu oluyo bu.Cinsiyetini ögrenemedik kadin ilgilnemedi bile cinsiyetiyle, simdi dikkat etememiz gereken baska seyler var dedi o yuzden bende israr etmedim, zaten daha cok sagligi ilgilendiriyo bizi aslinda , ama yinede cogunu ögrenmissiniz diye soruverdim bendeboshayallersmile
bebisim haftasina göre biraz daha buyuktu, tum boyu 8-9 cm arasindaymis ve 12+4 görunuyosun dedi ama 2 gun okadarda önemli degil, o yuzden tickerii degistirmiycem :)Hepinizi öpuyoruz anisler opuyorumnanaktan

gözün aydın canım, bir iyi haber daha aldık çok şükür kaydirigubbakcemile2 bizde en son gittiğimizde 12+4 deydik, baş popo uzunluğu 6 cm in üzerindeydi, tam uzunluğunu türkiyede ölçmüyolar galiba :) banada doktorum telefonda riskimizin 10000 de 1 olduğunu söyledi, çok iyi bir değermiş diğer testleri yapmıycaz dedi.

canım hayırlı uğurlu olsun,çok sevindim maşallah kocaman olmuş bebişin bende gittim bugün ense kalınlığını ölçtü 1.6 çıktı çok iyi dedi,benimkide pipili buarada :))) OĞLUŞUM geliyorr,inşallah sağlıklı sonuçlarını alırız cnm

canım hayırlı uğurlu olsun benimde 6.5 cm çıktı bebişim ense kalınlığıda 1.6 çıktı benimkide pipili buarada :))))

kızlar çok mutluyum herşey yolunda şimdilik,pek geçmişi okuyamadım ama kötü bi durum yok sanırım carnacım senin mesajını göremedim ama erkekmiymiş seninde öle bişey okudum sanırım,inşallah hepimiz iyi haberler alırız,bebeğime hemen beşiktaşlı günce aldım d&r dan ultrason resimlerini koyucam sizede çeker koyarım güncenin resimlerini çok şeker :)))

Kızlar bakıyorum da herkesin erkek ya birkaç tane kız çıktı kaydirigubbakcemile3
Hadi isim düşünmeye başlayalım ki ben başladım...
Birbirimize fikir verelim olumunekankayizsmile

denizim yok ben ART ye giriyorum FSM de ama çok yakın arkadaşım yeni doğum yaptı Yalçın Bey'di doktoru biliyorum ondan az çok huyunu..ayy az kaldı gerçekten de senin gitmene hadi hayırlısı arkadaşım..dinlen bolca..yanına kamera al çeksin eşin..benim o arkadaşım Yalçın beye giderken hep çektiler arşivleri oldu şahane..

arkadaşlarım kusura bakmayın çok alıntı yapamadım hep güzel haberler varmış çok tebrik ediyorum sonuçlarını alan arkadaşları,allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin,ben kısmetse güney koyucam bebişimin adını,inşallah bizimde sonuçlarımız iyi çıkar

gozun aydın canım,benın sonuc kagıdım hala bende duruo,4 tane değer var hangısını soluyorsunuz bılmıyorum,Allah sağlıklı versınde cınsıyetı hıc onemlı değil valla...

kızlar bu arada benım bazen karnım cok gerılıyo,cok su ıcınce yada karpuz u fazla kacırınca sızede oluyor mu?

Benim çoğu zaman öyle hele akşamları hepten fena guclubacismile

gecen hafta felan aksamları oluyodu bu hafta boyle okulda yururken karnım yere değicekmiş gibi gelio elımle tutasım gelıo 2 gunde bı bebek yagı suruom ama fena...

gerilme değilde. top gibi bi çıkıntı çıkıyo bazen. bugün hele daha bi belirgin. sağ tarafımda iri bi greyfurt var gibi. çok komik duruyor kaydirigubbakcemile3

gecen hafta felan aksamları oluyodu bu hafta boyle okulda yururken karnım yere değicekmiş gibi gelio elımle tutasım gelıo 2 gunde bı bebek yagı suruom ama fena...

Ay bizim haftamız aynı neredeyse büyüklükleri felan da yanıdır
Aynen benimde elim hep karnıma gidiyor...
Dün ve bu sabah yatakta sırt üstü yatarken karnıma dokunduğumda tamamen hissediyorum bebeğimin yerini...
Resmen daha dışarda belli ediyor kendini bu süper bir duygu ya :lepi:
Bende 2 günde bir sürüyorum inşallah çok çatlamayız :sinifsinif:

gerilme değilde. top gibi bi çıkıntı çıkıyo bazen. bugün hele daha bi belirgin. sağ tarafımda iri bi greyfurt var gibi. çok komik duruyor kaydirigubbakcemile3

Hehh aynen
Ben evlendikten sonra kilo aldığım için göbeğim var...
Ama sabahları karın boş ve yattarken daha net belli oluyor ilk dün farkettim çok garip geldi akannehir

doktor sölemiooooo:sinifsinif:
3 hafta sora belli olur dedi bana da
ama ben çatlıcammm yaaaaaamafoldumben
geçmez de hafatalar artık
bebişinin sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim canım

ewet kaydirigubbakcemile3ınsallah catlamayız,hadı kızlar opuom ben bıraz dınlenıım sabah 6 dan berı ayaktayım:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…