benim ikili test sonucu belli oldu, sukur bebisim saglikli kaydirigubbakcemile2en azindan risk 8441 de 1 di , bilmiyorum burda bu sekil aciklaniyo, Turkiyede sonuclar nasil aciklaniyo bilmiyorum, o halde sizin rakamlar neydi kizlar :) sonucta yas gencken risk dusuyo, ben 28 yasindayim ona gör cok iyi oldugunun söledi :)Allahin izni ile bebisimi temmuz un 20 sine tekrar görucem burdaki son ultrason kontrolu oluyo bu.Cinsiyetini ögrenemedik kadin ilgilnemedi bile cinsiyetiyle, simdi dikkat etememiz gereken baska seyler var dedi o yuzden bende israr etmedim, zaten daha cok sagligi ilgilendiriyo bizi aslinda , ama yinede cogunu ögrenmissiniz diye soruverdim bendeboshayallersmile
bebisim haftasina göre biraz daha buyuktu, tum boyu 8-9 cm arasindaymis ve 12+4 görunuyosun dedi ama 2 gun okadarda önemli degil, o yuzden tickerii degistirmiycem :)Hepinizi öpuyoruz anisler opuyorumnanaktan
canım hayırlı uğurlu olsun,çok sevindim maşallah kocaman olmuş bebişin bende gittim bugün ense kalınlığını ölçtü 1.6 çıktı çok iyi dedi,benimkide pipili buarada :))) OĞLUŞUM geliyorr,inşallah sağlıklı sonuçlarını alırız cnmGünaydın Şekerler,
Bende ikili testten geliyorum, bebişim 5,2 cm olmuş, 1 gün öne geçmiş. Eskiden 4 gün geriydi, iyi bakmışsın dedi:lepi:.
Bende 900 gr almışım:sinifsinif:
Kıpır kıpırdı, ense kalınlığı normalmiş ve burun kemiği varmış elhamdülillah, kan testi de bir haftaya kadar çıkarmış. Çok tatlıydı bi ara amuda kalktı, oynadı el salladı çok komikti. Ama Doktor teyzesini hiç yormadı bütün ölçülerini hemen verdi kerata
Cinsiyeti sordum, bu haftalarda bütün bebekler erkek gibi görünür daha belli olmaz dedi, söylemedi naniknanik Kolları bacakları uzunmuş babası gibi uzun boylu olacak dedi:lepi: Ben bodur tavuk olduğum için bari yavrum uzun olsunkaydirigubbakcemile3
Cinsiyet benim de umrumda değil açıkçası onun sağlıklı olduğunu bileyimde, Allah ıma şükürler olsun. İnşallah kan değeri de güzel çıkar kızlar. Bugün başka gidecekler de vardı (Sporstar gibi ) inşallah onlarda güzel haberlerle gelirler:Saruboceq:
HAPŞURUK,CUCUM,GİZEMLİ83,DENİZİM16,qSU,KARABİBER01,İSİS,DİLEM,SEZEN10, kızlar hepinize çok çok teşekürler ii dilekleriniz için, galiba evet bi pipili daha gelio,hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inş bebişlerimiz...2 hafta sonrada randevum var test zonuçları çıkınca inş onlarda temiz çıkar...oğluşum 6,5cm olmuş bu arada..
denizim yok ben ART ye giriyorum FSM de ama çok yakın arkadaşım yeni doğum yaptı Yalçın Bey'di doktoru biliyorum ondan az çok huyunu..ayy az kaldı gerçekten de senin gitmene hadi hayırlısı arkadaşım..dinlen bolca..yanına kamera al çeksin eşin..benim o arkadaşım Yalçın beye giderken hep çektiler arşivleri oldu şahane..mrb kızlar
nasılız bakalım bugün
ya ben sabah kalkıp okula gidiyorum ya
eve gelip bişeyelr yiyince çok yorgun hissediyorum kendimi.
uykum var yine.
sezencim bu arada sendemi yalçın beye gidiyosun.
ikili testten bahsetmişsin.
benim ikili test sonucu belli oldu, sukur bebisim saglikli kaydirigubbakcemile2en azindan risk 8441 de 1 di , bilmiyorum burda bu sekil aciklaniyo, Turkiyede sonuclar nasil aciklaniyo bilmiyorum, o halde sizin rakamlar neydi kizlar :) sonucta yas gencken risk dusuyo, ben 28 yasindayim ona gör cok iyi oldugunun söledi :)Allahin izni ile bebisimi temmuz un 20 sine tekrar görucem burdaki son ultrason kontrolu oluyo bu.Cinsiyetini ögrenemedik kadin ilgilnemedi bile cinsiyetiyle, simdi dikkat etememiz gereken baska seyler var dedi o yuzden bende israr etmedim, zaten daha cok sagligi ilgilendiriyo bizi aslinda , ama yinede cogunu ögrenmissiniz diye soruverdim bendeboshayallersmile
bebisim haftasina göre biraz daha buyuktu, tum boyu 8-9 cm arasindaymis ve 12+4 görunuyosun dedi ama 2 gun okadarda önemli degil, o yuzden tickerii degistirmiycem :)Hepinizi öpuyoruz anisler opuyorumnanaktan
kızlar bu arada benım bazen karnım cok gerılıyo,cok su ıcınce yada karpuz u fazla kacırınca sızede oluyor mu?
Benim çoğu zaman öyle hele akşamları hepten fena guclubacismile
gecen hafta felan aksamları oluyodu bu hafta boyle okulda yururken karnım yere değicekmiş gibi gelioelımle tutasım gelıo 2 gunde bı bebek yagı suruom ama fena...
gerilme değilde. top gibi bi çıkıntı çıkıyo bazen. bugün hele daha bi belirgin. sağ tarafımda iri bi greyfurt var gibi. çok komik duruyor kaydirigubbakcemile3
sporstar canım cinsiyetiniz belli oldu muuu
evet cnm bi çıkıntı var erkek olabilir dedi ama 3 hafta sonra kesinleşir dedi,erkek sanırım dedi,senin oldumu cnm,6.5 cm olmuş 1.6 ense kalınlığı çıktı kan sonucunu da 1 hafta sonra alcaz bakalım hayırlısıyla
Ay bizim haftamız aynı neredeyse büyüklükleri felan da yanıdır
Aynen benimde elim hep karnıma gidiyor...
Dün ve bu sabah yatakta sırt üstü yatarken karnıma dokunduğumda tamamen hissediyorum bebeğimin yerini...
Resmen daha dışarda belli ediyor kendini bu süper bir duygu ya :lepi:
Bende 2 günde bir sürüyorum inşallah çok çatlamayız :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?