saol cnm bende öle olur diye düşündüm 4 aylık olucak çünkügizemcim birdahakii randevularımızda kesinleşirr bebeklerrr
çok sevindimm ilk kız haberinii aldık
maaşallah bebeğine sağlıklı gelsinde ne gelirse gelsin :))HAPŞURUK,CUCUM,GİZEMLİ83,DENİZİM16,qSU,KARABİBER01,İSİS,DİLEM,SEZEN10, kızlar hepinize çok çok teşekürler ii dilekleriniz için, galiba evet bi pipili daha gelio,hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inş bebişlerimiz...2 hafta sonrada randevum var test zonuçları çıkınca inş onlarda temiz çıkar...oğluşum 6,5cm olmuş bu arada..
cnm nie oldu ya öle akşam bnmd esancım vardı ama süt gaz yaptı diye geçmiş olsun bu arada sen kalp dinleme makinası mı aldıngünaydin kizlarrrr.
nasilsiniz bu sabah??
ben yok uyusugum,cünkü gece cok uyuyamadim sancim vardi...benneyaptımki
kasiklarimin sancidigi gibi vajinal kasilmalarimda oldu..
insan korkuyor elbette ama dua ede ede sabahi ettim..
ara ara kalbini dinledim melegimin,
cok sükür keyfi yerindeydi..
yaramaz hemen poposunu dönüyor,fir fir dönüyor,kayiyor..
rahim büyüdügü icin oldu sanirim agrilarim,kasilmalarim..
maaşallah cnm allah nazardan saklasın gözün aydın allah sağlıklı bebekler nasip etsin hepimizeGünaydın Şekerler,
Bende ikili testten geliyorum, bebişim 5,2 cm olmuş, 1 gün öne geçmiş. Eskiden 4 gün geriydi, iyi bakmışsın dedi:lepi:.
Bende 900 gr almışım:sinifsinif:
Kıpır kıpırdı, ense kalınlığı normalmiş ve burun kemiği varmış elhamdülillah, kan testi de bir haftaya kadar çıkarmış. Çok tatlıydı bi ara amuda kalktı, oynadı el salladı çok komikti. Ama Doktor teyzesini hiç yormadı bütün ölçülerini hemen verdi kerata
Cinsiyeti sordum, bu haftalarda bütün bebekler erkek gibi görünür daha belli olmaz dedi, söylemedi naniknanik Kolları bacakları uzunmuş babası gibi uzun boylu olacak dedi:lepi: Ben bodur tavuk olduğum için bari yavrum uzun olsunkaydirigubbakcemile3
Cinsiyet benim de umrumda değil açıkçası onun sağlıklı olduğunu bileyimde, Allah ıma şükürler olsun. İnşallah kan değeri de güzel çıkar kızlar. Bugün başka gidecekler de vardı (Sporstar gibi ) inşallah onlarda güzel haberlerle gelirler:Saruboceq:
saol cnmın içi 5 aydan önce başlamicam cnm hiç bişeye seninde hayırlı çıkıcak herşeyin merak etmeslm kızlar, dün tekrar giremedim, ne güzel muhabbet etmişsiniz, isimler filan... Her cinsiyet haberinden sonra bende hevesleniyorum ama benim bi sonraki kotrolüme çok var daha, 3 hafta bekliycez, tabi o zaman da gösterirse ...
gizemlicim hayırlı olsun kızın, ne mutmu sana, darısı başıma diyeyim, resimden kız gibi duruyo ama yinede sen emin olmadan alışverişyere başlama :)
yani daha ilgili ve alakalı bi doktor bulsan galiba daha ii cnm bnm bebeğimin 20 den fazla resmi var wallamerhaba arkadaşlar bende Allah nasip ederse aralık annesi olucam bugün ikili testim vardı ultrasona girdim ama doktorum sadece ense kalınlığına baktı hiç burun kemiğine filan bakmadı nt:1,77mm dedi sanırım ense kalınlığı ölçüsü hiç bi yorum yapmadı kan testinin sonuçlarınıda alalım ona göre konuşuruz dedi birde her ultrasona girdiğimde çıkış istiyorum demezsem çıkış vermiyo doktorum sizinkilerde öylemi bende heycandan unutuyorum istemeyi 3 aylık hamileyim 1 tane fotosu var elimde sizce bu doktoru değiştirmelimiyim bugün iyice bu duygu yerleşti kafama
aaaaaaaa yaşasın saol cnm demek kızım tek kalmicak prens çok prenses azdı :))gizemli, canım kızın hayırlı olsun.. benimkide kız olacak gibi, bi arkadaş geliyo çok şükür.. hastalık için endişe etme sakın, her an hepimiz bir risk altında değilmiyiz zaten.. neler yapacağınızı hayal et sen, salla gerisini
evet bende faydasını duydun o yüzden yayınladımgizemli bu denilen bilekligi benim
kucuk kayinlar icin aldik araba tutuyodu baya bulantilarini giderdi
yani bulantisi cok olan arkadaslar eger turkiyede varsa deneyebilirler
hakkında hayırlısıolsun cnm sağlıklı olsundabenim de eşim kız istiyooo hem de çok.dışarda kız çocuklarını gördükçe Allahım benim de bir kızım oLmaLı diyip duruyoo
cnm benim yaaaa bi ara bende de aşırı mide bulantıları wardı.kusmaktan 3 kilo verdim.Allah yardımcın olsun walla ben bu kadarına dayanamıyorken.İnsan yaptığı hiç birşeyden zevk almaz hale geliyoo.inşallah biran önce geçer..
kizlar liste yaparken gecen yil actigim bi topigi buldum..
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...idogan-anne-ihtiyac-listesi.html#post13653777
tatlimm burda her yerde bu terliklerden var ama hamile terligi diye gecmiyor tabii adi..kızlar internetten terlik sipariş etmiştim az önce geldi görünüşü güzel değil ama çok rahat
Anasayfa SHUMA - Hamile Terliği Terlik Terlikler Hamile Terlikleri
tatlimm gözün aydin,degeriniz cok iyi..saglikla gelsin melegin insallah..:Saruboceq:benim ikili test sonucu belli oldu, sukur bebisim saglikli kaydirigubbakcemile2en azindan risk 8441 de 1 di , bilmiyorum burda bu sekil aciklaniyo, Turkiyede sonuclar nasil aciklaniyo bilmiyorum, o halde sizin rakamlar neydi kizlar :) sonucta yas gencken risk dusuyo, ben 28 yasindayim ona gör cok iyi oldugunun söledi :)Allahin izni ile bebisimi temmuz un 20 sine tekrar görucem burdaki son ultrason kontrolu oluyo bu.Cinsiyetini ögrenemedik kadin ilgilnemedi bile cinsiyetiyle, simdi dikkat etememiz gereken baska seyler var dedi o yuzden bende israr etmedim, zaten daha cok sagligi ilgilendiriyo bizi aslinda , ama yinede cogunu ögrenmissiniz diye soruverdim bendeboshayallersmile
bebisim haftasina göre biraz daha buyuktu, tum boyu 8-9 cm arasindaymis ve 12+4 görunuyosun dedi ama 2 gun okadarda önemli degil, o yuzden tickerii degistirmiycem :)Hepinizi öpuyoruz anisler opuyorumnanaktan
cnm süper bir paylaşım olmuş ellerine sağlık
canım merhaba öğrendin mi cinsiyetini görüşemiyoruz
canım hayırlı uğurlu olsun,çok sevindim maşallah kocaman olmuş bebişin bende gittim bugün ense kalınlığını ölçtü 1.6 çıktı çok iyi dedi,benimkide pipili buarada :))) OĞLUŞUM geliyorr,inşallah sağlıklı sonuçlarını alırız cnm
canım hayırlı uğurlu olsun benimde 6.5 cm çıktı bebişim ense kalınlığıda 1.6 çıktı benimkide pipili buarada :))))
kızlar çok mutluyum herşey yolunda şimdilik,pek geçmişi okuyamadım ama kötü bi durum yok sanırım carnacım senin mesajını göremedim ama erkekmiymiş seninde öle bişey okudum sanırım,inşallah hepimiz iyi haberler alırız,bebeğime hemen beşiktaşlı günce aldım d&r dan ultrason resimlerini koyucam sizede çeker koyarım güncenin resimlerini çok şeker :)))
bizimkide 3 haftaya kesinleşir şimdi küçük daha dedi ama tahminde bulundu bakalım bide kız çıkarmış ben yaydım millete hemen :)) toplu msj çektim sınıftakilere haber bekliyorlardı :))) hayırlısı olsun cnm ya hiç farketmez valla,heyecan yapıyorum bende valla
Cucu süper olmuş ya sağol canım olumunekankayizsmile
gizemlim ben henüz kaptırmak istemediğim için çok alıştırmak istemiyorum 16. haftaya kadar. haftaya salı bi çapa'ya gideceğim alkan hoca çağırdı daha iyi bi cihaz varmış ondan bakacağız. hemde 15. hafta bitmiş 16''nın içinde olacağız. ama etkileniyor genede insan kafamda bi kız büyütüyorum. boshayallersmile eşimde bugün "senin gibi dilli, bıcır bıcır olur inşAllah" deyince çok pis gaza geldim zemuszemus
gizemlim ben henüz kaptırmak istemediğim için çok alıştırmak istemiyorum 16. haftaya kadar. haftaya salı bi çapa'ya gideceğim alkan hoca çağırdı daha iyi bi cihaz varmış ondan bakacağız. hemde 15. hafta bitmiş 16''nın içinde olacağız. ama etkileniyor genede insan kafamda bi kız büyütüyorum. boshayallersmile eşimde bugün "senin gibi dilli, bıcır bıcır olur inşAllah" deyince çok pis gaza geldim zemuszemus
Allah gönlünden geceni versin canimm..
bicir bicir,saglikli sihhatli,seker mi seker bi prenses meselaaa :asigim:
yaw normalde erkek çocuklarını daha çok severim ama içimde bi taraf kız olsun istiyodu zaten. insanın bi kızı olmalı bak.. bunu mesleki deneyimlerime dayanarak söylüyorum
hepimizin canım yaa.. zaten sakin mizaçlı olsa da ben bozarım onu. çok pis planlarım var aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?