2010 Aralık Anneleri

bizimkide 3 haftaya kesinleşir şimdi küçük daha dedi ama tahminde bulundu bakalım bide kız çıkarmış ben yaydım millete hemen :)) toplu msj çektim sınıftakilere haber bekliyorlardı :))) hayırlısı olsun cnm ya hiç farketmez valla,heyecan yapıyorum bende valla

gizemcim birdahakii randevularımızda kesinleşirr bebeklerrr
çok sevindimm ilk kız haberinii aldık
saol cnm bende öle olur diye düşündüm 4 aylık olucak çünkü
maaşallah bebeğine sağlıklı gelsinde ne gelirse gelsin :))
cnm nie oldu ya öle akşam bnmd esancım vardı ama süt gaz yaptı diye geçmiş olsun bu arada sen kalp dinleme makinası mı aldın
maaşallah cnm allah nazardan saklasın gözün aydın allah sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize
saol cnmın içi 5 aydan önce başlamicam cnm hiç bişeye seninde hayırlı çıkıcak herşeyin merak etme
yani daha ilgili ve alakalı bi doktor bulsan galiba daha ii cnm bnm bebeğimin 20 den fazla resmi var walla
aaaaaaaa yaşasın saol cnm demek kızım tek kalmicak prens çok prenses azdı :))
gizemli bu denilen bilekligi benim
kucuk kayinlar icin aldik araba tutuyodu baya bulantilarini giderdi
yani bulantisi cok olan arkadaslar eger turkiyede varsa deneyebilirler
evet bende faydasını duydun o yüzden yayınladım
hakkında hayırlısıolsun cnm sağlıklı olsunda

ESRACIM tesadüf eseri bende yenidogan ihtiyac listemizi yapiyordum..
türkiyeye gitmeden yapmam lazim ki ordanda alicaklarim olcak..
sende burda yazmissin paylasalim diye..
az önce gecen yil actigim bir topigi buldum ve linki paylastim..ordan kopyalayip listene ekleyebilirsin canim gerekenleri..
emegine saglik simdiden a.s.

GIZEMLIM canim cok sagol,evet yaramaz oldu teyzesi,kipir kipir..
coktan aldim canim dinleme cihazini,burdada yazmistim ama demekki gözden kacmis :1rolleyes:

gizemlim ben henüz kaptırmak istemediğim için çok alıştırmak istemiyorum 16. haftaya kadar. haftaya salı bi çapa'ya gideceğim alkan hoca çağırdı daha iyi bi cihaz varmış ondan bakacağız. hemde 15. hafta bitmiş 16''nın içinde olacağız. ama etkileniyor genede insan kafamda bi kız büyütüyorum. boshayallersmile eşimde bugün "senin gibi dilli, bıcır bıcır olur inşAllah" deyince çok pis gaza geldim zemuszemus

kızlar internetten terlik sipariş etmiştim az önce geldi görünüşü güzel değil ama çok rahat

Anasayfa SHUMA - Hamile Terliği Terlik Terlikler Hamile Terlikleri
tatlimm burda her yerde bu terliklerden var ama hamile terligi diye gecmiyor tabii adi..
coluk cocuk herkesin ayaginda,bende balkon terligi niyetine almistim..
ama bunun önü yüksek sanirim degil mi??o yüzden mi bel agrisi yapmiyor acaba??
ayy kullaninca memnun kalip kalmadigini haber verir misin canim?
güle güle kullan bu arada olumunekankayizsmile

tatlimm gözün aydin,degeriniz cok iyi..saglikla gelsin melegin insallah..:Saruboceq:
neden son ultrason?burdada sadece 20den sonra resimler ücretli oluyor.ama yoksa kontroller devam ediyor yani CADIARZU

cnm süper bir paylaşım olmuş ellerine sağlık

tatlimm esrada alinanlar topiginde liste hazirliyormus,harika fikir..:lepi:
dedim burdakilerdende yararlaniriz..cünkü bence hemen hemen kusursuz bir listee :lepi:

canım merhaba öğrendin mi cinsiyetini görüşemiyoruz

Yok canım daha gitmedim doktora 20 haziranda gideceğim inşaalah belli olur.

Çok sevindim canım sanırım içten içe erkek istiyordun sen.İsmi bile hazır güney : ) İnşaalah test sonuçlarında iyi çıkar.

Yok canım ben daha gitmedim ki doktora.Ama herkesin erkek ya o bakımdan dedim.Benim ki de erkek olucak galiba.Ama şimdi bu kadar prensin arasına bi prenses bende çıksa süper olur : 9

Ersasucum canım senin mesajını göremedim alıntılayamadım.Hayırlı olsun canımoğlun geliyormuş, topiği pipili doldurdunuz:roflol:

Bu arada çin takvimie göre cinsiyeti tutan var mı ?

hayırlı olsun canım. olumunekankayizsmile çıkıntıyı gördüyse genelde yanılma az oluyo. erkektir heralde. ama kızları sonradan çok erkek yapıyolar ne yazıkki klava:

GIZEMLIM canim cok sagol,evet yaramaz oldu teyzesi,kipir kipir..
coktan aldim canim dinleme cihazini,burdada yazmistim ama demekki gözden kacmis :1rolleyes:[/B][/QUOTE]
ayy süpersin ya güle güle kullan cnm..bu arada usg jeli gerekiyormu senin ki angel sound olan mı nerden aldım

ayrıca şu harika topiğini kendi topiğimde tavsiye edebilirmiyim

o zaman senin bıcırık bi kızın olsun dilli güzel tatlı huyu suyu düzgün hem annesine benzemiş olur hemde babacığın gönlü olur :)

Allah gönlünden geceni versin canimm..
bicir bicir,saglikli sihhatli,seker mi seker bi prenses meselaaa :asigim:

yaw normalde erkek çocuklarını daha çok severim ama içimde bi taraf kız olsun istiyodu zaten. insanın bi kızı olmalı bak.. bunu mesleki deneyimlerime dayanarak söylüyorum

yaw normalde erkek çocuklarını daha çok severim ama içimde bi taraf kız olsun istiyodu zaten. insanın bi kızı olmalı bak.. bunu mesleki deneyimlerime dayanarak söylüyorum

bende senin gibiyim canim..hamile kalana kadar erkek erkek diye diliyordum,hamile kaldim kiz bebeklere karsi ilgimde artti..
bilmem belkide bu dönemde annelerimize daha bir ihtiyac duyuyoruz diye duygusal mi davraniyoruz acaba...
ama dedigin gibi kiz evlatta sart,erkekte..ama önemli olan hayirli evlat olmalari...
Allah bizede hayirli evlatlar nasip etsin öncelikle :Saruboceq:

CARNA canim bende tüm takvimler kiz diyor ama bakicaz artik
yengemin,kuzenlerimin falan hep tuttu.. zemuszemus
senin erkekti demiii CADIARZU

kızlar bende eşim tek erkek diye ve bnm hastalığıma yakalanma riski az diye erkek çocuk istiyordum hatta herkes erkek olucak diyince şartlamıştım kendimi ama kız olacağını duyunca bi tuaf oldum sevinemedim neden böle sanırım bilinç altımda korkuyorum onada bana olanlar olur herhalde diye

kötü annemiyim ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…