ama benim bebegim oglak burcu olacak :ecrin_bebek:
toobacim esim daha cok tunahan istiyo bense kisa isimleri tercih ediyorum birde yurtdisinda yasadigimiz için isimlerin burdaki telafuzuda cok onemli ben cok cektim ana okulundan yuksek okula kadar ismimi dogru soyleyen olmadi (aysegul)
ya bide esimle dalga geciyorum kendisi edirneli ve biraz H ozurlu ve birazda peltek hem H diyemiyosun hem tunahan istiyosun diye
cucum, bidahaki gittigimde sorayim bari esimi kandirmaliyim ben degilde o merak ediyomus gibi olmali sempatiksalakcinni
a hahahahahahahahah ilahi cucu nerden bulursun böle şeyleri çok ii ya çocuk aklı iştekizlar az önce bir itiraf okudumm,sizede yazayim,alem bu cocuklar vallahi:)
İtiraf sahibi:Kadın,33,Konya
Kızım yeni doğan kardeşine isim bulmuş. "Anne, sünger gibi emiyor sonra da kaka yapıyor. Bunun adı Sünger b.k olsun." dedi. Olaysın kızım ya!
:roflol: :roflol:
saol cnm azrayı bende seviyordum kuzenim koydu pissssben kızım olursa öyküü koyacam
diğer kızlarım özge ve ayça canımm
azra,masal,asya bunlarda hoşuma giden
insallah zaten belimde agriyo yuzmeye gitmeyi dusunuyorum..
esimin calismadigi gunleri degerlendircem zaten zemuszemus
ay ne guzel olacak ben bebisimi gezdircem, once baba topragi edirneye sonrada anne topragi sinopa goturcem, ve tabbi birazda tatil yapmak istiyoruz egede filan, simdiden projeler hazir insallah allahim o gunleri gormeyi nasip eder
ama cicili bicilii çok hoşuma gitticanimm güzel haberlerle gel insallah..
bi erkek bebek daha geliyor yani massallahhh
tatlimm bebis yüzünden mi gidemiyorsun?
bizde arabayla gidecektik ama ben dayanamam diye ucaga cevirdik..
ama kimse tutamaz tatilede gidicem bu sene..
annenlere takilma sansinda mi yok söyle 1 hafta falan boshayallersmile
aynen canim bende yazdimm..
burdada 2 senedir cok yaygin,bendede var,balkon terligim benim,cok rahat gercektende
ama farkettiysen bunun ön tarafi yüksek
yani farkli biraz CADIARZU
hadi hayırlısı cnm hakkında hayırlısı olsun normal cnm hepimizde şiddetli halsizlik var
ayyy cnmmm kıyamam sende bana gel büyütürüz sıpaları birlikte :)))
aşkolsun karabiber teyzesi benim kızımı unuttunbenneyaptımki
iyi gelir canim..hamilelikte bastan sona kadar yapilabilecek en iyi spormus zaten..
hamile sporuna yazildin mi?kurslara gidersin belki,skilmazsin hem..
bende yazilicam,yoksa yer kalmiyormus kurslarda,doktoruna sorarsan yönlendiriyor canim seni..izinden sonra baslicam bende..
ama cicili bicilii çok hoşuma gitti
yaa bundann eşimin teyzesii alanyadan kızlarınaa almış
orda satılıyomuşşş bunlardann turistler alıyomuşş hepp
teyzemde kızlarına almışş gelmişş hediyee
amaa eşinden ayrıı çocuklar babada kalıyoo
babaanne ne bu tuvalet terliği deyipp kapıcıya vermişş
ayy dedimm verilirmii yaaa
ben hastayımm bunlara kız çocukların ayağına çok yakışıyoooo
bu sefer gittigimde soylicem canim dogum yapmayi dusundugum hastanenin fizik tedavi bolumunde havuz var ve hamilelere kurs veriliyo ama galiba 20.hafta civari basliyo doktoruma dicem iste bende gidecem...
neyse canlar size doyum olmaz ama ayse kacarsengözlerimebaksanab
karabiber ben belcikada dogdum ve halaz burda yasiyorum ve hala isim telafuz sorunu yasiyorum aysegul yerine aizgul, ayzegul ayzgul gibi tuhaf seyleri hep duyuyorum, ogretmenler azicik yuz kiristirinca hemen derdim o benim diye..
en azindan lena veya tuna zor olmaz
neyse kizlar ben kacar, yemek hazirlicem kocis isten geldi biraz uzandi birazdan kalkar....
hadi gorusuruz optm hepinizi
babaannenin yorumuna bittim yalniz kaydirigubbakcemile3
ama burda gercektende en ünlü alisveris merkezlerinde bile sirf bu terliklerin magazalari var.. a.s
hemde ucuz biseyde degil yani..
benimde ayagim zaten büyük,kaba durdu,balkona koydum,girip ciktikca giyiyorum.
ama gercekten cok rahatlar..
hatta gelecek sene tatile gitmeden bebise bile alabilirim,harika cicili bicilileri var bebisler icin..:asigim:
kis aylari icinde bunun ici kaplamalilarini cikardilar..
cok moda oldu buralarda..
sezenin aldigi hamileler icin,farkettiysen önü yüksek,degisik yani bizimkilerden..
bizimkiler siradan terlik sanirim..sadece sekli ayniikaydirigubbakcemile2
evet gördüm bende pek giremedim sınavlardan ama arada okudum onun kalmış yine ama bitane bugün hamile çıktı :)))) bende yumurtlama gününden önce hamile kaldığımı düşünüyorum zaten 2gün ileri attık sat a göre şuan 12+4 olmamız gerekirken her gittiğimizde bir gün yükseldik erken yumurtlamışım demkki doğum tarihide 16aralığa düştü bakalım aksilik olmazsa :))
canım ikimizde hatta pandamm da nisanda hamile kalmak isteyenler topikindeydik hepimizde kaldık,arada orayada gidiyoruz burda da buluşuyoruz,marttan beri tanışığız yani
Ben bebeğin adını "Aralık Sonu Ocak Başı" koymaya karar verdim, hahahahaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Malum 38. hafta da da doğabilir 42. hafta da
zaten arkadaslar ve kiz kardesim diyo sen doktorun numarasini ver biz ogrenelim sana demeyiz diyolar delikafadulden
Ben oraya fazla yazamıyorum.Zaten pek giremiyorum nete girincede burada takılıyorum : )
Canım bende yumurtlama gününden önce diye düşünüyorum.Gerçi benim düzensiz olduğu için bellide olmaz yani.
Benim herşey o kadar belirsiz ki ahh şu randevu zamanım gelse artık.Çatlıyacam artık.Demek senin ki yay burcu oluyor.Kız sen biraz daha zorlarsan akrep bile olur.Off off süper olur Akrep burcu erkekleri çok çekici olur : )
Denizim16 da var onun topiğiydi zaten : )
[
canım 49 TL ye aldım bugün giydim görünüşü çok kaba ama gerçekten de çook rahat..canım bu terliklerr çok modaa amaa türkiyede değill
polonyada bundan herkesin ayağında vardı
birde çok pahalı 50 milyon gibii
ben 2 kızımada almıştım
sen kaçaa aldınn
hayırlıı olsunnn
ya kızlar ne olur benide ekleyin listeyeee :kedi:
arkadaşlar merhaba.şimdi dr dan geldim..bebiş sağlıklıymış .dr büyük ihtimalle kız dedi.allahım sonuna ulaşmayı nasip etsin.hepinize sağlıklı ,mutlu ,umutlu akşamlar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?