ayyy evettt bende okudum onu gizemcimm
eslerimizle özelimiz kalmayacak sanirimm...
dedeeeeee bugün babam annemi öperken gördümmm gibi kaydirigubbakcemile3
ama benim bebegim oglak burcu olacak :ecrin_bebek:
toobacim esim daha cok tunahan istiyo bense kisa isimleri tercih ediyorum birde yurtdisinda yasadigimiz için isimlerin burdaki telafuzuda cok onemli ben cok cektim ana okulundan yuksek okula kadar ismimi dogru soyleyen olmadi (aysegul)
ya bide esimle dalga geciyorum kendisi edirneli ve biraz H ozurlu ve birazda peltek hem H diyemiyosun hem tunahan istiyosun diye
cucum, bidahaki gittigimde sorayim bari esimi kandirmaliyim ben degilde o merak ediyomus gibi olmali sempatiksalakcinni
ben geldim kizlar
her sey cok guzel maasallah
ikili testi haftaya carsamba yapcaklar
bugun 4 tup kan aldilar
ama bu kez fazla hareketlerini goremedim uyuyomuydu artik
yada babasina naz yapiyodu
53 mm olmus bir ay sonraya randevu verdi
burda cinsiyetini 20 haftalikken soyluyolar
ucak seyahateni sordum 32 haftaya kadar hic bi problem yok gidebilirsin dedi
cok sevindim
sporstar, eysiel, gizemli83+, tooba+, dilem+, hsuren, Gurbet_gelini, ersasu+, pandamm+
oh ohhh yine toplandikk hihoyyyt
heheh,merakli diye adim cikmis 9 a diyorsun yanii sempatiksalakcinniama benim bebegim oglak burcu olacak :ecrin_bebek:
toobacim esim daha cok tunahan istiyo bense kisa isimleri tercih ediyorum birde yurtdisinda yasadigimiz için isimlerin burdaki telafuzuda cok onemli ben cok cektim ana okulundan yuksek okula kadar ismimi dogru soyleyen olmadi (aysegul)
ya bide esimle dalga geciyorum kendisi edirneli ve biraz H ozurlu ve birazda peltek hem H diyemiyosun hem tunahan istiyosun diye
cucum, bidahaki gittigimde sorayim bari esimi kandirmaliyim ben degilde o merak ediyomus gibi olmali sempatiksalakcinni
bende hep erkek bebek hayal ederdim,kapilara tirmanan,koltuklarin tepesinde gezen..yaramaz mi yaramaz...olsun ya yaramaz olsun accık
şimdi ben hep böle diyorum ilerde görücez sei diyolar ama olsun ben azıcık yaramaz istiyorum babası sakin annesi çılgın çocukta yaramaz eşim iki deli bayan içinde delircek
ersasu cum sonuçta bi bilgi vermesini bekliyodum ben bi yorum yapar iyi der normal der ne biliyim görünene göre çok kafamı karıştırdı değiştirmeyi düşünüyorum nasılsa daha çok başındayım sadece abartıyomuyum diye size danışmak istedim
ben geldim kizlar
her sey cok guzel maasallah
ikili testi haftaya carsamba yapcaklar
bugun 4 tup kan aldilar
ama bu kez fazla hareketlerini goremedim uyuyomuydu artik
yada babasina naz yapiyodu
53 mm olmus bir ay sonraya randevu verdi
burda cinsiyetini 20 haftalikken soyluyolar
ucak seyahateni sordum 32 haftaya kadar hic bi problem yok gidebilirsin dedi
cok sevindim
tamam tatlimm sen bana at..gurbet gelini gozun aydin insallah kanda temiz cikar...
gizemli sagol galiba benim velet benden akilli olacak, ben bir ikizler olarak cok manyakimdir, ve hic cekingende degilimdir, artik cocugum der anne yapma yavas ol filan diye:ecrin_bebek:
benim kucuk kardeslerim ikiz ve onlar oglak burcu gercektende cekingenler....
cucum valla sirf senin için sorcam bak kendim için degil hee senin için sempatiksalakcinni
bene yaramaz bebek istiyorum ben cocukken cok yavastim cok sakindim, sus bebegi gibi oturdugum yerden kalk denmedikce kalkmazdim
Ben bebeğin adını "Aralık Sonu Ocak Başı" koymaya karar verdim, hahahahaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Malum 38. hafta da da doğabilir 42. hafta da
ersasu super valla
harikaaa
:roflol: :roflol: :roflol:
cok sevindim canimm..
massallah melegine kocaman olmusta nazda yaparmiss
cinsiyet ah cinsiyetttt...
abim bile dün dalga geciyor burdakilerle,türkiyede nerdeyse 2 aylikken görüyorlar diye
onlarda 5 aylikken ögrenebildiler burda düsün...
16.haftada sansiniz varsa görürüz dedi bizim doktorumuz,sen yinede israrla sor canim diger kontrolde kaydirigubbakcemile5
evet ucak seyahati 15-16.haftadan itibaren 32-33.haftaya kadar yasak degil..
gidiyormusunuz izine bu durumda canim?
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
arkadaşlar ya başka bi topik vardı sanırım alınanların resmini koymak için ama buseferlik mazur görün,ben şimdi derse döneyim size güzel sohbetler diliyorum,görüşürüzz,bebişlere iyi bakın
Ben bebeğin adını "Aralık Sonu Ocak Başı" koymaya karar verdim, hahahahaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Malum 38. hafta da da doğabilir 42. hafta da
cnm senin bu doktorun suyu ısınmış değiştir sen bu doktoru en iyisi ilgi alaka beklio insan ne o öle bedava bakıyo sankiçok tşk ederim ersasucum ilgili olacakki beni aydınlatsın diye düşünüyorum sonuçta ilk gebeliğim olduğunu biliyo heycanlı olduğumuda görüyo kalp atışlarınıda okadar az dinletiyoki 3-4 kere atıyo atmıyo hemen kesiyo ben anlamadım valla :)
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
arkadaşlar ya başka bi topik vardı sanırım alınanların resmini koymak için ama buseferlik mazur görün,ben şimdi derse döneyim size güzel sohbetler diliyorum,görüşürüzz,bebişlere iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?