bencede gizemlicim yeni doktor arayışına girdim zaten düşündükçe parçalar dahada yerine oturuyo açığı çoğalıyo :)
tatlimm insallah seni anlayan,dinleyen,bilgili bir doktor bulursun..bencede gizemlicim yeni doktor arayışına girdim zaten düşündükçe parçalar dahada yerine oturuyo açığı çoğalıyo :)
ne güzel canim..hayirlarla git-gel insallah..bakalim kismetse istiyoruz gitmeyi
bi sorun cikmazsa cok ozledim ailemi
iyi fikirmisss ama bence sen onlardan önce arar sorarsin gibi geliyor bana sempatiksalakcinnizaten arkadaslar ve kiz kardesim diyo sen doktorun numarasini ver biz ogrenelim sana demeyiz diyolar delikafadulden
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
arkadaşlar ya başka bi topik vardı sanırım alınanların resmini koymak için ama buseferlik mazur görün,ben şimdi derse döneyim size güzel sohbetler diliyorum,görüşürüzz,bebişlere iyi bakın
kızlar internetten terlik sipariş etmiştim az önce geldi görünüşü güzel değil ama çok rahat
Anasayfa SHUMA - Hamile Terliği Terlik Terlikler Hamile Terlikleri
deniz1958 arkadaşım cevabını bekliyorum dört gözle :)
canimm güzel haberlerle gel insallah..arkadaşlar banada erkek olabilir bi ihtimal dedi 2li test için kan verdim pazartesi gene gidicem gene yazarım sürekli giremiorum halsizliğim çokk
tatlimm bebis yüzünden mi gidemiyorsun?cucu gurbet gelini cok sanslisiniz bu yaz turkiyeye gidiyosunuz ben bu yaz buraliyim simdiden skildim!!!!!
annemlerde gidiyo komsularda gidiyo yalniz kaliyorum!!!
canım bu terliklerr çok modaa amaa türkiyede değill
polonyada bundan herkesin ayağında vardı
birde çok pahalı 50 milyon gibii
ben 2 kızımada almıştım
sen kaçaa aldınn
hayırlıı olsunnn
bizimkide 3 haftaya kesinleşir şimdi küçük daha dedi ama tahminde bulundu bakalım bide kız çıkarmış ben yaydım millete hemen :)) toplu msj çektim sınıftakilere haber bekliyorlardı :))) hayırlısı olsun cnm ya hiç farketmez valla,heyecan yapıyorum bende valla
hayırlı olsun canım. olumunekankayizsmile çıkıntıyı gördüyse genelde yanılma az oluyo. erkektir heralde. ama kızları sonradan çok erkek yapıyolar ne yazıkkiklava:
CARNA canim bende tüm takvimler kiz diyor ama bakicaz artik
yengemin,kuzenlerimin falan hep tuttu.. zemuszemus
senin erkekti demiii CADIARZU
yok ya canim biz zaten bu yaz gitmeyecektik, biz en son ekimde gittik bu yuzden bu yazi burda gecirecegiz....
annemlere takilamam onlar arabayla gidiyo bide kocis calisiyo onu yalniz birakamam evelndigimzden beri ilk defa gitmiyoruz ama insallah seneye bebisle gidecegiz
kızlar bende eşim tek erkek diye ve bnm hastalığıma yakalanma riski az diye erkek çocuk istiyordum hatta herkes erkek olucak diyince şartlamıştım kendimi ama kız olacağını duyunca bi tuaf oldum sevinemedim neden böle sanırım bilinç altımda korkuyorum onada bana olanlar olur herhalde diye
kötü annemiyim ben yaaa
cucu banada kız çıkıyoo çin takvimide doktor erkekk dediii
hadi hayırlısı cnm hakkında hayırlısı olsun normal cnm hepimizde şiddetli halsizlik vararkadaşlar banada erkek olabilir bi ihtimal dedi 2li test için kan verdim pazartesi gene gidicem gene yazarım sürekli giremiorum halsizliğim çokk
ayyy cnmmm kıyamam sende bana gel büyütürüz sıpaları birlikte :)))cucu gurbet gelini cok sanslisiniz bu yaz turkiyeye gidiyosunuz ben bu yaz buraliyim simdiden skildim!!!!!
annemlerde gidiyo komsularda gidiyo yalniz kaliyorum!!!
ya varya hiç kız yokk
bizim bebekler 3 haftaa sonra kız olmasınnnnnn bu seferrr
bu arada ben çocuğa hep erkek dedim ismi hazırdı erkek bebeği olucak anneler hazırda kız ismi var mı hazırınızda
canımm sakınn öyle düşünmeee ,kesinliklee sen kötüü anne değilsinnn
seni çokk iyii anlıyorumm senn zoru başardınn ,erkekk istemekte haklısınnn
dahaa erkenn belkii bebişinn erkektirr
bilmiyorumm bana erkekk dediğii haldee halenn erkekk diye sevinemiyorumm 3 hafta sonra derse sevinecemm
benim de 2 kızımm var o yüzdenn çokk istiyorumm bende erkekk olmasını
amaa eğer kızsaa bilee doğuncaaaa herşeyii unutuyoo insann onunn yüzünüü göörmekk herşeye değerr
sakın benn kötü nnemiiyim deyipp özme kendinii
anladim canimm...
insallah havalar güzel olurda sende burda rahat edersin madem..
bebisle yüzmeye gidersinizz,piknige gidersinizzz :CüvCüv:
seneye cok güzel olcak demii insallah.. alkisalkisalkis
yaza kadar 6 aylik olmus olacaklar,rahat rahat tatile gidebilicezz bebisle :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?