2010 Aralık Anneleri

bencede gizemlicim yeni doktor arayışına girdim zaten düşündükçe parçalar dahada yerine oturuyo açığı çoğalıyo :)

bencede gizemlicim yeni doktor arayışına girdim zaten düşündükçe parçalar dahada yerine oturuyo açığı çoğalıyo :)
tatlimm insallah seni anlayan,dinleyen,bilgili bir doktor bulursun..
doktoruna güvenmek cok cok önemli..

bakalim kismetse istiyoruz gitmeyi
bi sorun cikmazsa cok ozledim ailemi
ne güzel canim..hayirlarla git-gel insallah..
özlem gider,hem bu defa 3 kisi gideceksiniz,daha bir kiymetli olursunn olumunekankayizsmile
bizimde 17 günümüz kaldi kismetse..
cok heyecanliyim coook
bu arada varis(thrombose) corabi giymeyi ve ucakta yürümeyi sakin unutma..
birde sürekli su icmen gerekiyormus canim..
kontrolde geciremiyorsun yasak malum ama ucak icinde satin alabilirim insallah 2litrelik..

zaten arkadaslar ve kiz kardesim diyo sen doktorun numarasini ver biz ogrenelim sana demeyiz diyolar delikafadulden
iyi fikirmisss ama bence sen onlardan önce arar sorarsin gibi geliyor bana sempatiksalakcinni

cok seker canimmm..
fenerbahceli olsamda begendim yani alkisalkisalkis
ilk albümünü aldim bende ama daha bu baski albümünü alamadim,cinsiyetten sonra renkli alcam insallah kaydirigubbakcemile2
güle güle bassin ayaklarini ellerini o albümeee
yerim yaa yerimmmmmm :1rolleyes:

arkadaşlar banada erkek olabilir bi ihtimal dedi 2li test için kan verdim pazartesi gene gidicem gene yazarım sürekli giremiorum halsizliğim çokk

cucu gurbet gelini cok sanslisiniz bu yaz turkiyeye gidiyosunuz ben bu yaz buraliyim simdiden skildim!!!!!
annemlerde gidiyo komsularda gidiyo yalniz kaliyorum!!!

arkadaşlar banada erkek olabilir bi ihtimal dedi 2li test için kan verdim pazartesi gene gidicem gene yazarım sürekli giremiorum halsizliğim çokk
canimm güzel haberlerle gel insallah..
bi erkek bebek daha geliyor yani massallahhh

cucu gurbet gelini cok sanslisiniz bu yaz turkiyeye gidiyosunuz ben bu yaz buraliyim simdiden skildim!!!!!
tatlimm bebis yüzünden mi gidemiyorsun?
bizde arabayla gidecektik ama ben dayanamam diye ucaga cevirdik..
ama kimse tutamaz tatilede gidicem bu sene..
annenlere takilma sansinda mi yok söyle 1 hafta falan boshayallersmile

canım bu terliklerr çok modaa amaa türkiyede değill
polonyada bundan herkesin ayağında vardı
birde çok pahalı 50 milyon gibii
ben 2 kızımada almıştım
sen kaçaa aldınn
hayırlıı olsunnn

aynen canim bende yazdimm..
burdada 2 senedir cok yaygin,bendede var,balkon terligim benim,cok rahat gercektende
ama farkettiysen bunun ön tarafi yüksek
yani farkli biraz CADIARZU

bayanssulusmile
doktorun bana erkekk dediğinii sadecee burda paylatımm şimdilik kimseye demedimm benn
3 hafta sonra kesin olursa derimmm

hayırlı olsun canım. olumunekankayizsmile çıkıntıyı gördüyse genelde yanılma az oluyo. erkektir heralde. ama kızları sonradan çok erkek yapıyolar ne yazıkki klava:

ya varya hiç kız yokk
bizim bebekler 3 haftaa sonra kız olmasınnnnnn bu seferrr

Son düzenleme:
yok ya canim biz zaten bu yaz gitmeyecektik, biz en son ekimde gittik bu yuzden bu yazi burda gecirecegiz....
annemlere takilamam onlar arabayla gidiyo bide kocis calisiyo onu yalniz birakamam evelndigimzden beri ilk defa gitmiyoruz ama insallah seneye bebisle gidecegiz

anladim canimm...
insallah havalar güzel olurda sende burda rahat edersin madem..
bebisle yüzmeye gidersinizz,piknige gidersinizzz :CüvCüv:
seneye cok güzel olcak demii insallah.. alkisalkisalkis
yaza kadar 6 aylik olmus olacaklar,rahat rahat tatile gidebilicezz bebisle :asigim:

canımm sakınn öyle düşünmeee ,kesinliklee sen kötüü anne değilsinnn
seni çokk iyii anlıyorumm senn zoru başardınn ,erkekk istemekte haklısınnn
dahaa erkenn belkii bebişinn erkektirr
bilmiyorumm bana erkekk dediğii haldee halenn erkekk diye sevinemiyorumm 3 hafta sonra derse sevinecemm
benim de 2 kızımm var o yüzdenn çokk istiyorumm bende erkekk olmasını

amaa eğer kızsaa bilee doğuncaaaa herşeyii unutuyoo insann onunn yüzünüü göörmekk herşeye değerr
sakın benn kötü nnemiiyim deyipp özme kendinii

hadi hayırlısı cnm hakkında hayırlısı olsun normal cnm hepimizde şiddetli halsizlik var
ayyy cnmmm kıyamam sende bana gel büyütürüz sıpaları birlikte :)))
ya varya hiç kız yokk
bizim bebekler 3 haftaa sonra kız olmasınnnnnn bu seferrr

aşkolsun karabiber teyzesi benim kızımı unuttunbenneyaptımki

kizlar az önce bir itiraf okudumm,sizede yazayim,alem bu cocuklar vallahi:)

ıtiraf sahibi:Kadın,33,Konya

Kızım yeni doğan kardeşine isim bulmuş. "Anne, sünger gibi emiyor sonra da kaka yapıyor. Bunun adı Sünger b.k olsun." dedi. Olaysın kızım ya!

:roflol: :roflol:

Son düzenleme:

saol tatlım teşekkürler senin gibi deneyimli bi anneden bunları duymak güzel çok saol cnm
allah seninde gönlüne göre versin inşallah

insallah zaten belimde agriyo yuzmeye gitmeyi dusunuyorum..
esimin calismadigi gunleri degerlendircem zaten zemuszemus
ay ne guzel olacak ben bebisimi gezdircem, once baba topragi edirneye sonrada anne topragi sinopa goturcem, ve tabbi birazda tatil yapmak istiyoruz egede filan, simdiden projeler hazir insallah allahim o gunleri gormeyi nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…