Âmin canım cümlemiz inşallah
Ayy ne güzel herkes bir bir cinsiyeti öğreniyor bende bugün
gittim dra 20 haftalikken öğrenebiliriz dedi cinsiyet önemli değil sağlıklı olsunda diyorum
ama cokta merak ediyorum
saol canim benim, burdada bas ve popo ölcuyolar ama kadin bana dediki en az 2-3 santim bacaklar icin ekleniyor bu zamanlarda o yuzden 9 santim dedi :) senin riskinde baya dusukmus sevindim :)gözün aydın canım, bir iyi haber daha aldık çok şükür kaydirigubbakcemile2 bizde en son gittiğimizde 12+4 deydik, baş popo uzunluğu 6 cm in üzerindeydi, tam uzunluğunu türkiyede ölçmüyolar galiba :) banada doktorum telefonda riskimizin 10000 de 1 olduğunu söyledi, çok iyi bir değermiş diğer testleri yapmıycaz dedi.
saol canim, insallah herkesinki iyi cikar da sevinirizarkadaşlarım kusura bakmayın çok alıntı yapamadım hep güzel haberler varmış çok tebrik ediyorum sonuçlarını alan arkadaşları,allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin,ben kısmetse güney koyucam bebişimin adını,inşallah bizimde sonuçlarımız iyi çıkar
saol canim, bencede cinsiyet cok önemli degil, saglikla gelsin bebislerrrgozun aydın canım,benın sonuc kagıdım hala bende duruo,4 tane değer var hangısını soluyorsunuz bılmıyorum,Allah sağlıklı versınde cınsıyetı hıc onemlı değil valla...
hayirli olsun oglusun, aman kiz ciksada doktor söyledi sonucta,ama bende sen simdiden cinsiyete göre alisveris yapma yeter tam belli olana kadarbizimkide 3 haftaya kesinleşir şimdi küçük daha dedi ama tahminde bulundu bakalım bide kız çıkarmış ben yaydım millete hemen :)) toplu msj çektim sınıftakilere haber bekliyorlardı :))) hayırlısı olsun cnm ya hiç farketmez valla,heyecan yapıyorum bende valla
saol canim, cumlemizin bebisleri saglikla gelsin :Saruboceq: malesef burda rutin olarak sadece 1 tane ultrason yaptiriliyo, hertarafta devlete ait oldugu icin mecburen bir defa bakabiliyo cogu, ama ben tup bebek yöntemiyle hamile kaldim diye 8. haftada bir kere baktirmistim, ikili test icinde kendim extra istedim diye ödeyip yaptirdim, ve geriye sadece 1 seferlik kaldi oda 18. haftada, bunada sukur simdilik 2 defa gördumzemuszemustatlimm gözün aydin,degeriniz cok iyi..saglikla gelsin melegin insallah..:Saruboceq:
neden son ultrason?burdada sadece 20den sonra resimler ücretli oluyor.ama yoksa kontroller devam ediyor yani CADIARZU
cok guzelmis, ama yay olmasi icin araligin 15 inden önce dogmasi gerekmiyormu, benimki erken gelmesse 20 sine dogacak, ozaman oglakmi oluyo kizlar??? erken gelirsede yay olacak benim gibi ozamankızlar yay burcu bebekleri
En sevdiği cümle: "seni anlıyorum"
İyi yönleri: iyimser, sevecen, içten, samimi
Olumsuz yönleri: yerinde duramaz, sabırsız, duyarsız, güvenilmez, ne yapacağı belli olmayan
Yay burcu bebeği sakinlikleri ve anlayışlı bilgelikleriyle sizi hipnotize eder. Yay burcu tüm burçlar arasında en maceraperest olanıdır ve araştırmayı ve keşfetmeyi çok sever. Onu asla "Bak ayıcık kahvaltısını yaptı, benim bebeğim niye yemiyormuş bakayım?" gibi laflarla saf yerine koyarak kandırmaya çalışmayın. Onun buna "Ayılar kahvaltı yapmaz, onlar yanlızca bir oyuncaktır!" şeklinde cevap vereceğine emin olabilirsiniz. Yay burcu çocukları spor yapmayı ve oyun oynamayı çok sever ve yay burcu kızları erkeklerin oynadığı oyunları bile severek oynar. Okul onlar için bir eğlence yeridir ve çok çabuk öğrenirler. Sıklıkla sınıf arkadaşlarını kısa zamanda geride bırakırlar, ancak yine de onlara karşı olan ağırbaşlılıklarını korurlar.
Yay burcu özgürlüğüne düşkündür, bu yüzden onu mümkün olduğunca özgür bırakmalısınız. Onu kendi kararlarını kendisinin verebilmesi için teşvik etmelisiniz. Hiçbirzaman araştırmacı ve oyuncu kişiliğine müdahalede bulunmamalısınız. Bunun karşılığında size sadakat ve güven duygusu besleyecektir.
insallah hersey iyi cikar ve bebisin saglikla gelir:Saruboceq:ben geldim kizlar
her sey cok guzel maasallah
ikili testi haftaya carsamba yapcaklar
bugun 4 tup kan aldilar
ama bu kez fazla hareketlerini goremedim uyuyomuydu artik
yada babasina naz yapiyodu
53 mm olmus bir ay sonraya randevu verdi
burda cinsiyetini 20 haftalikken soyluyolar
ucak seyahateni sordum 32 haftaya kadar hic bi problem yok gidebilirsin dedi
cok sevindim
cok guzel bir isim bulmussun canimkaydirigubbakcemile3 valla bende isim bulamasam senden kopya cekerim belkikaydirigubbakcemile3Ben bebeğin adını "Aralık Sonu Ocak Başı" koymaya karar verdim, hahahahaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Malum 38. hafta da da doğabilir 42. hafta da
cok sevindim canim, gözun aydin , insallah saglikla dogar bebisin:Saruboceq:arkadaşlar merhaba.şimdi dr dan geldim..bebiş sağlıklıymış .dr büyük ihtimalle kız dedi.allahım sonuna ulaşmayı nasip etsin.hepinize sağlıklı ,mutlu ,umutlu akşamlar dilerim.
Bende öğrenmedim ama eşimi öğrendim söylemiyorum diye kandırıyorumkaydirigubbakcemile3 sabahtan beri peşimde geziyor söyle diye söylemiyorum, halbuki bende bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
Çok kötüyüm dimi yaaaalkisalkisalkis
Bende öğrenmedim ama eşimi öğrendim söylemiyorum diye kandırıyorumkaydirigubbakcemile3 sabahtan beri peşimde geziyor söyle diye söylemiyorum, halbuki bende bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
cok guzelmis, ama yay olmasi icin araligin 15 inden önce dogmasi gerekmiyormu, benimki erken gelmesse 20 sine dogacak, ozaman oglakmi oluyo kizlar??? erken gelirsede yay olacak benim gibi ozaman
hahahahahahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sende az cadi degilmissin ama kaydirigubbakcemile3
ersasu canim cok kurnazsin :jeyyar:
aslinda iyi fikir bi dahakine bende yapiyim esime :lepi:
günaydın güzel anneler bugün pazartesiye kadar tatile gidiyorum hava güzel olsa da denize girsem..inşallah
tatlim gözün aydinnn..oh oh bir prenses haberi aldik bu hafta nihayett hihoyyytarkadaşlar merhaba.şimdi dr dan geldim..bebiş sağlıklıymış .dr büyük ihtimalle kız dedi.allahım sonuna ulaşmayı nasip etsin.hepinize sağlıklı ,mutlu ,umutlu akşamlar dilerim.
tatlimm kaba olsun,ne olcak,rahatligi önemli..ki cok rahatlar..güzel günlerde giy fistikŞenizcanım 49 TL ye aldım bugün giydim görünüşü çok kaba ama gerçekten de çook rahat..
ayy 18.haftadan sonra eger baktirmak istersen para mi ödüceksin yani?saol canim benim, burdada bas ve popo ölcuyolar ama kadin bana dediki en az 2-3 santim bacaklar icin ekleniyor bu zamanlarda o yuzden 9 santim dedi :) senin riskinde baya dusukmus sevindim :)
saol canim, insallah herkesinki iyi cikar da seviniriz
saol canim, bencede cinsiyet cok önemli degil, saglikla gelsin bebislerrr
hayirli olsun oglusun, aman kiz ciksada doktor söyledi sonucta,ama bende sen simdiden cinsiyete göre alisveris yapma yeter tam belli olana kadar
saol canim, cumlemizin bebisleri saglikla gelsin :Saruboceq: malesef burda rutin olarak sadece 1 tane ultrason yaptiriliyo, hertarafta devlete ait oldugu icin mecburen bir defa bakabiliyo cogu, ama ben tup bebek yöntemiyle hamile kaldim diye 8. haftada bir kere baktirmistim, ikili test icinde kendim extra istedim diye ödeyip yaptirdim, ve geriye sadece 1 seferlik kaldi oda 18. haftada, bunada sukur simdilik 2 defa gördumzemuszemus
cok guzelmis, ama yay olmasi icin araligin 15 inden önce dogmasi gerekmiyormu, benimki erken gelmesse 20 sine dogacak, ozaman oglakmi oluyo kizlar??? erken gelirsede yay olacak benim gibi ozaman
insallah hersey iyi cikar ve bebisin saglikla gelir:Saruboceq:
cok guzel bir isim bulmussun canimkaydirigubbakcemile3 valla bende isim bulamasam senden kopya cekerim belkikaydirigubbakcemile3
cok sevindim canim, gözun aydin , insallah saglikla dogar bebisin:Saruboceq:
hahahahahahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sende az cadi degilmissin ama kaydirigubbakcemile3
ayy bende gelebilir miyim sezenimmm,bunaldim yaa burda,yagmur yagmur..günaydın güzel anneler bugün pazartesiye kadar tatile gidiyorum hava güzel olsa da denize girsem..inşallah
günaydın fıstıklar bu çiçekler size gelsin
a.s.a.s.a.s.a.s.
günaydin canimmm,aminnnnnngünaydın cici annlelr güzel annelerr nasılsınız bakimmm bende gayet iyiyim şükür olsunnn
hergünüümüz böyle olur inşş
hosgeldin canimmmm..hangi topikten canim?Merhaba kızlar
komşu topicden geliyorum kabul ederseniz.ordaki arkadaşlar bahsetti sizden .
[QUOTEhosgeldin canimmmm..hangi topikten canim?
kabul ederiz elbettee,her cici anneyee kapilar sonuna kadar acik a.s.
canım "2010 nisanda çift çizgiyi görmek isteyenler"topiği.hoşbulduk canım...
günaydın fıstıklar bu çiçekler size gelsin
a.s.a.s.a.s.a.s.
günaydın cici annlelr güzel annelerr nasılsınız bakimmm bende gayet iyiyim şükür olsunnn
hergünüümüz böyle olur inşş
Merhaba kızlar
komşu topicden geliyorum kabul ederseniz.ordaki arkadaşlar bahsetti sizden .
günaydin kizlarrrrr,keyifler nasill?
arkadaşlar merhaba.şimdi dr dan geldim..bebiş sağlıklıymış .dr büyük ihtimalle kız dedi.allahım sonuna ulaşmayı nasip etsin.hepinize sağlıklı ,mutlu ,umutlu akşamlar dilerim.
canım 49 TL ye aldım bugün giydim görünüşü çok kaba ama gerçekten de çook rahat..
Kızlar günaydın
Bende allah kısmet ederse aralık annesi olcam
Size bişey sormak istiyorum
15haftalık hamileyim
ama son iki kontrolümde bebeğim hiç hareket etmiyordu
sizce bu normalmi doktoruma sordum normal galiba dedi
aklıma takıldı acaba başka bir doktora dahamı gitsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?