2010 Aralık Anneleri

Bende öğrenmedim ama eşimi öğrendim söylemiyorum diye kandırıyorumkaydirigubbakcemile3 sabahtan beri peşimde geziyor söyle diye söylemiyorum, halbuki bende bilmiyorumkaydirigubbakcemile3

Çok kötüyüm dimi yaaaalkisalkisalkis

saol canim benim, burdada bas ve popo ölcuyolar ama kadin bana dediki en az 2-3 santim bacaklar icin ekleniyor bu zamanlarda o yuzden 9 santim dedi :) senin riskinde baya dusukmus sevindim :)
saol canim, insallah herkesinki iyi cikar da seviniriz
gozun aydın canım,benın sonuc kagıdım hala bende duruo,4 tane değer var hangısını soluyorsunuz bılmıyorum,Allah sağlıklı versınde cınsıyetı hıc onemlı değil valla...
saol canim, bencede cinsiyet cok önemli degil, saglikla gelsin bebislerrr

hayirli olsun oglusun, aman kiz ciksada doktor söyledi sonucta,ama bende sen simdiden cinsiyete göre alisveris yapma yeter tam belli olana kadar
tatlimm gözün aydin,degeriniz cok iyi..saglikla gelsin melegin insallah..:Saruboceq:
neden son ultrason?burdada sadece 20den sonra resimler ücretli oluyor.ama yoksa kontroller devam ediyor yani CADIARZU
saol canim, cumlemizin bebisleri saglikla gelsin :Saruboceq: malesef burda rutin olarak sadece 1 tane ultrason yaptiriliyo, hertarafta devlete ait oldugu icin mecburen bir defa bakabiliyo cogu, ama ben tup bebek yöntemiyle hamile kaldim diye 8. haftada bir kere baktirmistim, ikili test icinde kendim extra istedim diye ödeyip yaptirdim, ve geriye sadece 1 seferlik kaldi oda 18. haftada, bunada sukur simdilik 2 defa gördumzemuszemus

cok guzelmis, ama yay olmasi icin araligin 15 inden önce dogmasi gerekmiyormu, benimki erken gelmesse 20 sine dogacak, ozaman oglakmi oluyo kizlar??? erken gelirsede yay olacak benim gibi ozaman

insallah hersey iyi cikar ve bebisin saglikla gelir:Saruboceq:
Ben bebeğin adını "Aralık Sonu Ocak Başı" koymaya karar verdim, hahahahaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Malum 38. hafta da da doğabilir 42. hafta da

cok guzel bir isim bulmussun canimkaydirigubbakcemile3 valla bende isim bulamasam senden kopya cekerim belkikaydirigubbakcemile3
arkadaşlar merhaba.şimdi dr dan geldim..bebiş sağlıklıymış .dr büyük ihtimalle kız dedi.allahım sonuna ulaşmayı nasip etsin.hepinize sağlıklı ,mutlu ,umutlu akşamlar dilerim.
cok sevindim canim, gözun aydin , insallah saglikla dogar bebisin:Saruboceq:

hahahahahahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sende az cadi degilmissin ama kaydirigubbakcemile3

ersasu canim cok kurnazsin :jeyyar:
aslinda iyi fikir bi dahakine bende yapiyim esime :lepi:

günaydın güzel anneler bugün pazartesiye kadar tatile gidiyorum hava güzel olsa da denize girsem..inşallah

cok guzelmis, ama yay olmasi icin araligin 15 inden önce dogmasi gerekmiyormu, benimki erken gelmesse 20 sine dogacak, ozaman oglakmi oluyo kizlar??? erken gelirsede yay olacak benim gibi ozaman

Selin benim bildiğim burçlar 23-24 ünde değişiyor.

hahahahahahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sende az cadi degilmissin ama kaydirigubbakcemile3

ersasu canim cok kurnazsin :jeyyar:
aslinda iyi fikir bi dahakine bende yapiyim esime :lepi:

Gece ölümü gör söylemezsen deyince dayanamadım, bilmediğimi söyledim, ama çok güldümkaydirigubbakcemile3
evet itiraf ediyorum çok fenayım:kedi:

günaydın güzel anneler bugün pazartesiye kadar tatile gidiyorum hava güzel olsa da denize girsem..inşallah

Günaydın, ohh maşallah arkadaşım, git güzelce yap tatilini havada ısınır inşallaaahh. kaydirigubbakcemile5
Bende çok istiyorum yüzmeyiboshayallersmile

günaydın cici annlelr güzel annelerr nasılsınız bakimmm bende gayet iyiyim şükür olsunnn
hergünüümüz böyle olur inşş

günaydin kizlarrrrr,keyifler nasill?

arkadaşlar merhaba.şimdi dr dan geldim..bebiş sağlıklıymış .dr büyük ihtimalle kız dedi.allahım sonuna ulaşmayı nasip etsin.hepinize sağlıklı ,mutlu ,umutlu akşamlar dilerim.
tatlim gözün aydinnn..oh oh bir prenses haberi aldik bu hafta nihayett hihoyyyt
sag salim gelsin canim insallahhh

canım 49 TL ye aldım bugün giydim görünüşü çok kaba ama gerçekten de çook rahat..
tatlimm kaba olsun,ne olcak,rahatligi önemli..ki cok rahatlar..güzel günlerde giy fistikŞeniz
ayy 18.haftadan sonra eger baktirmak istersen para mi ödüceksin yani?
ne garip sistemleri varmis yahuu,hic anlamiyorlar bizim telaslarimizi heyecanlarimizii..
zar zor geldiler zaten bizim ufakliklar benneyaptımki
az daha toleransli olabilirler demiii

ayy bende gelebilir miyim sezenimmm,bunaldim yaa burda,yagmur yagmur..
bizim yerimizede denize gir,güneslennn,dinlennn.
iyi tatiller canimmm Şeniz

günaydın fıstıklar bu çiçekler size gelsin
a.s.a.s.a.s.a.s.

bu öpücüklerde sana gelsinnn
Şeniz Şeniz Şeniz

Kızlar günaydın
Bende allah kısmet ederse aralık annesi olcam
Size bişey sormak istiyorum
15haftalık hamileyim
ama son iki kontrolümde bebeğim hiç hareket etmiyordu
sizce bu normalmi doktoruma sordum normal galiba dedi
aklıma takıldı acaba başka bir doktora dahamı gitsem

kizlar biz aciktik,kahvaltimizi yapip gelicez,öpüyoruzzz:CüvCüv:

günaydın cici annlelr güzel annelerr nasılsınız bakimmm bende gayet iyiyim şükür olsunnn
günaydin canimmm,aminnnnnn
Allah sorunsuz hamilelikler versin,sag salim bebislerimize kavusmayi nasip etsin insallahhhh :Saruboceq:

Merhaba kızlar
komşu topicden geliyorum kabul ederseniz.ordaki arkadaşlar bahsetti sizden .
hosgeldin canimmmm..hangi topikten canim?
kabul ederiz elbettee,her cici anneyee kapilar sonuna kadar acik a.s.

[QUOTEhosgeldin canimmmm..hangi topikten canim?
kabul ederiz elbettee,her cici anneyee kapilar sonuna kadar acik a.s.
[/QUOTE]

canım "2010 nisanda çift çizgiyi görmek isteyenler"topiği.hoşbulduk canım...

günaydın fıstıklar bu çiçekler size gelsin
a.s.a.s.a.s.a.s.

Günaydın, canım teşekkür ederiz canımhihoyyyt

Günaydın, amin inşallah her günümüz güzel olur:lepi:

Merhaba kızlar
komşu topicden geliyorum kabul ederseniz.ordaki arkadaşlar bahsetti sizden .

Hoşgeldin ezoa.s., sen sporstarla carna nın arkadaşı olmalısınboshayallersmile

günaydin kizlarrrrr,keyifler nasill?

Günaydın cucumopuyorumnanaktan

:roflol::roflol:

Günaydın,

Belki bebiş uyuyordur. Karnın açmıydı? Bir daha ki sefere azıcık çikolata yemeyi dene o zaman kıpırdıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…